Pravi izbor za poduzeća

Prebacite se na LiveAgent & besplatno ćemo premjestiti Vaše podatke iz SolarWinds-a.

 • ✓ Bez naknade za postavljanje    
 • ✓ Korisnička služba 24/7    
 • ✓ Nije potrebna kreditna kartica    
 • ✓ Otkažite bilo kada
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Ostvarite više prihoda

Stvorite nezaboravno korisničko iskustvo koje će povećati prihod.

97%

Povećajte zadovoljstvo

Oduševite svoje kupce munjevitim odgovorima.

16×

Povećajte korisničku vrijednost

Ostvarite veću prodaju održavajući svoje korisnike lojalnima Vašem brendu.

Business background

Softver službe za pomoć poduzećima

Pridružite se širokom spektru uspješnih poduzeća koja koriste LiveAgent i pouzdajte se u najpregledaniji i najbolje ocijenjeni softver za pomoć malim i srednjim poduzećima u 2020. Budite bliži svojim kupcima i pomozite im brže pomoću LiveAgent-a.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Person holding gift

S lakoćom proširite svoje poslovanje

Svjesni smo da implementacija tako složenog rješenja kao što je LiveAgent zahtijeva posebne postupke i pravila koja moraju biti ispunjena u većini poduzeća. Pomoću našeg rješenja možete dodavati i uklanjati agente na temelju potrebnog opterećenja podrške, sezonalnosti ili promjena unutarnje strukture. Neka Vaši najbolji agenti budu nagrađeni u pravo vrijeme i drugima dospustite da se odmore kad bude manje zahtjeva.

Implementacija bez ikakvih problema

LiveAgent radi na odvojenoj nadzornoj ploči i usmjerava podatke iz više izvora poslovnog poslovanja u jednu univerzalnu ulaznu poštu. Bilo da se radi o web lokaciji, društvenim mrežama, korisničkom portalu, e-pošti ili podršci pozivnog centra, LiveAgent olakšava implementaciju svakog kanala u određeni odjel tvrtke. Možete si pomoći i s naprednim značajkama kao što su konzervirane poruke kako biste uštedjeli vrijeme.

Woman on phone in shopping cart
Real-time typing feature in Customer service software - LiveAgent

Prilagodite svoju nadzornu ploču

Poduzeća imaju tendenciju da imaju specifične zahtjeve za značajke i prilagodbu na temelju svojih internih politika i procesa. Imajući to na umu razvili smo naš softver za pomoć i nudimo prilagodljivo rješenje koje će se prilagoditi Vašem željenom tijeku rada, a ne obrnuto. Osim toga, velika poduzeća često dobivaju svoj povrat ulaganja od LiveAgent-a pomoću značajke prikaza tipkanja u stvarnom vremenu , koja im omogućuje bržu pripremu odgovora.

Proaktivna komunikacija po pristupačnoj cijeni

Pojednostavite komunikaciju uslugom trenutnih poruka koja je softver za chat uživo. Osnažite svoje agente za podršku sposobnošću da dođu do kupaca na više uređaja pomoću proactive chat invitations. Poslovni se poslovi više ne odvijaju na lokalnoj razini. Idite globalno, adapt your widgets i pozdravite međunarodne klijente na njihovom preferiranom jeziku.

LiveAgent - Live chat as a part of the help desk software

Sretni korisnici su najbolji korisnici

Nudimo usluge migracije vratarica iz većine popularnih help desk rješenja.

Kakva će korist imati Vaša poduzeća od implementacije LiveAgent-a?

Povećajte zadovoljstvo

Dajte svojim kupcima slobodu da Vas kontaktiraju na bilo kojem kanalu koji im se sviđa – bilo da se radi o chatu uživo, e-pošti, telefonu ili društvenim mrežama.

Poboljšajte s podacima

Upotrijebite analitiku za praćenje izvedbe, prepoznavanje ponavljajućih problema i stvaranje uvida i planova poboljšanja koji se mogu primijeniti.

Poboljšajte produktivnost

Pružite bržu korisničku podršku putem chata uživo, interaktivne tehnologije glasovnog odgovora (IVR) i jedinstvenog CRM uvida.

Woman in front of the desk with several light bulbs

Učinkovita raspodjela resursa

Pravilna raspodjela i upravljanje resursima presudno je za ukupnu dobrobit svake tvrtke. LiveAgent Vam pruža fleksibilnost za dodavanje ili uklanjanje agenata za korisničku podršku na temelju vaših potreba, trenutne sezone ili vremenskog razdoblja u godini. Nikad nemojte svoje poslovanje vezati za stroga pravila. LiveAgent Vam daje moć odlučivanja gdje ćete uložiti svoje vrijeme i financije. ROI implementacije službe za pomoć za poduzeća može se brzo vidjeti u obliku povećane sreće i lojalnosti korisnika.

Napredne značajke automatizacije

Ponavljajući zadaci i aktivnosti brzo postaju dosadni, i troše vrijeme & vrijeme i resurse. Vaši agenti za podršku trebali bi se usredotočiti na interakciju čovjeka i čovjeka i tamo pružiti potrebnu podršku. Ti mali, ali nevjerojatno potrebni poslovi mogu se obaviti pomoću moćnih značajki automatizacije kao što su konzervirane poruke, vremenska pravila, unaprijed definirani odgovor ili čak SLA. Olakšajte si svoj svakodnevni život pomoću odgovarajuće službe za pomoć poduzećima.

Person coding advanced features
Ultimate omni-channel help desk software experience

Jednostavno rješavanje zahtjeva kupaca

Kupci očekuju da će se njihovi problemi riješiti odmah i bez ikakvih zapreka, bez obzira na platformu koju su koristili za kontakt s tvrtkama. Pružanje besprijekornog iskustva na svim vašim digitalnim kanalima za njih donosi pozitivan utjecaj na Vaš brend i poslovanje općenito. Dopustite našem softveru za pomoć da uredno kombinira sve Vaše kontaktne točke u jednu univerzalnu ulaznu poštu i usredotočite se na važne stvari. Započnite razgovor u chatu uživo, nastavite putem e-pošte i dovršite problem pozivom, sve s istog mjesta.

Najbolja opcija na tržištu

LiveAgent-ove besplatni plan nudi besplatnu bazu znanja među ostalim značajkama. Uz plaćeni plan možete dobiti još više po razumnoj cijeni.

$9 mjesec

Small business

 • Neograničena povijest tiketa
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 mjesec

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 mjesec

Besplatno

 • 7 dana povijesti tiketa
 • 1 email adresa
 • 1 chat gumb
 • 1 contact form

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna
+ police

FAQ

Što je služba za pomoć poduzećima?

Služba za pomoć poduzećima pomoć je koju korporacija pruža kupcima. Zahtjevima kupaca obično se upravlja putem softvera za korisničku službu, koji okuplja svu komunikaciju u jedinstvenu platformu. Kao rezultat toga, korporacija može učinkovito i učinkovito upravljati sve upite kupaca.

Kako softver za pomoć djeluje za poduzeća?

Softver za pomoć u službama poduzeća automatski prikuplja svu korisničku komunikaciju u jedno sučelje. Na primjer, e-mailovi, chatovi uživo, upiti na društvenim mrežama, pozivi i još mnogo toga. Štoviše, softver može automatizirati mnoge zadatke kako bi stvorio učinkovit tijek rada agenata Najznačajnije značajke su SLA-ovi, automatizirana distribucija karata, portal kupaca i pripremljeni odgovori.

Koje su prednosti službe za pomoć u poduzeću?

Pogodnosti službe za pomoć u poduzeću uključuju povećani prihod, zadovoljstvo kupaca, zadržavanje kupaca, učinkovit tijek rada agenta, smanjene troškove i kraće vrijeme odgovora.

Related Articles to Poduzetništvo
LiveAgent je softver za službu za korisnike s najboljim ocjenama za male i srednje tvrtke u 2019. i 2020. Pridružite se kompanijama kao što su Huawei, BMW i Yamaha u pružanju najbolje korisničke podrške.

Prelazite sa sustava Tawk na LiveAgent?

LiveAgent je softver za službu za korisnike s najviše recenzija i najboljim ocjenama na male i srednje tvrtke u 2019. i 2020., a koriste ga velike kompanije kao što su Huawei, BMW, Yamaha i Sveučilište u Oxfordu. LiveAgent nudi podršku za čavrljanje i zahtjev za podršku po cijenama od $15 do $29 mjesečno. Migracija podataka sa sustava Tawk je također moguća. Besplatno isprobajte LiveAgent bez potrebe za unosom podataka kreditne kartice.

Želite li prijeći s Helpshifta na drugi softver za pružanje korisničke podrške? Pogledajte LiveAgent i saznajte da li je pravi izbor za Vas.

Tražite li alternativu za Helpshift?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji je pohvaljen od strane mnogih korisnika zbog ubrzavanja komunikacije, poboljšanja korisničke službe te stimuliranja agenata za pružanje bolje i brže podrške. Korisnici su također izrazili zadovoljstvo cijenom i funkcionalnošću LiveAgent-a, uz porast stope konverzije i zadovoljstva korisnika. Mnogi korisnici preporučuju LiveAgent kao vrlo dobro rješenje za podršku, komunikaciju i povećanje prodaje.

Tražite Groove alternativu? LiveAgent je savršeno help-desk rješenje s više od 179 značajki i preko 40 integracija.

Tražite Groove alternativu?

Korisnici su isprobali razne platforme za podršku poput Zendesk, Freshdesk, i LiveZilla te zaključili da najbolje rješenje nudi LiveAgent zbog njegovih dobro osmišljenih modula, mobilne podrške, pristupačnosti, velike podrške, i značajki. Iako je Zendesk popularan, Live Agent nudi bolju funkcionalnost i podršku za korisnike, uz pristupačnu cijenu i neograničen broj zamjenskih e-adresa.

LiveAgent nudi više mogućnosti za pružanje korisničke podrške. To je najbolje rješenje za vaše poslovanje. Odaberite jednu od tri tarife koje se plaćaju ili se odlučite za posebne značajke.

Tražite alternativu za Vision?

Tvrtke prelaze na LiveAgent zbog pristupačne cijene i uvijek korisnog tima za podršku koji je spreman pomoći 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. LiveAgent ima naprednu razinu automatizacije te dobru količinu integracija, što zamjenjuje potrebu za Zapier-om. Sustav nudi i prilaganje datoteka uz e-poruke, mogućnost slanja e-pošte umjesto tiketa, chat uživo, baze podataka i podršku za mobilne platforme. LiveAgent je dobra vrijednost za novac i jednostavan za korištenje s velikom podrškom i pomoć pri implementaciji.

Migracija na LiveAgent je jednostavna pomoću jednog od naših unaprijed napravljenih dodataka. LiveAgent je dostupan u 43 različita prijevoda i podržava widgete koji se mogu prilagoditi jeziku. LiveAgent nudi tarifu koja je besplatna zauvijek, kao i tri druge tarife s niskom cijenom.

Migrirajte svoje podatke u LiveAgent

LiveAgent nudi besplatni probni period koji traje 7 dana s besplatnom e-poštom, ili 30 dana s e-poštom tvrtke. Kreditna kartica nije potrebna za prijavu. Registrirajte se besplatno i odaberite ime za svoju LiveAgent poddomenu. Također možete migrirati svoje podatke s vašeg starog pružatelja usluga na LiveAgent bez programiranja, koristeći unaprijed napravljeni dodatak. Pošaljite svoju e-poštu i primajte novosti o proizvodima i promotivnim ponudama.

LiveAgent trenutno nudi dodatak za prebacivanje s Freshcaller-a koji će vam pomoći da uvezete svoje tikete. Besplatno prebacite svoje podatke već danas.

Migrirate s Freshcaller-a na LiveAgent?

LiveAgent nudi alate sa više od 175 značajki i preko 40 integracija, uz mogućnost izbora između besplatnog trajnog i triju plaćenih planova. Može se izabrati jezik među 43 opcije, a LiveAgent podržava widgete prilagodljive jeziku. Softver je idealan za poduzeća svih veličina, a naknada iznosi 39 $ mjesečno. LiveAgent je najbolje ocijenjeni help desk softver za mala i srednja poduzeća u 2020.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo