Guru baza znanja – recenzija

Recenzije softvera baze znanja za Guru. Upoznajte se s funkcijama i cijenama Guru baze znanja te usporedite s drugim softverima. Pregledajte ocjene korisnika i otkrijte je li Guru dobar izbor za vas.

Guru baza znanja – recenzija
Compare Guru baza znanja – recenzija with other in: How Guru baza znanja – recenzija is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1641 reviews

Guru je dobro zaokružen softver baze znanja koji može pružiti neke od najboljih funkcionalnosti. Pročitajte više o funkcijama Guru baze znanja u našoj recenziji.

Pricing
Starting from:
$ 10   mjesečno
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Korisničko iskustvo
5
Cijena
4
Implementacija
5

Key takeaways

Pros

  • Odličan uređivač članaka
  • Sučelje jednostavno za korištenje
  • Laka navigacija
  • Jeftin sa besplatnom opcijom

Cons

  • Namjenski softver za bazu znanja

Početak rada s Guru bazom znanja

Guru nudi besplatni probni period za one koji ga prvo žele isprobati. Možete započeti jednostavnim registracijskim obrascem koji zahtijeva minimalne informacije, što proces čini manje kompliciranim. Nakon što kreirate svoj račun, primit ćete email s poveznicom za potvrdu registracije. Nakon potvrde možete ispuniti podatke o kompaniji i odabrati glavni cilj vašeg korištenja Guru aplikacije. Sljedeći korak je odabir odjela i vaše uloge unutar tvrtke. Na posljednjem koraku možete odabrati da se prijavite za demo poziv ili ga odbiti.

Pozdrav dobrodošlice u Guru

Kada završite sve korake, možete započeti obilazak proizvoda ili u potpunosti preskočiti ovaj korak. Vodič je prilično dobro napravljen i prikazuje vam vašu novu upravljačku ploču, Guru integracije i neke druge stvari koje će vam pomoći da započnete. Nakon što završite s njim, možete početi pregledavati korisničko sučelje koje je jednako dobro dizajnirano kao i “Get Started” vodič. Guru pruža korisne opise alata širom čitavog sučelja. Možete na njih kliknuti ako želite saznati više o određenim funkcionalnostima.

Guru - sve zbirke

Sučelje je mješavina crne i bijele boje. Crna boja se fokusira na opcije navigacije, dok je bijela rezervirana za radni prostor. Kontrast stvara dobro iskustvo za korisnika s jednostavnom navigacijom. Nema puno opcija izbornika, što je sjajno jer to olakšava tijek rada, barem iz moje perspektive. Glavni izbornik nalazi se na lijevoj strani, bez drugih opcija izbornika dostupnih drugdje, što čini navigaciju još jednostavnijom. Nakon klika na bilo koju opciju izbornika, bit ćete preusmjereni na odgovarajući dio Guru aplikacije. Pronalaženje opcije za pisanje članaka vrlo je jednostavno, jer Guru ne nudi druge alate za komunikaciju i možete ga smatrati namjenskom aplikacijom za bazu znanja.

Guru - korisnici, grupe i svirke

Opcije izbornika uključuju početni zaslon, knjižnicu, zadatke, analitiku, upravitelja kartica, timske postavke i kolekcije. Ako želite pristupiti postavkama, kliknite na ikonu svog profila u gornjem desnom kutu i prilagodite svoje Guru iskustvo ako želite. Sučelje također pruža korisne kartice, koje obično sadrže detalje o najnovijim ažuriranjima za Guru ili korisne vodiče koji objašnjavaju određene funkcionalnosti.

Guru - moja knjižnica

Korisničko iskustvo i značajke

Jednom kada kliknete na opciju “Create a card” u gornjem desnom kutu, imat ćete dvije opcije za početak pisanja svog prvog članka. Možete započeti s pisanjem nove kartice potpuno od početka ili stvoriti predložak. Također postoji opcija za pronalazak inspiracije za stvaranje vaših kartica ili predložaka posjetom Guru zajednici. Testirao sam obje opcije – kreiranje nove kartice i kreiranje predloška i one rade prilično isto s nekim manjim razlikama.

Guru - kreiraj karticu

Jednom kada kliknete na jednu od dviju opcija, bit ćete preusmjereni na Guru uređivač članaka. Izgleda vrlo ugodno, s priličnim fokusom na prazan dio za pisanje i neintruzivnom trakom alata smještenom na vrhu sučelja. Opcije oblikovanja teksta su prilično sjajne, nema ih previše ili premalo, što stvara lijepu ravnotežu. Uređivač teksta također podržava prečace tipkovnice, a možete prizvati manju traku s istim opcijama kada istaknete dio teksta.

Guru - kreiranje članka baze znanja

Druge značajke uključuju klasike kao što su privici i mediji – slike, videozapisi, poveznice i komadi koda. Možete također dublje ući u prilagođavanje vaših članaka s markdown-ima, bojama teksta, iframe-ovima, ilustracijama i još mnogo toga. Sveukupno, opcije su vrlo dobre i nude velike mogućnosti prilagodbe. Ako se odlučite koristiti Guru, ne biste trebali imati problema s izradom zanimljivih i informativnih članaka.

Guru - primjer formatiranja teksta

Nakon što završite s pisanjem, možete nastaviti na sljedeći korak koji vam omogućuje odabir postavki kolekcije. Možete koristiti kategoriziranje i oznake kako biste spremili svoj članak na mjesto gdje pripada, dodati ploče i oznake, te odabrati kolekciju u kojoj će članak biti spremljen. Posljednji koraci su postavke provjere i pristupa. Možete postaviti verifikator i interval provjere za članak. To je prilično korisna značajka koja bi vam trebala pomoći da ažurirate svoj sadržaj.

Guru - postavke kartica

Možete pronaći svoje dovršene članke u izborniku Collections. Sve kolekcije koje stvorite su lijepo kategorizirane za jednostavno pretraživanje. U bilo kojem trenutku možete uređivati svoje članke i lako kopirati poveznicu na bilo koji od njih. Sveukupno, Guru softver za bazu znanja nudi nevjerojatnu funkcionalnost i izvrsnu jednostavnost korištenja.

Guru softver baze znanja – cijene

Guru nudi tri cjenovna plana, s jednim od njih koji se dijeli na dva izbora na temelju broja korisnika. Svaki plan se fokusira na drugu ciljnu skupinu i nudi različiti set značajki. Općenito, planovi se čine vrlo pristupačnima. Pogledajmo svaki od njih i vidimo što možete dobiti za svoj novac.

Free/Starter

Ovaj plan možete dobiti besplatno ako ne premašite limit od tri korisnika. Ako vam treba više od tri korisnika, plan košta ili $6 mjesečno po korisniku ili $5 mjesečno po korisniku ako plaćate na godišnjoj razini. Glavne značajke uključuju ekstenziju za preglednik, Slack i Microsoft Teams aplikacije, zakazanu provjeru sadržaja i mnoge druge.

Builder

Builder plan će vas koštati $12 mjesečno po korisniku ili $10 mjesečno po korisniku na godišnjoj razini. Nudi sve što nudi Free/Starter plan te dodaje napredne dozvole, objave, analizu, otkrivanje dupliciranog sadržaja, automatizirano znanje u kontekstu, prilagođeni brending i mnoge druge značajke.

Enterprise

Enterprise plan nema nikakvih posebnih informacija o cijenama te za prilagođene cijene trebate kontaktirati prodaju. Ovaj plan nudi fleksibilnost, pa pretpostavljam da možete birati značajke iz cjelokupnog seta značajki. Ovaj plan također može uključivati ​​AI-pogonjene prijedloge sadržaja, premium korisničku podršku te namjenski CSM i usluge implementacije.

Zaključak

Guru nudi vrlo dobro zaokružene funkcije baze znanja sa setom odličnih i vrlo korisnih značajki. Cijela aplikacija pruža odlično radno okruženje s intuitivnim, vizualno privlačnim korisničkim sučeljem, kao i jednostavnim navigacijskim opcijama. Također pruža vrlo dobar uređivač članaka s hrpom mogućnosti oblikovanja teksta i dodatnih značajki. Cijena je također više nego poštena za ono što dobijete, a uvijek možete proširiti svoj set značajki ako vam je potrebno. Sve u svemu, Guru je izvrstan softver za baze znanja koji vas neće iznevjeriti.

Uobičajena pitanja i problemi

Slike se pojavljuju s greškom unutar Guru-a.

Ovo lako rješivo pitanje može se dogoditi iz raznih razloga, kao što su poteškoće s vezom. Ponovno učitavanje slike unutar bilo kojeg Guru kartice trebalo bi riješiti problem. Ako ne uspije, provjerite je li vaša slika hostana na Guru-u. Često ljudi koji nemaju pristup pregledu Guru-a neće moći vidjeti sliku hostanu unutar aplikacije. Pokušajte urediti dozvole ili ponovno učitati sliku. Ako se problem nastavi, obratite se Guru-u kako biste dobili pomoć njihovog tima za podršku.

Problemi s isporukom Guru pozivnica

Guru trenutno nema izravne protumjere za ovaj problem, ali najvjerojatnije je uzrokovan internim sigurnosnim mjerama. Budući da se ove mjere ne mogu zaobići, jedino preostalo rješenje je da korisnici koji nisu primili pozivnice izravno odu na app.getguru.com i registriraju se koristeći email adresu na koju su trebali primiti pozivnicu.

Product reviews

Potražite nepoznate brojeve i nađite više informacija o njima koristeći povratnu pretragu broja. U ovom članku saznajte više o tome kako s lakoćom identificirati pozivatelje.

Reviews - Reverse Phone Lookup - Povratna Pretraga Broja

Potražite nepoznate brojeve i nađite više informacija o njima koristeći povratnu pretragu broja. U ovom članku saznajte više o tome kako s lakoćom identificirati pozivatelje.

Reviews - Recenzije Softvera Korisnicke Sluzbe Za Drustvene Medije - Reamaze

Reviews - Recenzije Softvera Korisnicke Sluzbe Za Drustvene Medije - Reamaze

Re:amaze je sustav za tikete za korisničku službu koji uključuje značajke za društvene medije. Izgleda sjajno i radi stabilno, ali nedostaje mu neki "wow" faktor. Korisničko iskustvo je uglavnom ugodno, ali obavijesti o dolazećim porukama moraju se ručno aktivirati. Postoji tri glavna cjenovna plana koji nude različite značajke za timove. Basic plan je najjeftiniji, a Plus plan ima najviše naprednih značajki.

Tražite chatbot alat za vašu kompaniju? Priružite nam se u detaljnoj recenziju HubSpot chatbota i vidite je li on pravi alat za vaše potrebe.

HubSpot chatbot – recenzija

HubSpot chatbot nudi širok raspon opcija prilagodbe za poduzeća, uključujući mogućnost postavljanja specifičnih ključnih riječi i integraciju u web stranice ili aplikacije za razmjenu poruka. Iako chatbot može pogrešno shvatiti upite klijenata, alat je besplatan, što može biti privlačno za malim i srednjim poduzećima s ograničenim proračunom. Postoje različiti planovi, uključujući besplatan plan i plaćene planove s proširenim granicama. HubSpot nudi vodiče i podršku za korištenje alata, a ako ne možete priuštiti Enterprise plan, postoji više pristupačnijih opcija.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo