Softver za podršku na društvenim medijima bez stresa

Bez brige, LiveAgent pretvara sve razgovore u tickete.

 • ✓ Bez troška postavljanja
 • ✓ Korisnička podrška 24/7
 • ✓ Kreditna kartica nije potrebna
 • ✓ Otkažite u bilo kojem trenutku
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Social
Social media support software

Podrška za društvene mreže unutar vašeg help desk-a

LiveAgent je višekanali softver službe za pomoć koji prikuplja sve vaše interakcije s kupcima s više društvenih mreža i logično ih organizira na jednom mjestu. Korištenje LiveAgent-a za korisničku podršku omogućuje vam da se usredotočite na najvažnije poslovne zadatke, a istovremeno održavate zadovoljstvo kupca visokim. Podrška LiveAgent-a za društvene mreže brza je, učinkovita i isplativa. Probajte već danas.

Pustite LiveAgent-u upravljanje vašim porukama na društvenim mrežama

Odvlače li vam često pažnju poruke vaših potencijalnih klijenata i kupaca na društvenim mrežama? Gotovo je. Spojite sve svoje kanale društvenih mreža u LiveAgent i iskoristite naprednu automatizaciju. Uz neograničenu povijest i objedinjene poruke, stvorite cjelovitu sliku svake osobe s kojom ste ikad razgovarali.

Što je uključeno?

Facebook

Naša Facebook integracija uklanja potrebu za praćenjem više uređaja, računa društvenih medija i dijeljenjem informacija za prijavu. Svi agenti mogu odgovoriti na tikete iz vaše univerzalne pristigle pošte, tako da nema potrebe da ovisite o administratoru Facebook stranice. Korištenje vaše integracije s Facebookom jednostavno je. Jednostavno povežite svoju poslovnu stranicu na Facebooku (ili stranice!) s nadzornom pločom LiveAgent i započnite. Svi komentari na vaše postove na društvenim medijima ili spominjanje vaše stranice automatski će se pretvoriti u tikete na koje možete odgovoriti, a zatim ih arhivirati. Kao rezultat toga, može vam pomoći izgraditi vjernu online zajednicu poboljšanjem angažmana klijenata.

Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent
Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgentovA Integracija Facebook Messengera omogućuje vam čavrljanje u stvarnom vremenu sa vašim kupcima. Kad vaša Facebook stranica primi izravnu poruku, ona se odmah pretvara u ticket i šalje na nadzornu ploču LiveAgent. Možete jednostavno odgovoriti, poslati privitke ili čak pritisnuti gumb “Sviđa mi se”.

Twitter

LiveAgentova Twitter integracija omogućuje vam praćenje svih @ spominjanja vaše stranice ili bilo kojih #hashtagova po vašem izboru. Jednostavno povežite svoj Twitter račun s nadzornom pločom LiveAgent i odaberite koje hashtagove i spominjanja želite pratiti . Svi nadzirani hashtagovi i spominjanja automatski će se pretvoriti u tickete i mogu se automatski dodijeliti bilo kojem odjelu koji odaberete. LiveAgent automatski će dohvatiti sve tweetove s nadziranim ključnim riječima i na njih možete početi odgovarati s nadzorne ploče.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Instagram

LiveAgent-ova Instagram integracija omogućuje vam pregled i odgovaranje na postove na kojima ste označeni ili spomenuti, kao i odgovor na bilo koji komentar na vaše postove na društvenim medijima. Dodatno, uz LiveAgent univerzalnu ulaznu poštu imate sve tikete na jednom mjestu, tako da nema potrebe za nadgledanjem više uređaja ili računa. Kao rezultat toga, LiveAgent štedi vrijeme agentima, poboljšava im vrijeme odziva na upite i istovremeno povećava produktivnost agenata. Isprobajte već danas i kreirajte snažnu prisutnost na društvenim medijima odmah.

Viber

LiveAgentova Viber integracijaomogućuje vam primanje i odgovaranje na Viber poruke kroz vašu univerzalnu pristiglu poštu. Provjerite kako to radi u našem demo videu!

Viber Integration Demo | LiveAgent | Live Agent01:55Youtube video: Viber Integration Demo | LiveAgent
Live Agent

Korisne značajke za ubrzavanje podrške na društvenim mrežama

Ne morate provoditi sate na društvenim mrežama kako biste pravovremeno odgovarali svojim kupcima.

man meditating with-phone in hand

Svaka privatna poruka s kanala društvenih mreža završit će na istom mjestu kao i e-pošta, chat i pozivi.

LiveAgent - Automation Rules

Odaberite između stotina okidača i uvjeta za automatizaciju vašeg procesa rada.

Departments and Tags

Koristite specifične oznake ili odvojene odjele za upravljanje kanalima podrške za društvene medije.

LiveAgent - macros, attachments and tags

Povećajte svoju produktivnost korištenjem unaprijed pripremljenih poruka, dodavanjem privitaka i umetanjem bilješki.

Peter Komornik

LiveAgent kombiniraodličan live chat, ticketingi automatizaciju koja vam omogućava pružanje vrhunske podrške vašim korisnicima.

black Slido logo

Softver s poštenom cijenom

Imamo drugačiji pristup u odnosu na druge softvere na tržištu. Nudimo određene kanale kao add-on, što vam štedi novac, posebno ako imate velik broj agenata. Plaćajte samo ono što koristite s našim transparentnim cijenama.

14 dana probe
Kreditna kartica nije potrebna
i još dosta toga
$9 mjesec

Small business

 • Neograničena povijest tiketa
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 mjesec

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 mjesec

Besplatno

 • 7 dana povijesti tiketa
 • 1 email adresa
 • 1 chat gumb
 • 1 contact form

Dobijte prednost nad konkurencijom

Usmjeravanjem vaše službe za korisnike preko društvenih medija u help desk softver, vi dobivate prednost nad konkurencijom. Klijenti vas žele kontaktirati s lakoćom, da ne moraju razmišljati koji je kanal društvenih medija najbrži i najlakši za dobiti odgovor. Imajte na umu da se dobri stari emailovi lagano zamjenjuju live chatom u realnom vremenu, softverom za pozivni centar i porukama na društvenim medijima. Uz LiveAgent, možete pružati odgovore istog trena. Ulaganje u softver korisničke službe će vam pomoći u pružanju brze, praktične i besprijekorne korisničke podrške.

Have a competitive advantage
How to choose the right help desk software

Povećajte zadržavanje klijenata

Poduzeća mogu poboljšati zadržavanje klijenata kroz različite marketinške strategije, uključujući poklone, ankete i popuste. Međutim, strategija za društvene medije koju svi najčešće zaborave je pružanje vrhunske korisničke usluge. Nije neka tajna. Sretni klijenti se obično vraćaju. Kako bi postigli zvjezdanu razinu korisničke podrške, za početak trebate opremiti svoj tim korisničke podrške s prikladnim alatom za upravljanje društvenim medijima. LiveAgent prikuplja sva spominjanja i poruke u jednu platformu, što omogućuje vašim predstavnicima korisničke službe da budu efektivniji i efikasniji. Kao rezultat toga, popravit ćete angažman klijenata i posljedično, zadržavanje klijenata.

Preko 30 000 tvrtki ne može biti u krivu

Pogledajte naše priče o uspjehu i svjedočanstva kako biste saznali kako LiveAgent može poboljšati vašu korisničku podršku i povećati zadovoljstvo vaših poslovnih partnera.

Koristite softver onako kako želite

LiveAgent se prilagođava veličini vaše tvrtke i industriji. Pomažemo organizacijama svih vrsta i veličina. Provjerite što imaju za reći o korištenju našeg softvera.

Business bag - icon

Poslovna rješenja

Start-upi & korporacije

Organizacije

Vlade

Nevladine udruge

Industry Solutions - icon

Rješenja za industriju

Ecommerce & Services

Putovanja & smještaj

Marketing & telekomunikacije

Entertainment

Razlozi zbog kojih bi trebali korstiti
softver za korisničku podršku na društvenim mrežama

Jeste li se ikad zapitali zašto su tvrtke počele komunicirati sa svojim kupcima putem softvera umjesto izravno na društvenim mrežama? Zato što im je dosta nadziranja različitih kanala društvenih medija i uređaja, dijeljenja podataka za prijavu i prebacivanja među alatima. Vrijedi li isto i za vas?

Smiley face icon

Nedostatak šire slike

Ne znate o čemu je bio vaš prethodni razgovor s kupcem jer je bio na drugom kanalu? LiveAgent to prati.

Clock icon

Gubljenje dragocjenog vremena

Prebacujete li se između različitih vrsta softvera prečesto? Neka LiveAgent obavi posao umjesto vas.

Web icon

Zahtjevno upravljanje

Upravljate li s više profila na različitim društvenim mrežama? Pomoću LiveAgent-a možete svima njima upravljati s jedne nadzorne ploče.

Što je korisnička podrška za društvene mreže?

Služba za korisnike na društvenim mrežama relativno je nova softverska niša. Njegov glavni cilj je prikupiti svaku poruku i spomen vašeg brenda na različitim društvenim mrežama u jedan sustav iz kojeg možete komunicirati sa svojom publikom. Glavna prednost omnichannel help desk sustava je to što vam omogućuje uvid u interakcije kupaca s drugih kanala podrške na jednom mjestu. Osim toga, svaka se poruka prikuplja u univerzalnoj ulaznoj pošti, a zatim hibridnim ticketing protokolom pretvara u objedinjene tickete.

What is social media customer service
How to choose social support system

Kako odabrati sustav za podršku na društvenim mrežama?

U prvom krugu trebali biste provjeriti hoćete li svoju komunikaciju e-mailom premjestiti na isto mjesto, gdje ćete primati poruke na društvenim mrežama. Nakon toga, mogli biste razmisliti o ponudi podrške za chat uživo, dodavanje call centra ili pružanje samoposlužne podrške putem baze znanja. I na kraju, ali ne najmanje važno, možda biste željeli imati platformu poput korisničkog portala, gdje korisnici mogu pronaći sve svoje zahtjeve, postaviti pitanja na forumu, predložiti poboljšanja i ostaviti povratne informacije.

Ne oklijevajte, isprobajte LiveAgent već danas

LiveAgent je najpregledaniji i najbolje ocijenjeni help desk softver za SME u 2020. Za to postoji razlog. Pružamo softver za pomoć na svjetskoj razini koji stvara besprijekorno iskustvo za vaš tim korisničke službe, kao i za kupce. Isprobajte LiveAgent danas uz naš besplatni 14-dnevni probni period, ili isprobajte našu besplatnu verziju LiveAgent-a.

Don't hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Usporedba podrške na društvenim mrežama

Ako tražite najbolji sustav za pomoć s podrškom na društvenim mrežama, usporedba različitih alternativa je nužna. Višekanalna služba za pomoć sadrži mnogo više od običnih konektora za društvene medije. Iako vam možda neće trebati sve značajke, presudna je mogućnost dodavanja određenih kanala dok vaše poslovanje raste.

Što brojke govore o podršci na društvenim mrežama?

ticketing email ticketing - icon

Podrška na društvenim mrežama

65% ljudi u rasponu od 18-34 godine vjeruju kako su društvene mreže efikasan kanal za pružanje korisničke podrške. Microsoft

Speed o meter - icon

Vrijeme odgovora

48% korisnika očekuje odgovor na upite i pritužbe na društvenim mrežama u roku od 24h. Statista

Connect favourite VoIP provider and contacts icon

Ugodno iskustvo

Preko 50% tvrtki izvještava kako jednim od najkritičnijih problema korisnika vide “pružanje besprijekornog korisničkog iskustva na više kanala.” Incite Group​

call center cloud based call center software - icon

Digitalno vs glasovno

57% kupaca bi radije kontaktirali tvrtke putem digitalnih medija kao što su e-mail ili društveni mediji, umjesto korisničke podrške zasnovane na glasovnim uslugama. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Lojalnost brendu je rezultat dobre usluge

Ljubazni zaposlenici ili predstavnici korisničke podrške su ono što 73% kupaca čine lojalnim brendu. Pružanje tog iskustva može biti jednostavno ako znate što to podrazumijeva. Prema Shep Hykenu, stručnjaku za korisničku službu, predstavnici korisničke podrške trebali bi odgovarati na vrijeme, personalizirano i nikada ne zaboraviti postaviti dodatna pitanja. Na primjer, ako kupac od vas zatraži da brzo riješite njegov problem, pitajte ga koliko brzo bi ispunilo njihova očekivanja. Zapamtite, vjerni kupci povećavaju povrat ulaganja jer imaju tendenciju ponavljajućeg kupovanja.

Svi kanali za podršku na jednom mjestu

LiveAgent softver za korisničku podršku na društvenim mrežama integrira se s više komunikacijskih kanala i nudi gotovo 200 značajki.

Related Articles to Stari softver za korisničku podršku na društvenim mrežama
LiveAgent pomaže u maloprodaji pružanjem najbolje moguće korisničke usluge. LiveAgent - jedno višekanalno rješenje za zadovoljstvo svakog klijenta.

Softver korisničke službe za maloprodaju

LiveAgent pomaže u maloprodaji pružanjem najbolje moguće korisničke usluge. LiveAgent - jedno višekanalno rješenje za zadovoljstvo svakog klijenta.

LiveAgent-ov softver za samoposlugu klijenata će proširiti vaše mogućnosti podrške. Omogućite svojim klijentima da samostalno rješavaju probleme 24/7.

Samoposlužni softver

Zoho Desk, Intercom, Help Scout, Whatfix, and Zendesk are all recommended self-service software options for improving customer support and satisfaction.

Razmišljate o korištenju LiveAgent-a za korisničku podršku na vašim društvenim medijima? Pogledajte našu recenziju i vidite kako je prošao tijekom našeg općeg testiranja.

LiveAgent softver za korisničku službu putem društvenih medija – recenzija

LiveAgent nudi integraciju s društvenim medijima, uz jednostavan postupak registracije i mogućnost odabira između 7-dnevnog ili 30-dnevnog probnog razdoblja. Sve funkcionalnosti su povezane s LiveAgent sustavom za tiketing, omogućavajući učinkovito upravljanje komunikacijom.

Istražite najbolji izbor live chat softvera na tržištu. Izaberite idealan live chat softver za vašu web stranicu i podignite svoju korisničku službu u zvijezde.

Live chat softver

Najbolji live chat softveri za kompanije svih veličina nude različite značajke i prednosti poput jednostavne integracije, prilagodljivog brendinga i podrške za skaliranje. Ključno je odabrati softver koji odgovara potrebama i ciljevima vašeg poduzeća. Također, važno je uzeti u obzir podršku, mogućnosti suradnje, ograničenja softvera i integracije. Odabirom pravog live chat softvera možete poboljšati prodaju, pružiti odličnu korisničku uslugu i održati klijente zadovoljnima.

LiveAgent pomaže u maloprodaji pružanjem najbolje moguće korisničke usluge. LiveAgent - jedno višekanalno rješenje za zadovoljstvo svakog klijenta.

Softver korisničke službe za maloprodaju

Komunikacija i personalizacija ključni su za korisničku podršku, uključujući integraciju live chata i AI tehnologije. LiveAgent pruža podršku 24/7 i pomaže u povećanju prodaje. Integracija s VoipTigerom omogućuje jednostavno povezivanje VoIP broja s pozivnim centrom. Pruža personalizirane poruke i automatizaciju putem ActiveCampaign CRM. Egencia nudi podršku putem help desk, ticketing softvera, live chata i društvenih medija. Drupal je sustav upravljanja sadržajem s visokom sigurnošću i mogućnostima upravljanja više stranica iz jednog sučelja. LiveAgent pruža detaljne informacije o statusu email odgovora, uključujući mogućnost pregleda izvještaja o dostavi.

Softver za bazu znanja mora se imati pri pružanju podrške vašim kupcima. LiveAgent nudi ne samo to već i više. Otkrijte zašto biste trebali odabrati LA.

Osnažite klijente sa instant odgovorima

LiveAgent-ova baza znanja omogućava pružanje podrške na više jezika, poboljšava korisničko iskustvo i smanjuje opterećenje korisničke podrške. Kreiranje baze znanja važno je za pružanje brze pomoći kupcima i zadovoljstvo korisnika.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

Start Free Trial x