Ovo je politika privatnosti za Quality Unit. Naša početna stranica je smještena na http://www.qualityunit.com. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici, molimo vas da nas kontaktirate.

Prikupljanje podataka

Quality Unit brine o vašoj privatnosti, tako da slijedimo The Platform for Privacy Preferences Project, ili P3P praksu. P3P je dizajniran da omogući web korisnicima više precizne kontrole o vrsti informacija koje oni žele dopustiti da se pusti.

Quality Unit zadržava pravo pristupa bilo kojem vašem računu kako bi odgovorio na vaš zahtjev za tehničku podršku. Mi ćemo održavati prikladne administrativne, fizičke i tehničke mjere za zaštitu sigurnosti, povjerljivosti i integriteta vaših podataka. Nećemo odavati vaše podatke osim ako budemo primorani zakonom ili dobijemo dozvolu od vas.

P3P politike deklariraju podatke koje prikupljaju u grupe (poznatije kao “izjave”). Naša politika ima 4 grupe podataka. Prakse za podatke svake grupe će biti posebno naglašene kako slijedi:

Grupa “Informacije o prijavi”

Quality Unit skuplja anonimne podate o ponašanju korisnika kada oni koriste naša softverska rješenja. Nadziremo ove podatke kako bi poboljšali naš proizvod i spriječili bugove i neplanirane prekide. Prikupljamo sljedeće podatke:

 • Podaci o tijeku klikova
 • Podaci o korištenju računa
 • Elementi HTTP protokola

Ovi podaci se koriste za sljedeće svrhe:

 • Završavanje i podrška trenutne aktivnosti
 • Administracija web stranice i sustava
 • Istraživanje i razvoj
 • Poboljšanje naših proizvoda i usluga

Ovi podaci se koriste isključivo od strane Quality Unita i njegovih agenata. Objasnit ćemo vam zašto se ti podaci prikupljaju: naš web poslužitelj prikuplja informacije o prijavi koje sadrže ove informacije.

Grupa “Kolačići”

Prikupljamo sljedeće informacije:

 • HTTP kolačići
 • Flash kolačići

Ovi podaci se koriste za sljedeće svrhe:

 • Kolačići za istraživanje i razvoj
 • Jednokratni kolačići

Ovi podaci se koriste isključivo od strane Quality Unit-a i njegovih agenata. Objasnit ćemo vam zašto se ti podaci prikupljaju: kolačići se koriste za praćenje posjetitelja naše stranice, kako bi mi bolje razumjeli koji dijelovi naše stranice vam najbolje služe. Također koristimo kolačiće kako bi omogućili našem poslužitelju da zadrži informacije o sadržaju vaših kolica za kupnju.

Grupa “Transakcijske informacije” (potrebna)

Prikupljamo sljedeće informacije:

 • Fizičke kontakt informacije
 • Online kontakt informacije
 • Demografski podaci
 • Informacije o kupovini

Ovi podaci se koriste za sljedeće svrhe:

 • Završavanje i podrška trenutne aktivnosti
 • Istraživanje i razvoj

Ovi podaci se koriste isključivo od strane Quality Unita i njegovih agenata. Kao dodatak, idući entiteti će primiti ove informacije:

 • Kontaktiranje posjetitelja za oglašavanje usluga ili proizvoda.

Ovi podaci se koriste isključivo od strane Quality Unita i njegovih agenata. Kao dodatak, idući entiteti će primiti ove informacije:

 • Dostavljačke službe

Objasnit ćemo vam zašto se ti podaci prikupljaju:

 • Informacije koje prikupljamo kako bi procesuirali vašu kupnju

Kolačići

Kolačići su tehnologija koja se može iskoristiti za pružanje informacija po vašoj mjeri s web stranice. Kolačić je paket podataka koje web stranica šalje vašem pretraživaču i on je onda može spremiti u vaš sustav. Možete postaviti vaš pretraživač da vas obavijesti o primitku kolačića, dajući vam mogućnost odluke o prihvaćanju.

Flash kolačići (lokalni dijeljeni objekti) su tehnologija korištena od strane Macromedia Flash Playera. Možete postaviti dopuštenja svog operativnog sustava tako da pretraživaču nije dopušteno pisanje bilo kakve informacije na vaš disk, u svrhu zaštite vaše privatnosti. Iduća opcija za izbjegavanje flash kolačića je ukloniti Macromedia Flash Player sa svog računala.

Naša stranica ima koristi od kolačića. Kolačiće koristimo za sljedeće svrhe:

 • Ciljanje korisnika
 • Istraživanje i razvoj

Sažetak sporazumne police

Sporazumna politika koja odgovara ovoj politici je:

CP=NOI CURa ADMa DEVa TAIa CONa OUR DELa BUS IND PHY ONL UNI PUR COM NAV DEM STA

Iduća tablica objašnjava značenje svakog polja u sporazumnoj politici.

PoljeZnačenje
CP= Ovo je naslov kompaktne politike; označava da je no što slijedi P3P sporazumna politika.
NOINijedna prepoznatljiva informacija se ne skuplja, tako da pristup nije moguć.
CURaPodaci se koriste za završetak trenutne aktivnosti.
ADMaPodaci se koriste za administraciju stranice.
DEVaPodaci se koriste za istraživanje i razvoj.
TAIaPodaci se koriste za prilagodbu stranice.
CONaPodaci se koriste za kontaktiranje korisnika.
OURPodaci su dati nama i našim agentima.
DELaPodaci su dati dostavljačkim službama.
BUSNaše poslovne prakse određuju koliko dugo ćemo čuvati podatke.
INDPodaci će biti čuvani beskrajno.
PHYInformacije o fizičkom kontaktu su prikupljene.
ONL Informacije o online kontaktu su prikupljene.
UNIJedinstveni identifikatori su prikupljeni
PURInformacije o kupnji su prikupljene
COMInformacije o računalu su prikupljene
NAVInformacije o navigaciji i tijeku klikova su prikupljene
DEMDemografske i socioekonomske informacije su prikupljene
STAInformacije o upravljanju promjenjivim stanjem su prikupljene

Sporazumna politika je poslana od strane web poslužitelja zajedno s kolačićima koje opisuje. Za više informacija, pogledajte P3P vodič na http://www.w3.org/TR/p3pdeployment.

Procjena politike

Web pretraživač će procijeniti sporazumnu politiku ove police kad god je korištena uz kolačić. Radnje koje će web pretraživač poduzeti ovise o razini privatnosti koju je korisnik postavio na svom pretraživaču (Niska, srednja, srednje visoka ili visoka; standardna je srednja). Kao dodatak tome, web pretraživač će istražiti je li politika kolačića zadovoljavajuća ili nezadovoljavajuća, je li taj kolačić kolačić sesije ili stalni i koristi li se kolačić u kontekstu prve strane ili treće strane.

Bilješka: ova procjena je trenutno eksperimentalna i ne treba se smatrati zamjenom za testiranje s pravim web pretraživačem.

Nezadovoljavajuća politika: ova sporazumna politika se smatra nezadovoljavajućom prema pravilima definiranima web pretraživačem. Ponašanje web pretraživača vezano za kolačiće ove sporazumne politike je sljedeće:

Korištenje od prve straneKorištenje od treće strane
Stalni kolačićiNiska: Zadovoljavajuća politika na ovoj razini; kolačići će biti prihvaćeni. Srednja: Odjava nije dopuštena za sve nezadovoljavajuće svrhe i primatelje, tako da će kolačić biti degradiran u kolačić sesije. Srednje visoka: Nema mogućnosti odjave, tako da će kolačić biti blokiran. Visoka: Kako odjava nije potrebna, kolačić će biti blokiran.Niska: Odjava nije dopuštena za sve nezadovoljavajuće svrhe i primatelje, tako da će kolačić biti degradiran u kolačić sesije. Srednja: Odjava nije dopuštena za sve nezadovoljavajuće svrhe i primatelje, tako da će kolačić biti blokiran. Srednje visoka: Kako odjava nije potrebna, kolačić će biti blokiran. Visoka: Kako odjava nije potrebna, kolačić će biti blokiran.
Kolačići sesijeNiska: Zadovoljavajuća politika na ovoj razini; kolačići će biti prihvaćeni. Srednja: Zadovoljavajuća politika na ovoj razini; kolačići će biti prihvaćeni. Srednje visoka: Zadovoljavajuća politika na ovoj razini; kolačići će biti prihvaćeni. Visoka: Kako odjava nije potrebna, kolačić će biti blokiran.Niska: Zadovoljavajuća politika na ovoj razini; kolačići će biti prihvaćeni. Srednja: Odjava nije dopuštena za sve nezadovoljavajuće svrhe i primatelje, tako da će kolačić biti blokiran. Srednje visoka: Odjava nije dopuštena za sve nezadovoljavajuće svrhe i primatelje, tako da će kolačić biti blokiran. Visoka: Odjava nije dopuštena za sve nezadovoljavajuće svrhe i primatelje, tako da će kolačić biti blokiran.

Politika koja se smatra nezadovoljavajućom za Internet Explorer 6 sadrži određene kategorije koje se koriste ili dijele na određeni način. Ova politika se smješta nezadovoljavajuću kategoriju jer su sljedeće kategorije podataka povezane s kolačićima ove politike:

 • Fizičke kontakt informacije su prikupljenje
 • Online kontakt informacije su prikupljenje

Kao dodatak, podaci se koriste na slijedeći način, što politiku čini nezadovoljavajućom

 • Podaci se koriste za kontaktiranje korisnika.

Dozvoljavanje odjave će učiniti ovu politiku prihvatljivom unutar Nisko i Srednje postavki, te unutar Srednje Visoko za kolačiće prve strane. Na Visoko postavkama, kao i na Srednje visoko za kolačiće treće strane, svako korištenje ovih podataka mora biti prijavljeno unutar politike kako bi ona bila zadovoljavajuća.

Povezani članci
Odlična korisnička usluga počinje s boljim help desk softverom. Pogledajte prednosti LiveAgent-a i započnite s njime za 5 minuta.

Help Desk Softver bez napora

Odgovorite na tikete i pružite podršku kroz kompaktno softversko rješenje bez troškova postavljanja. Posjetitelje web stranice pretvorite u klijente koristeći live chat i druge alate. Saznajte više o LiveAgent-u.

Saznajte kako portal za korisničku podršku može pomoći vašem poslovanju implementiranjem nekih njegovih značajki. Pročitajte više o njima unutra.

Značajke korisničkog portala

Kvaliteta korisničke podrške se poboljšava kroz ChatGPT jezični model koji generira točne odgovore i održava konzistentni ton kompanije.

Vaši podaci uvijek imaju sigurnosnu kopiju s LiveAgent-om. Imamo višestruke podatkovne centre diljem svijeta te ne morate brinuti da ćete izgubiti važne informacije.

Višestruki podatkovni centri

Tvrtka Quality Unit, koja stoji iza softverskog proizvoda LiveAgent, ima višestruke podatkovne centre diljem svijeta za podršku svojim korisnicima. LiveAgent osigurava sigurnost podataka svojih korisnika i nudi besplatni probni period od 7 ili 30 dana. Softver za pomoć u službama poduzeća omogućuje učinkovitije upravljanje upitima kupaca, a LiveAgent je najviše puta i najbolje ocijenjen u 2019. Tražite li alternativu za Vision ili Olark, tvrtke prelaze na LiveAgent zbog pristupačne cijene i uvijek dostupnog tima za podršku.

Korisnički portal za samoposluživanje je odjeljak web stranice tvrtke koji korisnicima pruža jedinstvenu točku pristupa informacijama o tvrtki/proizvodu.

Što je korisnički portal?

Korisnički portali su korisni za smanjenje opterećenja zaposlenika za podršku, smanjenje troškova podrške i poboljšanje korisničkog iskustva.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo