Najbolji softver zaangažman korisnika

Saznajte zašto smo softver #1 na tržištu.

  • ✓ Bez troškova postavljanja    
  • ✓ Korisnička podrška 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica nije potrebna    
  • ✓ Otkažite bilo kada
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Iskoristite softver za angažman korisnika

Softver za angažman korisnika je softver koji upravlja komunikacijom s kupcima putem različitih kanala poput web chata, e-maila ili društvenih medija. Platforma za angažman kupaca obično uključuje značajke koje podržavaju višekanalnu komunikaciju, CRM sustave, izvještavanje, marketinšku personalizaciju i samoposluživanje kupaca. Glavna poslovna korist korištenja softvera za angažman kupaca je povećani prihod, povrat ulaganja i zadovoljstvo kupaca.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Men shaking hands - illustration

Uložite u softver za angažman korisnika

Softver za angažman korisnika koristi se za stvaranje i zadržavanje pozitivnih odnosa s vašim kupcima. Ako svojim klijentima neprestano pružate ugodno korisničko iskustvo, statistički je vjerojatnije da ćete postati lojalni vašem brandu. Zapravo, 96% kupaca kaže kako je korisnička podrška važna za njihov odabir lojalnosti marki.

Lojalni kupci imaju svoje prednosti – oni imaju četiri puta veću vjerojatnost da će podržati vaše poslovanje zagovaranjem robne marke koja uključuje recenzije, kao i preporuke od usta do usta. Kako vjerni kupci povezani s vašim brendom, pet je puta veća vjerojatnost da će ponovo kupiti kod vas. Zbog toga je važno neprestano nastojati poboljšati svoju uslugu. Prema Forbesu, 84% tvrtki koje rade na poboljšanju svog korisničkog iskustva izvještavaju o povećanju prihoda.

Glavne značajke

Na tržištu postoji dosta dobavljača softvera za angažman kupaca i može biti teško razlikovati koji je softver najbolji i koje su značajke ključne. Sastavili smo popis glavnih značajki softvera za angažman kupaca. Ponuđivači softvera za angažman kupaca trebali bi u svoje osnovne pakete uključiti sljedeće: višekanalno angažiranje kupaca, automatizacija, gamifikacija, izvještavanje, centralizirano upravljanje, integracije, segmentacija i ugrađeni CRM.

features overview - integration
social notifications - illustration

Multi-kanalni angažman

Pravi softver za angažman kupaca trebao bi vam pružiti mogućnost komunikacije s vašim kupcima putem više kanala koji preferiraju kupci kao što su e-mail, poruke, glasovni poziv ili društvene mreže.

Automatizacija

Automatizacija je bitna značajka softvera za angažman kupaca jer štedi vrijeme. Automatizacijska pravila omogućuju vam izvršavanje strategija angažmana kupaca kada su zadovoljeni određeni kriteriji. Na primjer, ako je kupac više puta kupio određeni proizvod, može primiti promotivnu e-mail kada je artikl ponovno dostupan ili je na rasprodaji.

Artificial intelligence - illustration
man and woman winners-illustration

Gamifikacija

Softver za angažman kupaca trebao bi biti koristan i za vaše kupce i za osoblje. Gamifikacija je zabavan način nagrađivanja agenata i promicanja zdrave konkurencije među timovima i pojedincima . Povećajte produktivnost davanjem nagradnih znački i podizanjem ranka

Izvještavanje

Proaktivni softver za angažman kupaca trebao bi imati sofisticiranpaket analitike koji vam pruža moćne alate za analizu i izvještavanje.

report on tablet-illustration
emails on tablet - illustration

Centralizirano upravljanje

Centralizirani sustav upravljanja omogućuje vam pregled i upravljanje svim podacima i komunikacijama vaših kupaca s jedne nadzorne ploče. Bez obzira s kojeg kanala primate upit kupaca, svi će stići u jedan univerzalni inbox kojem može pristupiti cijeli vaš tim za korisničku podršku.

Integracije

Softver za angažman kupaca trebao bi biti u mogućnosti integrirati se s aplikacijama trećih strana koje već upotrebljavate za svakodnevne poslovne aktivnosti. Integracije mogu uključivati POS sustave, sustave e-trgovine i društvene mreže.

app installation - illustration
segment - illustration

Segmentacija

Segmentacija kupaca je važna značajka jer vam omogućuje  segmentirajte vaših korisnika prema prikupljenim podacima. Koristeći segmentaciju, možete lako ciljati određene skupine kupaca i prilagoditi sadržaj njima.

CRM

Izvrsni softver za angažman kupaca trebao bi sadržavati ugrađeni CRM jer vam omogućuje upravljanje svim potrebnim podacima o kupcima, od podataka o kontaktima do prethodnih narudžbi i ticketa.

customer profile
book lover - illustration

Baza znanja

Baze znanja velika je prednost svakog softvera za angažman kupaca. Omogućuju kupcima brz pronalazak odgovora koji su im potrebni bez potrebe da vas izravno kontaktiraju. Baza znanja prednost je i za vaše kupce i za agente. Baze znanja smanjuju vrijeme čekanja kupaca, opterećenje vaših agenata, kao i vrijeme provedeno na rješavanju upita. 

LiveAgent's sadrži sve

LiveAgent je potpuno opremljen softver za angažman kupaca koji vam omogućuje da se usredotočite na poticanje odnosa s kupcima. LiveAgent nudi:

Univerzalni Inbox

Univerzalni inbox pomaže vam organizirati upite kupaca sa više kanala i omogućuje vam brzi odgovor na njih.

Gamifikacijske značajke

Značajke gamifikacije koje možete koristiti za nagrađivanje i poticanje vašeg vrijednog osoblja za pružanje podrške korisnicima.

Sustav za izvještavanje

Moćni sustavi izvještavanja koji vam omogućuju da na brzinu vidite koliko dobro komunicirate sa svojim kupcima.

man and woman receiving awards

Isprobajte LiveAgent već danas

Ako tražite najpopularniji softver za angažman, isprobajte LiveAgent. LiveAgent je najbolje ocijenjen softver za pomoć korisnicima u kategoriji MSP-ova u 2020. Nudimo besplatnu probnu verziju softvera za angažman kupaca koja traje 14 dana. Nije potrebna kreditna kartica. Neka vaši kupci budu zadovoljni i angažirani s LiveAgent-om.

smiling woman with coffee

LiveAgent olakšava korisničku podršku. Vrijeme odziva sada je brže za 26%..

black Martinus logo

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna

Customer engagement system FAQ

Što je platforma za angažman kupaca?

Platforma za angažman kupaca sustav je koji vašim agentima za pružanje korisničke podrške pruža alate koji pomažu posjetiteljima vaše web stranice tijekom njihovog korisničkog putovanja. Štoviše, objedinjuje sve upite vaših kupaca u jedan softver s različitih kanala, poput e-maila, poziva, društvenih medija.

Kako platforme za angažman kupaca poboljšavaju cjelokupno korisničko iskustvo?

Sustav za angažman kupaca bogat je značajkama koje automatiziraju zadatke, što čini tijek rada i opterećenje vaših agenata lakšim za upravljanje. Kao rezultat toga, agenti se mogu usredotočiti samo na dodijeljene zadatke u jednom sustavu i brzo se nositi s problemima kupaca. Značajke poput automatizirane distribucije ticketa, spremnih odgovora i IVR pridonose brzom i učinkovitom vremenu odziva. Budimo iskreni, nitko ne voli čekati, pa ako vaši agenti mogu brže upravljati upitima, vaši će kupci to cijeniti.

Koje su značajke platformi za angažman kupaca?

Platforma za angažman kupaca ili, drugim riječima, rješenje službe za pomoć ima više kategorija značajki. Na primjer, LiveAgent ima više od 180 značajki. Uključuje značajke upravljanja ticketima, kao što su automatizirana distribucija ticketa, hibridni tok ticketai vremenska pravila. Osim toga, postoje call centri, gamifikacija, integracije, live chat, mobilne aplikacije, višejezičnost, izvještajne mogućnosti i portali za podršku puni korisnih značajki.

Related Articles to Softver za angažman korisnika
LiveAgent je rješenje za pomoć koje povezuje više kanala u jednom sučelju. Želite li migrirati s LivePersona na LiveAgent? Čekamo vas.

Premještate se s LivePerson-a?

LiveAgent je sjajno rješenje za podršku korisnicima prema izjavama zadovoljnih korisnika. Nudi brojne dodane vrijednosti poput statičkog praćenja tiketa i opcije za chat, te pomaže u povećanju zadovoljstva i prodaje korisnika. Korisnicima je jednostavan za korištenje, poboljšava korisničko iskustvo i pomaže u učinkovitijem poslovanju.

Predlošci za popratne emailove mogu biti vrlo korisni u različitim situacijama. Neka vam naši primjeri i besplatni predlošci pobude inspiraciju.

Predlošci za popratne emailove

Popratni emailovi mogu biti učinkovit način za održavanje dobrog odnosa s korisnicima. Treba preuzeti odgovornost za pogrešku, biti transparentan i ponuditi rješenje za probleme. Postoji 10 predložaka e-maila s isprikom za različite situacije. Automatski emailovi poslije kupnje poboljšavaju angažman i zadovoljstvo klijenata. Ključno je naglasiti zahvalnost i brigu za kupca te pružiti korisnu informaciju ili preporuku proizvoda. Popratni email nakon izostanka odgovora može biti učinkovit način da vas primatelj podsjeti i pruži priliku za odgovor. Naslov bi trebao biti jasan i konkretan, a dodavanje privitaka može biti korisno. Potreban je jasan poziv na akciju i pozitivan ton završetka.

Koristeći LiveAgent pridružite se tisućama naših zadovoljnih klijenata. Stvorite bolje korisničko iskustvo zahvaljujući višenamjenskom rješenju.

Websignal

LiveAgent je softver za korisničku službu koji je brz, moćan i jednostavan za korištenje. Pruža podršku portalu za podršku, prebacivanju podataka te omogućuje integraciju i alternativne opcije. Osim toga, LiveAgent nudi podršku za VoIP telefonski sustav, samoposlužni softver, softver pozivnog centra i sustav za upravljanje pritužbama. Tvrtka iza LiveAgent-a također nudi blog, akademiju, rječnik, webinare i kalkulator troškova. LiveAgent je razvijen od strane Quality Unit, LLC.

Liveagent migracija trenutno radi na pluginu za migraciju sa verloop-a. Liveagent je najpregledaniji i najbolje ocijenjen softver za pomoć korisnicima za mala i srednja poduzeća u 2019. i 2020. Pridružite se tvrtkama poput huawei, bmw, yamaha, o2 i sveučilišta oxford u pružanju podrške svjetske klase.

Prebacujete se s Verloop-a na LiveAgent?

LiveAgent je sofversko rješenje za korisničku službu koje vodi povećanju zadovoljstva klijenata. Nudi više od 180 značajki za poboljšanje korisničkog iskustva i smanjenje vremena provedenog na telefonu. Ima mogućnost kreiranja poddomene s nazivom poduzeća ili tima, a korisnici mogu kreirati račun besplatno. Nudi besplatni plugin za migraciju podataka sa drugih platformi. LiveAgent-ov tiketing sustav nudi raznovrsne značajke za usmjereniju i osobniju komunikaciju, uključujući univerzalnu ulaznu poštu. To osigurava jasnu strukturu organizacije i korisničke podrške, što dovodi do povećanja stope konverzije i smanjenja troškova.

Želite li besplatni račun na LiveAgent-u? Registrirajte se odmah. Jednostavno je i traje samo nekoliko minuta.

Kreirajte besplatni račun

LiveAgent nudi besplatan račun za registraciju, s vječno besplatnim računom. Upišite ime poddomene, primajte promotivne ponude i prihvatite uvjete korištenja i politiku privatnosti. Kada se registracija dovrši, korisniku se šalju podaci za prijavu putem e-maila. Trenutno korisnički račun izrađuje LiveAgent upravljačka ploča (dashboard), a korisnik se može dogovoriti za demo ili se obratiti korisničkoj podršci. LiveAgent koristi kolačiće kako bi poboljšao iskustvo korisnika.

Efikasnije upravljajte velikom količinom e-mailova sa softverom za upravljanje emailovima. Saznajte više o sustavu za upravljanje e-mailovima te njegovim prednostima, značajkama i više!

Softver za upravljanje emailovima

Softver za upravljanje emailovima može pomoći u bržem odgovoru i zadovoljstvu korisnika, a trebao bi imati funkcije kao što su dijeljena univerzalna email ulazna pošta, robusni analitički alati, prilagodljivi email predlošci i CRM polja, te upravljanje zadacima i SLA nadzora. Kako pronaći odgovarajući softver? Važno je prvo zapisati svoje zahtjeve, istražiti opcije i kreirati račune za besplatni probni period. Ladesk.com je jedan od besplatnih softvera koji se mogu isprobati.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo