Najbolje VoIP aplikacije za meke telefone za Mac 2022
Recenzije

Najbolje VoIP aplikacije za meke telefone za Mac 2022

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Zadnje izmijenjeno u January 25, 2022 u 3:16 pm

Softfon je softverski telefonski sustav koji vam omogućuje upućivanje i odgovaranje na pozive putem Interneta. Softfoni koriste VoIP tehnologiju za vođenje i primanje poziva, što ih čini pristupačnijom alternativom tradicionalnim telefonskim sustavima.

Što je VoIP softver?

U osnovi, aplikacije VoIP softfona omogućuju vam pretvaranje stolnih računala, prijenosnih računala, pametnih telefona ili tableta u telefonske sustave koji mogu upućivati i primati pozive baš kao i svaki hardverski telefon.

Ako želite koristiti softver mekog telefona zajedno s našim programom pozivnog centra , možete to učiniti. To će vam omogućiti da upućujete pozive sa softvera softfona i preuzimate ih izravno u LiveAgentu (i obrnuto).

Zašto biste se trebali prebaciti na VoIP softver?

VoIP softfoni dobivaju popularnost iz tri razloga:

 1. Oni su jeftiniji. Korisnici softfona mogu uživati u pogodnostima poput poziva na daljinu po lokalnim cijenama.
 2. Oni zahtijevaju manje hardvera. Softfoni se mogu koristiti sa stolnim računalima, tabletima i pametnim telefonima. To korisnicima softverskog telefona omogućuje rad izvan tradicionalnih postavki radnog mjesta, na primjer daljinski ili u pokretu.
 3. Općenito, softverski softver ima dodatne značajke koje olakšavaju upravljanje dolaznim i odlaznim pozivima (poput prisutnih prijenosa).

Metodologija rangiranja

Budući da rad na daljinu ostaje, odlučili smo saznati koji je softver softvera VoIP najbolji za korisnike Mac računala.

Naša metodologija rangiranja za plaćene i besplatne aplikacije softfona usredotočena je na 5 ključnih područja:

 1. Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije)
 2. Funkcionalnost (napredne značajke, integracije)
 3. Omjer cijene i vrijednosti
 4. Služba za korisnike
 5. Recenzije korisnika (prikupljene od Capterra, GetApp, Software Advice, G2 i Trust Pilot)

Najpopularnije VoIP softverske aplikacije za Mac

CounterPath Bria Teams Pro

Bria Teams Pro je softver softverskog softvera koji radi s vašim postojećim poslužiteljima poziva koji podržavaju SIP ili VoIP davatelji usluga. Savršen je za velike timove i organizacije, ali ga mogu koristiti i srednje tvrtke i pojedinci.

Prvi dojam

Briovo web mjesto je vrlo jednostavno za navigaciju. Cijenio sam činjenicu da nisam morao opsežno tražiti da pronađem popis značajki i integracija. Također me obradovala činjenica da za registraciju za besplatno probno razdoblje nisu zahtijevali unos kreditne kartice.

Osim toga, Brijino besplatno probno razdoblje vrijedi 21 dan, što me iznenadilo kao što sam očekivao dobiti standardnu 14-dnevnu probnu verziju. Sve u svemu, Bria je odradila odličan posao impresionirajući me prije nego što sam uopće stigla testirati sam softver.

Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije)

Početak korištenja Brie je vrlo jednostavan. Proces integracije sastoji se od tri koraka koja bi čak i početnik softfona mogao obaviti u nekoliko minuta. Proces se sastojao od:

 1. Registracija za Bria račun s mojom e -adresom i postavljanje lozinke
 2. Unos moje domene SIP poslužitelja, korisničkog imena i lozinke
 3. Preuzimanje Bria Mac klijenta

Nakon što je klijent instaliran i Bria je bila spremna za upotrebu, otišao sam korak dalje integriravši ga s našim softverom za podršku, LiveAgent .

Zatim sam testirao Bria tako što sam upućivao pozive i primao ih unutar LiveAgent -a, i svaki put je softver radio savršeno. Korisničko sučelje Mac klijenta čisto je i intuitivno i omogućilo mi je dodavanje kontakata u grupe, stvaranje favorita i pregled moje povijesti poziva. Igrao sam se i s nekim dodatnim Bria postavkama koje su mi omogućile da promijenim status prisutnosti, članove za razmjenu trenutnih poruka u svom Bria timu, stvorim virtualne konferencijske sobe, sakrijem svoj telefonski broj, preusmjerim pozive, snimim pozive i stavim pozive na čekanje.

Ocjena: 5/5

Softphone bria

Functionality (Advanced features, integrations)

Zatim sam pogledao koju naprednu funkcionalnost Bria nudi svojim korisnicima. Evo što se možete veseliti s Brijom:

 • Značajke poziva. Osim upućivanja i odgovaranja na pozive i video pozive, korisnici mogu prenositi, prosljeđivati, snimati i stavljati pozive na čekanje.
 • Videokonferencije. Stvorite video konferencije s do 200 sudionika i pozovite unutarnje i vanjske korisnike s vezama za dijeljenje.
 • Mobilna aplikacija. Bria svojim korisnicima nudi mobilnu aplikaciju koja je dostupna i korisnicima iOS -a i Androida. Aplikacija Bria bez problema se sinkronizira s vašim drugim uređajima i ažurira vaše kontakte i povijest poziva. Korisnici također mogu uživati u push obavijestima o novim pozivima i porukama.
 • Integracije s do 5 VoIP usluga i 3 uređaja. Bria omogućuje korisnicima integraciju do 5 VoIP usluga ili računa poslužitelja poziva i 3 uređaja.
 • Portal za upravljanje. Korisnici mogu jednostavno upravljati svojim računima iz oblaka.
 • Uvoz kontakata. Uvezite kontakte izravno iz Mac adresara, Microsoft Outlooka ili CRM -a.
 • Optimizirana kvaliteta poziva. Korisnici mogu postaviti kvalitetu zvuka prema svojim potrebama.
 • Dijeljenje zaslona. Bria podržava dijeljenje zaslona zajedno sa snimkama zaslona i jednostavno dijeljenje veza za sastanke.
 • Timsko slanje poruka. Razgovarajte sa svojim kolegama, dijelite datoteke i pregledajte status dostupnosti svakog kolege izravno u Bria -i.
 • Integracije. Bria je u partnerstvu s 10+ VoIP davatelja usluga, IP-PBX mrežama, partnerima kanala i drugim.
Bria softphone call

Ocjena: 5/5

Omjer cijene i vrijednosti

Bria Teams Pro tvrtke Counterpath po cijeni iznosi 9,95 USD po korisniku mjesečno. Ako uzmete u obzir sve funkcije koje dobivate (softphone, interni chat, video konferencije), rekao bih da vrijedi novca. U osnovi eliminira sve aplikacije trećih strana za internu komunikaciju, osim što je pouzdan VoIP softver za video telefone s video konferencijama.

Bria softphone team messaging

Ocjena: 5/5

Korisnička služba

Bria podržava svoje klijente kroz detaljan odjeljak s često postavljanim pitanjima koji sadrži upute i video zapise. Korisnici također imaju mogućnost poslati obrazac za kontakt ili koristiti chat uživo kako bi zatražili pomoć.

Obratio sam se korisničkoj službi putem kontakt obrasca i dobio odgovor u roku od nekoliko sati. Predstavnici korisničke službe bili su ljubazni i od pomoći, a osim što su mi odgovorili na pitanja, dali su mi korisne veze do vodiča i članaka iz FAQ -a.

Pretražio sam Briovo web mjesto u potrazi za e-poštom i telefonskim brojevima korisničke podrške, međutim našao sam samo adresu e-pošte korporativnog ureda i besplatni broj u Sjevernoj Americi. Na Brijinoj web stranici nije bilo dodatnih informacija o radnom vremenu, adresama e -pošte za korisničku podršku ili telefonskim brojevima.

Ocjena: 4/5

Recenzije korisnika (prikupljene od Capterra, GetApp, Software Advice, G2 i Trust Pilot prema potrebi)

Briane ocjene korisnika iz GetAppa, Software Advice, G2 i Trust Pilot u prosjeku su 4,1 / 5.

Na Capterri nisu zabilježene ocjene.

Ocjena: 4/5

ZoiPer

ZoiPer je softver mekog telefona koji korisnicima omogućuje upućivanje VoIP poziva putem PBX kanala ili SIP pružatelja usluga. To je savršeno rješenje za tvrtke svih veličina.

Prvi dojam

ZoiPerova web stranica vrlo dobro prikazuje prednosti i značajke softfona. Bio sam impresioniran činjenicom da ZoiPer pruža besplatno šifriranje svih poziva i poruka te činjenicom da sam mogao početi koristiti softverski softver bez dovršetka registracije.

Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije)

Početak rada sa ZoiPer-om vrlo je jednostavan- kao što sam spomenuo, čak se ni ne morate registrirati za ZoiPer račun. Sve što trebate učiniti je:

 • Preuzmite željeni klijent (u ovom slučaju Mac klijent)
 • Unesite vjerodajnice za prijavu svog davatelja usluge VoIP

Nakon što unesete vjerodajnice, ZoiPer za vas obavlja sve teške poslove i obavještava vas o uspješnom postavljanju računa. U mom slučaju, trajalo je oko 15 sekundi.

Zoiper softphone setup

Nakon što je sve konfigurirano, bio sam spreman za početak korištenja ZoiPer -a. Klijent softphone ima vrlo minimalno sučelje koje korisnicima omogućuje stvaranje kontakata, dodavanje u favorite, upućivanje poziva, slanje poruka i još mnogo toga.

Zoiper softphone call

Testirao sam ZoiPer tako što sam upućivao i primao pozive, stavljao pozive na čekanje, obavljao prijenose poziva, snimao pozive i slanje pozivatelja na govornu poštu. ZoiPer nije razočarao, sve je radilo kako treba.

Međutim, mislim da bi korisničkom sučelju trebalo malo truda. Iako je ZoiPer odlično funkcionirao, borio sam se sa minimiziranjem prozora za poziv/chat na željenu veličinu.

Ocjena: 4/5

Functionality (Advanced features, integrations)

Plaćene značajke ZoiPer -a uključuju, ali nisu ograničene na:

 • Glasovni pozivi. Korisnici ZoiPer -a mogu konfigurirati kvalitetu zvuka pri svakom pozivu.
 • Značajke poziva. Zoiper nudi napredne značajke poziva, kao što su zanemarivanje poziva, prosljeđivanje poziva, prijenos bez nadzora, prijenos posjećenih poziva, automatski odgovori, statistika poziva i snimke poziva.
 • Videopozivi. HD video pozivi su podržani.
 • Trenutne poruke. S lakoćom šaljite tekstualne poruke svojim kontaktima.
 • Automatska registracija računa. Započnite s ZoiPerom bez problema. Ne morate stvoriti račun niti zapamtiti lozinku.
 • Organiziranje konferencija.
 • Govorna pošta. Korisnici mogu postaviti i provjeriti svoju govornu poštu, pa čak i slati dolazne pozive na govornu poštu.
 • Integracije. ZoiPer se može integrirati u Outlook, Thunderbird, macOS adresar, LDAP, Vicidial, CallPro, Nimble, Freshdesk i Salesforce.
 • Uvoz popisa CSV kontakata.
 • Trenutno pretraživanje kontakata. Kontakti se pojavljuju dok ih tražite.
 • Višejezična podrška.
 • Dodatni automatski skočni prozor za dolazne pozive.
 • Zaporka računa, šifriranje poziva i trenutnih poruka. Provjerite jesu li trenutačni pozivi šifrirani putem ZoiPer -ove statistike poziva.
 • Smanjenje šuma i poništavanje odjeka. Uživajte u kristalno čistim zvukovima.
 • iOS aplikacija. ZoiPer iOS aplikacija ima isto sučelje kao i njezin Mac kolega. Jednako je jednostavno kretanje i upućivanje poziva.

potpuni popis značajki pogledajte ovdje.

Ocjena: 5/5

Omjer cijene i vrijednosti

ZoiPer se nudi uz jednokratnu naknadu od 49,95 € po licenci. Mislim da bi ovo moglo biti sjajno ako imate veliko poduzeće s puno predstavnika prodaje i korisničke podrške koji s vama rade dugoročno.

Razumljivo je da je 49,95 eura “velika” investicija unaprijed, ali ako uzmete u obzir da se druge aplikacije softverskih aplikacija temeljene na pretplati naplaćuju od 5-10 USD po korisniku mjesečno, pristojba od 49,95 EUR dugoročno je još uvijek jeftinija.

Ocjena: 5/5

Korisnička služba

ZoiPer nudi korisničku podršku svojim korisnicima putem obrazaca za kontakt, e -pošte, telefona, foruma zajednice i često postavljanih pitanja. Korisnici ZoiPer Biz, Gold i Premium mogu iskoristiti prednost premium podrške koja nudi brže odgovore na upite.

Pokušao sam kontaktirati korisničku podršku putem obrasca za kontakt na web stranici ZoiPer. Dobio sam odgovor na svoje pitanje u roku od nekoliko sati. Predstavnik korisničke podrške koji je odgovorio na moj upit bio je od velike pomoći i znanja, te mi je pružio dodatne resurse ako mi zatrebaju.

Također sam zahvalan što mi je predstavnik korisničke podrške poslao posljednju poruku nakon što je naša nit e -pošte završila. Jednostavno volim kad predstavnici kupaca učine još više da se osjećate kao da ste zbrinuti i da im se možete obratiti s bilo kojim drugim pitanjem.

Zoiper softphone customer service

I didn’t find any live chat support options on ZoiPer’s site.

Ocjena: 4/5

Recenzije korisnika (prikupljene od Capterra, GetApp, Software Advice, G2 i Trust Pilot)

Ocjene korisnika ZoiPer -a iz GetAppa, Software Advice -a, G2 i Trust Pilot -a u prosjeku su 4,1 / 5.

Ocjena: 4/5

Najpopularnije besplatne aplikacije VoIP softvera za Mac

CounterPath Bria Solo Besplatno

Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije)

Integriranje Bria Solo Free bilo je jednako jednostavno kao i integriranje plaćene verzije softvera. Sve što trebate učiniti je:

 1. Registrirajte se za Bria račun
 2. Unesite vjerodajnice svoje SIP domene
 3. Preuzmite Mac klijent

Nakon dovršetka preuzimanja možete se prijaviti na svoj Bria račun i početi koristiti softver.

Bria Solo Free klijent ima isto korisničko sučelje kao i plaćena verzija, međutim, očito je da koristite besplatnu verziju softvera zbog pokrenutog oglasa na dnu brojčanika.

Bria free softphone

Besplatna verzija Bria jednako je jednostavna za korištenje kao i njezina plaćena verzija. Korisničko sučelje je čisto i intuitivno i omogućuje vam korištenje brojčanika temeljenog na kliku. Korisnici mogu dodavati kontakte u grupe, stvarati favorite i pregledavati nedavne pozive.

Kako ne bi došlo do zabune, važno je napomenuti da Bria ne skriva plaćene značajke od besplatnog korisničkog sučelja. Oni su prikazani, ali jednostavno su izblijedjeli i na njih se ne može kliknuti. Evo primjera:

Bria free softphone functions

Ocjena: 5/5

Functionality (Advanced features, integrations)

Važno je napomenuti da Bria Solo Free nije namijenjena poslovnoj uporabi. Kao korisnik Bria Solo Free, možete uživati u sljedećim značajkama:

 • 1 podržani uređaj
 • 1 podržana VoIP integracija
 • Glasovni pozivi standardne kvalitete
 • Push obavijesti na mobilnim uređajima
 • TCP transport


Ocjena: 4/5

Omjer cijene i vrijednosti

Bria Solo Free nudi osnovne funkcionalnosti VoIP softvera za korisnike Mac, Windows, iOS i Android.

S obzirom na to da je softver mekog telefona potpuno besplatan i da ima sve osnovne značajke koje su vam potrebne za upućivanje i primanje poziva, rekao bih da se omjer cijene i vrijednosti isplati.

Ocjena: 5/5

Korisnička služba

Korisnici Bria Solo Free mogu dobiti podršku slanjem obrasca za kontakt ili pregledom centra za pomoć i člancima s često postavljanim pitanjima. Podrška za chat uživo nije dostupna besplatnim korisnicima, međutim, podrška primljena putem obrasca za kontakt je više nego zadovoljavajuća.

Obratio sam se korisničkoj podršci i u roku od nekoliko sati primio odgovor putem e -pošte. Osoblje za podršku bilo je ljubazno, odgovorilo je na sva moja pitanja, pa čak mi je dalo i dodatne veze do članaka s uputama i vodiča (trebaju li mi.)

Ocjena: 4/5

Recenzije korisnika (prikupljene od Capterra, GetApp, Software Advice, G2 i Trust Pilot)

Briane ocjene korisnika iz GetAppa, Software Advice, G2 i Trust Pilot u prosjeku su 4,1 / 5.

Na Capterri nisu zabilježene ocjene.

Ocjena: 4/5

ZoiPer Besplatno

Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije)

Početak korištenja besplatnog ZoiPer-a bio je jednako jednostavan kao i s plaćenom verzijom softver.

 • Nakon preuzimanja ZoiPer Mac klijenta, od mene je zatraženo da unesem svoje vjerodajnice davatelja usluge VoIP (korisničko ime, lozinka, host)
 • ZoiPer je za mene obavio ostalo i pokrenuo moj softfon

Iznenadilo me je to što ni ja nisam trebao stvoriti račun uz ZoiPer besplatno. Zaista sam mislio da ću, budući da se softver za besplatne telefone nudi besplatno, u zamjenu morati dati svoju adresu e -pošte, ali to nije bio slučaj.

ZoiPer free ima isto korisničko sučelje kao i plaćena verzija softvera. Čist je i lagan za navigaciju.

Zoiper free softphone dialer

Ocjena: 4/5

Functionality (Advanced features, integrations)

ZoiPer 5 free offers its users basic softphone functionality:

 • Glasovni pozivi. Korisnici mogu upućivati i primati pozive na dva telefonska broja.
 • Automatska registracija računa. Ne morate se registrirati za ZoiPer račun da biste koristili softver softvera.
 • Zanemari funkcionalnost poziva.
 • Višejezična podrška. ZoiPer nudi dokumentaciju za podršku na više od 40 jezika.
 • Dodatni automatski skočni prozor za dolazne pozive. Korisnici mogu uživati u skočnim obavijestima za dolazne pozive.
 • Šifriranje lozinke računa. Šifriranje lozinke za dodatni sloj sigurnosti.
 • Smanjenje šuma i poništavanje odjeka. Korisnici ZoiPer -a mogu uživati u pozivima s kristalno čistom kvalitetom zvuka.

Besplatna verzija ne podržava dodatne integracije trećih strana.

zoiper free softphone call

Ocjena: 5/5

Omjer cijene i vrijednosti

ZoiPer nudi osnovne funkcije softfona za korisnike Mac računala. S obzirom na to da je softver mekog telefona potpuno besplatan i da ima sve osnovne značajke koje su vam potrebne za upućivanje i primanje poziva, rekao bih da se omjer cijene i vrijednosti isplati.

Ocjena: 5/5

Korisnička služba

ZoiPer nudi korisničku podršku svojim korisnicima putem obrazaca za kontakt, e -pošte, telefona, foruma zajednice i često postavljanih pitanja. Čini se da se ne nudi podrška za chat uživo.

Ocjena: 4/5

Recenzije korisnika (prikupljene od Capterra, GetApp, Software Advice, G2 i Trust Pilot)

Ocjene korisnika ZoiPer -a iz GetAppa, Software Advice -a, G2 i Trust Pilot -a u prosjeku su 4,1 / 5.

Ocjena: 4/5

Linphone

Linphone je softver softverskog softvera otvorenog koda baziran na SIP-u. Može se koristiti sa postojećim SIP računima ili besplatnom SIP uslugom Linphone.

Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije)

Linphone dovoljno je intuitivan da ga mogu koristiti korisnici bez prethodnog znanja o softveru, međutim, dovoljno je napredan da ga mogu koristiti profesionalcima koji trebaju značajke audio i video poziva temeljene na SIP-u.

Postupak postavljanja sastojao se od:

 • Registracija za Linphone račun
 • Preuzimanje Linphone Mac klijenta
 • Unos mojih vjerodajnica za SIP domenu (korisničko ime, lozinka, host)
Linphone softphone account set up

Iako sam dovršio postupak registracije i postavljanja, sve mi se činilo prilično zbunjujućim, jednostavno zato što se tekst prilično razlikovao od Brijinog i Zoiperovog. Međutim, nakon što je softfon bio konfiguriran, odatle se lagano kretalo.

Testirao sam dodavanje kontakata, kao i funkcionalnost poziva, uključujući snimanje poziva, automatsko odgovaranje, prijenos poziva i stavljanje poziva na čekanje.

Lakoća upotrebe (uključujući proces integracije) - App - Uploads - 2020 - 10 - Screenshot 2020 10 21 At 10.50.10.png

Ocjena: 4/5

Functionality (Advanced features, integrations)

Linphone users can enjoy the following features free of charge:

 • Sinkronizacija popisa kontakata na različitim platformama zajedno sa statusima dostupnosti kontakata
 • Traka za pretraživanje. Lakše pronađite kontakte
 • Podrška za više računa i više uređaja
 • Značajke poziva. Povijest poziva, HD videopozivi, prijenosi poziva, pauziranje poziva, snimanje zvuka poziva, automatsko odgovaranje, podrška za DTMF
 • Poništavanje odjeka
 • Audio konferencije s do 8 sudionika
 • Razmjena trenutnih poruka. Razgovor jedan na jedan i grupni, dijeljenje datoteka, napredne IM obavijesti s opcijama “odgovori na” i “označi kao pročitano”, Intuitivni status isporuke poruka (IMDN)
Functionality (Advanced features, integrations) - App - Uploads - 2020 - 10 - Screenshot 2020 10 20 At 11.26.39.png

Ocjena: 5/5

Omjer cijene i vrijednosti

Linphone je vjerojatno najnapredniji besplatni softver za meke telefone koji smo testirali. Osim osnovnih funkcija softvera, nudi besplatne video pozive, konferencije, kao i razmjenu trenutnih poruka!

Druga rješenja koja smo testirali nudila su samo ograničene mogućnosti audio poziva i dostupna su samo za osobnu upotrebu. Linphone se, s druge strane, može koristiti i za poslovanje.

Ocjena: 5/5

Korisnička služba

Linphone nudi ograničenu korisničku podršku jednostavno zato što je softverska tvrtka otvorenog koda. I dalje nudi korisničku podršku putem e -pošte, stalnih obrazaca, često postavljanih pitanja i telefona, međutim na svojim web stranicama izdaju izjavu o brzini svoje podrške jednostavno zato što se moraju osloniti na vanjske suradnike da odgovore na pitanja najbolje što mogu .

Ocjena: 3/5

Recenzije korisnika (prikupljene od Capterra, GetApp, Software Advice, G2 i Trust Pilot)

Korisničke ocjene Linphone -a iz GetAppa, Software Advice -a i G2 u prosjeku su iznosile 4,3 / 5. Na Trust Pilotu ili GetApp -u nisu registrirane korisničke ocjene.

Ocjena: 4/5

Sažetak

CounterPath Bria Teams Pro
Easy of use
★★★★★ 5/5
Functionality
★★★★★ 5/5
Price to value
★★★★★ 5/5
Customer service
★★★★☆ 4/5
User reviews
★★★★☆ 4/5
ZoiPer
Easy of use
★★★★☆ 4/5
Functionality
★★★★★ 5/5
Price to value
★★★★★ 5/5
Customer service
★★★★☆ 4/5
User reviews
★★★★☆ 4/5
Product
Easy of use
Functionality
Price to value
Customer service
User reviews
CounterPath Bria Teams Pro
★★★★★ 5/5
★★★★★ 5/5
★★★★★ 5/5
★★★★☆ 4/5
★★★★☆ 4/5
ZoiPer
★★★★☆ 4/5
★★★★★ 5/5
★★★★★ 5/5
★★★★☆ 4/5
★★★★☆ 4/5
CounterPath Bria Solo Free
Easy of use
★★★★★ 5/5
Functionality
★★★★☆ 4/5
Price to value
★★★★★ 5/5
Customer service
★★★★☆ 4/5
User reviews
★★★★☆ 4/5
ZoiPer Free
Easy of use
★★★★☆ 4/5
Functionality
★★★★★ 5/5
Price to value
★★★★★ 5/5
Customer service
★★★★☆ 4/5
User reviews
★★★★☆ 4/5
Linphone
Easy of use
★★★★☆ 4/5
Functionality
★★★★★ 5/5
Price to value
★★★★★ 5/5
Customer service
★★★☆☆ 3/5
User reviews
★★★★☆ 4/5
Product
Easy of use
Functionality
Price to value
Customer service
User reviews
CounterPath Bria Solo Free
★★★★★ 5/5
★★★★☆ 4/5
★★★★★ 5/5
★★★★☆ 4/5
★★★★☆ 4/5
Zoiper Free
★★★★☆ 4/5
★★★★★ 5/5
★★★★★ 5/5
★★★★☆ 4/5
★★★★☆ 4/5
Linphone
★★★★☆ 4/5
★★★★★ 5/5
★★★★★ 5/5
★★★☆☆ 3/5
★★★★☆ 4/5

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.