Freshservice baza znanja – recenzija

Freshservice baza znanja nudi jednostavnu navigaciju i dobre organizacijske značajke. Uređivač teksta je remek-djelo, a postavka i implementacija su nevjerojatno lake. Međutim, može biti prilično skup ako ne obratite pažnju na cjenovne planove. Freshservice je idealan za IT operacije i dio je izbora Freshwork softvera.
Freshservice baza znanja – recenzija
Compare Freshservice baza znanja – recenzija with other in: How Freshservice baza znanja – recenzija is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1891 reviews

Teško je pronaći zamjerku Freshservice-ovoj značajki baze znanja jer nudi jednostavnu navigaciju i ima sve dobre značajke organizacije koje su često izostavljene u ostalim rješenjima za baze znanja. Uređivač teksta je remek-djelo, a postavka i implementacija su nevjerojatno lake. Freshervice nudi jednu…

Pricing
Starting from:
$ 29   mjesečno
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Korisničko iskustvo
5
Cijena
2
Implementacija
5

Key takeaways

Pros

  • Lako i brzo postavljanje
  • Odlično sučelje
  • Dobro dizajnirana baza znanja + uređivač

Cons

  • Može biti jako skup, čak i s jeftinijim planovima

Teško je pronaći zamjerku Freshservice-ovoj značajki baze znanja jer nudi jednostavnu navigaciju i ima sve dobre značajke organizacije koje su često izostavljene u ostalim rješenjima za baze znanja. Uređivač teksta je remek-djelo, a postavka i implementacija su nevjerojatno lake. Freshervice nudi jednu od najboljih značajki za bazu znanja koja je dostupna, međutim, može biti prilično skup ako ne obratite pažnju na cjenovne planove. Nastavite čitati kako bi vidjeli potpunu recenziju Freshservice baze znanja.

Početak rada s Freshservice-om

Freshservice je help desk, korisnička podrška i softver za upravljanje uslugama s ogromnim fokusom na IT. Također je dio izbora Freshwork softvera. Freshservice omogućava svojim korisnicima pojednostavljivanje IT operacija. To je cjelovito IT help desk rješenje s tiketing sustavom, bazom znanja i svakim drugim važnim alatom za IT podršku. Ova recenzija se fokusira na Freshservice bazu znanja i kako ona funkcionira u svakodnevnim scenarijima podrške.

Dobrodošli u Freshservice

Početak rada s Freshservice-om je lak poput popunjavanja jednostavnog obrasca za registraciju. Nisu potrebne informacije o kreditnoj kartici i ne morate prolaziti kroz proces od više koraka kako bi dobili pristup vašem računu. Potrebno je jedva nekoliko minuta kako bi se počeli upoznavati s vašom upravljačkom pločom. Kada dobijete pristup, odmah na početku će vas pozdraviti vas sučelje modernog izgleda. Nema dostupnih vodiča, ali sučelje je čisto i jednostavno za navigaciju, čak i ako ste potpuno novi korisnik.

Freshservice upravljačka ploča pregled

Freshwork uistinu izgleda moderno i oku ugodno. Glavna upravljačka ploča nudi lijep pregled u kojem možete vidjeti informacije o tiketing sustavu u sveobuhvatnim grafikonima. S lijeve strane je glavni izbornik gdje možete naći sve alate i lako pristupiti svemu što trebate u samo par sekundi. Na vrhu ćete naći zadatke, obavijesti, opće postavke i ostale stavke povezane s izbornikom. Ukupno gledajući, sučelje je jednostavno odlično i teško je na prvi pogled naći bilo što pogrešno.

Pronaći bazu znanja u Freshservice-u je malo zbunjujuće jer iako se ona zove Knowledge base, stavka u izborniku jednostavno kaže Solutions. Iako shvatiti da se Solutions odnosi na bazu znanja nije bilo teško, mogu zamisliti da novi korisnici možda neće biti u istoj situaciji. Solutions se može lako odnositi na FAQ za softver ili vodič za početak rada. Nevezano za ovaj mali problem, stavku Solutions možete naći u lijevoj izborničkoj traci.

Freshservice baza znanja članci

Korisničko iskustvo i značajke

Kada pristupite značajki baze znanja, možete započeti razgledavanje. Sučelje ostaje jednako ugodno kao i ostatak Freshservice aplikacije te vas izravno poziva da počnete pisati članke dok je prazno. Kada kliknete na Create article, odvest će vas do uređivača članaka baze znanja i možete se odmah početi diviti sučelju baze znanja koje je jednostavno za navigaciju.

Freshservice baza znanja kreiraj članak

Uređivač članaka izgleda i radi odlično. Nije nešto pretjerano raskošan, što je dobro jer vas drži fokusiranima i pomaže vam da se unesete u pisanje, baš kao standardni softver za uređivanje teksta. Ovo je jednostavno klasični, dobro dizajnirani i potpuno funkcionalni uređivač teksta, što je uvijek dobra stvar. Točno znate gdje je koji alat i ništa nije skriveno od vašeg pogleda.

Gornja alatna traka nudi sve standardne alate za formatiranje teksta koji su vam već poznati iz softvera za uređivanje teksta kao što je Microsoft Word. Alatna traka je lako dostupna cijelo vrijeme i podržava sve standardne prečace tipkovnice. Možete dodati slike i videa sa samo par klikova i ne morate se brinuti o umetanju jer se obje vrste medija automatski umeću u sve članke. Također možete dodati oznake i ključne riječi u lijevi panel ili izabrati autora članka, između ostalih opcija.

Freshservice kreiraj članak

Freshservice baza znanja podržava sve kategorije i mape, što osigurava da ćete uvijek moći kontrolirati vašu strukturu organizacije članaka. Iznenađujuće je koliko rješenja još uvijek ne koristi ove značajke, koje mogu biti dragocjene za kompanije koje planiraju kreirati razrađene i opširne baze znanja. Kategorije su jednostavno potrebna značajka za organizaciju i zato Freshservice baza znanja može biti stvarno odličan izbor.

Freshservice baza znanja - kategorije

Cijene

Freshservice nudi četiri cjenovna plana s različitim setovima značajki. Značajka baze znanja je uključena u svaki plan. Nema opcije za besplatni plan, tako da ako želite koristiti značajku baze znanja, također morate odlučiti koji ostali alati su vam potrebni prije nego odlučite o vašem planu. Pogledajmo ponude.

Starter

Starter plan košta $29 po korisniku mjesečno ako plaćate mjesečno ili $19 po korisniku mjesečno ako plaćate na godišnjoj razini. Nudi bazu znanja, upravljanje incidentima, samoposlužni portal, SLA, automatizacije tijeka rada, kontrolu pristupa, analitiku, prilagođeni SSL i još puno više.

Growth

Growth plan košta $59 po korisniku mjesečno ako plaćate mjesečno ili $49 po korisniku mjesečno ako plaćate na godišnjoj razini. Dobivate sve iz prethodnog plana (iako nije navedeno u cjeniku) i kao dodatak, katalog usluga, upravljanje imovinom, upravljanje redoslijedom kupnji, uključivanje zaposlenika, upravljanje po zahtjevu, prilagodbu portala, više SLA i još više.

Pro

Pro plan košta $109 po korisniku mjesečno ako plaćate mjesečno ili $89 po korisniku mjesečno ako plaćate na godišnjoj razini. On uključuje prethodno spomenute značajke i dodaje upravljanje problemima, upravljanje promjenama, upravljanje izdanjima, upravljanje projektima, upravljanje SAaS-om, upravljanje softverskim licencama, upravljanje ugovorima, profesionalnu analitiku i još više.

Enterprise

Enterprise plan košta $129 po korisniku mjesečno ako plaćate mjesečno ili $89 po korisniku ako plaćate na godišnjoj razini. On uključuje prethodno spomenute značajke i dodaje upravljanje problemima, upravljanje promjenama, upravljanje izdanjima, upravljanje projektima, upravljanje SaaS-om, upravljanje softverskim licencama, upravljanje ugovorima, profesionalnu analitiku i još više.

Zaključak

Freshservice nudi jedan od najboljih dostupnih alata za bazu znanja. Lako ga je početi koristiti i nevjerojatno je dobro dizajniran, što osigurava vrhunsko iskustvo pisanja. Značajka baze znanja je jedna od najboljih dostupnih, međutim, morate pripaziti na vaš proračun. Iako je Freshservice odličan, cijene mogu biti jako zahtjevne, pogotovo ako odlučite izabrati skuplji plan s većim setom značajki. Međutim, ako to izaberete, nećete biti razočarani.

Uobičajena pitanja i problemi

Ne mogu pronaći bazu znanja u Freshservice-u

Baza znanja u Freshservice-u se zove Solutions. Možete je pronaći u izborniku u lijevoj traci. Kada kliknete na to, odvest će vas do baze znanja i možete početi pisati.

Product reviews

Pitate se nudi li Freshdesk prave značajke baze znanja za vaše poslovanje? Pogledajte našu recenziju i saznajte!

Freshdesk baza znanja – recenzija

Freshdesk baza znanja nudi intuitivno korisničko sučelje za sve vrste poslovanja. Čak i manje tehnički potkovani korisnici mogu bez problema postaviti sve i početi pisati članke. Softver baze znanja ima besplatnu opciju te pruža pouzdanu korisničku podršku. Međutim, neke napredne opcije uređivanja mogu biti teške za shvatiti. Ukratko, Freshdesk baza znanja je dobra opcija za one koji traže lako korištenje i žele započeti s kreiranjem članaka odmah.

Želite saznati više o Spokeo usluzi? Pogledajte naš članak kako bi saznali kako radi i kako je prošla na našim testovima.

Spokeo recenzija

LiveAgent softver omogućuje bolju organizaciju i poboljšanje korisničkog iskustva u pozivnom centru za male i srednje tvrtke. Kontakti službe za pomoć tvrtke RevLocal nude podršku putem e-pošte, pozivnog centra i društvenih medija. LiveAgent se priprema za instaliranje nakon čega će biti moguće pristupiti računu.

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Usluga povratne pretrage broja - recenzije

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo