Spy Dialer – recenzija

Spy Dialer – recenzija
Compare Spy Dialer – recenzija with other in: How Spy Dialer – recenzija is doing on review portals
3.2
Average rating based on data from trusted review portals
144 reviews

Spy Dialer je besplatna usluga koja vam omogućava povratnu pretragu broja putem svoje web stranice kako bi saznali tko stoji iza anonimnog broja. Spy Dialer nudi i neke dodatne značajke koje vam mogu pomoći da dalje istražujete i dobijete detaljnije informacije.

Pricing
Starting from:
$ besplatno   mjesečno
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
4
Korisničko iskustvo
4
Cijena
5
Implementacija
3

Key takeaways

Pros

  • Potpuno besplatan
  • Lak za korištenje
  • Možete anonimno nazvati nepoznatog pozivatelja
  • Radi s VoIP brojevima

Cons

  • Jako puno oglasa na web stranici
  • Rezultati nisu uvijek točni

Početak rada sa Spy Dialer-om

Spy Dialer nudi besplatnu uslugu povratne pretrage brojeva koja vam pomaže da nađete neidentificirane brojeve.

Web stranica je prilično jednostavna i laka za navigaciju. Jednostavno unesete nepoznati telefonski broj, ime, adresu ili email u traku za pretragu na glavnoj stranici. Zatim pričekajte nekoliko sekundi i rezultat će se pojaviti.

Spy Dialer traka za pretragu

Na temelju podataka koje Spy Dialer ima o određenoj osobi i/li organizaciji, moći ćete vidjeti informacije kao što su ime vlasnika, moguća adresa s kojom je broj povezan i vrsta telefonskog broja (fiksni, mobilni, VoIP broj).

Osim toga, imate još par opcija koje možete odabrati:

Možete kliknuti na “Report Call”, što podnosi prijavu unutar Spy Dialera o tome da je taj broj spam ili povezan s drugim aktivnostima zloporabe. Spy Dialer će zatim informirati ostale korisnike. Proces je 100% anoniman i vlasnik broja neće biti obaviješten.

Jedna od opcija je i “Hear Voicemail”. Značenje može biti pomalo nejasno, no ono što Spy Dialer radi je da anonimno naziva broj. Čut ćete automatsku poruku koju je prethodno snimio Spy Dialer, plus prethodno snimljenu poruku govorne pošte od osobe koja vas je zvala.

Kada odaberete “Phone Spam” i kliknete na “Search”, pokazat će vam se označava li Spy Dialer taj broj kao spam. Ako je broj prijavljen putem “Report Call”, Spy Dialer će pokazati broj kao spam.

Spy Dialer opcije pretrage
Spy Dialer rezultat pretrage

Web stranica sadrži osnovne informacije o tome kako usluga radi i kako prikuplja podatke. Također postoji i FAQ odjeljak gdje možete naći kratke odgovore i objašnjenja koja bi vam trebala pomoći da bolje shvatite što oni rade i kako funkcioniraju.

Značajke

Anonimno nazovite broj

Jedna od stvari koje možete uraditi je anonimno nazvati broj. Ova značajka vam omogućava zvanje anonimnog broja koji ste našli na web stranici. Primatelj ove vrste poziva ne može pratiti tko ga je nazvao. Ako se jave, čut će automatsku glasovnu poštu koja ih obavještava da je njihov broj anonimno pozvan.

Spy Dialer - Pretraga po osobama

Dodatne značajke

Spy Dialer ne nudi previše dodatnih značajki u usporedbi sa svojom konkurencijom. Većinom se fokusiraju na povratnu pretragu brojeva, ali možete i pretraživati na osnovi imena, adrese i email adrese.

Web stranica radi samo s američkim brojevima mobitela. Dakle, ne možete pretraživati međunarodne telefonske brojeve.

Njihova politika privatnosti je postavljena za zaštitu njihovih korisnika. Brinu se o tome da se osobne informacije ne dijele s trećim stranama.

Opcija brisanja

Također imaju i opciju brisanja koja omogućava njihovim korisnicima iz svih država da izbrišu svoje osobne informacije iz njihovih baza podataka.

Proces je jednostavan i brz. Izaberete državu u kojoj živite i web stranica će vam prikazati zakone o privatnosti u toj državi. Nakon tog koraka, možete odmah izbrisati svoje podatke ili provjeriti koju vrstu osobnih informacija Spy Dialer ima o vama.

Spy Dialer - Značajka za brisanje podataka o sebi

Korisnička podrška

Ako imate bilo kakvih problema tijekom procesa, možete kontaktirati korisničku podršku tako da ispunite obrazac na web stranici. Unesite potrebne informacije i ukratko objasnite svoj problem.

Spy Dialer kontakt obrazac

Kako pozivni centri mogu koristiti Spy Dialer?

Spy Dialer može biti jako koristan za pozivne centre i agente korisničke podrške za identifikaciju pozivatelja po telefonskom broju kako bi poboljšali učinkovitost i djelotvornost posla. Može pomoći potvrditi identitet pozivatelja i pratiti dodatne kontakt informacije klijenta koji je kontaktirao tim podrške, ali nije ostavio svoje kontakt informacije. Također možete koristiti Spy Dialer ako se dogodi greška u sustavu pozivnog centra i informacije o klijentu nisu točno pohranjene.

Nadalje, može pružiti dodatne informacije o pozivatelju, kao što je njegova lokacija ili drugi kontakt detalji. Poduzeća zatim mogu koristiti ove podatke za marketinške svrhe ili prodajne napore.

S druge strane, Spy Dialer može pomoći identificirati osobu iza šaljivih poziva ili bilo koje druge vrste neprikladne interakcije s kojom se vaši agenti korisničke podrške susreću. Identifikacija i blokiranje tih pozivatelja pomaže izbjeći neugodne situacije i poboljšati učinkovitost fokusom na isključivo legitimne klijente.

Međutim, važno je provjeriti pravnu regulaciju određene države ili jurisdikcije kako bi izbjegli bilo kakve probleme. Općenito je legalno koristiti usluge povratne pretrage brojeva za poslovne svrhe, ako se podaci ne dijele ili prodaju trećim stranama bez pristanka klijenta.

Izvedba i korisničko iskustvo

Za par sekundi, stranica će generirati informacije povezane s brojem unesenim u traku za pretragu.

Ako Spy Dialer pronađe broj, pokazat će vam ime povezano s njime. Zatim možete izabrati između nekoliko različitih opcija kako bi dobili dodatne informacije. Ako kliknete na “Phone Detail”, pokazat će vam moguću lokaciju i vrstu telefonskog broja (fiksni, mobilni, VoIP, aplikacije za jednokratne brojeve i slično)

Ono što je dobro u vezi Spy Dialera je da radi i s VoIP brojevima, što je veliki plus u odnosu na neke tržišne konkurente.

I dalje je velika šansa da nećete pronaći previše brojeva. To može biti zbog opcije brisanja koja omogućuje ljudima da izbrišu svoje privatne informacije iz Spy Dialer-ove baze podataka ili zbog toga što Spy Dialer svoje podatke dobiva iz javnih izvora koji nisu uvijek 100% točni i ažurirani. Dakle, ključno je imati na umu ta ograničenja.

Spy Dialer - Nema rezultata

Teško je prijeći preko broja oglasa koji se prikazuju na stranici. Oni mogu ometati jer čine da web stranica izgleda prezakrčeno. što može pokvariti korisničko iskustvo.

Spy Dialer je dostupan samo kao web stranica i trenutno nema mobilnu aplikaciju.

Cijene

Spy Dialer nudi sve ove značajke besplatno. Nema dodatnih naknada i ne radi na principu pretplate. Međutim, oni ohrabruju svoje korisnike da verificiraju rezultate s ostallim pružateljima usluga povratne pretrage broja ili da koriste te pružatelje usluga za detaljnije informacije.

Zaključak

Da zaključimo, web stranica je responzivna i vrlo laka za korištenje. Ima prilično opširnu bazu znanja i može naći dosta različitih brojeva i informacija povezanih s njima. Međutim, potvrdite informacije koje vam Spy Dialer daje, čisto da budete sigurni da su rezultati točni. Sve u svemu, ovo je odlična besplatna opcija jer možete pristupiti velikom broju informacija bez plaćanja dodatnih naknada.

Uobičajena pitanja i problemi

Spy Dialer ne radi izvan SAD-a

Nažalost, Spy Dialer radi samo s telefonskim brojevima iz SAD-a, jer je njihova baza podataka ograničena na SAD.

Ne mogu promijeniti/ispraviti informacije koje Spy Dialer ima o meni

To trenutno nije moguće učiniti. Jedina dostupna opcija je da potpuno uklonite informacije na stranici “Remove my info”.

Spy Dialer nije pronašao broj

Često se dogodi da povratna pretraga broja ne pronađe informacije o određenom telefonskom broju. Spy Dialer svoje podatke dobiva iz javnih baza podataka, koje nisu redovno ažurirane, te neke informacije mogu nedostajati. Spy Dialer također nudi opciju isključivanja koja omogućuje ljudima da uklone informacije o sebi iz njihove baze podataka, što može dovesti do nedostatka informacija povezanih s određenim brojem.

Product reviews

Želite saznati više o Spokeo usluzi? Pogledajte naš članak kako bi saznali kako radi i kako je prošla na našim testovima.

Spokeo recenzija

LiveAgent softver omogućuje bolju organizaciju i poboljšanje korisničkog iskustva u pozivnom centru za male i srednje tvrtke. Kontakti službe za pomoć tvrtke RevLocal nude podršku putem e-pošte, pozivnog centra i društvenih medija. LiveAgent se priprema za instaliranje nakon čega će biti moguće pristupiti računu.

Ocjena korisničkog zadovoljstva izvrstan je način da se uvjerite u učinkovitost vašeg agenta. Ocjenu mogu dati samo kupci. S LiveAgentom korisnici su zadovoljni.

Ocjena korisničkog zadovoljstva

Tekst naglašava važnost zadovoljstva kupaca za tvrtku te nudi resurse za mjerenje i poboljšanje zadovoljstva, uključujući softver za korisničku službu, ankete i alate za povratne informacije poput Nicereplya i Simplesata. Preporučuje se provođenje anketa kada je iskustvo svježe u mislima korisnika te odabir prave metrike za mjerenje zadovoljstva, poput CSAT, CES i NPS. LiveAgent nudi korisničku podršku 24/7 i besplatnu probnu verziju, a skor predviđenog zadovoljstva pomaže u predviđanju ocjene zadovoljstva od strane korisnika. Jesu li vaši korisnici zadovoljni s vašom korisničkom uslugom? Širok spektar značajki omogućuju brzu i personaliziranu podršku, povećavajući ocjenu zadovoljstva kupaca.

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Usluga povratne pretrage broja - recenzije

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Reviews - Recenzije Softvera Za Pozivni Centar - Dialfire

Reviews - Recenzije Softvera Za Pozivni Centar - Dialfire

Dialfire is a software for call centers that offers custom features, predictive dialing, and analytics. The pricing plans range from Pay as you go to Enterprise, with additional fees for certain features. While the UI may not be the easiest to navigate, the platform is reliable and provides useful documentation. However, the requirement to schedule a demo call can be a drawback. Troubleshooting tips include ensuring a stable internet connection, reducing the number of active calls, and checking caller ID configuration. Overall, Dialfire is a flexible and reliable option for call centers.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo