Intelius – recenzija

Intelius – recenzija
Compare Intelius – recenzija with other in: How Intelius – recenzija is doing on review portals
3.1
Average rating based on data from trusted review portals
1012 reviews

Intelius je pružatelj usluge povratne pretrage brojeva sa sjedištem u SAD-u i stoga radi samo s imenima, adresama i telefonskim brojevima registriranima u SAD-u. Intelius nudi svoje usluge na svojoj web stranici, a možete preuzeti i njihovu mobilnu aplikaciju.

Pricing
Starting from:
$ 24.86   mjesečno
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3
Korisničko iskustvo
4
Cijena
2
Implementacija
3

Key takeaways

Pros

  • Mobilna aplikacija za iOS i Android
  • Pouzdana korisnička služba
  • Cjenovno pristupačan probni period

Cons

  • Dostupan samo u SAD-u
  • Svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje
  • Nije pretjerano cjenovno pristupačan

Početak rada s Intelius-om

Na prvi pogled, web stranica je jednostavna, laka za navigaciju i uključuje ključne informacije za posjetitelje. Možete jasno vidjeti koje informacije Intelius nudi. Ne morate lutati po stranici kako bi našli informacije o cijeni, otkazivanju članstva, politici privatnosti i slično.

Koristeći Intelius, možete pretraživati na temelju imena osobe, telefonskog broja ili adrese. Međutim, ne nudi se povratna pretraga emaila koju većina konurenata nudi. Kako bi izveli povratnu pretragu, trebate unijeti ime, telefonski broj ili adresu u traku za pretragu i kliknutu Search.

Nakon toga, proces generiranja rezultata ne traje predugo.

Intelius početak pretrage

Na njihovoj stranici postoji odjeljak za korisničku podršku gdje možete pronaći najčešće postavljena pitanja i vodiče kako bi se lakše nosili s jednostavnim problemima koji ne zahtijevaju pomoć od strane Intelius-ovih agenata.

Intelius je pružatelj usluga koje se plaćaju, što znači da nećete imati pristup bilo kakvim detaljnijim informacijama ako niste njihov klijent.

Značajke

Ne zaboravite da je Intelius dostupan samo u SAD-u i radi samo s telefonskim brojevima, imenima i adresama registriranima u SAD-u.

Odmah s vrata možete jasno vidjeti da možete pretraživati na temelju imena, telefonskog broja i adrese. Intelius također nudi dodatne informacije, kao što su kaznena evidencija, pozadinske provjere i javna evidencija. Sve te opcije su vidljive na vrhu stranice.

Kada idete prema dolje, možete pronaći i Phone Directory i People Directory.

Intelius također dolazi u obliku mobilne aplikacije za iOS i Android. Međutim, aplikacija je dostupna samo za tržište SAD-a.

Možete zahtijevati primjerak vaših podataka. Popunite obrazac za zahtjev na web stranici i primit ćete izvještaj sa svim podacima koje imaju o vama. Ova značajka je besplatna.

Intelius - Pokreni provjeru kaznene evidencije
Intelius - Saznajte više uz pozadinsku provjeru

Isključite vaše informacije

Intelius vam omogućuje da uklonite vaše informacije iz njihove baze podataka. Intelius dijeli informacije kao što su email adresa korisnika sa svojim partnerima i affiliate partnerima u svrhe marketinga. Dakle, ako želite ukloniti svoje osobne podatke iz procesa, to možete uraditi popunjavanjem obrasca na njihovoj web stranici.

Korisnička podrška

Na temelju recenzija korisnika koje su dostupne online, ljudi su većinom zadovoljni s korisničkom podrškom koju Intelius nudi.

Imaju odvojen portal s centrom za pomoć, gdje možete pronaći FAQ i vodiče za pomoć pri odgovoru na osnovna pitanja i rješavanje jednostavnih problema prije nego se obratite njihovom timu korisničke podrške.

Intelius centar za pomoć

Ako trebate daljnju pomoć, možete se obratiti Intelius-ovoj korisničkoj podršci popunjavanjem kontakt obrasca na njihovoj web stranici. To je jedini način za doprijeti do njih, pošto trenutno nemaju live chat ili podršku putem telefona.

Intelius obrazac za kontakt

Kako pozivni centri mogu koristiti Intelius?

Pozivni centri i agenti korisničke podrške mogu koristiti Intelius-ove usluge za praćenje neidentificiranih telefonskih brojeva i prikupljanje podataka o osobama iza tih brojeva. Te informacije mogu uključivati puno ime i prezime, email adresu, adresu prebivališta, račune društvenih medija i više.

Poduzeća zatim mogu koristiti te podatke za potrebe marketinga ili prodaje i proširiti svoju bazu podataka o klijentima. Imajte na umu da Intelius-ove informacije nisu uvijek točne i ponekad mogu biti nevažeće.

Ove usluge su općenito legalne za poslovne i marketinške svrhe, sve dok ne dijele informacije s trećim stranama bez pristanka klijenta. Međutim, da bi izbjegli bilo kakve pravne probleme, provjerite zakone i regulacije određene jurisdikcije kako bi bili sigurni.

Izvedba i korisničko iskustvo

Kada je u pitanju korisničko iskustvo korištenja usluga povratne pretrage brojeva, ono je jednostavno i izravno. Jednostavno unesete nepoznati telefonski broj u traku za pretragu na glavnoj stranici i kliknete Enter. Intelius zatim pretražuje svoju bazu podataka kako bi generirao rezultate. Taj proces traje jednu do dvije minute.

Intelius povratna pretraga telefonskog broja
Intelius - Izvještaj je spreman

Nakon što su rezultati spremni, trebate unijeti svoje ime, prezime i email adresu kako bi nastavili. Primit ćete informativni email o vašoj pretrazi i rezultatima.

Intelius - Sačuvajte rezultate vaše pretrage
Intelius - Rezultati pretrage pokazani u emailu

Pošto Intelius nije besplatan, rezultati će vam pokazati samo telekom operatera, približnu lokaciju i je li broj mobilni ili fiksni. Sve ostale informacije su skrivene iza paywalla.

Prije nego platite, ne zaboravite da te informacije nisu uvijek 100% točne. Razlog tome je što Intelius svoje podatke dobiva iz javnih izvora i javnih evidencija koje nisu uvijek redovno ažurirane ili točne.

Intelius telefonsko izvješće
Intelius - Dobijte detaljno izvješće

Cijene

Intelius je vrlo jasan sa svojim cijenama i ne nudi svoje usluge besplatno.

Postoji par opcija koje možete odabrati:

Prva opcija košta $34.95 mjesečno i uključuje neograničen broj izvještaja o telefonskim brojevima, ljudima i adresama. S ovom pretplatom oni nude šestodnevnu probu koja košta samo $0.95 kako bi se upoznali s njihovim uslugama prije nego se odlučite obvezati.

Druga opcija pretplate uključuje neograničene izvještaje o adresama i osobama, ali ne i povratnu pretragu telefonskih brojeva.Možete plaćati mjesečno ili dvomjesečno. Ako plaćate svaki mjesec, cijena je $24.86. Ako plaćate dvomjesečno, koštat će vas $42.25, što je jednako $21.13 mjesečno.

Treća opcija se fokusira na povratnu pretragu adresa i uključuje neograničen pristup izvještajima o adresama i ljudima. Ova opcija košta $29.78 mjesečno, ali možete se prvo prijaviti za sedmodnevnu probu koja košta $0.95.

Intelius cjenovni planovi

Na Intelius-ovoj stranici s cijenama je i i ponuda add-ona za članstvo. Prvi add-on vam omogućava preuzimanje izvještaja i njihov offline pregled. Jednokratna naknada je $3.99.

Drugi add-on je Intelius Identity Protection. Ovaj add-on vam pomaže poboljšati vašu zaštitu nadzorom vašeg identiteta i ponudom osiguranja od krađe identiteta. Možete platiti $9.95 mjesečno ili $119.40 godišnje.

Intelius add-oni za članstvo

Zaključak

Kao zaključak, Intelius je dobro poznat pružatelj usluge povratne pretrage brojeva. Njihove cijene su jasne i lake za pronaći na njihovoj web stranici. Međutim, u usporedbi s konkurentima, cijene su prilično visoke za količinu usluga i informacija koje dobijete.

Kao i kod ostalih pružatelja usluga povratne pretrage brojeva, točnost nije 100%. Dakle, trebate ih uvijek provjeriti putem ostalih izvora.

Uzmite sve ovo u obzir prije nego se odlučite postati njihova mušterija.

Uobičajena pitanja i problemi

Intelius nije našao informacije o broju koji sam pretraživao.

To je čest problem pri korištenju usluga povratne pretrage telefona. Jedan od razloga za to može biti da su izvori iz kojih Intelius dobiva svoje podatke zastarjeli ili netočni. Još jedan od razloga je mogućnost da je vlasnik broja uklonio svoje podatke iz Intelius-ove baze podataka.

Zatražio sam resetiranje lozinke, ali nisam dobio email.

Ako ste zatražili novu lozinku, ali niste dobili email, provjerite mape sa spamom ili odbačenom poštom unutar vašeg email klijenta. Ako ne možete naći poruku, ponovno provjerite jeste li unijeli točnu email adresu i zatim ponovno zatražite email.

Product reviews

Želite saznati više o Spokeo usluzi? Pogledajte naš članak kako bi saznali kako radi i kako je prošla na našim testovima.

Spokeo recenzija

LiveAgent softver omogućuje bolju organizaciju i poboljšanje korisničkog iskustva u pozivnom centru za male i srednje tvrtke. Kontakti službe za pomoć tvrtke RevLocal nude podršku putem e-pošte, pozivnog centra i društvenih medija. LiveAgent se priprema za instaliranje nakon čega će biti moguće pristupiti računu.

Reviews - Recenzije Softvera Za Pozivni Centar - Cloudtalk 2

Reviews - Recenzije Softvera Za Pozivni Centar - Cloudtalk 2

HubSpot chatbot nudi mogućnost integracije u web stranice i aplikacije za razmjenu poruka te ima besplatan plan i plaćene planove s podrškom za određene ključne riječi. To može biti povoljno za malim i srednjim poduzećima s ograničenim proračunom. Među drugim opcijama su i Dialfire, CloudTalk, Zendesk, 3CX, Bitrix i Odoo. Pored toga, Spokeo je usluga koju se može testirati.

Reviews - Recenzije Softvera Baze Znanja - Guru

Reviews - Recenzije Softvera Baze Znanja - Guru

Guru softver za bazu znanja nudi vrlo dobre funkcionalnosti i velike mogućnosti prilagodbe. Cijena je poštena, s tri cjenovna plana za različite ciljane skupine, uključujući i besplatnu opciju. Uređivač članaka i sučelje su vrlo jednostavni za korištenje s laganom navigacijom. Jedinu potencijalnu poteškoću može predstavljati problem isporuke pozivnica za nove korisnike.

Potražite nepoznate brojeve i nađite više informacija o njima koristeći povratnu pretragu broja. U ovom članku saznajte više o tome kako s lakoćom identificirati pozivatelje.

Reviews - Reverse Phone Lookup - Povratna Pretraga Broja

Potražite nepoznate brojeve i nađite više informacija o njima koristeći povratnu pretragu broja. U ovom članku saznajte više o tome kako s lakoćom identificirati pozivatelje.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo