Najbolji WordPress plugin za interne poveznice

Otkrijte kako ovaj plugin poboljšava vaše SEO napore.

  • ✓ Bez troškova postavljanja    
  • ✓ Korisnička služba 24/7    
Industry background

Čemu služi WP alat za interne poveznice?

Dodavanje internih poveznica može biti zamoran i dugotrajan proces ako sve radite ručno. Na sreću, postoji i lakši način: plugin za interne poveznice koji je napravio Quality Unit. Saznajte više o njegovim značajkama.

cleverness of LiveAgent

Učinite anchor tekstove raznovrsnijima

Brine li vas ponavljanje anchor tekstova? Nema brige. Mi vam omogućujemo da unesete fraze, sinonime i povezane fraze koje želite povezati sa svakom ključnom riječi za prirodno i raznovrsno interno povezivanje.

personalization features of LiveAgent

Automatsko povezivanje

Automatsko povezivanje je primarna značajka ovog plugina, te vam omogućuje da se fokusirate na druge SEO i marketinške aktivnosti umjesto ručnog dodavanja internih poveznica za svaki od vaših članaka. Što možete očekivati? Jednostavno unesite ili uvezite ključne riječi i postavite preferirani URL.

provide help with LiveAgent

Blokirajte određene URL-ove

Blokiranje vam omogućuje da navedete URL-ove koje ne želite uključiti u proces automatizacije. Na taj način možete navesti URL-ove kao što su stranice za prijavu i naplatu te će ih plugin zaobići na vašoj WP stranici.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Masovni uvoz vaših ciljanih ključnih riječi

Želite li izbjeći dodavanje svake ključne riječi pojedinačno? Naša značajka za masovni uvoz vam omogućava učitavanje ključnih riječi putem CSV dokumenta za samo par sekundi.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Omogućena taksonomija

Kada interno povezujete vaš sadržaj, morate uzeti u obzir važnost teme. Korištenjem automatiziranog plugina za interno povezivanje možete odrediti kako će vaš sadržaj biti povezan korištenjem vaše WordPress taksonomije. Dakle, određene ključne riječi mogu biti zabranjene. Na primjer, ako želite da se vaša e-book poveznica prikazuje samo u dijelu za recenzije knjiga sa oznakom “Fikcija”, to možete lako postići s našim pluginom.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Google Search Console API

Ako i nemate Excel dokument sa ključnim riječima na koje ciljate s internim poveznicama, ne morate se brinuti. Uz naš Google Search Console API, možete automatski uvesti bitne ključne riječi za vašu WordPress stranicu.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Određen broj poveznica za svaki članak/odjeljak.

Pošto članci imaju različite duljine, možda želite postaviti određen broj poveznica po broju riječi tako da izbjegnete previše ili premalo poveznica. To se može postaviti za svaki odjeljak ili za cijeli članak.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Automatski uvoz ključnih riječi s Yoast SEO/RankMath

Imate li Yoast SEO ili RankMath pluginove instalirane? Uvezite sve vaše ciljane ključne riječi iz vaše baze podataka i uštedite vrijeme.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Prilagođeni zadaci poveznice

Moguće je postaviti prilagođene zadatke poveznice kao što su: otvori u novom prozoru, u istoj kartici ili u pop-up prozoru.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Ne mijenja prethodne interne poveznice

Poveznice koje ste dodali ručno se neće promijeniti, tako da se ne morate brinuti.

Razlozi za dodavanje internih poveznica

Interne poveznice su poveznice koje povezuju stranice unutar vaše stranice. Mogu se postaviti u tekstu postavljenom na stranici. Različite su od vanjskih poveznica jer one vode na druge stranice.

Integrations pricing-icon

Smanjena stopa odbijanja i povećano zadržavanje korisnika

Interne poveznice su odličan način da angažirate vaše čitatelje i zadržite ih na stranici. Kao rezultat toga, imate bolju šansu da ih konvertirate u klijente ili da izvrše akcije koje vi želite.

Integrations pricing-icon

Poboljšano SEO rangiranje

Interne poveznice nisu važne samo za čitatelje nego i za pretraživače. Ispravna upotreba internih poveznica može pomoći Googleu u razumijevanju strukture vaše webstranice, što može pomoći u povećanju prometa/SEO pozicije.

Integrations pricing-icon

Interni linkovi su bitni zbog link equity-a. U osnovi, povezane stranice si međusobno poboljšavaju vrijednost i autoritativnost, što kao posljedicu ima poboljšano rangiranje stranice i vidljivost, te sprječavanje pojave nepovezanih stranica.

LiveAgent - What is help desk software

Može li automatsko povezivanje negativno utjecati na vaš SEO?

Kada su u pitanju automatski pluginovi za interne poveznice, mnogi ljudi vjeruju da su oni štetni zbog ponavljajućih anchor tekstova i nevažnih internih poveznica. Oba razloga za zabrinutost su razumljiva jer ne želite da vas Google kazni ili da vaši korisnici imaju loše iskustvo. Sve te razloge smo uzeli u obzir kada smo radili na našem pluginu za interno povezivanje. Kao rezultat, naš plugin vam omogućava dodavanje više opcija za anchor tekst i postavljanje poveznica na temelju određenog tipa objave, kategorije i oznaka. Uz ove dvije značajke možete spriječiti sve probleme vezane za relevantnost i ponavljajuće anchor tekstove. Nadalje, možete jasno definirati koliko poveznica želite dodati po članku/odjeljku.

Tko ima koristi od internih poveznica?

Integrations pricing-icon

Blogeri

Automatske interne poveznice su odličan način poboljšanja vašeg bloga jer ne morate ručno dodavati poveznice, što je posebno bitno ako imate dosta sadržaja. Na temelju vaših preferencija, plugin će dodati interne poveznice na sve vaše blogove bez zamjene prethodno ručno dodanih poveznica. Također će spriječiti nepovezan sadržaj, što zauzvrat sprječava SEO probleme kao što su nizak rejting na pretraživaču. Sve u svemu, štedi vrijeme blogerima.

Integrations pricing-icon

Agencije

Pluginovi za interno povezivanje su zapravo SEO pluginovi. Stoga su bitni ne samo za pojedince nego i za agencije koje nude SEO usluge. Posljedično, možete integrirati strategiju internog povezivanja za velike klijente bez potrebe da definirate poveznice za svaki dio njihove web stranice.

Integrations pricing-icon

Poduzeća

Održite pozitivno korisničko iskusto na vašoj stranici i dodatno angažirajte vaše potencijalne klijente tako da lakše mogu naći informacije. Povežite vašu web stranicu na način koji želite privilegirajući određene kategorije i blokirajući dijelove koje ne želite interno povezivati.

Spremni za poboljšanje vaše strategije internih poveznica?

WP korisnici mogu besplatno preuzeti i koristiti plugin za interne poveznice. Promijenite svoje korisničko iskustvo i poboljšajte vaše SEO napore odmah.

WP pluginovi koji vam mogu koristiti

Želite li poboljšati svoju WP stranicu s WP ekstenzijama? Razmislite o dodatnim pluginovima koji će poboljšati vaš UX i korisničku službu.

Live chat plugin

Sposobnost brzog odgovora vašim web posjetiteljima značajno utječe na korisničko iskustvo i ugled brenda. Najbolji način da budete dostupni odmah je live chat widget na vašoj web stranici.

Integrations pricing-icon

Plugin za kontrolne popise

Ponudite čitateljima interaktivne popise koji su jednostavni a opet moderni. Popisi se mogu sačuvati, dijeliti i tiskati. Promatrajte kako vaš web promet raste pošto je popis sukladan sa Schema Markup-om.

FAQ

Čemu služi plugin za interno povezivanje?

Plugin za interno povezivanje je moćan SEO alat koji može poboljšati poziciju vaše stranice na organskoj pretrazi. Povezivanje stranica na vašoj web stranici pomaže Googleu da razumije koji sadržaj je povezan i kako sve to ide skupa.

Što je interno povezivanje?

Interno povezivanje vam omogućuje da kreirate poveznice unutar vaše stranice.To su poveznice koje vode na druge dijelove unutar vaše stranice.

Hoće li plugin za interno povezivanje usporiti moju WP stranicu?

Plugin je razvijen i testiran da ne utječe na brzinu web stranice.

Related Articles to WordPress plugin za interne poveznice
LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Tražite alternativu za Extend?

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Tražite li alternativu za ConnectWise? Otkrijte sjajni LiveAgent tiketing sustav podržan nevjerojatnim značajkama i integracijama.

TražiteConnectWise alternativu?

LiveAgent je pionirski softver koji nudi mogućnosti live chata i korisničke službe. Od 2021. godine, LiveAgent je najbolje ocijenjeno i najrecenziranije rješenje za korisničku službu na tržištu, koristi ga preko 150 milijuna korisnika i 40 000 poduzeća širom svijeta. LiveAgent pomaže u kreiranju nezaboravnog korisničkog iskustva, povećava zadovoljstvo i vrijednost kupaca te ostvaruje veću prodaju zadržavanjem vjernosti kupaca.

Želite li prijeći s Helpshifta na drugi softver za pružanje korisničke podrške? Pogledajte LiveAgent i saznajte da li je pravi izbor za Vas.

Tražite li alternativu za Helpshift?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji je pohvaljen od strane mnogih korisnika zbog ubrzavanja komunikacije, poboljšanja korisničke službe te stimuliranja agenata za pružanje bolje i brže podrške. Korisnici su također izrazili zadovoljstvo cijenom i funkcionalnošću LiveAgent-a, uz porast stope konverzije i zadovoljstva korisnika. Mnogi korisnici preporučuju LiveAgent kao vrlo dobro rješenje za podršku, komunikaciju i povećanje prodaje.

Tražite pravu alternativu za osTicket? Usporedite odmah LiveAgent i osTicket te pronađite bolji softver za korisničku podršku već danas.

Tražite osTicket alternativu?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji povećava zadovoljstvo korisnika i prodaju. Korisnici imaju pozitivno iskustvo s podrškom i vremena odziva se poboljšalo za 60%. Stopa konverzije kupaca je porasla za 325% nakon aktivne upotrebe LiveAgent-a. Alat se jednostavno koristi i poboljšava produktivnost. Preporučuje se svakome tko želi da njegova služba za korisnike bude bolja i učinkovitija.

Otkrijte najbolji widget za chat za svoj web. Top 25 rješenja u usporedbi s funkcionalnošću, dizajnom, cijenama i naprednim prilagođavanjem.

20 najboljih widgeta za chat za vašu web stranicu

Olark, Podium Webchat, Pure Chat i Sendinblue su popularne aplikacije za podršku uživo i poboljšanje marketinških kampanja. Olark ima traku za pretraživanje i integraciju s drugim softverima, ali mu nedostaju napredne značajke. Podium Webchat je besplatan i nudi značajke za stvaranje potencijalnih klijenata. Pure Chat je jednostavan, ali ima responzivan dizajn i neograničene razgovore. Sendinblue nudi ugrađene značajke chata uživo i alate za marketing putem e-pošte.

Izvrsna korisnička usluga započinje usporedbom određenih help desk softvera. Isprobajte LiveAgent s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem. Izgradite odnose i povećajte prodaju.

Uspoređujete help desk softver alternative?

LiveAgent se preporučuje kao najbolja alternativa na tržištu help desk softvera. Pruža više od 175 značajki, uključujući e-mail ticketing, chat uživo, pozivni centar, podršku putem društvenih mreža i još mnogo toga. Također, nudi besplatni probni period od 7 ili 30 dana, ovisno o e-mail adresi koju koristite. Besplatno je, a postavljanje traje samo do 5 minuta.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo