Live chat softver za agencije

Zadivite vaše klijente i povećajte njihovo zadovoljstvo
 • ✓ Bez troškova postavljanja   
 • ✓ Korisnička služba 24/7    
 • ✓ Kreditna kartica vam nije potrebna    
 • ✓ Otkažite bilo kad
Animacija zaglavlja
Helpdesk softver

Live chat je jedan od najbržih i najpouzdanijih usluga koje agencija može pružiti klijentima. U današnjem tehnološki naprednom svijetu, jednostavno nije opcija čekati da se klijent javi vama. U današnjem dobu samoistraživanja, mnogi korisnici će pregledavati svaku stranicu prije nego se odluče na suradnju.

Međutim, čak i tehnološki najnapredniji kupci trebati će pomoć s vremena na vrijeme. Od svakog poduzeća očekuje se oružanje instant podrške kada je to potrebno, idealno u stvarnom vremenu. I upravo tome live chat služi.

Chat u stvarnom vremenu
Primjer live chat-a

Zašto bi vaša agencija trebala pružati mogućnost live chat-a?

Agencije i njihova djelovanja su različita – oglašavanje, marketing, ljudski potencijali itd. Jedino što imaju zajedničko je dinamična klijentela koja očajnički treba brz i direktan odgovor.

Moderni korisnici su nestrpljivi. Jedno ispitivanje tvrdi kako vrijeme u kojem je prilika za angažirati korisnika je oko 10 minuti. Ovaj vremenski prozor od 10 minuti je sve što je potrebno da izgubite klijenta. Evo gdje live chat može pomoći.

Razlog za korištenje live chat-a je neupitan. Pruža bolji ROI od svih drugih komunikacijskih kanala i ima najveću stopu zadovoljstva korisnika od 92%.

Broj jedan zahtjev korisnika je mogućnost kontakta s stvarnom osobom online dok simultano pregledavaju stranicu ili izvršavaju neki zadatak.

Pretraživanje na web stranici može biti jako zamorno. Live chat pruža asistenciju u aktivnim i proaktivnim rješenjima. S proaktivnim pozivnicama, možete zaobići korisnikovo oklijevanje za razgovor s korisničkom podrškom. Telefon i e-mail su i dalje vrijedne opcije u komunikaciji, ali ćete s live chat-om biti u mogućnosti smanjiti potrebu za upotrebom istih. Rezultat toga je smanjen volumen nadolazećih upita, jer agenti većinu riješe direktno putem live chat-a.

LiveAgent-ov univerzalni inbox pruža pristup svim pitanjima i zahtjevima, bez obzira s koje platforme su pristigli.

Live chat je krivo doživljavan u prošlosti kao jednostavni widget negdje na web stranici kojeg korisnici mogu koristit ukoliko žele. Međutim, u zadnje vrijeme, njegova funkcionalnost kao marketinškog i alata konverzije priznata je od mnogih poduzeća.

Become the best agent with LiveAgent

Cater to all of your clients with one of the fastest live chat widgets on the market. Give it a try and see what makes it great.

Zašto je live chat korisniji nego telefon ili e-mail?

Efikasno pomaganje korisnicima ima svoje prepreke. Na primjer, za telefon, može biti to što su nekada dugi redovi čekanja. Za e-mail, potreba za pisanjem, slanjem i na posljetku čekanjem odgovora.

Što live chat unaprjeđuje?

 • Prosječno vrijeme čekanja
 • Smanjen obujam emailova
 • Veća stopa konverzije
 • Smanjena stopa odbijanja
 • Jednostavna komunikacija
 • Povećana posvećenost
 • Veća ocjena zadovoljstva korisnika

Kako biti siguran da su agenti spremni za live chat?

Životni vijek agenta za podršku ima 3 faze:

 • Početnik
 • Uhodani radnik
 • Master profesionalac

U korisničkoj službi, službenici za podršku uglavnom započinju s odgovaranjem na telefonske upite kako bi stekli iskustvo. Samo agenti s izvrsnim vještinama pisanja trebali bi rješavati upite putem chata, ako je to moguće. Pisanje za chat uživo znatno se razlikuje od e-pošte. Kada sastavljaju e-mail, agenti obično nisu ograničeni vremenom. S druge strane, upravo je to ono što chat uživo razlikuje od e-maila. Pisanje se vrši na licu mjesta. Ako je moguće, uvijek je dobro imati na raspolaganju pripremljenu skriptu za agente.

Koje funkcionalnosti se mogu očekivati od live chat-a?

Broj dostupnih funkcionalnosti približava se impresivnoj brojki od 200.

Sve vrste korespondencije između vaših agencija i klijenata pohranjuju se u primarnom zajedničkom inbox-u u obliku ticketa. Chat agent može pokrenuti bilo koji prethodni razgovor u nekoliko klikova u hibridnom sustavu tiketa. Profil i povijest svakog klijenta odmah su dostupni.

Jedinstveni-Inbox-funkcionalnost-LiveAgent
Primjer univerzalnog inboxa

Višestruki izbor dizajna widgeta za chat i prozora za kreiranje ili odabir predefiniranih predložaka iz galerije.

Galerija chat dugmadi
Primjer galerije chat dugmadi

Čini se da klijenti trebaju pomoć, ali su previše sramežljivi da bi pitali? Ne trebate čekati da započnu razgovor. Live chat smanjuje vrijeme čekanja i aktivno pruža ruku pomoći u obliku proaktivnog poziva za chat.

Galerija chat pozivnica
Primjer chat pozivnice

Unaprijed postavljeni odgovori nude odgovore na često postavljana pitanja ili se koriste tijekom izvođenja promotivne kampanje.

Unaprijed pripremljeni odgovori
Primjer unaprijed pripremljenog odgovora

Prijenos razgovora na dostupne agente ili automatsko usmjeravanje razgovora odabirom između tri unaprijed definirane opcije rute: nasumično dodjeljivanje, pridjeljivanje svima, maksimalna iskorištenost. Prijenos razgovora na dostupne agente ili automatsko usmjeravanje razgovora odabirom između tri unaprijed definirane opcije rute: nasumično dodjeljivanje, pridjeljivanje svima, maksimalna iskorištenost.

Chat distribucija
Primjer distribucije chata

Izvještavanje i praćenje doprinose stvaranju jasne slike o osnovnom tipu ponašanja korisnika, potreba i zahtjeva vaših klijenata ili o tome koliko vremena provode pregledavajući vašu web stranicu.

Nadgledanje web stranice - Chat pregled
Primjer praćenja chata

Kako se svijet smanjuje što se tiče ograničenja komunikacije, možete koristiti opciju višejezičnog live chat-a. Trenutno je podržano 45 jezika, a redovito se dodaje više prijevoda.

Primjer jezično prilagodljivih widgeta

Omogućuje klijentima slanje poruka putem obrasca za kontakt izvan radnog vremena ili kada je određeni agent offline.

Kontakt obrasci
Primjer offline obrasca

Omogućuje skupljanje povratnih informacija klijenata i rangiranje učinkovitosti chata ili agenta.

Rangiranje agenata u Help desk softveru - LiveAgent

Create instant connections

Handle all customer inquiries and discover all that LiveAgent has to offer

Prednosti live chat softvera za određene agencije

Mreže agencija obično su prilično opsežne, a učestalost dolaznih upita je znatna. Pogodnosti live chata razlikuju se za razne agencije, ali ishod je uvijek isti – sretni i zadovoljni klijenti.

Služba za korisnike dobrovoljni je postupak koji pokazuje istinsku želju da se zadovolji, ako ne i oduševi, kupac.

Steve Curtin - entuzijast za kupce, zaposlenik u Marriott International

Agencije za oglašavanje

Zamislite scenarij: Trošite puno vremena i resursa na kampanju, samo da bi ljudi kliknuli web stranicu i potom otišli. Razloga može biti mnogo. Možda ne mogu pronaći upute kako primijeniti kod za popust ili poziv na akciju nije jasno definiran. Uz live chat možete proaktivno pružiti pomoć, što znači veću stopu konverzije.

Marketing nije potpomognut samo e-mailom ili telefonskim pozivima. Live Chat pruža oglašivačima priliku da promoviraju ili informiraju klijente s prvim klikom na gumb. Također možete priložiti slike za personaliziraniji pristup. Značajka praćenja omogućuje vam ciljanje svakog posjetitelja web stranice i interakciju s njim na temelju njihovog ponašanja ili lokacije. Izvještavanje omogućuje izvješće o konverziji chata da bi se vidjelo koliko konverzija je potpomognuto chat-om.

Digitalne agencije

U kombinaciji s proaktivnim softverom za live chat, marketing generacija lead-ova rezultira vrijednom multi-channel marketinškom platformom. U digitalnom svijetu kupci se mogu susresti s bezličnim i automatskim chatbotovima. Stavljanjem slike agenta na vaš prilagođeni gumb za chat osigurat ćete da je onaj s kim vaš kupac razgovara pravi čovjek.

Promocijske agencije

Live Chat je isplativ, što ga čini idealnim komunikacijskim alatom za promotivne kampanje. Agenti mogu ponuditi kupone s popustom ili oduševiti svoju publiku novim proizvodima. Ova metoda promocije vrlo je produktivna za mala poduzeća dok razvijaju svoj popis kontakata.

Agencije za društvene mreže

Društvene mreže postale su ne samo aktivnost za zabavu, već i vrijedan marketinški alat. Implementacija live chata na stranici društvenih mreža omogućava agenciji da bolje upravlja internetskom prisutnošću svojih klijenata te da aktivno doseže i poveže se s potencijalnim klijentima. Iz chata možete dobiti e-mail adresu koja će se koristiti u marketinške svrhe, pretvarajući sljedbenike u pretplatnike koji plaćaju. LiveAgent nudi integraciju sa svim standardnim platformama društvenih mreža kao što su Facebook ili Twitter.

ABM agencije

Account-based marketing fokusiran je na targetiranje određenih account-a ili brandova i B2B marketing. Stoga, s proaktivnim pozivnicama za prilagođeni live chat, vaša agencija može kontaktirati ključne account-e relevantnim porukama i značajno povećati vaš ROI. Još jedna prednost je upotreba live chata u account -based marketinškoj strategiji kako biste stvorili blizak odnos s prodajom te tako identificirali ciljane account-e i stvorili konkretniju bazu podataka i mogućnosti.

PR agencije

Izgradnja poduzeća iziskuje mnogo truda, ali temelj svakog uspješnog poduzeća temelji se na povjerenju. Kako bi učvrstili povjerenje između tvrtke i njezinih kupaca, odnosi s javnošću stupaju na pozornicu. Komunikacija s tržištem i njegovim korisnicima nije ništa očitija nego u sektoru odnosa s javnošću. Doseg je smišljen i širok, s namjerom da dosegne što veći broj klijenata. Live chat zajedno s PR agencijom fantastičan je alat za širenje poslovanja.

Putničke i turističke agencije

Vodite svoje klijente bez stresa bilo gdje u svijetu. Putujte webom i svijetom uz live chat korisničku podršku. Otvorene chat linije za aranžmane putovanja rješenje su za savjetovanje kupaca o svim potrebnim informacijama o njihovom putovanju. Ako pitanja postanu slična ili identična, live chat nudi mogućnost postavljanja unaprijed definiranih odgovora i pripremljenih poruka.

Multijezična značajka live chat-a omogućuje vam interakciju sa svima na svijetu na jeziku po njihovom izboru i prilagodbu widgeta za chat za jezik određenog tržišta. LiveAgent trenutno podržava 45 jezika, a novi se prijevodi redovito dodaju. Ako ne možete pronaći određeni jezik, obratite nam se prijedlogom i mi ćemo vas zauzvrat nagraditi kreditom za vaš LiveAgent račun.

Freelanceri

Broj freelancera znatno je porastao tijekom posljednjeg desetljeća, jer su mogućnosti za rad od kuće postale sve češće. Bez obzira radite li samostalno ili ste dio privremene agencije, live chat može vam pomoći proširiti mrežu. Profesionalni freelanceri cijenit će visoku razinu prilagodbe koja je na raspolaganju.

Druge agencije

Bez brige ako vaša agencija nije na popisu. Live chat je svestran alat pogodan za širok raspon agencija. Primarna svrha ostaje – jednostavna interakcija s kupcima odmah na zahtjev. Funkcionalnost univerzalnog inbox-a omogućuje outsource-anje podrške za chat, jer svi vaši klijenti mogu biti na istom LiveAgent računu.

Benefits of Live Chat and How to Use It | Live Agent05:52Youtube video: Benefits of Live Chat and How to Use It
Live Agent

Kako upravljati agencijskim klijentima s LiveAgent-om?

Softver za podršku korisničke službe LiveAgent moćan je sustav podrške, kod kojeg je live chat jedna od njegovih osnovnih funkcionalnosti. Ali koje mogućnosti agencije mogu ponuditi klijentima u smislu upravljanja njihovim računima uz pomoć LiveAgent-a?

Jedan račun na sve odjele:

Korisno za agenciju koja brine o web dizajnu i razvoju brendova ili često koristi outsourcing. Međutim, klijent se možda neće složiti da mu se na račun uključi komunikacija nepoznatih računa, ali svejedno predstavlja “zgodnu” mogućnost.

Više računa s prilagođenom domenom:

Agencija može prilagoditi klijentima jednu ili čak više domena prema njihovim željama. Nedostatak ove postavke mogao bi biti taj što su prava na dizajn u vlasništvu agencije umjesto klijenta. Na drugu stranu, to bi mogla biti vrsta usluge koja je dio ponude agencije.

Postavljanje računa za klijenta:

Za potencijalnu naknadu za uspostavu ili održavanje računa, klijenti mogu agenciji odobriti pristup računu. Ova je opcija uglavnom korisnija za klijenta nego za tvrtku, jer klijent može odlučiti da je ovo možda jednokratni ugovor. Ništa klijente ne sprečava da u bilo kojem trenutku odluče prekinuti vezu s agencijom ili se prebaciti na drugu agenciju.

Integracija i postavljanje

Jednostavna i potpuno podržana izvorna integracija. Samo brzo kopiranje i lijepljenje HTML koda u vaš LiveAgent račun, i pojavit će se na vašoj ili web stranici vašeg klijenta i možete odmah započeti chat. Daljnja pogodnost je integracija sa softverom treće strane ili aplikacijom.

Baza znanja

Želite naučiti više? Provjerite našu bazu znanja.

Still not sure if the live chat is the right tool for you?

Start a free-14 day trial and start exploring LiveAgent today

FAQ

What is live chat?

Live chat is a communications tool that supports real-time interaction in B2B or B2C communications. The chat button, also known as chat widget, is strategically placed on a website to react and invite customers to connect with a live chat agent.

Why is live chat important to agencies?

It provides the highest ROI than any other communication channel. Reduces the need to use email and phone service. Increases the chance of conversion while simultaneously helping prospects navigate through the website.

Which agencies can benefit from using live chat?

Multiple agencies can benefit from using live chat: 1. Advertising agencies 2. Digital agencies 3. Promotional agencies 4. Social media agencies 5. Account-based Marketing agencies (ABM) 6. Public Relations (PR) agencies 7. Travel and Tourism agencies 8. Freelancers 9. Other agencies.

How to integrate live chat?

Fully supported native integration. Quick copy and paste of an HTML code, and you can start chatting immediately.

Live Chat savršen je način pružanja kvalitetne usluge. Odaberite dizajn i ugradite chat na svoju web stranicu odmah s LiveAgent-om.

Chat dugme

LiveAgent je softver za korisničku službu koji nudi značajku "prikaza tipkanja u stvarnom vremenu" kako bi se agentima omogućilo da brže analiziraju situaciju i pruže točan odgovor. Ova značajka se koristi u mnogim tvrtkama, uključujući Paypal i Ikea, kako bi se pružila vrhunska korisnička usluga i povećala učinkovitost. Korisnici cijene brze i precizne odgovore, a LiveAgent nudi i alat za chat i brojne druge funkcionalnosti kako bi se osigurala podrška korisnicima.

Povijest razgovora lako je dostupna zajedno s vašim trenutnim chatovima. Pratite prethodne upite kupaca ili potražite informacije.

Povijest razgovora

Ovaj tekst govori o važnosti angažiranja klijenata te nudi četiri strategije za angažiranje: emocionalnu, kontekstualnu, prikladnu i društvenu. Preporučuje personalizaciju iskustva klijenta, prikupljanje povratnih informacija, stvaranje programa lojalnosti, korištenje platformi za angažiranje klijenata i mjerenje metrika kao što su stope pretvorbe i pozitivne recenzije. Tekst ističe potrebu da se kupcima olakša interakcija s brendom i da se ispune njihova očekivanja. Također se spominju pojmovi okupljanja klijenata i iskustva klijenata. Osim toga, tekst predstavlja LiveAgent chat widget, govoreći o njegovim funkcionalnostima, uključujući jezičnu funkciju, automatsko usmjeravanje, prilagodbu i cijenu. Tekst također promovira upotrebu alata za društveno osluškivanje i nudi besplatno probno razdoblje.

Vodite li službu za korisničku podršku sa svog Google računa e-pošte? Podignite ga na sljedeću razinu i pređite na LiveAgent već danas.

Migrirate s Gmail-a?

LiveAgent nudi besplatan probni period od 7 ili 30 dana. Prednosti migracije s Gmail-a uključuju tiketni sustav i više komunikacijskih kanala. Sustav tiketa pomaže u organizaciji problema s kupcima, a podržani su računi e-pošte, chat uživo, pozivni centar, baza znanja i društveni mediji. Uštedite vrijeme i novac, te pomozite većem broju kupaca.

Brže pripremite svoje odgovore za chat uživo u prikazu tipkanja u stvarnom vremenu. Prikaz tipkanja u stvarnom vremenu omogućuje vam da vidite što kucac piše prije nego što pritisne gumb za slanje.

Prikaz tipkanja u stvarnom vremenu

LiveAgent nudi alate za chat u stvarnom vremenu, kao što su personalizirani odgovori i prilagođene opcije dizajna prozora za chat. To povećava zadovoljstvo korisnika, iskustvo i konverziju. LiveAgent-ovo dugme za chat pruža kvalitetnu podršku i prilagodbu web stranice. Dugme nudi automatsko usmjeravanje kupaca prema ispravnom odjelu, ostavljanje poruka izvan mreže i brzu web stranicu. Cijena LiveAgent-ovih chat widgeta je povoljnija od nekih konkurenata.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo