Bitrix24 baza znanja – recenzija

Compare Bitrix24 baza znanja – recenzija with other in: How Bitrix24 baza znanja – recenzija is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1575 reviews

Bitrix24 baza znanja je opširna značajka koja je vrlo slična popularnim graditeljima web stranica. To može biti i dobro i loše, ovisno od toga koja ste vrsta korisnika i što očekujete od softvera baze znanja. Neki korisnici bi mogli cijeniti napredne opcije…

Pricing
Starting from:
$ 49   mjesečno
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Korisničko iskustvo
5
Cijena
3
Implementacija
3

Key takeaways

Pros

  • Napredan način izgradnje baze znanja
  • Bogata značajkama i jednostavna za navigaciju
  • Odlične opcije za prilagodbu

Cons

  • Može biti nepotrebno komplicirana za neke korisnike
  • Proces gradnje oduzima puno vremena

Bitrix24 baza znanja je opširna značajka koja je vrlo slična popularnim graditeljima web stranica. To može biti i dobro i loše, ovisno od toga koja ste vrsta korisnika i što očekujete od softvera baze znanja. Neki korisnici bi mogli cijeniti napredne opcije prilagodbe, dok druge ta količina opcija može preplašiti. U svakom slučaju, Bitrix24 ima dobro dizajniran graditelj baze znanja i lak je za korištenje kada se naviknete na njega

Početak rada s Bitrix24

Bitrix24 je ruski softver za CMS, CRM, produktivnost, upravljanje zadacima i suradnju koji je osnovan 1998, a prvo službeno izdanje je bilo 2003. On je popularan izbor za mnoga mala i velika poduzeća diljem svijeta zahvaljujući svom širokom setu značajki, čime korisnicima daje opciju rada s više alata u jednom cjelovitom rješenju.

Oni upoznati s Bitrix24 softverom znaju da je registracija super laka i sve što trebate je popuniti obrazac za registraciju te potvrditi vašu email adresu. Nakon toga ćete dobiti pristup vašem Bitrix24 računu i možete se početi upoznavati s korisničkim sučeljem. Koristio sam Bitrix24 web aplikaciju za svrhe ove recenzije i iako mi je već poznat, trebalo mi je vremena da se prisjetim kako učinkovito navigirati.

Bitrix24 pregled feed-a

Korisničko sučelje radi sve što može kako bi bilo uredno, ali ponekad može biti frustrirajuće, pogotovo ako želite istovremeno raditi s više alata i značajki. Bitrix24 je vrlo opširno rješenje koje pokriva većinu popularnih CRM mogućnosti i više. To objašnjava zašto izbornik i sučelje novim korisnicima nisu laki za svladati.

Opcije izbornika su nevjerojatno široke, tako da će vam trebati malo vremena da se naviknete na njih kada krenete koristiti Bitrix24. Pronalazak značajke za bazu znanju može biti priličan izazov ako ne znate gdje početi tražiti. Značajka baze znanja je skrivena pod odjeljkom Company u lijevom izborniku. Kada kliknete na Company, možete vidjeti opciju Knowledge Base na gornjem panelu izbornika.

Bitrix24 pregled strukture kompanije

Korisničko iskustvo i značajke

Uvod u Bitrix24 bazu znanja izgleda prilično dobro. To je uglavnom zahvaljujući dobro dizajniranom ekranu dobrodošlice koji vam nudi dvije opcije – kreiraj novu bazu znanja ili se posavjetuj s vodičem za pomoć. Kada kliknete na Create a new knowledge base, ugodno iskustvo se nastavlja. Imate opciju da izaberete predložak baze znanja kako bi započeli ili možete početi od nule. U oba slučaja, ono što slijedi su sjajne opcije prilagodbe.

Bitrix24 prilagodi svoju bazu znanja

Cjelokupni graditelj baze znanja je vrlo sličan graditeljima web stranica kao što je Wix. To može biti i dobro i loše, ovisno od kuta gledanja. Graditelj je odličan način da poduzeća planiraju, dizajniraju i vode svoje baze znanja, ali istovremeno taj proces oduzima dosta vremena, pogotovo za korisnike koji nemaju sklonost ka gradnji web stranica. Kreativci mogu uživati i pustiti kreativnosti na volju, dok bi korisnici kojima odmah treba funkcionalna baza znanja mogli biti razočarani. Međutim, graditelj baze znanja je intuitivan za korištenje i lak za navigaciju.

Bitrix24 - uredi izgled svoje baze znanja

Bitrix24 uređivač baze znanja vam omogućava da prilagodite skoro sve. Možete dodati nove blokove i izabrati između bogatih i raznolikih opcija – polja za tekst, slike, videa i naslovi, kao i elemente web stranice kao što su izbornici, podnožja, gumbi, poveznice, CRM polja, čak i online trgovine. Ne znam zašto bi itko htio dodati online trgovinu u svoju bazu znanja, ali pretpostavljam da je lijepo imati i tu opciju. Uređivač baze znanja je uistinu poseban i u svim okolnostima možete naći sve što vam treba.

Bitrix24 prilagodba vaše baze znanja

Međutim, u toj gomili opcija je jednostavno previše lako nenamjerno napraviti loše dizajniranu web stranicu, posebno ako vam nedostaje osnovnog znanja o korisničkim sučeljima i korisničkom iskustvu. Dakle, potrebno je malo planiranja prije nego zapravo počnete graditi posebne stranice za vaše članke. To može biti problematično, pogotovo za poduzeća s ogromnom količinom tema koje trebaju pokriti, uz odlučivanje kako želite da vaša baza znanja izgleda i kako navigirati njome. Čak i opcije polja za tekst mogu biti previše za određene korisnike.

Bitrix24 - Dodaj blok u svoju bazu znanja

Kada pronađete prikladan element za polje za tekst za vaš dizajn, možete početi pisati. Postoji hrpa opcija s različitim kompozicijama i dizajnima, tako da vam preporučujem da prvo isplanirate stranicu. Bitrix24 nudi jednostavan set opcija za formatiranje teksta koji vas neće razočarati. Možete očekivati uobičajeni set koji imate u standardnim uređivačima teksta – opcije za podebljanje, kurziv i podcrtavanje, postavke poravnanja, opcije za poveznice, postavke boje teksta i pozadine i više.

Bitrix24 - Kreiraj novu stranicu

Sve u svemu, uređivač baze znanja u Bitrix24 je prilično lak za korištenje, ali morate si dati dovoljno vremena da se naviknete na njega. Kao što sam spomenuo prije, ne žele svi korisnici angažman s potpuno opremljenim uređivačem web stranice. Ako trebate brzo napraviti jednostavnu bazu znanja, predlažem vam da se držite par elemenata i definitivno da koristite predložak kao početnu točku. To će vaš rad učiniti lakšim i bržim.

Cijene

Dali smo vam pregled Bitrix24 cjenovnih planova u drugoj recenziji, ali za svaki slučaj ćemo ih opet pokazati. Bitrix24 nudi četiri cjenovna plana, a svaki od njih dodaje nove značajke za višu cijenu. Svi planovi uključuju bazu znanja, ali oni skuplji dodaju više povezanih značajki. Možete dobiti bazu znanja za vašu kompaniju u besplatnom planu.

Besplatni plan

Ovaj plan je potpuno besplatan i uključuje bazu znanja za jednu kompaniju, kao i ostale značajke kao što je 5 GB pohrane, značajke za suradnju, upravljanje zadacima i projektima, pogon za pohranu, graditelj web stranica i još više.

Basic plan

Basic plan košta $49 mjesečno za 5 korisnika. On dodaje opciju posjedovanja tri baze znanja za kompanije plus sve značajke iz besplatnog plana. Također dobivate 24 GB pohrane, opcije online trgovine, CRM opcije i još više.

Standard plan

Standardni plan košta $99 mjesečno za 50 korisnika. Možete imati pet baza znanja za kompaniju plus bazu znanja za projekte i opciju prilagodbe dozvola za bazu znanja. On dodaje marketinške značajke i upravljanje online dokumentima.

Professional plan

Ovaj plan je najskuplji i košta $199 mjesečno za 100 korisnika. Možete imati neograničen broj baza znanja sa svim značajkama baza znanja iz prethodnih planova. Dobijate puni set značajki s automatizacijama, alatima za ljudske resurse i još više.

Zaključak

Bitrix24 značajka za bazu znanja je zapravo potpuno opremljen uređivač web stranice koji omogućuje korisnicima potpunu prilagodbu cjelokupnog iskustva baze znanja za svakog korisnika. Iako vjerojatno nećete naći značajku baze znanja bogatiju značajkama, možete ih naći dosta koje su lakše za korištenje i implementaciju. Graditelj baze znanja je Bitrix24-ova snaga, ali i slabost. Ono što neki korisnici smatraju odličnim, drugi će smatrati nepotrebnim i dosadnim. Ako tražite softver za bazu znanja koji vam omogućava dubinsku prilagodbu vaše baze znanja, našli ste ga. Ako vam treba nešto jednostavnije i lakše za korištenje i implementaciju, trebali bi nastaviti tražiti.

Uobičajena pitanja i problemi

Ne mogu pronaći bazu znanja u Bitrix24

Baza znanja se može pronaći pod stavkom Company menu u panelu lijevog izbornika. Kliknite na nju i zatim izaberite Knowledge Base u gornjem izborniku.

Ne znam kako napraviti bazu znanja u Bitrix24

Bitrix24 baza znanja radi kao graditelj web stranica, slično uslugama kao što je Wix. Možete kreirati praznu stranicu ili raditi s predloškom. Svaki element na stranici može biti uređen ili izbrisan po vašoj volji. Možete dodati nove elemente klikom na gumb Add Block. Proces ispočetka može izgledati pomalo zastrašujući, ali uz malo strpljenja i vježbe (i korištenja vodiča uključenog u bazu znanja pod gumbom sa znakom upitnika), sigurno ćete moći izgraditi impresivnu bazu znanja.

Product reviews

Višestruka baza znanja omogućuje Vam stvaranje neograničenog broja korisničkih portala s različitim informacijama, dizajnom i postavkama.

Višestruka baza znanja

LiveAgent nudi korisnički samoposlužni portal s mnogim korisnim značajkama, uključujući bazu znanja, korisničke forume, značajku povratnih informacija i prijedloga te preduzimanje tiketa. Dobar dizajn FAQ stranica poboljšava poslovanje, a widgeti za pretraživanje omogućuju brzo pronalaženje traženih informacija na web stranici. Besplatni demo program dostupan je, a dodatna baza znanja košta 19 $. LiveAgent je također softver za korisničku službu, VoIP telefonski sustav, softver pozivnog centra i sustav za upravljanje pritužbama.

Saznajte više o LiveAgent-ovoj bazi znanja. Baza znanja je važan alat za pružanje podrške Vašim korisnica izvan mreže.

Baza znanja

Tekst govori o važnosti baze znanja za organizacije i korisnike te predstavlja značajke korisničkog portala koji uključuju pristup javnoj ili interni bazi znanja, multiple baze znanja za svaki proizvod ili uslugu tvrtke, korisničke forume, mogućnost predaje tiketa za podršku te razne widgete za pretraživanje i dijeljenje povratnih informacija i prijedloga. Također, tekst predstavlja softver LiveAgent koji nudi razne funkcionalnosti za podršku i upravljanje pritužbama, kao i mogućnost praćenja statusa sustava i zapisivanje izmjena. LiveAgent nudi podršku, prebacivanje podataka te zahtjev za prijedlog.

Pitate se nudi li Freshdesk prave značajke baze znanja za vaše poslovanje? Pogledajte našu recenziju i saznajte!

Freshdesk baza znanja – recenzija

Freshdesk baza znanja nudi intuitivno korisničko sučelje za sve vrste poslovanja. Čak i manje tehnički potkovani korisnici mogu bez problema postaviti sve i početi pisati članke. Softver baze znanja ima besplatnu opciju te pruža pouzdanu korisničku podršku. Međutim, neke napredne opcije uređivanja mogu biti teške za shvatiti. Ukratko, Freshdesk baza znanja je dobra opcija za one koji traže lako korištenje i žele započeti s kreiranjem članaka odmah.

Želite li saznati više o Apptivo bazi znanja? Pogledajte naš članak i saznajte kako radi i kako se ponašala na našim testovima.

Apptivo baza znanja – recenzija

Apptivo baza znanja je softver visoke vrijednosti, iako nije savršen. Ima prosječnu izvedbu s još prostora za rast, no uz nisku cijenu, koristan je alat. Potencijalni korisnici bi trebali provjeriti druge softvere prije donošenja odluke o kupovini. Apptivo je opsežan poslovni softver sastavljen od integriranih aplikacija za različite svrhe, te se temelji na cloudu.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo