Iskoristite FAQ softver kako biste optimizirali korisničko iskustvo samučenja

Samopomoć brzo postaje prvi izbor za sve veći broj potrošača kada je u pitanju korisnička podrška. Istraživanje pokazuje kako 2 od 3 potrošača radije sami traže odgovore nego razgovaraju s agentom za korisničku podršku, čineći često postavljana pitanja najčešće korištenom opcijom samoučenja.

Pomoću LiveAgent-ove službe za pomoć i često postavljanih pitanja možete svojim klijentima omogućiti da sami pronađu odgovore koji traže na brz, učinkovit i prikladan način. 

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
questions illustration

Što je FAQ softver?

Kada se više korisnika iznova i iznova obraća vašem timu za podršku s istim pitanjima, to sprječava agente u rješavanju drugih problema i smanjuje njihovu produktivnost. FAQ (često postavljana pitanja) softver omogućuje tvrtkama da odgovore na najčešća pitanja koja redovito dobivaju od kupaca o svojim proizvodima ili uslugama i smanje opterećenje timova za podršku kupcima. Obično dolazi kao dio složenije platforme za korisničku podršku.

Zašto je FAQ moćan alat za vašu strategiju korisničke podrške

Softver za često postavljana pitanja nudi više od jednog načina organizacije, pohrane i prikazivanja znanja vaše organizacije svojim kupcima. Koristi i kupcima i agentima. Evo kako:

Dobijte manje ponavljajućih pitanja

FAQ su učinkovit dodatak vašim značajkama za samopomoć koje pomažu u smanjenju broja ponavljajućih pitanja kupaca, pružajući vašem timu za podršku više vremena da se usredotoči na zahtjevnija pitanja

Povećajte zadovoljstvo korisnika

Over 70% of korisnikaradije potraže odgovore na svoja pitanja na web stranici tvrtke umjesto da kontaktirate korisničku podršku. Odjeljak s čestim pitanjima omogućuje im brzo pronalaženje odgovora i povećava zadovoljstvo. 

Povećajte produktivnost agenata

FAQ može poboljšati učinkovitost i produktivnost agenta. Izgradite internu bazu znanja za svoj tim za podršku i neka važne informacije budu lako dostupne na jednom mjestu.

Pomognite vašim korisnicima da pomognu sami sebi uz LiveAgent softver za FAQ i bazu znanja

Postavite bazu znanja s najčešće postavljenim pitanjima u 4 jednostavna koraka kako biste pružili odgovore na uobičajena pitanja kupaca, pružite 24-satnu samoposlužnu podršku i omogućite svojim kupcima da si pomognu sami.

knowledge base designs in LiveAgent

Jednostavno kreirajte sadržaj s WYSIWYG editor

Pomoću jednostavnog, ali moćnog WYSIWYG uređivača možete lako stvoriti uredno oblikovan sadržaj koji se može organizirati u članke u raznim kategorijama. Dodajte slike i druge vizuale kako biste sadržaj učinili zanimljivijim i lakšim za razumijevanje.

Upotpunite članke s privitcima

Učinite sadržaj svoje baze znanja još korisnijim i vrijednijim dodavanjem privitaka za preuzimanje koje vaši kupci mogu pohraniti na svoja računala i pristupiti im kad god zatrebaju.

woman mapping out process on three posters
group hangout - illustration

Diferencirajte sadržaj namijenjen korisnicima i agentima

Prilikom izrade kategorija i dodavanja članaka u svoju bazu znanja i često postavljana pitanja možete odabrati hoće li sadržaj biti javno dostupan i dostupan svim kupcima ili će ostati interni i vidljiv samo vašem timu za podršku.

Postavite više baza znanja i FAQ-a

Postavite neograničen broj baza znanja i često postavljanih pitanja za različitu publiku na jednom LiveAgent računu, od kojih svaka ima svoj jedinstveni dizajn, postavke i sadržaj. Vrlo je korisno ako upravljate s više tvrtki, proizvoda, usluga ili robnih marki.

woman taking notes - illustration
search suggestion in LiveAgent - gif

Postavite widget za pretraživanje s pametnim sugestijama

Omogućite svojim kupcima brz i lagan pronalazak informacija koje traže pomoću widgeta za pretraživanje koji automatski generira prijedloge u stvarnom vremenu. Widget će predložiti povezani sadržaj iz vaše baze znanja na temelju unesenih ključnih riječi.

Učinite baze znanja i FAQ dijelom vašeg branda

Osigurajte da se vaš portal za samoučenje poklapa s identitetom vaše tvrtke. Jednostavno prilagodite svoju bazu znanja temom koja najbolje odgovara vašoj korporativnoj slici, logotipu, bojama marke, prilagodite zaglavlja ili podnožja, prilagodite CSS-u i još mnogo toga.

add color to design - illustration

Što još LiveAgent može ponuditi?

FAQ i softver za bazu znanja samo su dio našeg složenog višekanalnog rješenja koje sadrži 180 značajki. Unaprijedite svoju cjelokupnu strategiju korisničke podrške i poboljšajte zadovoljstvo kupaca korištenjem svih naprednih funkcija koje LiveAgent nudi.

LiveAgent dashboard on monitor

Moćan ticketing sustav

Uživajte u čitavom nizu značajki upravljanja ticketima, uključujući pametno usmjeravanje ticketa, pravila automatizacije, SLA-ove, upravljanje odgovornošću za tickete, spremljene odgovore, alate za suradnju agenata, robusne značajke izvještavanja i još mnogo toga. Jednostavno upravljajte svim svojim višekanalnim komunikacijama s kupcima s jednog mjesta pomoću naše univerzalne ulazne pošte.

Live chat u stvarnom vremenu

Za 63% potrošača vjerojatnije je kako će se vratiti na web stranicu koja pruža podršku putem live chata. LiveAgent alat za chat uživo nudi i standardne i napredne značajke – od mogućnosti distribucije chata, proaktivnih pozivnica za chat i mrežnog nadzora posjetitelja do povijesti chata, internog chata i prikaza tipkanja u stvarnom vremenu.

quick quality customer service through live chat
two people video calling

Glasovni i video pozivi

Izgradite virtualni pozivni centar zasnovan na oblaku, integrirajte se s bilo kojim VoIP pružateljem i primajte pozive s fiksnih telefona ili direktno sa svoje web stranice (i glasovne i video) bez dodatnih troškova po minuti. Dizajnirajte komplicirana i personalizirana IVR stabla, napravite neograničene snimke poziva i još mnogo toga!

Podrška za društvene mreže

LiveAgent se odlično integrira s najpopularnijim kanalima društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter i Instagram. Pratite sve svoje poruke na društvenim mrežama, komentare i spominjanja robnih marki, upravljajte njima s jedne nadzorne ploče, bez potrebe za ručnim nadgledanjem više računa ili dijeljenjem vjerodajnica za prijavu.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
LiveAgent forum mockup

Portal za samopomoć

90% potrošača očekuje da brandovi nude internetski portal za samoučenje. Osim baze znanja i često postavljanih pitanja, svoje mogućnosti samoučenja možete proširiti i forumom koji vašim kupcima omogućuje jednostavno podnošenje upita za podršku i praćenje njihovog statusa izravno s vašeg korisničkog portala

Odaberite odgovarajući plan i dobijte najbolju vrijednost za vaš novac

LiveAgent nudi 4 plana pretplate – bez ugovora i potpuno transparentne, poštene cijene. Naše samoposlužne mogućnosti opremljene bazom znanja i često postavljanim pitanjima ugrađene su u svaki plaćeni plan. Odaberite onu koja je najprikladnija za vaše poslovanje i podignite svoju korisničku službu na sljedeću razinu.

Naziv paketa

Ticket

Za mala poduzeća i marketinške stručnjake

$15 /mo
Naziv paketa

Ticket+Chat

Za mala poduzeća i marketinške stručnjake

$29 /mo

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna

FAQ

Što FAQ znači?

FAQ je skraćenica od Često postavljana pitanja. To je popis pitanja koja se često postavljaju tvrtki te pripadajući im odgovori.

Zašto biste trebali imati FAQ sekciju?

Stranica s čestim pitanjima izvrstan je način davanja odgovora na pitanja koja često postavljaju kupci. To mogu biti pitanja na koja ste možda već mnogo puta odgovarali u prošlosti. Ili s druge strane, pitanja koja će vam vjerojatno biti postavljena u budućnosti.

Kako koristiti FAQ?

Pomoću FAQ-a možete pružiti odgovore na uobičajena pitanja i pružiti ih na jednom mjestu koje mogu vidjeti svi vaši kupci.

Related Articles to FAQ softver
Naučite kako stvoriti predloške help desk obrazaca zahtjeva koje Vaši kupci mogu koristiti za prijavu poteškoća, programskih pogrešaka i praćenje svojih zahtjeva.

Predlošci obrazaca help desk zahtjeva

Višekanalna korisnička podrška je ključna za uspjeh na prezasićenom tržištu. Ova podrška omogućuje tvrtkama da poboljšaju korisnička iskustva i bolje razumiju svoje kupce. Višekanalna podrška također može pomoći tvrtkama da poboljšaju produktivnost agenata i uštede na troškovima korisničke usluge. Mnoge tvrtke koriste LiveAgent za poboljšanje svoje korisničke podrške.

Kako kontaktirati vcita korisničku službu putem emaila, live chat podrške, telefonskog broja, podrške na društvenim medijima i samoposlužne podrške.

vcita kontakt korisničke podrške

LiveAgent je softver za korisničku službu koji omogućava VoIP telefonske sustave, samoposlužni softver, softver pozivnog centra za dolazne pozive, sustav za upravljanje pritužbama, softver za korisnički portal i softver za upravljanje emailovima. Podržava službene kontakte putem telefona i društvenih medija te nudi mogućnost prijave na newsletter za najnovije vijesti i popuste. Uz to, LiveAgent pruža mogućnost izgradnje korisničkog računa i upravljanja nadzorne ploče. Sve informacije o LiveAgentu dostupne su na njihovoj web stranici, uz napomenu o korištenju kolačića.

Ako želite izbjeći tipkanje istog odgovora na ponavljajući problem, iskoristite prethodno definirane odgovore. Izradite vlastite i koristite ih kad god vam zatrebaju.

Prethodno definirani odgovori

Kako bi se izbjegle neugodnosti u kontaktu s kupcima putem društvenih mreža, preporučuju se prethodno definirani odgovori ili pripremljene poruke. Uz to, predlošci za bazu znanja i tiketiranje mogu pomoći u uštedi vremena i poboljšanju efikasnosti agenata korisničke podrške. LiveAgent nudi softver za podršku korisnicima s različitim integracijskim mogućnostima, a korišten je od strane poznatih tvrtki. Prethodno definirani odgovori štede vrijeme u komunikaciji s kupcima i mogu se koristiti u različitim kategorijama kao što su tiketiranje ili poslovanje.

Zašto trebate pružati podršku na društvenim medijima? Pročitajte naše statističke podatke i saznajte njihov utjecaj na vaše klijente.

Očekivanja na društvenim medijima

Korisnici društvenih medija već su kontaktirali brendove i poduzeća putem platformi po vlastitom izboru, nakon što su imali pozitivna iskustva s njima. Vjerojatnost da će potrošači preporučiti brendove drugima putem društvenih medija nakon pozitivnog iskustva iznosi otprilike 71%. Oko 40% potrošača očekuje odgovor brenda unutar 1 sata, dok ih 79% očekuje unutar 24 sata. Postoji mogućnost čekanja od 1 dana na odgovor brenda. Očekivanja i preferencije potrošača istražuju se kroz statistiku društvenih medija, korisničke baze podataka, pozivnog centra i drugih područja. Najčešće preferirani kanali za korisničku podršku uključuju društvene medije, korisničke baze podataka i tiketing. Live chat i VoIP partneri također su popularni.

Pročitajte što možete učiniti prilikom izrade pripremljene poruke i kako se pripremljene poruke razlikuju od prethodno definiranih odgovora. Pročitajte više o LiveAgent pripremljenim porukama.

Pripremljene poruke (Macros)

Pripremljene poruke predstavljaju učinkovitije rješenje za odgovaranje na uobičajene zahtjeve kupaca u usporedbi s neprestanim tipkanjem istih odgovora. Mogu uštedjeti vrijeme agentima podrške i omogućiti brže rješavanje problema. Predlošci korisničke podrške, odgovor na često postavljena pitanja te baze znanja postaju sve popularniji među kupcima i utječu na zadovoljstvo klijenata. Besplatni predlošci su dostupni i pomažu u povećanju efikasnosti i produktivnosti agenata.

Koja su očekivanja i preferencije klijenata za vaše poduzeće? Možete naći statističke podatke u našem članku i provjeriti sami.

Očekivanja i preferencije

Pomoć u realnom vremenu je ocijenjena kao najvažnija značajka web stranice. Online potrošači su ocijenili odgovore na svoja pitanja od stvarne osobe tijekom procesa kupnje kao jednu od najvažnijih značajki. Live chat statistike su prikazane kao prednost i očekivanje klijenata. LiveAgent Demo nudi softver za korisničku službu, VoIP telefonske sustave i sustave za upravljanje pritužbama. Podrška portal omogućuje prebacivanje podataka, status sustava i zahtjev za prijedlog.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo