Umorni ste od svoga help desk softvera?

Otkrijte zašto je LiveAgent najbolja alternativa HubSpot Service Hub-u na tržištu.


Započnite | 14 dana besplatno


Pogledajte to na djelu

Koriste ga

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Help desk software comparison
Alternatives background

Tražite alternativu za Service Hub?

HubSpot-ov Service Hub je izvrstan softver koji koristi tikete, chat uživo i chat botove. Service Hub je idealan za tvrtke s velikim proračunima koje već koriste HubSpot-ov Service Hub i prodaju. Međutim, ako tražite povoljnu alternativu Service Hub-u, razmislite o LiveAgent-u.

LiveAgent je potpuno opremljen softver za pomoć koji će istovremeno povećati produktivnost vašeg korisničkog tima, povećati zadovoljstvo kupaca i uštedjeti novac. LiveAgent je poslužio preko 15.000 tvrtki i 150 milijuna krajnjih korisnika širom svijeta. Pridružite im se u pružanju korisničke podrške svjetske klase. Mi to činimo jednostavnim.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 razloga zašto tvrtke prelaze na LiveAgent

Saznajte čime se LiveAgent izdvaja od ostalih alternativa

Union icon

Povećana satisfkacija

LiveAgent povećava zadovoljstvo kupaca & poboljšava stope pretvorbe.

Increase icon

Povećana produktivnost

Smanjite radno vrijeme svojih agenata i riješite više upita kupaca zahvaljujući našoj univerzalnom sandučetu za pristiglu poštu.

Group 370 icon

Obiluje korisnim značajkama

S više od 179 help desk značajki, pružanje podrške će biti veoma jednostavno.

HubSpot Service Hub vs LiveAgent
na prvi pogled

Značajke Liveagent
Besplatno isprobajte najbolju alternativu korisničke podrške! Nije potrebna kreditna kartica.
HubSpot Service Hub
Tiketni sustav
Sadrži alat za upravljanje koji obrađuje i katalogizira zahtjeve za korisničku podršku.
LiveAgent nudi tikete u tiketnom sustavu za 15 USD po agentu/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi tiketni sustav u planu za oko 28 USD po agentu/mjesečno.
Live Chat
Widget za chat u stvarnom vremenu koji možete postaviti na bilo koju web stranicu.
LiveAgent nudi Chat uživo u Ticket+Chat planu za 29 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi Chat uživo u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Call Center
Pozivni centar koji se može koristiti za upućivanje i primanje poziva pomoću automatske distribucije poziva.
LiveAgent nudi Call Center u All-inclusive planu za 39 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi Call Center u planu za oko 46 USD/agenta/mjesečno.
Self-Service
Značajka koja vam omogućuje da izgradite korisnički portal za koji se vaši korisnici mogu registrirati za pristup prošlim ulaznicama i sadržaju baze znanja.
LiveAgent nudi portal za samoposluživanje u planu karata za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi portal za samoposluživanje u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Facebook
Facebook integracija koja dohvaća sve komentare i spomene te ih pretvara u karte. Integracija također omogućuje korisnicima da odgovore na sve komentare i napomene iz softvera za pomoć društvenih medija.
LiveAgent nudi integraciju s Facebookom. HubSpot Service Hub ne nudi integraciju s Facebookom.
Twitter
Integracija Twittera koja prikuplja sva spominjanja i komentare te ih pretvara u karte. Integracija također omogućuje korisnicima da na Tweetove odgovaraju izravno iz softvera.
LiveAgent nudi integraciju Twittera. HubSpot Service Hub ne nudi integraciju Twittera.
Instagram
Integracija Instagrama koja dohvaća sve komentare i spomene te ih pretvara u karte. Integracija također omogućuje korisnicima da odgovore na sve komentare i napomene iz softvera za pomoć društvenih medija.
LiveAgent nudi integraciju s Instagramom. HubSpot Service Hub ne nudi integraciju s Instagramom.
Viber
Viber integracija koja dohvaća sve poruke i pretvara ih u karte. Integracija također omogućuje korisnicima da odgovaraju i emitiraju Viber poruke izravno iz softvera za pomoć društvenih medija.
LiveAgent nudi integraciju Vibera. HubSpot Service Hub ne nudi integraciju Vibera.
Baza znanja
Spremište znanja koje sadrži bitne informacije, uključujući vodiče za rješavanje problema, česta pitanja i članke s uputama.
LiveAgent nudi bazu znanja u planu karata za 15 USD po agentu mjesečno. HubSpot Service Hub nudi bazu znanja u planu za oko 90 USD/agenta/mjesečno.
Forum za kupce
Mrežna ploča za raspravu za vaše klijente koja se nalazi izravno u vašoj bazi znanja.
LiveAgent nudi forum za korisnike u planu karata za 15 USD po agentu mjesečno. HubSpot Service Hub nudi forum kupaca u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Automatizacija i pravila
Tokovi rada koje možete automatizirati kako biste uklonili zadatke koji se ponavljaju.
LiveAgent nudi automatizaciju i pravila u planu ulaznica za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi automatizaciju i pravila u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
API
Skup funkcija koje omogućuju rad različitih aplikacija zajedno.
LiveAgent nudi API funkcije u planu ulaznica za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi API funkcije u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Interaktivni glasovni odgovor (IVR)
Tehnologija koja dolaznim pozivateljima omogućuje navigaciju telefonskim sustavom prije razgovora s ljudskim operaterom.
LiveAgent nudi IVR značajke. HubSpot Service Hub ne nudi IVR značajke.
Video pozivi
Poziv koji sadrži video, sličan Skype, Zoom ili Facetime pozivima.
LiveAgent nudi video pozive. HubSpot Service Hub ne nudi video pozive.
Neograničena povijest
Ulaznice ne istječu niti se brišu – možete ih pogledati u bilo kojem trenutku.
LiveAgent nudi neograničenu povijest u planu karata za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi neograničenu povijest u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Neograničeno mnogo web stranica
Softver možete koristiti na neograničenom broju web stranica.
LiveAgent nudi neograničene web stranice u planu ulaznica za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi neograničene web stranice u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Neograničeni gumbi za chat
Na svoje web stranice možete postaviti neograničen broj gumba za chat.
LiveAgent nudi neograničeno mnogo gumba za chat u planu karata za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi neograničene gumbe za chat u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Neograničeno ulaznica/mailova
Možete primati neograničen broj poruka e -pošte i ulaznica.
LiveAgent nudi neograničeno ulaznica/mailova u planu ulaznica za 15 USD/agenta/mjesečno. HubSpot Service Hub nudi neograničene karte/mailove u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.
Neograničeno snimanje poziva
Snimite svaki upućeni ili primljeni poziv i reproducirajte snimku u bilo kojem trenutku.
LiveAgent nudi neograničeno snimanje poziva. HubSpot Service Hub ne nudi neograničeno snimanje poziva.
Neograničena podrška 24 sata dnevno
Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno bez ograničenja broja upita koje možete poslati.
LiveAgent nudi neograničenu 24/7 podršku u planu karata za 15 USD po agentu mjesečno. HubSpot Service Hub nudi neograničenu 24/7 podršku u planu za oko 28 USD/agenta/mjesečno.

undraw features overview jg7a

Moćna Service Hub alternativa

Dobivanje najbolje vrijednosti za Vaš novac presudno je kada tražite odličan help desk softver. Zbog toga LiveAgent nudi 4 paketa po kompetitivnim cijenama. Osnovni paketi sadrže hibridni tok tiketa, unified omni-channel inbox, reporting, pravila automatizacije, , gamifikacije i još mnogo toga! S LiveAgent-om dobivate više za manje – pa ako tražite potpuno opremljenu alternativu Service Hub-u, isprobajte LiveAgent. Započnite svoje besplatno 14-dnevno probno razdoblje već danas. Nije potrebna kreditna kartica.

Započnite besplatno probno razdoblje

Značajke gamifikacije

Omogućite Vašim agentima da zarade bedževe i levels izvodeći akcije koje doprinose ukupnom uspjehu Vaše tvrtke. Provjerite pojedinačne i timske ljestvice i generirajte izvješća za promicanje zdrave konkurencije u Vašem odjelu za korisnike.

Agent report dashboard liveagent

Najbrži widget za chat

Ako tražite alternativu za Service Hub, a brzina Vam je važna, LiveAgent bi mogao biti ono što tražite. LiveAgent se hvali s najbržim widgetom za chat na tržištu — prikazuje chat za samo 2,5 sekunde.

Dodatak za brzi chat pravi je put ako posjetitelja web stranice želite učinkovito pretvoriti u kupca. Prema eMarketer-ovom izvještaju, 35% posjetitelja web stranica izvršilo je internetsku kupnju nakon korištenja chata uživo. 

business startups3
undraw connected world wuay

Višejezični smo

Naš softver je dostupan na više jezika. LiveAgent je dostupan u 43 različitih prijevoda(neki samo djelomično) i podržava widgete prilagodljive jezicima. Ne dopustite da strani jezici stvore prepreku između Vas i Vaših korisnika. Mi Vas čuvamo.

Započnite besplatno probno razdoblje

Zaslužujete najbolje

LiveAgent je najpregledaniji i najbolje ocijenjen help desk softver za SMB u 2020. godini. Zbog toga je izvrsna alternativa Service Hub-u. LiveAgent štedi Vaše vrijeme i novac, tako da se možete usredotočiti na ono što je važno — na izgradnju značajnih odnosa sa svojim korisnicima.

winners ao2o

Usporedba LiveAgent-a i HubSpot Service Hub-a

Provjerite kako se uspoređujemo s HubSpot-ovim servisnim čvorištem na temelju recenzija kupaca na Capterra-i.

Feature comparison chart for liveagent and hubspot service hub
Trenutno od 02.03.2020

Pogledajte zašto su naši kupci odabrali LiveAgent-a kao svoju omiljenu alternativu HubSpot Service Hub-u

Usporedite nas s drugim softverom

Radoznali ste vidjeti kako se mjerimo s drugim popularnim rješenjima? Pogledajte naše stranice za usporedbu i otkrijte sve što imamo u ponudi.

Related Articles to Alternativa za Hubspot Service Hub
LiveAgent webinari pružaju korak-po-korak upute za postavljanje live chat značajke prema specifičnim potrebama poduzeća.

LiveAgent Webinar 3: Live chat i pozivnice za chat

LiveAgent webinari pružaju korak-po-korak upute za postavljanje live chat značajke prema specifičnim potrebama poduzeća.

Softver kontaktnog centra LiveAgent omogućuje vam usmjeravanje svih vaših komunikacijskih kanala s kupcima u jednu objedinjenu pristiglu poštu.

Softver kontaktnog centra

Povećana učinkovitost i niži troškovi podrške omogućuju agentima proaktivnu prodaju. Softver kontaktnog centra pruža više prilika za prodaju uz sveobuhvatne podatke o kupcima. LiveAgentov višekanalni softver smanjuje vrijeme odziva i pruža podršku kroz samoposlužni portal. Pruža bogate značajke za podršku i omogućava brzo rješavanje problema.

LiveAgent Webinar pruža uvide i savjete za poboljšanje zadovoljstva korisnika i optimizaciju radnih procesa podrške. Namijenjen je poduzećima za učinkovito upravljanje operacijama korisničke podrške. Besplatno isprobajte!

LiveAgent Webinar 1: Uvod i opći pregled

LiveAgent Webinar pruža uvide i savjete za poboljšanje zadovoljstva korisnika i optimizaciju radnih procesa podrške. Namijenjen je poduzećima za učinkovito upravljanje operacijama korisničke podrške. Besplatno isprobajte!

Saznajte što čini LiveAgent odličnom alternativom za SpiceWorks. Započnite vaš besplatni probni period i saznajte više o sustavu za tiketing.

Tražite alternativu za SpiceWorks?

Kreirajte pamtljivo korisničko iskustvo i povećajte zadovoljstvo klijenata za veći prihod. Poboljšajte vrijednost klijenta i ostvarite više prodaja.

Ako želite imati izvanrednu korisničku službu, trebate se fokusirati na gradnju vjernih i dugoročnih odnosa, ne samo na prodaju.

Najbolja korisnička služba

LiveAgent nudi alate za komunikaciju i personalizirani sadržaj te podršku za integracije, korisna za e-trgovinu. Pruža poboljšanu podršku korisnicima MSP-a, omogućuje različite kanale komunikacije i bilješke za agente. Također, pruža savjete za pružanje kvalitetne korisničke usluge putem društvenih medija i analizu najboljih brendova. Posjeduje i funkcionalnosti poput VoIP telefonskih sustava, samoposlužnog softvera i softvera za upravljanje emailovima.

LiveAgent je izvrsna alternativa ako želite dobiti više mogućnosti za komunikaciju sa svojim kupcima. Prebacite se s CallPagea na LiveAgent odmah.

Tražitealternativu za CallPage?

Korisnici hvale LiveAgent zbog širokog raspona značajki, podrške i pristupačne cijene. Prešli su s drugih platformi poput Zendeska zbog bolje funkcionalnosti i podrške.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

Start Free Trial x