Iskoristite FAQ softver kako biste optimizirali korisničko iskustvo samučenja

Samopomoć brzo postaje prvi izbor za sve veći broj potrošača kada je u pitanju korisnička podrška. Istraživanje pokazuje kako 2 od 3 potrošača radije sami traže odgovore nego razgovaraju s agentom za korisničku podršku, čineći često postavljana pitanja najčešće korištenom opcijom samoučenja.

Pomoću LiveAgent-ove službe za pomoć i često postavljanih pitanja možete svojim klijentima omogućiti da sami pronađu odgovore koji traže na brz, učinkovit i prikladan način. 

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
questions illustration

Što je FAQ softver?

Kada se više korisnika iznova i iznova obraća vašem timu za podršku s istim pitanjima, to sprječava agente u rješavanju drugih problema i smanjuje njihovu produktivnost. FAQ (često postavljana pitanja) softver omogućuje tvrtkama da odgovore na najčešća pitanja koja redovito dobivaju od kupaca o svojim proizvodima ili uslugama i smanje opterećenje timova za podršku kupcima. Obično dolazi kao dio složenije platforme za korisničku podršku.

Zašto je FAQ moćan alat za vašu strategiju korisničke podrške

Softver za često postavljana pitanja nudi više od jednog načina organizacije, pohrane i prikazivanja znanja vaše organizacije svojim kupcima. Koristi i kupcima i agentima. Evo kako:

Dobijte manje ponavljajućih pitanja

FAQ su učinkovit dodatak vašim značajkama za samopomoć koje pomažu u smanjenju broja ponavljajućih pitanja kupaca, pružajući vašem timu za podršku više vremena da se usredotoči na zahtjevnija pitanja

Povećajte zadovoljstvo korisnika

Over 70% of korisnikaradije potraže odgovore na svoja pitanja na web stranici tvrtke umjesto da kontaktirate korisničku podršku. Odjeljak s čestim pitanjima omogućuje im brzo pronalaženje odgovora i povećava zadovoljstvo. 

Povećajte produktivnost agenata

FAQ može poboljšati učinkovitost i produktivnost agenta. Izgradite internu bazu znanja za svoj tim za podršku i neka važne informacije budu lako dostupne na jednom mjestu.

Pomognite vašim korisnicima da pomognu sami sebi uz LiveAgent softver za FAQ i bazu znanja

Postavite bazu znanja s najčešće postavljenim pitanjima u 4 jednostavna koraka kako biste pružili odgovore na uobičajena pitanja kupaca, pružite 24-satnu samoposlužnu podršku i omogućite svojim kupcima da si pomognu sami.

knowledge base designs in LiveAgent

Jednostavno kreirajte sadržaj s WYSIWYG editor

Pomoću jednostavnog, ali moćnog WYSIWYG uređivača možete lako stvoriti uredno oblikovan sadržaj koji se može organizirati u članke u raznim kategorijama. Dodajte slike i druge vizuale kako biste sadržaj učinili zanimljivijim i lakšim za razumijevanje.

Upotpunite članke s privitcima

Učinite sadržaj svoje baze znanja još korisnijim i vrijednijim dodavanjem privitaka za preuzimanje koje vaši kupci mogu pohraniti na svoja računala i pristupiti im kad god zatrebaju.

woman mapping out process on three posters
group hangout - illustration

Diferencirajte sadržaj namijenjen korisnicima i agentima

Prilikom izrade kategorija i dodavanja članaka u svoju bazu znanja i često postavljana pitanja možete odabrati hoće li sadržaj biti javno dostupan i dostupan svim kupcima ili će ostati interni i vidljiv samo vašem timu za podršku.

Postavite više baza znanja i FAQ-a

Postavite neograničen broj baza znanja i često postavljanih pitanja za različitu publiku na jednom LiveAgent računu, od kojih svaka ima svoj jedinstveni dizajn, postavke i sadržaj. Vrlo je korisno ako upravljate s više tvrtki, proizvoda, usluga ili robnih marki.

woman taking notes - illustration
search suggestion in LiveAgent - gif

Postavite widget za pretraživanje s pametnim sugestijama

Omogućite svojim kupcima brz i lagan pronalazak informacija koje traže pomoću widgeta za pretraživanje koji automatski generira prijedloge u stvarnom vremenu. Widget će predložiti povezani sadržaj iz vaše baze znanja na temelju unesenih ključnih riječi.

Učinite baze znanja i FAQ dijelom vašeg branda

Osigurajte da se vaš portal za samoučenje poklapa s identitetom vaše tvrtke. Jednostavno prilagodite svoju bazu znanja temom koja najbolje odgovara vašoj korporativnoj slici, logotipu, bojama marke, prilagodite zaglavlja ili podnožja, prilagodite CSS-u i još mnogo toga.

add color to design - illustration

Što još LiveAgent može ponuditi?

FAQ i softver za bazu znanja samo su dio našeg složenog višekanalnog rješenja koje sadrži 180 značajki. Unaprijedite svoju cjelokupnu strategiju korisničke podrške i poboljšajte zadovoljstvo kupaca korištenjem svih naprednih funkcija koje LiveAgent nudi.

LiveAgent dashboard on monitor

Moćan ticketing sustav

Uživajte u čitavom nizu značajki upravljanja ticketima, uključujući pametno usmjeravanje ticketa, pravila automatizacije, SLA-ove, upravljanje odgovornošću za tickete, spremljene odgovore, alate za suradnju agenata, robusne značajke izvještavanja i još mnogo toga. Jednostavno upravljajte svim svojim višekanalnim komunikacijama s kupcima s jednog mjesta pomoću naše univerzalne ulazne pošte.

Live chat u stvarnom vremenu

Za 63% potrošača vjerojatnije je kako će se vratiti na web stranicu koja pruža podršku putem live chata. LiveAgent alat za chat uživo nudi i standardne i napredne značajke – od mogućnosti distribucije chata, proaktivnih pozivnica za chat i mrežnog nadzora posjetitelja do povijesti chata, internog chata i prikaza tipkanja u stvarnom vremenu.

quick quality customer service through live chat
two people video calling

Glasovni i video pozivi

Izgradite virtualni pozivni centar zasnovan na oblaku, integrirajte se s bilo kojim VoIP pružateljem i primajte pozive s fiksnih telefona ili direktno sa svoje web stranice (i glasovne i video) bez dodatnih troškova po minuti. Dizajnirajte komplicirana i personalizirana IVR stabla, napravite neograničene snimke poziva i još mnogo toga!

Saznajte više

Podrška za društvene mreže

LiveAgent se odlično integrira s najpopularnijim kanalima društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter i Instagram. Pratite sve svoje poruke na društvenim mrežama, komentare i spominjanja robnih marki, upravljajte njima s jedne nadzorne ploče, bez potrebe za ručnim nadgledanjem više računa ili dijeljenjem vjerodajnica za prijavu.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
LiveAgent forum mockup

Portal za samopomoć

90% potrošača očekuje da brandovi nude internetski portal za samoučenje. Osim baze znanja i često postavljanih pitanja, svoje mogućnosti samoučenja možete proširiti i forumom koji vašim kupcima omogućuje jednostavno podnošenje upita za podršku i praćenje njihovog statusa izravno s vašeg korisničkog portala

Odaberite odgovarajući plan i dobijte najbolju vrijednost za vaš novac

LiveAgent nudi 4 plana pretplate – bez ugovora i potpuno transparentne, poštene cijene. Naše samoposlužne mogućnosti opremljene bazom znanja i često postavljanim pitanjima ugrađene su u svaki plaćeni plan. Odaberite onu koja je najprikladnija za vaše poslovanje i podignite svoju korisničku službu na sljedeću razinu.

Naziv paketa

Ticket

Za mala poduzeća i marketinške stručnjake

$15 /mo
Naziv paketa

Ticket+Chat

Za mala poduzeća i marketinške stručnjake

$29 /mo

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna
Related Articles to FAQ softver
Korištenje pravih riječi ključno je za izvrsnu korisničku uslugu. Aktivno slušanje, jasna komunikacija i rješenja za probleme mogu poboljšati percepciju klijenata i povećati vjerojatnost preporuke tvrtke. Isprike, empatija i suradnja su važni izrazi za korisničku službu.

Jezik korisničke službe: smirivanje frustriranih klijenata

Korištenje pravih riječi ključno je za izvrsnu korisničku uslugu. Aktivno slušanje, jasna komunikacija i rješenja za probleme mogu poboljšati percepciju klijenata i povećati vjerojatnost preporuke tvrtke. Isprike, empatija i suradnja su važni izrazi za korisničku službu.

Videos - Liveagent Helpdesk Softver I Live Chat

LiveAgent helpdesk softver i live chat

Videos - Liveagent Helpdesk Softver I Live Chat

Tražite način za smanjenje stresa? Pogledajte naš članak o memovima korisničke podrške + nađite i druge načine za kreiranje okruženja bez stresa za vaše agente.

Memovi korisničke podrške

LiveAgent translation manager Andrej Csizmadia enjoys gaming and cooking. A delivery status indicator in LiveAgent tickets provides detailed email response information.

Ako želite imati izvanrednu korisničku službu, trebate se fokusirati na gradnju vjernih i dugoročnih odnosa, ne samo na prodaju.

Najbolja korisnička služba

Alati za poboljšanje proizvoda kroz osnovnu komunikaciju s klijentima. Izuzetna korisnička usluga vodi vjernosti klijenata i ponovnom poslovanju. ChatGPT je jezični model umjetne inteligencije koji poboljšava korisničku podršku.

Pripremljeni odgovor savršen je alat za vašu učinkovitost. Pomaže agentima da objave unaprijed definirane odgovore na često postavljana pitanja.

Pripremljeni odgovor

Canned messages are pre-defined responses to common questions that eliminate the need for repetitive answers. LiveAgent allows for an unlimited amount of canned messages, which can be personalized by agents and linked to specific keywords for easy access. The system also offers a ticketing system that can be integrated with various channels and includes gamification features to motivate agents. LiveAgent is a reliable and affordable solution for customer support management.

Da bismo pružili bolju podršku, potrebno je imati više informacija o kupcima. Jedan od načina da ih dobijete je putem korisničkog obrasca.

Korisnički obrazac

Korisnički obrazac je alat za prikupljanje ključnih informacija o kupcima kako bi se pružila izvrsna korisnička podrška. Agenti mogu ispuniti obrasce nakon komunikacije s kupcima kako bi imali više informacija i omogućili brže i bolje rješavanje problema.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo