Prilagodljiv softver za dokumentiranu podršku

Kreirajte sveobuhvatne baze znanja za klijente i agente u samo par klikova koristeći automatski online softver za pomoćnu dokumentaciju.

  • ✓ Bez troškova postavljanja
  • ✓ Korisnička služba 24/7
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Knowledge base software by LiveAgent

Izgradite bazu znanja i dokumentiranu podršku s lakoćom

Brojna istraživanja tvrde da će većina današnjih klijenata radije potražiti informacije online i riješiti problem sami, nego zvati korisničku podršku. Uz LiveAgent-ov online softver za pomoćnu dokumentaciju možete s lakoćom kreirati sveobuhvatnu bazu znanja s dokumentiranom podrškom kako bi omogućili samoposlugu 24/7.

Pružite vašim klijentima znanje u hodu kada ga trebaju najviše – i bez potrebe za izravnom pomoći vaših agenata. Uz LiveAgent možete uspješno smanjiti količinu rada vašeg tima i zadovoljiti klijente u isto vrijeme. Otkrijte najbolje prakse i strategije za izgradnju baze podataka za bazu znanja koja ispunjava potrebe vaših klijenata.

  • GetApp Category Leader 2024 badge
3 people reviewing support documentation

Što je dokumentirana podrška?

Dokumentirana podrška pruža službene informacije koje objašnjavaju upotrebu, funkcionalnosti, stvaranje ili arhitekturu kompanijinog proizvoda ili usluge. Može uključivati sve od početnog ‘uradi sam’ vodiča do naprednih tehničkih vodiča u vašoj bazi znanja. Softver za upravljanje bazom znanja može pomoći pojednostaviti proces kreiranja, organiziranja i ažuriranja dokumentacije podrške, što timovima olakšava pristup potrebnim informacijama, a klijentima pronalazak odgovora na pitanja.

Dokumentirana podrška je kreirana za klijente, agente podrške i bilo koga drugog u vašem timu koji treba znati kako vaš proizvod ili usluga radi. Online pomoćna dokumentacija i podrška su posebno potrebne SaaS i tehnološkim kompanijama koje prodaju kompleksna softverska rješenja.

Ključne koristi od dobro napisane korisničke dokumentirane podrške

Temeljita dokumentirana podrška donosi poslovne koristi na više razina. Povrh toga, bitna je i za klijente i za vaše agente podrške.

Podržite vaše agente i timove

Dokumentacija baze znanja je bitna za vaš tim podrške. Sa svakim urednim dokumentom, vaši agenti će uvijek imati prave informacije pri ruci za pružanje brzih i dosljednih odgovora vašim klijentima.

Poboljšajte zadovoljstvo kupaca

Klijenti sve više preferiraju samoposlugu u odnosu na ljudsku interakciju. Sveobuhvatna baza znanja i dokumentirana podrška osnažuju vaše klijente da poprave probleme čak i prije nego što zatraže pomoć.

Postanite autoritet u svojoj niši

Nudeći svojim klijentima pouzdan, točan, relevantan i sveobuhvatan izvor informacija o vašim proizvodima ili uslugama možete izgraditi bolji autoritet vašeg brenda i zaraditi veće povjerenje klijenata.

Osnažite svoje klijente i tim podrške s pravim znanjem

Uz LiveAgent-ovu bazu znanja i online pomoćnu dokumentiranu podršku, možete konsolidirati svu vašu dokumentiranu podršku u centraliziranu bazu znanja i učiniti je lako dostupnom svima koji je trebaju.

Post Affiliate Pro knowledge base on laptop screen

Moćni WYSIWYG uređivač

Uz moćni WYSIWYG vizualni uređivač, kreiranje, uređivanje i formatiranje vaše baze znanja i dokumentirane podrške nikad nije bilo lakše. Možete dodati slike, videa, tabele i ostale vizualne aspekte kako bi osigurali da je vaš sadržaj privlačan, šarmantan i lako čitljiv.

Saznajte više o WYGIWG uređivaču

Interna dokumentirana podrška

Izgradite internu bazu znanja s osnovnom dokumentacijom koja će biti vidljiva samo vašem timu podrške. Omogućite agentima izravan pristup pravim informacijama i omogućite im brzo rješavanje problema korisnika, bez trošenja vremena u potrazi za rješenjem.

woman behind computer organizing support documentation
woman adding content to multiple support documentation files

Više baza znanja

Postavite neograničen broj baza znanja, po jednu za vaš svaki brend, proizvod, uslugu ili odjel – sve u jednom LiveAgent računu. Svaka baza znanja je potpuno odvojena i imat će svoj unikatni dizajn, postavke i sadržaj.

Saznajte više o više baza znanja

Prilozi u člancima

Nadopunite svoju dokumentiranu podršku s dodatnim korisnim izvorima dodajući dokumente spremne za preuzimanje u vaše članke baze znanja. Učinite vaš sadržaj još informativnijim i vrjednijim te pomozite klijentima uroniti u temu koja ih zanima.

woman downloading support documentation
search suggestion in LiveAgent - gif

Widget za pretragu s prijedlozima

Pomozite svojim klijentima i vašem timu podrške da lako i jednostavno navigiraju kroz dokumentaciju vaše baze znanja omogućujući widget za pretragu koji automatski predlaže povezani sadržaj u realnom vremenu, temeljeno na ključnim riječima upisanima u pretraživač.

Saznajte više o widgetima za pretragu

Bogate mogućnosti prilagodbe

Uvjerite se da je dokumentacija vaše baze znanja usklađena sa stilom vašeg brenda sa širokim rasponom postavki i opcija za prilagodbu. Možete promijeniti logo, naslov, izabrati temu, definirati svoje boje, umetnuti vlastiti HTML i prilagođeni CSS ili dodati kodove za praćenje.

woman designing website

Ima toga još dosta u LiveAgent-u

Držite svu svoju komunikaciju s klijentima na jednom mjestu i omogućite samoposlužnu podršku. S lakoćom rješavajte tikete, emailove, chatove, pozive i poruke društvenih medija s jedinstvenim ujedinjenim rješenjem za korisničku podršku.

book lover - illustration

Korisnički samoposlužni portal

Kao dodatak gradnji dokumentirane podrške, možete postaviti potpuni samoposlužni portal gdje korisnici mogu predati svoje tikete, upravljati njima, dijeliti povratne informacije i komunicirati jedni s drugima na forumu zajednice.

Upravljanje tiketima podrške

Od pametne distribucije tiketa, pravila automatizacije tijeka rada i lakog upravljanja s odgovornostima — do standardnih odgovora, SLA, robusnih izvještaja i alata za suradnju timova – LiveAgent pruža puni raspon tiketing značajki.

Test email campaigns
quick quality customer service through live chat

Live chat u realnom vremenu

Pružite trenutačnu korisničku podršku sa live chatom. Naš chat widget je najbrži na tržištu i uključuje jednostavne, kao i napredne značajke, kao što su usmjeravanje chata, proaktivne chat pozivnice, nadzor posjetitelja i još više.

Ugrađeni softver za pozivni centar

LiveAgent dolazi s cloud-based ugrađenim pozivnim centrom i omogućuje vam integraciju s bilo kojim VoIP pružateljem usluga. Primajte pozive s fiksnih telefona ili izravno s web stranice (glasovne i video) bez dodatnih troškova po minuti.

two people video calling
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Upravljanje kanalima društvenih medija

Integrirajte Facebook, Twitter i Instagram kako bi usmjerili sve vaše kanale društvenih medija u jednu ulaznu poštu. S lakoćom nadgledajte i odgovarajte na sve poruke, komentare i spominjanja brenda iz jedne upravljačke ploče bez prebacivanja naprijed-natrag između različitih društvenih računa.

Zašto LiveAgent? Preko 30.000 poduzeća ne može biti u krivu

Integrations pricing-icon

Više od dokumentirane podrške

Kombinirali smo tiketing, chat, glas i video, društvene medije i samoposlužnu podršku u jedan alat.

colorful review - icon

Najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen

LiveAgent je najviše puta ocijenjeno i najbolje ocijenjeno SMB softversko rješenje korisničke podrške u 2019-2020.

birthday cake - icon

Preko 15 godina na tržištu

Pružamo naš sustav korisničke podrške poduzećima diljem raznih industrija od 2004.

Gear - icon

Bogat značajkama i skalabilan

LiveAgent dolazi sa 180+ značajki, 40+ integracija i može biti prilagođen potrebama vašeg poslovanja.

Savings illustration

Izaberite plan koji najbolje odgovara vašim potrebama

S 4 plana pretplate te transparentnim i poštenim cijenama, LiveAgent može biti koristan svakom poduzeću — neovisno o veličini ili vrsti industrije kojom se bavite. Započnite besplatni 30-dnevni probni period da ga isprobate i vidite kako može poboljšati vaše iskustvo korisničke podrške.

Related Articles to Softver za dokumentiranu podršku
Migracija na LiveAgent je jednostavna pomoću jednog od naših unaprijed napravljenih dodataka. LiveAgent je dostupan u 43 različita prijevoda i podržava widgete koji se mogu prilagoditi jeziku. LiveAgent nudi tarifu koja je besplatna zauvijek, kao i tri druge tarife s niskom cijenom.

Migrirajte svoje podatke u LiveAgent

LiveAgent je preferirani softver za korisničku podršku, omogućavajući 24/7 pristupačnu podršku, naprednu automatizaciju i integraciju s mnogim jezicima. Pruža značajne uštede i povrat ulaganja, te se ističe kao najbolji izbor za male i srednje tvrtke.

Softver za korisnički portal će povećati vjernost klijenata i prodaju. Isprobajte LiveAgent-ov 14-dnevni probni period i učinite svoju korisničku službu odličnom.

Posebno čvorište uz softver za korisnički portal

Korisnički portal omogućava agente da pruže učinkovitu pomoć klijentima. Također smanjuje troškove podrške i olakšava pristup informacijama za kupce.

Da bismo pružili bolju podršku, potrebno je imati više informacija o kupcima. Jedan od načina da ih dobijete je putem korisničkog obrasca.

Korisnički obrazac

Korisnički obrazac je alat za prikupljanje informacija o kupcima radi bolje podrške. Agenti ih mogu ispuniti nakon komunikacije s kupcima.

LiveAgent je softver za službu za korisnike s najboljim ocjenama za male i srednje tvrtke u 2019. i 2020. Pridružite se kompanijama kao što su Huawei, BMW i Yamaha u pružanju najbolje korisničke podrške.

Prelazite sa sustava Tawk na LiveAgent?

LiveAgent nudi najbolje rješenje za korisničku podršku s više od 175 značajki i 40 integracija. Pridružite se kompanijama poput Huaweia i BMW-a. Isprobajte besplatno!

Istražite izbor tiketing softvera koji su najčešće korišteni na tržištu. Izaberite idealni tiketing alat i podignite vašu korisničku uslugu u zvijezde.

Ticketing softver

Koristite standardne odgovore za brže rješavanje pitanja klijenata. Pružite samoposlužne opcije i iskoristite besplatne probe za odabir pravog tiketing softvera. Važno je prilagoditi cjenovne modele potrebama vašeg poslovanja. Pružite podršku korisnicima putem različitih kanala i omogućite skaliranje vašeg tima. Uvjerite se da softver ispunjava sve zahtjeve za pružanje podrške.

Stvorite kategorije na korisničkom portalu i omogućite svojim kupcima jednostavan pristup znanju koje mogu sami pronaći.

Baza znanja

Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent allows for customizable search widgets, multiple self-service portals, and integration with AWeber for email marketing. It also offers various solutions for customer service and supports internal articles and categories. LiveAgent is currently developing a control panel for users.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

Start Free Trial x