Gorgias tiketing – recenzija

Gorgias tiketing – recenzija
Compare Gorgias tiketing – recenzija with other in: How Gorgias tiketing – recenzija is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
688 reviews

Gorgias tiketing sustav je uravnotežen konkurent s mnogo toga za ponuditi. Cjenovni planovi ograničavaju određene značajke i iako to nije drastična prepreka, treba ju uzeti u obzir prilikom odlučivanja. Pogledajte našu recenziju i saznajte više o Gorgiasu.

Pricing
Starting from:
$ 10   mjesečno
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Korisničko iskustvo
4.5
Cijena
4.5
Implementacija
4.5

Key takeaways

Pros

  • Sveukupno odličan i vrlo funkcionalan tiketing sustav
  • Lijepo oblikovano sučelje s jednostavnom navigacijom
  • Hrpa integracija

Cons

  • Značajke ne nude sve
  • Integracija Twittera je dostupna samo u skupim planovima

Početak rada s Gorgias tiketingom

Gorgias tiketing softver je jednostavan za početak korištenja. Zahtijeva samo jednostavnu registraciju, ali to je nemoguće za ljude koji nemaju vlastitu web stranicu. To je neobičan izbor za moderni tiketing sustav; tvrtke ne moraju imati web stranicu i mnoge od njih rade samo preko društvenih medija ili drugih kanala koji su puno relevantniji za njihove ciljne skupine kupaca. Ipak, s pravim informacijama proces registracije traje samo minutu te možete početi upoznavati Gorgias-ovo sučelje.

Gorgias sučelje

Početni zaslon je sučelje tiketing sustava, pa već možete pretpostaviti da Gorgias ne gubi vrijeme i vodi korisnike tamo gdje žele ići. Samo sučelje je u redu i prilično dobro dizajnirano. Tiketing sustav na prvi pogled izgleda prilično dobro i definitivno je usredotočen na ono što je bitno, bez previše nereda. Glavni izbornik se nalazi lijevo i njegova je glavna svrha pomoći vam u filtriranju tiketa prema različitim kriterijima. Lijevi panel vas poziva da započnete s dodatnim alatima poput chata i društvenih mreža, kao i Shopify-a. Postavke možete pronaći klikom na ikonu tri točke u gornjem lijevom kutu, pored naslova Tickets.

Gorgias postavke

Na početku ne postoji vodič za početak rada, ali to zapravo nije nužno jer je sve u sučelju jasno označeno te nećete imati problema pri pronalaženju alata ili postavki. Tiketing sustav također nudi uzorak tiketa kako biste dobili ideju kako sustav funkcionira i kako tiketi izgledaju. U odjeljku Email u postavkama možete pronaći svoju zadanu email adresu za Gorgias tiketing.

Značajke Gorgias tiketing sustava

Sada pogledajmo koje značajke za tiketing možete dobiti s Gorgias-om. Mnoge od ovih funkcija možda neće biti dostupne zbog ograničenja plana, ali uvijek ih možete prvo isprobati s besplatnom probom. Gorgias nudi opsežan set značajki, pa spomenimo neke od najvažnijih, poput izravnih integracija s popularnim uslugama izrade web stranica za eCommerce. U najjeftinijem planu dobivate Shopify, ali ako idete prema gore, možete dobiti pristup integracijama za Magento i BigCommerce.

Gorgias pravila automatizacije

Svaki plan vam omogućuje pristup tiketingu putem emaila, live chata, poziva, SMS-a, Facebooka i Instagrama. Twitter je dostupan samo u dva najskuplja plana. Osim toga, svi planovi vam daju pristup oko 94 integracija aplikacija, što može biti prilično korisno. Gorgias također nudi razne vrste automatizacija sa svakim planom, kao i stalno dostupne značajke za statistiku i analitiku.

Gorgias pregled uživo

Izvedba Gorgias tiketing sustava i korisničko iskustvo

Testirao sam Gorgias-ov tiketing sustav uglavnom iz perspektive agenta kako bih saznao kakvo je iskustvo. Poslao sam sam sebi nekoliko testnih emailova i stigli su gotovo odmah bez ikakvih problema ili zapinjanja, ništa nije izgubljeno. Gorgias ima praktičnu obavijest koja vas obavještava jeste li u interakciji s novim ili postojećim klijentom na temelju kontaktnih informacija u vašem Gorgias računu. Sustav prepoznaje ako postoji odgovarajuća kontaktna informacija i obavještava vas o tome ako ste već rješavali zahtjeve od određenog klijenta.

Pregled Gorgias tiketa

Sve ulaznice prema zadanim postavkama dolaze kao nedodijeljene. Nakon što otvorite bilo koji tiket, možete pristupiti svim alatima za učinkovitu komunikaciju, uključujući oblikovanje i uređivanje teksta. Sučelje u samom tiketu izgleda dobro; usredotočeno je na komunikaciju i nema nereda. Možete tražiti podatke o klijentima i dodavati bilješke u desnom panelu. Glavni dio je sam tiket, zajedno s poljem za odgovor na tiket. Dosta je malen, ali se rastegne čim počnete pisati dužu poruku. Ikone alata mogle bi biti malo veće, ali to nije veliki problem u općenito dobro osmišljenom sučelju.

Odgovor na Gorgias tiket

Sveukupno, sučelje za tikete u Gorgias-u je vrlo dobro i sve radi kako treba. Možete prilagoditi svoj tekst dovoljnim mogućnostima uređivanja teksta i dodati privitke različitih vrsta. Tiketi podržavaju slike i videozapise, te možete dodati poveznice i emotikone. Možete pronaći gotove odgovore u odjeljku Makros u postavkama Gorgias-a, a također možete postaviti automatske odgovore izvan radnog vremena kako biste rješavali komunikaciju dok se ne vratite.

Gorgias upravljanje makronaredbama

Gorgias također nudi druge funkcionalnosti poput razdvajanja tiketa, odgađanja, označavanja SPAM-a i još par njih. Možete dodati oznake ili dodijeliti tikete određenim timovima. Nisam pronašao nikakve značajke za razdvajanje karata ili išta dodatno. Iako su ove značajke dovoljne za učinkovitu komunikaciju i rješavanje upita putem tiketa, bilo bi lijepo imati neke dodatne značajke za rješavanje složenijih problema.

Gorgias značajke tiketa

Općenito gledajući, Gorgias nudi dobar i efikasan tiketing sustav s jasnim i jednostavnim sučeljem za navigaciju te organiziranu komunikaciju. Iako set značajki nije najbogatiji među tiketing sustavima, dovoljno je širok da vam pomogne s bilo kojom vrstom tiketa i neće vas iznevjeriti. Funkcionalan je i radi bez većih zastoja.

Cijene

Gorgias nudi raznoliki izbor cjenovnih planova koji kombiniraju različita ograničenja značajki i pristup značajkama. Svaki plan je pogodan za određenu vrstu poslovanja i uglavnom ovisi o količini tiketa koje želite rješavati, broju mjesta za korisnike i vrsti komunikacijskih kanala koje želite koristiti. Pogledajmo svaki plan i vidimo što možete dobiti za svoj novac.

Starter

Starter plan košta $10 mjesečno i nudi tri korisnička mjesta. Dobivate 50 naplativih tiketa mjesečno i plaćate dodatnih $0,40 za svaki dodatni tiket. Gorgias će vam dati pristup tiketiranju za Facebook i Instagram, ograničen broj aktivnih integracija iz knjižnice od 94 aplikacije, značajke izvještavanja, samostalno uključivanje, pristup Gorgias Academy i korisničku podršku putem emaila.

Basic

Basic plan košta $60 mjesečno s mjesečnom naplatom ili $50 mjesečno uz godišnju naplatu, oba s 500 raspoloživih korisničkih sjedala. Dobivate 300 tiketa ulaznica mjesečno, a dodatnih 100 tiketa možete dobiti za $40 mjesečno. Imate pristup Facebooku i Instagramu, kao i 150 aktivnih integracija iz knjižnice od 94 aplikacije, podršku za značajke izvještavanja i osnovne korisničke usluge s Akademijom, emailom i live chatom te radnim vremenom ureda.

Pro

Plan Pro košta $360 mjesečno s mjesečnim naplatama ili $300 s godišnjim naplatama, oba dostupna s 500 korisničkih sjedala. Ponuda je ista kao i u osnovnom planu, ali dobivate 2000 naplativih tiketa mjesečno uz $36 mjesečno za dodatnih 100 ulaznica. Dobivate podršku i izvještaje o prihodima te Pro usluge za korisnike s Lite uključivanjem, kao i prethodno spomenute značajke za podršku.

Advanced

Advanced plan košta $900 dolara s mjesečnim fakturiranjem ili $750 s godišnjim fakturiranjem, oba nude 500 korisničkih mjesta. Dobivate 5000 naplativih tiketa mjesečno s mogućnošću dobivanja 100 dodatnih ulaznica za $36 mjesečno. Dobivate uglavnom sve iz prethodnog plana, ali s pristupom još naprednijim uslugama za korisnike uz dodijeljenog menadžera za uspjeh.

Enterprise

Enterprise plan ima prilagođene cijene i broj tiketa koji se obračunavaju po mjesecu. Dobivate sve što prethodni planovi nude uz mogućnost prilagodbe određenih opcija.

Zaključak

Gorgias je dobro razvijeni tiketing sustav s osnovnim tiketing značajkama za većinu prigoda. Iako ne nudi ništa dodatno, vrlo je dobro dizajniran i funkcionalan u svako vrijeme. Cjenovni planovi su općenito povoljni, ali mogu postati prilično skupi s višim planovima ako ne trebate sve što oni nude. Sveukupno, mogu biti vrlo pristupačni i pomoći vam sačuvati proračun.

Uobičajena pitanja i problemi

Kako mogu postaviti automatsko odgovaranje u Gorgias tiketing sustavu?

Idite u Gorgias postavke i odaberite Macros u odjeljku Automation. Ovdje možete stvoriti makronaredbe koji šalju automatske emailove ako se ispune određeni kriteriji. Možete napisati vlastiti tekst i odabrati između više radnji koje su okidači za automatski odgovor. Gorgias vam također omogućuje da prenesete postojeće makronaredbe u CSV formatu, ako su vam dostupne.

Gdje mogu pronaći integracije u Gorgias-u?

Otvorite svoj Gorgias račun i idite na postavke. Potražite odjeljak App store u lijevom izborniku. Ovdje možete pristupiti svim dostupnim integracijama. Imajte na umu da neki Gorgias planovi ograničavaju pristup i upotrebu integracija do određene razine. Za više informacija, pogledajte Gorgias stranicu s cijenama i vidite koje su vrste opcija integracije dostupne u vašem planu.

Product reviews

Zadovoljni korisnici su rezultat odlične usluge. Pogledajte našu statistiku o preferencijama klijenata i saznajte kako je postići.

Preferencije klijenata

Zadovoljni korisnici su rezultat odlične usluge. Pogledajte našu statistiku o preferencijama klijenata i saznajte kako je postići.

Koji su razlozi za ulaganje u tiketing softver? Pročitajte naše statističke podatke i otkrijte važnost odlične korisničke službe.

Važnost tiketinga

Investiranje u tiketing softver može poboljšati korisničko iskustvo i povećati prihod tvrtke. Prema Forbesu, 84% tvrtki koje su radile na poboljšanju korisničkog iskustva uočilo je povećanje prihoda. Zadovoljni korisnici mogu utjecati na usmenu predaju i 72% će podijeliti svoje dobro iskustvo. Moderne sustave za tiketing je moguće integrirati s aplikacijama trećih strana, omogućujući agentima unaprjeđenje korisničke podrške i pružanje personaliziranih usluga koje će potaknuti rast tvrtke.

Tiketing sustav – najbolje prakse

Saznajte 12 najboljih praksi i savjeta za tiketing sustav koje možete usvojiti već danas i tako poboljšati efektivnost i efikasnost svoje korisničke podrške.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo