BeenVerified – recenzija

BeenVerified – recenzija
Compare BeenVerified – recenzija with other in: How BeenVerified – recenzija is doing on review portals
2.8
Average rating based on data from trusted review portals
876 reviews

BeenVerified je usluga povratne pretrage telefonskih brojeva koja radi na principu pretplate i nudi pristup javnim informacijama o ljudima. Možete pretraživati na temelju telefonskog broja, imena, adrese, emaila i više. Dostupan je putem njihove web stranice ili mobilne aplikacije.

Pricing
Starting from:
$ 26.89   per month
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.3
Korisničko iskustvo
4
Cijena
3
Implementacija
3

Key takeaways

Pros

  • Dostupan je kao mobilna aplikacija za Android i iOS
  • Jednostavne cijene
  • Pouzdana korisnička podrška

Cons

  • Dostupan samo u SAD-u
  • Informacije su dostupne samo nakon plaćanja pretplate
  • Informacije nisu uvijek 100% točne
  • Nema opcije da kupite samo jedan izvještaj

Početak rada s BeenVerified-om

Snalaženje po stranici i pristup svim potrebnim informacijama su vrlo laki. Sve je jasno objašnjeno, tako da odmah znate što nude.

Kada odete na BeenVerified-ovu glavnu stranicu, prvo što primijetite su opcije pretrage.Možete pretraživati na temelju imena, raditi povratnu pretragu brojeva, pretragu na temelju emaila, pretragu adrese i pretragu vozila.

BeenVerified traka za pretragu

Unesite ime u traku za pretragu pod nazivom “People Search” i kliknite “Search”. Nakon par sekundi, BeenVerified će zatražiti od vas dodatne informacije o osobi koju tražite. Ako pružite više informacija, kao što su grad i država, BeenVerified će moći suziti pretragu kako bi vam dao točnije rezultate. Ako niste sigurni gdje osoba živi, možete kliknuti “I’m not sure”.

BeenVerified pretraga unošenjem adrese

Pretragu možete dodatno suziti ako unesete starost i srednje ime osobe. Ako nemate te informacije, možete jednostavno kliknuti “I’m not sure”.

BeenVerified - dodajte detalje vašoj pretrazi

Nakon toga možete izabrati koju vrstu informacija želite dobiti u vašem izvještaju. Možete izabrati koliko god želite i kliknuti na “Continue” ili preskočiti ovaj korak.

BeenVerified - Koje informacije vas zanimaju?

Sve što sada trebate je složiti se s njihovim uvjetima korištenja i kliknuti na “I Agree”.

Zatim BeenVerified počinje prikupljati informacije iz svoje baze podataka. Ovaj proces zahtijeva par minuta i nakon što završi, trebate unijeti svoju email adresu te ime i prezime kako bi mogli sačuvati izvještaj. Ako želite nastaviti, ne možete preskočiti ovaj korak.

BeenVerified - pretraga o kaznenoj evidenciji
BeenVerified - sačuvajte rezultate vaše pretrage

Nakon unošenja vašeg emaila te imena i prezimena, BeenVerified ponovno pretražuje rezultate. Ovaj put proces traje dosta duže. Nakon dugog čekanja, trebali bi dobiti potpuni izvještaj sa svim dostupnim informacijama. Imajte na umu da je BeenVerified pružatelj usluge koja se naplaćuje. Sve dok niste njihova mušterija, nećete vidjeti rezultate pretrage.

Kada pregledate glavnu stranicu, možete naći korisne članke i vodiče koji odgovaraju na najčešća pitanja.

Informacije o cijenama možete naći kada kliknete na “Sign up”. Međutim, za dobivanje točnih cijena potrebno je malo vremena. Prije prikazivanja cijena, morate kliknuti na “Confirm” u zadnjem koraku i pričekati da se informacije učitaju. To će vas izravno odvesti na stranicu s njihovim cijenama i pretplatama. Proces se čini nepotrebno kompliciranim i pomalo iritantnim, samo da bi dobili informacije o cijenama.

BeenVerified - potvrda

Značajke

BeenVerified nudi 7 različitih značajki proizvoda: Pretraga osoba, povratna pretraga telefonskih brojeva, pretraga emailova, pretraga adresa, pretraga korisničkih imena, pretraga nezatraženog novca i pretraga vozila.

Izvještaji također uključuju privatne informacije o osobi, kao što je njeno ime, dob, rodbina, fotografije, poslovi, povijest obrazovanja i više. U pretrazi osoba također možete pronaći stvari kao što su kaznena evidencija, prometni prekršaji i uhićenja.

BeenVerified radi kao aplikacija unutar pretraživača, ali ima i mobilnu aplikaciju za Android, iPhone, iPad i Apple watch. Nije važno jeste li kući za svojim računalom ili u pokretu, sve dok imate internetsku vezu, možete koristiti njihove usluge.

Isključite vaše informacije

Imate pravo da se isključite iz BeenVerified-ove pretrage osoba. Proces je prilično jednostavan. Samo trebate unijeti vaše podatke u kratki obrazac na njihovoj web stranici i izabrati koje informacije želite da oni uklone. Oni će vam poslati verifikacijski email u kojem trebate potvrditi vaš zahtjev za isključivanjem. Nakon toga ćete dobiti još jedan email u kojem vas obavještavaju da je zapis uklonjen. Uklanjanje vaših informacija je besplatno i ne morate biti BeenVerified-ova mušterija kako bi to uradili.

BeenVerified opcija isključivanja

Korisnička podrška

BeenVerified ima vlastiti centar za pomoć u kojem možete tražiti odgovore na vaša pitanja prije kontaktiranja njihovog tima za korisničku podršku. Možete pronaći najčešća pitanja o naplati, vašem računu ili njihovim podacima i javnim zapisima.

Ako ne možete pronaći ono što tražite, možete kontaktirati njihove agente korisničke podrške putem emaila ili ih pozvati na broj naveden na njihovoj web stranici.

BeenVerified ne nudi live chat ili druge vrste izravne komunikacije i nisu dostupni 24/7.

BeenVerified korisnička podrška

Kako pozivni centri mogu koristiti BeenVerified?

Usluga povratne pretrage brojeva, kao što je BeenVerified, može biti korisna za pozivne centre i agente korisničke podrške jer im daje opciju pretraživanja neidentificiranih brojeva u njihovim opširnim bazama znanja. To može biti korisno kada pozivni centar dobije poziv od nepoznatog pozivatelja koji je zaboravio ostaviti svoje kontakt informacije ili su one izgubljene zbog greške u sustavu.

Pozivni centri je također koriste za identifikaciju šaljivih poziva ili druge vrste neprikladnih poziva koji stavljaju vaše agente u neugodne situacije i smanjuju produktivnost rada i učinkovitost. Blokiranjem takvih pozivatelja, pozivni centri se mogu fokusirati na legitimne klijente.

Kad agenti obavljaju povratne pretrage telefonskih brojeva, obično mogu naći podatke kao što su email adrese, adrese prebivališta, računi društvenih medija i druge vrijedne informacije. Ovi podaci su također korisni za cold sales pozive i dopiranje do potencijalnih klijenata.

Kako bi izbjegli pravne probleme, pozivni centri moraju osigurati da su sukladni sa zakonima i regulacijama određene jurisdikcije, ako odluče koristiti ove usluge u poslovne svrhe.

Izvedba i korisničko iskustvo

Kada unesete telefonski broj u traku za pretragu i pritisnete enter, web stranica generira rezultate i pretražuje bazu podataka kako bi našla poklapanja. Traži ime povezano s telefonskim brojem, lokaciju osobe, pozadinske informacije, kaznenu evidenciju i slično. Cjelokupan proces traje duže u odnosu na BeenVerified-ove konkurente, ali je i dalje pristojno brz.

BeenVerified radi samo u SAD-u. Dakle, moguće je jedino pretraživati brojeve locirane u SAD-u. Web stranica, kao i aplikacija, je dostupna samo iz SAD-a i pristup njihovim uslugama je ograničen izvan granica države.

Važno je napomenuti da BeenVerified ne nudi ijednu od svojih usluga besplatno. To znači da morate biti njihova mušterija ako želite vidjeti rezultate.

Točnost i količina detalja ovise od dosta faktora. Kao i sve usluge povratne pretrage brojeva, nije 100% točan i ne trebate se oslanjati samo na jedan izvor. Oni dobivaju svoje podatke iz javno dostupnih izvora i izvještaja koji možda nisu ažurirani i mogu rezultirati netočnim podacima.

BeenVerified - rezultati pretrage

Cijene

BeenVerified je usluga koja se plaća i radi na principu pretplate. Za razliku od svojih konkurenata, ne nude besplatnu verziju.

Imaju samo dva plana pretplate:

  • Prva opcija je mjesečna pretplata koja košta $26.89 mjesečno i uključuje svih sedam vrsta pretraga koje sam prethodno spomenuo. S ovom pretplatom možete dobiti do 100 izvještaja mjesečno.
  • Druga opcija je tromjesečna pretplata koja košta $52.44 ili $17.48 mjesečno. Ova pretplata također uključuje svih sedam vrsta pretraga. U ovom paketu ste ograničeni na 100 izvještaja mjesečno.
BeenVerified cjenovni planovi
BeenVerified prednosti članstva

Možete otkazati svoju pretplatu bilo kada. Međutim, članstvo se automatski obnavlja svaki mjesec ili svaka tri mjeseca, osim ako ga poništite prije nego novi ciklus naplate započne.

Imate i opciju sedmodnevne probe kako bi testirali BeenVerified-ove usluge prije nego se odlučite na kupovinu.

Možete izabrati sedmodnevnu probu za samo $1, što uključuje do 40 izvještaja mjesečno. Također možete izabrati sedmodnevnu probu za $5 koja vam omogućuje do 40 izvještaja mjesečno koje možete preuzeti u obliku PDF-a.

BeenVerified probne ponude

Zaključak

BeenVerified pruža uslugu povratne pretrage telefonskih brojeva s opširnim podacima i izvještajima. Nakon unošenja broja telefona u traku za pretragu, proces traje malo duže u odnosu na konkurenciju. Međutim, nećete moći pristupi informacijama ako prvo ne platite. Oni nude sedmodnevnu probu koja je vrlo pristupačna ako želite iskušati proizvod prije nego se odlučite na pretplatu.

Njihove usluge, kao i web stranica i mobilna aplikacija, su dostupne samo u SAD-u i rade samo s podacima iz SAD-a.

Uobičajena pitanja i problemi

Ne mogu pronaći određenu osobu.

BeenVerified svoje podatke dobiva iz javnih izvora koji nisu 100% točni i potpuni. Više faktora je uzrok tome, kao što su zakoni određenih država o javnim informacijama, količina prikupljenih informacija i slično. Osoba također može odlučiti isključiti svoje informacije iz BeenVerified-a.

Želim otkazati svoj BeenVerified račun.

Svoj račun možete otkazati bilo kada, kontaktirajući njihov odjel korisničke podrške putem emaila ili telefonskog poziva. Morate im dati svoj 9-znamenkasti ID broj korisnika i agenti podrške će poništiti vaš račun. Također ćete dobiti email o potvrdi vašeg otkazivanja.

Product reviews

Korištenje sustava za korisniku podršku je rašireno diljem svijeta. Možete pronaći više informacija u ovome članku ako vaz zanima detaljnija statistika.

Korištenje korisničke podrške

Korisnici preferiraju samoposlugu za rješavanje svojih problema. Oko 81% korisnika pokušava prvo riješiti probleme samostalno prije nego kontaktiraju korisničku podršku. 40% korisnika kontaktira pozivni centar nakon što prvo istraže odgovore na svoja pitanja putem samoposlužne službe. Također se navode statistike o društvenim medijima, bazi znanja, pozivnim centrima, pomoćnom stolu i službi za korisnike u cjelini. Live chat se također ističe kao važna mogućnost za podršku korisnicima. Softver za korisničku službu, VoIP telefonski sustavi, softver za samoposlužne službe i druge relevantne mogućnosti se također spominju.

Ako želite izbjeći tipkanje istog odgovora na ponavljajući problem, iskoristite prethodno definirane odgovore. Izradite vlastite i koristite ih kad god vam zatrebaju.

Prethodno definirani odgovori

Kako bi se izbjegle neugodnosti u kontaktu s kupcima putem društvenih mreža, preporučuju se prethodno definirani odgovori ili pripremljene poruke. Uz to, predlošci za bazu znanja i tiketiranje mogu pomoći u uštedi vremena i poboljšanju efikasnosti agenata korisničke podrške. LiveAgent nudi softver za podršku korisnicima s različitim integracijskim mogućnostima, a korišten je od strane poznatih tvrtki. Prethodno definirani odgovori štede vrijeme u komunikaciji s kupcima i mogu se koristiti u različitim kategorijama kao što su tiketiranje ili poslovanje.

Želite saznati više o Spokeo usluzi? Pogledajte naš članak kako bi saznali kako radi i kako je prošla na našim testovima.

Spokeo recenzija

LiveAgent softver omogućuje bolju organizaciju i poboljšanje korisničkog iskustva u pozivnom centru za male i srednje tvrtke. Kontakti službe za pomoć tvrtke RevLocal nude podršku putem e-pošte, pozivnog centra i društvenih medija. LiveAgent se priprema za instaliranje nakon čega će biti moguće pristupiti računu.

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Usluga povratne pretrage broja - recenzije

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo