Froged baza znanja – recenzija

Compare Froged baza znanja – recenzija with other in: How Froged baza znanja – recenzija is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
96 reviews

Froged nudi odličnu priliku za korisnike koji žele razviti bazu znanja od nule za svoju web stranicu. Ponosi se intuitivnim sučeljem koje je jednostavno užitak koristiti. Značajka baze znanja je dobro dizajnirana i pomoći će vam kreirati čvorište za znanje brzinom svjetlosti.…

Pricing
Starting from:
$ 0.00   mjesečno
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Korisničko iskustvo
5
Cijena
4
Implementacija
5

Key takeaways

Pros

  • Vrlo dobro dizajnirano sučelje
  • Lak za navigaciju i korištenje
  • Jednostavne, ali učinkovite značajke baze znanja
  • Dostupan je besplatni plan

Cons

  • Nema naprednih opcija za uređivanje teksta
  • Cijena može biti visoka u skupljim planovima

Froged nudi odličnu priliku za korisnike koji žele razviti bazu znanja od nule za svoju web stranicu. Ponosi se intuitivnim sučeljem koje je jednostavno užitak koristiti. Značajka baze znanja je dobro dizajnirana i pomoći će vam kreirati čvorište za znanje brzinom svjetlosti. Pisanje članaka teče bez ikakvih problema, iako nema nekih naprednih značajki za uređivanje teksta koje nekim naprednijim korisnicima mogu nedostajati u inače odličnoj aplikaciji.

Početak rada s Froged-om

Froged nudi odlično korisničko iskustvo od samog početka. Početak rada s besplatnom verzijom traje doslovno par minuta, zahvaljujući brzoj i jednostavnoj registraciji na web stranici. Možete izabrati besplatnu probu ili dobiti besplatnu verziju odmah. Kada dovršite registraciju, Froged će vas pitati par pitanja kako bi vam pomogao odrediti na što se želite fokusirati u radu s njihovim rješenjem. Opcije uključuju povećanje angažmana klijenata, poboljšanje vaše korisničke podrške ili poboljšanje iskustva uključivanja. Froged također uzima u obzir u kojem ste timu i pokazuje vam relevantne alate sukladno tome. Zasad bih rekao da je to vrlo dobar početak.

Froged ekran dobrodošlice s opcijama

Kada po prvi put otvorite aplikaciju, pozdravit će vas opcija zakazivanja dema ili kratkog obilaska web aplikacije. Neka softverska rješenja imaju sklonost prisiljavanja korisnika na demo verzije, ostavljajući ih bez opcije da samostalno isprobaju softver. Sjajno je što Froged novim korisnicima daje opciju da sami izaberu preferiraju li demo ili probu. Za pokrivanje cjelokupnog Froged seta značajki je potrebno hrpa vremena, pošto ovo nije samo rješenje za bazu znanja, nego potpuno opremljen softver za korisničko iskustvo koji ima više funkcija. Ova recenzija se isključivo fokusira na značajku za bazu znanja, a zasad je početak rada s njome prelagan.

Froged popup za uvodni demo

Tutorijal vam točno pokazuje gdje je naći – u lijevoj izborničkoj traci, pod opcijom Support. Kliknite na Knowledge Base i to je to, tu ste. Sučelje u ovom dijelu aplikacije je prilično izravno, a imate čak i opciju da napišete svoj prvi članak izravno na zaslonu. Froged ne traži od vas borbu s kompliciranim koracima i preskakanje previše prozorčića – možete se odmah baciti na posao i početi pisati. Kao drugu mogućnost možete podesiti jezične postavke, ali besplatna verzija vam omogućuje korištenje samo jedne jezične opcije koja se može mijenjati bilo kad.

Froged baza znanja

Korisničko iskustvo i značajke

Rad s Froged bazom znanja je vrlo intuitivan. Kako bi kreirali novi dokument, jednostavno kliknete na + Create a new document i možete početi pisati. Baza znanja podržava tekst, slike, videa, poveznice i gumbe, a možete također dodavati horizontalne linije kako bi poboljšali svoje formatiranje. Svi ovi privici su lako pristupačni zahvaljujući jednom gumbu koji pokriva sve dostupne opcije. Pisanje članaka u Froged uređivaču je jednostavno za korištenje, kao što bi očekivali (i nadali se) od uređivača teksta. Njegove značajke nisu na istoj razini kao kod namjenskih aplikacija za uređivanje teksta, ali to nije nužno loše za svaki tip korisnika.

Froged baza znanja postavke za članke

Ako već imate prethodno napisane članke, možete ih jednostavno kopirati i zalijepiti ili izravno učitati u svoju bazu znanja. Postoji i opcija dodavanja alternativnih oznaka, meta naslova i opisa te dodatnih opcija za vaš dokument. Svaki element koji učitate, kao što su videa ili slike, ima svoj mali set opcija postavki. Možete dodavati poveznice slikama i alternativnom tekstu. Videa nude opcije poravnanja, promjenu veličine, pa čak i opciju automatske reprodukcije, između ostalog. Izbor nije pretjerano širok, ali osnovne opcije su i više nego dovoljne, sudeći po mom iskustvu.

Nema se što puno reći o Froged bazi znanja, jer je set značajki prilično jednostavan. Možete vidjeti cjelokupni popis članaka u lijevom panelu. Ono što najviše cijenim je opcija dodavanja mapa za lakšu organizaciju i kategorizaciju mojih članaka. U kombinaciji s jednostavnim sučeljem lakim za navigaciju, rad s Froged-om je bio nevjerojatno lak. Priznajem, neke značajke za napredno uređivanje teksta ne bi škodile, ali njihova odsutnost nije dovoljna da pokvari moje cjelokupno iskustvo.

Cijene

Froged cijene se temelje na pretplati i dolaze u četiri plana koja možete odabrati na temelju vaših uvjeta. Svaki plan skalira naviše i pruža dodatne značajke, kao i dodatna korisnička mjesta. Pogledajmo svaki od njih da vidimo što imaju za ponuditi.

Free

Besplatni plan dolazi s potpuno funkcionalnom bazom znanja, ali ima i ograničenja nekih funkcija. Dostupan je samo za jednog korisnika, a uz bazu znanja dobijete i prilagodljivi poslovni program za razmjenu poruka, Slack integraciju i do 200 aktivnih korisnika mjesečno.

Grow

Grow plan košta €66 mjesečno i nudi tri korisnička mjesta. Kao dodatak značajkama iz Free plana, dobit ćete metrike angažmana, neograničene emailove, uzbune na temelju događaja, praćenje ponašanja korisnika, Google Meet integraciju i do 1000 aktivnih korisnika mjesečno.

Scale

Scale plan košta €66 mjesečno s dostupnih sedam korisničkih mjesta. Dobit ćete značajke iz prethodna dva plana plus pravila automatizacije, praćenje proizvoda, emailove o ponašanju, NPS, više integracija i opciju uklanjanja Froged brendinga s uzbuna i emailova. Također dobivate do 1000 aktivnih korisnika mjesečno.

Enterprise

Enterprise plan je prilagodljiv i počinje od €740 mjesečno s minimumom od deset korisničkih mjesta. Cijena se mijenja ovisno o broju korisnika koje trebate i značajkama koje izaberete. Možete izabrati broj aktivnih mjesečnih korisnika i prilagoditi svoj set značajki.

Zaključak

Froged nudi jednostavnu značajku upravljanja znanjem koja je laka za korištenje i dobro radi svoj posao. U vezi Froged-a i onoga što on nudi nema puno problema, ali neki korisnici će morati dobro razmisliti ako očekuju napredniji uređivač teksta od svog softvera za bazu znanja. Također može biti jako skup u odnosu na konkurenciju; međutim, možete se držati besplatnog plana ako vam je dovoljan, pogotovo zato što i dalje možete njime izgraditi potpunu bazu znanja. Također osim baze znanja dobijate i širok raspon drugih značajki kao naknadu za višu cijenu nekih planova. Froged-ova baza znanja vas neće razočarati, ali na vama je da razmislite vrijede li dodatne značajke konačne cijene.

Uobičajena pitanja i problemi

Kako dodati medijske zapise u članke baze znanja u Froged-u?

Na bilo kojoj poziciji u praznom tekstu za red u Froged uređivaču će se pojaviti gumb +. Možete kliknuti na ovaj gumb i izabrati koju vrstu podržanih medija želite dodati u vaš članak. Froged uređivač članaka također podržava funkciju za kopiranje i lijepljenje, tako da možete zalijepiti slike izravno u vaš članak.

Kako mogu pristupiti formatiranju teksta u Froged-u?

Možete dobiti pristup kvalitativnom formatiranju teksta dvostrukim klikom na bilo koji tekst unesen u Froged uređivač baze znanja. Nema opcije za promjenu tipografije, ali svoj font možete prilagoditi koristeći više funkcija.

Product reviews

Želite saznati više o Spokeo usluzi? Pogledajte naš članak kako bi saznali kako radi i kako je prošla na našim testovima.

Spokeo recenzija

LiveAgent softver omogućuje bolju organizaciju i poboljšanje korisničkog iskustva u pozivnom centru za male i srednje tvrtke. Kontakti službe za pomoć tvrtke RevLocal nude podršku putem e-pošte, pozivnog centra i društvenih medija. LiveAgent se priprema za instaliranje nakon čega će biti moguće pristupiti računu.

Ocjena korisničkog zadovoljstva izvrstan je način da se uvjerite u učinkovitost vašeg agenta. Ocjenu mogu dati samo kupci. S LiveAgentom korisnici su zadovoljni.

Ocjena korisničkog zadovoljstva

Prikupljanje povratnih informacija od kupaca je važno za poslovanje, a Nicereply i Simplesat mogu olakšati proces. Odabir prave metrike za mjerenje zadovoljstva kupaca, kao što su CSAT, CES i NPS, je također važan. LiveAgent je softver za zadovoljstvo kupaca koji omogućuje mjerenje zadovoljstva i integraciju s drugim softverskim rješenjima za podizanje zadovoljstva vaših korisničkih usluga na višu razinu.

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Usluga povratne pretrage broja - recenzije

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Tražite li bolju alternativu za LivePerson? Vidite LiveAgent, nagrađivani višekanalni softver službe za pomoć.

Tražite li boljualternativu za LivePerson?

Kupcima se može povećati zadovoljstvo korištenjem sjajnih ljudi i izvrsnog softvera te pravim alatima. LiveAgent nudi različite opcije za pružanje korisničke podrške, uključujući chat uživo, e-poštu, pozivanje centra i društvene mreže, a sve se to može pratiti putem pouzdanog sustava ticketa. Korisnici se mogu povezati sa svojim kupcima ili potencijalnim klijentima putem njihovih omiljenih kanala. LiveAgent je dostupan za prodajni tim ili agent za podršku.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo