Spokeo recenzija

Spokeo je usluga povratne pretrage koja vam omogućuje da pretražite telefonski broj, ime, prebivalište i email adresu. Alat je dostupan putem online web stranice i Android mobilne aplikacije, ali je ograničen samo na SAD. Točnost podataka nije uvijek zajamčena, a cijene mogu biti nejasne. Iako pruža korisne informacije za poslovne i marketinške svrhe, treba provjeriti zakone i regulacije jurisdikcije prije korištenja usluga povratne pretrage brojeva.

Spokeo recenzija
Compare Spokeo recenzija with other in: How Spokeo recenzija is doing on review portals
2.3
Average rating based on data from trusted review portals
2206 reviews

Spokeo je usluga povratne pretrage koja vam omogućuje da pretražite telefonski broj, ime, prebivalište i email adresu. Spokeo je dostupan putem online web stranice i Android mobilne aplikacije.

Pricing
Starting from:
$ 19.95   mjesečno
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.3
Korisničko iskustvo
2
Cijena
3
Implementacija
2

Key takeaways

Pros

  • Hrpa informacija i izvještaja
  • Brza pretraga
  • Prikuplja podatke iz tisuća različitih izvora kako bi dobili najtočnije rezultate

Cons

  • Nema besplatnih informacija
  • Nejasne cijene na web stranici
  • Mobilna aplikacija je dostupna samo za Android
  • Dostupno samo u SAD-u

Početak rada sa Spokeo uslugom

Na prvi pogled, web stranica izgleda profesionalno i možete pronaći dosta informacija o kompaniji i njenim uslugama.

Prvo što ćete vidjeti kada posjetite stranicu su četiri opcije pretrage. Možete pretraživati podatke na temelju imena, adrese, telefonskog broja ili email adrese. Spokeo se nalazi u SAD-u, što znači da prihvaća samo telefonske brojeve registrirane u SAD-u i sve informacije su ograničene na SAD.

Spokeo opcije pretrage

Web stranica je laka za navigaciju i razumije informacije koje tražite.

Na temelju načina vaše pretrage, možete pretraživati unoseći informacije u traku za pretragu.
Na primjer, ako pretražujete na temelju imena, unesite puno ime i prezime osobe u traku za pretragu i kliknite na “Search now”.

Spokeo pretraga po imenu

Nakon toga unesite zadnju poznatu lokaciju te osobe. Unesite grad i saveznu državu i kliknite “Continue”. Ako niste sigurni u vezi s njihovom zadnjom lokacijom, možete izabrati “Not sure”. U tom slučaju će Spokeo imati širi raspon opcija, što znači da rezultati mogu biti manje točni.

Nakon što ste to obavili, možete nastaviti na idući korak.

Ovdje možete izabrati koju vrstu podataka želite primiti. Izaberite koliko god trebate i kliknite na “Continue”. Ako želite, možete preskočiti ovaj korak. Za nastavak, trebate unijeti svoju email adresu.

Cijeli proces traje samo par minuta i upute za svaki korak su jasne i lake za slijediti.
Ne zaboravite, Spokeo je pružatelj usluge koja se plaća na temelju pretplate, što znači da nećete imati pristup detaljnom izvještaju ako niste pretplatnik.

Jedina stvar koju je bilo teško pronaći je informacija o cijenama i različitim paketima koje Spokeo nudi. Jedna vrsta cijene je dostupna kada kliknete na “Sign up”, a druga na dnu stranice, pod “Try Enterprise”.

Na Spokeo stranici možete pronaći i Help Center. On uključuje najčešća pitanja i opcije za kontaktiranje podrške.

Značajke

Osim jednostavne pretrage, Spokeo nudi velik broj dodatnih značajki. Možete pristupiti kontakt informacijama, osobnim detaljima, povijesti lokacije, članovima obitelji, kaznenoj evidenciji, platformama društvenih medija i više.

Spokeo dodatne značajke

Dodatne značajke će se prikazati kada obavite pretragu. Moći ćete vidjeti koji napredni izvještaji su povezani s pretragom. Međutim, ključno je napomenuti da su te značajke dostupne samo pretplatnicima.

Spokeo je dostupan putem web stranice ili mobilne aplikacije. Međutim, aplikacija je trenutno dostupna samo za Android.

Ažuriranja

Spokeo omogućuje ažuriranja za izvještaje koje ste prethodno kupili, tako da ćete uvijek imati pristup najsvježijim informacijama. Čak i ako baza podataka nije mogla naći rezultate za vrijeme vaše pretrage, moći ćete vidjeti nove informacije i izvještaje nakon ažuriranja.

Spokeo - Budite u tijeku

Opcija isključivanja

U svakom trenutku možete zabraniti Spokeo usluzi prikupljanje vaših osobnih informacija. Morate popuniti obrazac zahtjeva na njihovoj web stranici. Zatim će oni procesuirati vaš zahtjev i ukloniti vaše podatke iz njihovih baza podataka. Proces traje 24-48 sati, ovisno o količini procesuiranih podataka.

Spokeo opcija isključivanja

Korisnička podrška

Spokeo nudi različite načine za kontaktiranje njihove korisničke podrške ako imate problem ili trebate pomoć. Postoji live chat opcija, kao i email i telefonski broj koji možete koristiti.

Kada dođete na dno glavne stranice i kliknete na “Visit Help Center”, odvest će vas na njihovu stranicu centra za pomoć. Tu je FAQ odjeljak koji vam može pomoći u dobivanju odgovora na vaša pitanja. Ako ne možete pronaći ono što tražite, možete kliknuti na “Contact Our Customer Care Team” i iskoristiti jedan od tri načina da ih kontaktirate.

Spokeo korisnička služba

Kako pozivni centri mogu koristiti Spokeo?

Pozivni centri i agenti korisničke podrške mogu koristiti Spokeo za povratnu pretragu telefonskih brojeva kako bi identificirali nepoznate pozivatelje i šaljive pozive ili dobili dodatne informacije, poput adrese, emaila, računa društvenih medija i više. Možete iskoristiti te informacije za cold call pozive i druge marketinške i prodajne napore.

Spokeo vam može pomoći naći informacije koje nedostaju ako se dogodi greška u vašem sustavu za pozivni centar. Međutim, ne zaboravite da podaci nisu uvijek točni ili ažurirani.

Kako bi izbjegli pravne probleme, provjerite zakone i regulacije određene jurisdikcije prije korištenja usluga povratne pretrage brojeva. Ove usluge su obično legalne za poslovne i marketinške svrhe, ako se informacije ne prodaju ili ne dijele s trećim stranama bez pristanka klijenta.

Izvedba i korisničko iskustvo

Nakon što upišete telefonski broj u traku za pretragu na odredišnoj stranici, Spokeo započinje generirati rezultate i tražiti sve dostupne informacije u bazi podataka. Proces traje samo par sekundi.

Spokeo povratna pretraga broja

Točnost ovisi od dosta faktora i nijedan pružatelj usluge ne može jamčiti 100% točne rezultate. Spokeo svoje podatke dobiva iz tisuća izvora, što povećava vjerojatnost točnih rezultata. Spokeo izvori uključuju licencirane javne evidencije. Međutim, imajte na umu da ovi javni izvori mogu sadržavati neke podatke koji su zastarjeli.

Generiranje podataka je brzo s značajkom za povratnu pretragu telefonskih brojeva. Unatoč tome, razočaravajuće je to što, nakon što Spokeo pronađe nepoznatog pozivatelja, svi rezultati su blokirani i zahtijeva se od vas da postanete pretplatnik ili platite dodatnu naknadu za jedan izvještaj.

Druge recenzije korisnika naznačavaju da podaci nisu bili potpuni čak i nakon plaćanja informacija, te da rezultati nisu opravdali uloženi novac.

Među pozitivnim aspektima je postojanje sedmonevne besplatne probe koja vam omogućuje testiranje usluge prije nego se obavežete članstvom.

Ako preuzmete Spokeo aplikaciju, ona vam omogućuje da blokirate neželjene telefonske brojeve. Kako bi blokirali broj, morate ga unijeti, kliknuti na tri točke koje se nalaze uz “More” i izabrati “Block All Calls”. Ako poslije želite odblokirati broj, možete opet kliknuti na tri točke i izabrati “Unblock All Calls”. Međutim, ova značajka nije dostupna na njihovoj web stranici.

Cijene

Za razliku od velikog broja pružatelja usluga povratne pretrage brojeva, Spokeo ne nudi besplatnu verziju. Iako vam omogućuje da unesete broj u traku za pretragu, svi rezultati su zaključani dok ne platite. Paketi pretplate i cijene nisu laki za pronaći na web stranici, pošto se ne nalaze na jednom mjestu. Dakle, možda ćete se namučiti da ih nađete.

Planovi pretplate

Možete izabrati tromjesečni plan pretplate koji košta $44.85 odjednom i jednak je plaćanju od $14.95 svaki mjesec. Nakon toga, naplata slijedi svaka tri mjeseca.

Druga opcija je mjesečna pretplata koja košta $19.95 mjesečno. S ovom opcijom ćete automatski plaćati svaki mjesec dok ne prekinete vašu pretplatu.

Spokeo paketi pretplate

Business Membership plan

Business membership plan košta $69.95 i uključuje do 500 izvještaja mjesečno. On vam omogućuje pristup informacijama kao što su telefonski brojevi, potpune adrese, email adrese, povijest lokacija, kaznena evidencija i drugi podaci.

Spokeo business membership plan

FREE Trial

Spokeo nudi sedmodnevnu besplatnu probu plus kupnju jednog izvještaja za $0.95. Međutim, morate biti oprezni ako se prijavite za besplatnu probu, jer ako je ne otkažete nakon sedam besplatnih dana, bit će vam naplaćeno $24.95. To se događa jer morate unijeti informacije s kreditne kartice čak i ako se samo prijavljujete za besplatnu probu.

Spokeo besplatna proba

Zaključak

Spokeo nudi raznovrsne značajke koje bi vam trebale pružiti raznovrsnije informacije o osobi koju tražite. Web stranica generira podatke brzo i bez ikakvih problema. Međutim, sve informacije su skrivene iza platnog zida. U ponudi je i besplatna proba. Ona je praktična prilika za isprobavanje usluge prije nego se obvežete na nju.

Spokeo usluge su dostupne samo u SAD-u i rade samo s telefonskim brojevima iz SAD-a.

Uobičajena pitanja i problemi

Spokeo nije pronašao telefonski broj koji sam tražio

Ovo je čest problem pri korištenju usluga povratne pretrage brojeva. Spokeo svoje podatke dobiva iz javnih izvora koji prikupljaju podatke o pojedincima. Ti izvori mogu biti zastarjeli ili sadržavati netočne informacije. Drugi razlog je opcija brisanja koju Spokeo nudi. Bilo tko može ukloniti svoje informacije iz njihove baze podataka. Nakon toga, ti podaci više neće biti dostupni kada ih tražite.

Ne mogu urediti svoje informacije unutar Spokeo usluge

U slučaju da vidite da su informacije koje Spokeo ima o vama netočne, jedino rješenje je da uklonite sve svoje podatke. Spokeo trenutno ne nudi mogućnost uređivanja izvještaja.

Product reviews

Integracije - Gbc Networks

Integracije - Gbc Networks

LiveAgent nudi razne programe, uključujući softver za korisničku podršku, VoIP sustave, samoposlužni softver, softver pozivnog centra te sustav za upravljanje pritužbama. LiveAgent također nudi podršku, blog, akademiju, predloške te testove. Oni su svojom nagradom i recenzijama korisnika vrlo cijenjeni. LiveAgent nudi demo te brojne načine za kontakt. Sva prava su pridržana.

Želite bolju telefonsku podršku? Isprobajte LiveAgent koji može učiniti puno više toga od običnih telefonskih poziva. Otkrijte sve prednosti i ključne značajke LiveAgent help deska.

Tražite alternativu za LiveCall?

LiveAgent je popularan izbor tvrtki koje prelaze sa drugih platformi za podršku, kao što su ZenDesk i Freshdesk. Korisnici cijene pristupačne cijene, korisni tim za podršku, naprednu razinu automatizacije i obilje integracija. Također, LiveAgent nudi širok spektar funkcija poput kontaktnih obrazaca, chatova uživo, baza podataka i integracija s društvenim mrežama, a stabilno radi čak i na mobilnim platformama. Među korisnicima su Olga, Adam, Harrison i drugi koji tvrde da je LiveAgent dobra vrijednost za novac i jednostavan za upotrebu.

Upućujte i primajte međunarodne pozive po lokalnoj cijeni pomoću LiveAgent-ovog softvera za softphone. Partneri smo s više od 99% VoIP pružatelja usluga.

Vodeći softphone softver za poslovne B2B & B2C kontakte

Korisnici hvali LiveAgent zbog poboljšanja korisničke službe, ubrzanja komunikacije i povećanja zadovoljstva korisnika i prodaje. Uspješnost korištenja alata uvelike se razlikuje, ali korisnici ističu da im je uvelike olakšao komunikaciju s klijentima i poboljšao produktivnost.

Toky je pružatelj telefonskih i VoIP usluga koji vam omogućuje učinkovito upravljanje vašim pozivnim centrom. Integrirajte Toky s LiveAgent-om za maksimalnu učinkovitost.

Toky

LiveAgent je alat za podršku koji nudi pristupačne cijene, naprednu automatizaciju, mogućnost integracije, i sjajan tim za podršku. Mnogi korisnici prelaze na LiveAgent nakon iskustva s drugim rješenjima poput Zendesk ili Freshdesk. LiveAgent nudi besplatan prijenos podataka za svoj novi račun, podržava društvene mreže, bazom znanja, chat uživo, i nadzornu ploču. LiveAgent je idealan za prelazak s usluge CallPage i izvrsna je alternativa za Customerly. LiveAgent trenutačno izrađuje novi račun za korisnika, dok se on može prijaviti izravno izravno odavde kad proces završi.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo