Idealan live chat za WordPress stranicu.

Potpuno prilagodljiv, bogat značajkama i lako se integrira s bilo kojom WordPress web stranicom.

  • ✓ Bez naknade za postavljanje    
  • ✓ Služba za korisnike 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica nije potrebna    
  • ✓ Otkažite bilo kada
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Bok, ja sam John, kako vam mogu pomoći?

Želio bih provjeriti status moje narudžbe.

Nema problema, molim dajte mi vaš broj narudžbe.

Broj moje narudžbe je GQ34566

Bogat funkcionalnostima, iznimno brz live chat za WordPress

Današnji potrošači žele odgovore odmah, bez potrebe da zovu korisničku službu, čekaju sate na odgovor e-mailom ili pretražuju resurse za samopomoć. Zbog toga live chat više nije kanal usluge kojeg je “lijepo imati”, već ga morate imati. S Live Chat-om za WordPress možete pružiti trenutnu korisničku podršku, poboljšati angažman proaktivnim okidačima i povećati zadovoljstvo kupaca.
  • Category leaders badge for 2022 from GetApp

Pogodnosti Live chata koje ne možete ignorirati

Očekivano i preferirano od strane korisnika

60% potrošača u dobi od 18 do 34 godine redovito koristi chat za korisničku podršku. 53% bi radije koristilo internetski chat nego što bi nazovali tvrtku za podršku.

Nije samo za korisničku podršku

85% B2B i 74% B2C tvrtki koristi live chat za prodaju, 54% poduzeća u B2B i 31% u B2C sektoru koriste live chat za marketing.

Više kupovina od kupaca koji se vraćaju

Potrošači kupuju više od marki koje nude live chat. 52% kupaca vjerojatnije će otkupiti od tvrtke koja pruža podršku live putem chata.

Je li LiveAgent pravi widget za live chat za moju WordPress web stranicu?

Tražite li najbolji live chat za vašu WordPress web stranicu? Iako su dostupne stotine dodataka za chat, mislimo kako bi LiveAgent-ov live chat za WordPress mogao biti savršeno rješenje za vaše poslovanje, tim za podršku i vaše kupce. Evo zašto:

real-time typing view

Impresionirajte sa najbržim chat widget-om na tržištu


Današnji potrošači nestrpljivi su i mrze čekati. Zbog toga smo razvili najbrži widget za live chat na tržištu koji se na vašoj web stranici prikazuje za samo 2,5 sekunde. Impresionirajte svoje kupce podrškom u stvarnom vremenu i pokažite im da cijenite njihovo vrijeme.

cleverness of LiveAgent

Unaprijedite angažman i konverzije s proaktivnim chat-om

Poboljšajte stope angažmana pozivom svojih kupaca ili potencijalnih klijenata na brzi razgovor s vama čim dođu na vašu web stranicu. Omogućivanje proaktivnih chatova na stranicama za cijene i plaćanje pokazalo se izuzetno učinkovitim načinom povećanja prodaje i pretvaranja većeg broja posjetitelja u kupce.

personalization features of LiveAgent

Omogućite pametnu distribuciju chat razgovora između dostupnih agenata

Iskoristite fleksibilnost naprednih opcija usmjeravanja i distribucije chata. Postavite prioritete agenata i definirajte maksimalno učitavanje chata za svoje agente. Najbolji dio? LiveAgent dodjeljuje razgovore agentima koji su prethodno imali interakciju s korisnicima kako bi osigurao brzu, točnu i stručnu podršku.

provide help with LiveAgent

Povežite se i chatajte sa svojim kolegama

LiveAgent alat za chat njeguje učinkovitu timsku suradnju. Niste sigurni kako pomoći kupcu s kojim razgovarate? Prenesite chat agentu koji je spremniji za pomoć ili se odmah povežite s kolegama putem internog chata kako biste dobili pomoć. Nema potrebe za gubljenjem vremena prijavljivanjem u aplikacije trećih strana. 

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Pratite ponašanje posjetitelja i reagirajte na vrijeme

Poboljšajte svoju podršku praćenjem web stranica u stvarnom vremenu: pogledajte sve svoje posjetitelje, provjerite kako se kreću po vašoj web stranici i pratite koliko su vremena proveli na svakoj stranici. Imajući pri ruci ovu vrstu kontekstualnih podataka – poput izvora preporuke posjetitelja, zemlje ili trenutne vremenske zone – vaše proaktivne pozivnice za chat možete učiniti personaliziranijima.

Live chat - Proactive chat invitations

Dobijte uvid u to što vaši korisnici tipkaju

Zahvaljujući mogućnosti uvida tipkanja u stvarnom vremenu možete zaista oduševiti svoje kupce brzom podrškom i učiniti da se osjećaju kao da im doslovno čitate misli. Pogledajte što kupci upisuju u chat prije nego što uopće pritisnu slanje, predvidite potrebe kupaca i pripremite svoje odgovore prije nego što se pitanja stvarno postave.

Integrirajte s WordPress-om u nekoliko sekundi

LiveAgent je stvoren da uštedi vaše dragocjeno vrijeme. Jednostavna integracija (copy&paste) povezuje vas s vašim kupcima u roku od nekoliko sekundi. LiveAgent usmjerava nove dolazne chatove pravim članovima vašeg tima i dinamički prilagođava dostupnost chata dok se agenti prijavljuju i odjavljuju tijekom njihove smjene.

Više od samog live chat-a

LiveAgent nije samo widget za chat, to je cjelovito rješenje za višekanalnu službu za pomoć koje sadrži180+ značajki , 40+ integracija i gotovo beskrajne mogućnosti prilagodbe.

Potreban vam je moćan sustav za ticketing s automatizacijom, virtualni pozivni centar, alat za podršku na društvenim mrežama ili korisnički portal? LiveAgent ima sve.

LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Podignite svoju korisničku podršku na sljedeću razinu pomoću LiveAgent softvera za live chat

Tražite li besplatni alat za live chat za vašu WordPress web stranicu? Započnite potpuno funkcionalno, 14-dnevno probno razdoblje bez muke i pažljivo proučite kako to sve funkcionira i kako može imati koristi za vaše poduzeće.

Nije potrebno preuzimanje, softver se potpuno temelji na oblaku. Ili zatražite demonstraciju jedan na jedan s nekim iz našeg tima kako biste stekli bolju ideju zašto je LiveAgent najbolje ocijenjen softver za live chat za MSP u 2020. godini.

LiveAgent rating live chat agent - gif

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna

FAQ

Što je live chat za WordPress?

Live Chat za WordPress jednostavno je gumb za chat koji se prikazuje na vašoj web stranici. Kao rezultat toga, posjetiteljima svoje web stranice/potencijalnim kupcima možete pružiti trenutnu korisničku podršku.

Kako dodati LiveAgent-ov live chat na moju WordPress stranicu?

Nakon što prilagodite/izradite gumb za chat unutar LiveAgent-a, jednostavno kopirajte HTML kôd i zalijepite ga na svoju WordPress stranicu.

Podržava li LiveAgent-ov live chat višejezičnost?

Apsolutno, LiveAgent je trenutno dostupan na 43 jezika. Pogledajte specifične pojedinosti o višejezičnim značajkama LiveAgent-a.

Related Articles to Live chat za WordPress
LiveAgent-ov softver za samoposlugu klijenata će proširiti vaše mogućnosti podrške. Omogućite svojim klijentima da samostalno rješavaju probleme 24/7.

Samoposlužni softver

LiveAgent i Apty su samo neki od uslužnih programa samoposlužne korisničke službe dostupnih na tržištu. Ove usluge nude automatizaciju i rješenja za praćenje performansi, a nude besplatnu probnu verziju. Usluga Solvvy nudi napredne chatbotove i skalabilno personalizirano korisničko iskustvo. Probna verzija samoposlužnih softverskih rješenja korisna je za poduzeća kako bi testirala najvažnije značajke i odabrala pravi proizvod za svoje potrebe. LiveAgent nudi besplatnu probnu verziju od 14 dana.

Interne poveznice su esencijalni dio svake SEO strategije. Pogledajte naš automatski WordPress plugin za interne poveznice koji će raditi sve što treba za vas.

Najbolji WordPress plugin za interne poveznice

Quality Unit je razvio plugin koji omogućuje automatizirano internu povezivanje na WP stranicama. Plugina se fokusira na jednostavno dodavanje i blokiranje poveznica, a automatsko povezivanje je njegova primarna značajka. Masovni uvoz ključnih riječi i omogućena taksonomija su dodatne značajke. Poveznice se mogu prilagoditi, a ručno dodane poveznice neće biti izmijenjene.

LiveAgent je broj jedan help desk softver za male tvrtke u 2022. Započnite besplatno probno razdoblje i odmah proširite svoje poslovanje!

Help desk softver za male tvrtke

LiveAgent nudi višekanalni pristup za agente koji omogućuje povećanje korisničkog zadovoljstva i smanjenje troškova. Osim toga, plaćate samo za značajke koje su vam potrebne, bez ograničenja.

Istraživanje pokazuje kako 39% potrošača više voli podršku putem telefona u odnosu na druge komunikacijske kanale. Pomoću liveagent-a možete postaviti virtualni pozivni centar u vašem help desk-u. Jednostavno upravljajte dolaznom komunikacijom s kupcima, poboljšajte performanse tima za podršku i generirajte više prodaje.

Softver za dolazne pozive call centra

Korištenje softvera pozivnog centra s korisnim značajkama može dovesti do većeg zadovoljstva korisnika, povećanja prodaje i konzistentnog uslužnog iskustva za agente. Integrirani IVR može pojednostaviti komunikaciju, a trenutni pristup informacijama o pozivima omogućuje nadogradnju i unakrsnu prodaju proizvoda kupcima. LiveAgent nudi sveobuhvatni softver za call centre.

Obrazovanje i nevladine organizacije obično žele izgraditi snažne osobne odnose, jer u njima djeluju. Međutim, dobra je ideja da pokrivaju svoje osobne aktivnosti LiveAgentom kako bi uštedjeli svoje operativne vremenske resurse.

Softver za pomoć obrazovnim i nevladinim organizacijama

Modernizirajte korisničku podršku svoje organizacije kako bi postala moderna, pristupačna i pametna. Izgradite korisnu internetsku prisutnost usmjerenu na kupca i povežite se s potencijalnim učenicima i donatorima putem chata uživo. Nudimo usluge migracije iz popularnih help desk rješenja. Sretni korisnici su najbolji korisnici.

Poboljšajte svoju korisničku službu uz napredne značajke korisničke podrške koje vam pomažu personalizirati komunikaciju i pružati brze odgovore vašim klijentima.

Trebate poboljšati svoju korisničku službu?

Sa rastom e-commerce trgovine, poduzeća su se morala prilagoditi korisničkoj službi. Automatizacija i chatbotovi su postali uobičajeni, ali je važno i dalje sačuvati ljudsku povezanost koju chatbot ne može pružiti. Vlasnici tvrtka mogu koristiti besplatni probni period od 7 ili 30 dana kako bi unaprijedili korisničku službu.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo