Bezbroj načina za napredak s
jednim alatom

Smanjite stopu napuštanja kolica za kupnju uz pomoć LiveAgent-a.

  • ✓ Bez troškova postavljanja    
  • ✓ Korisnička služba 24/7    
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
helpdesk software animation
Use case scenarios

Minimalizirajte napuštena kolica za kupnju i povratite kupce

Stope napuštanja kolica su vezane za uska grla u procesu kupnje. Često kupci ne dobiju odgovor ili proces kupnje bude prekompliciran i odbojan.

LiveAgent vam daje priliku da značajno smanjite broj napuštenih kolica za kupnju, te šansu da povratite kupce kroz napredne funkcionalnosti automatizacije i live chata.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Definition of cart abandonment

Što je napuštanje kolica?

Napuštanje je e-commerce izraz za opisati posjetitelja web stranice koji napusti stranicu prije završetka željene akcije. Primjeri napuštanja uključuju napuštanje kolica za kupovinu, što se odnosi na posjetitelje koji dodaju proizvode u svoja online kolica, ali napuste stranicu bez završetka kupovine.

Koja je podnošljiva stopa napuštanja kolica?

Naši posljednji podaci o napuštanju kolica iz 2019. kažu da je svjetski prosjek napuštanja kolica 69.91% u svim sektorima.

Međutim, važno je naglasiti da stope napuštanja kolica variraju o ovisnosti od sektora, jer različite stranice imaju različite procese kupnje i ponašanje klijenata.

Acceptable cart abandonment rate
Fight cart abandonment

Možete li se boriti sa stopom napuštanja kolica?

Napuštanje kolica u online maloprodajnoj industriji može nanijeti dosta frustracija, stresa i boli. Srećom, stopa se može smanjiti upotrebom nekoliko ključnih taktika i strategija kao što je poboljšavanje iskustva pretrage, pojednostavljenje procesa kupnje, kao i gradnjom povjerenja, vjernosti i svijesti. Poduzeća i dalje dokazuju da implementacija višekanalnog softvera za korisničku podršku može ponuditi olakšanje i pružiti odlične rezultate.

Sretni klijenti su najbolji klijenti

Nudimo potpomognutu uslugu migracije s većine popularnih rješenja za korisničku podršku.

Zašto klijenti napuštaju svoja kolica?

Prekomplicirana ili preduga kupnja

Kako bi izbjegli da vaši klijenti potraže alternative, ključno je pružiti korisničku uslugu u realnom vremenu tijekom procesa kupnje, pogotovo ako je predug ili prekompliciran.

Proces kupnje se smatra kompliciranim ako tražite previše informacija ili zahtijevate od klijenta da se registrira prije kupnje. Važno je sjetiti se da proces kupnje treba biti jednostavan i što je moguće kraći.

Complicated and lengthy checkout
No support

Nema podrške

Pružanjem podrške u realnom vremenu tijekom procesa kupnje, možete smanjiti stopu napuštanja trgovačkih kolica za dvoznamenkast broj i u isto vrijeme povećati svoju stopu konverzije.

Budite dostupni da odgovorite na sva pitanja koja vaši klijenti mogu imati o vašim proizvodima, dostavi ili cijenama.

"Samo gledam"

Kupci su tehnički potkovani i uvijek u potrazi za najboljom ponudom, tako da često dodaju artikle u svoja kolica, ali istovremeno traže iste artikle na drugim stranicama koje nude bolje uvjete (prijevoz, cijena, datum i vrijeme dostave). U osnovi, ovi kupci se još nisu odlučili s koje stranice će kupiti.

Korištenjem proaktivnih chat pozivnica možete lako pružiti kupcima pozitivno iskustvo usluge koje ih uvjerava da je vaša trgovina baš ona u kojoj trebaju kupovati.

Only browsing

Metode za snižavanje vaše stope napuštanja kolica

Pružite live chat podršku

Sudeći po Forresteru, 44% online potrošača kaže da “dobivanje odgovora na pitanje od strane stvarne osobe tijekom online kupovine jedna od najvažnijih značajki koju web stranica može ponuditi.”

Nadzirite izlazne stranice

Označite točna mjesta u procesu kupovine gdje vaši klijenti napuštaju svoja kolica. LiveAgent-ove napredne funkcionalnosti vam omogućavaju praćenje na kojoj stranici su vaši klijenti i koliko dugo je pretražuju.

Višekanalna podrška

53% kupaca je sklono napuštanju svojih online kupnji ako ne mogu naći brzi odgovor na svoja pitanja. Pružite podršku kroz live chat, najčešća pitanja, društvene medije, email i više!

Borite se s napuštanjem kolica uz LiveAgent

Ultimate omni-channel help desk software experience

Ponudite podršku u realnom vremenu

Pogledajte naš video da saznate više o tome kako možete pružiti korisničku uslugu u realnom vremenu za posjetitelje vaše web stranice.

Iskoristite proaktivne chat pozivnice kao poticaj klijentima da razgovaraju s vama u realnom vremenu. Napravite korak naprijed s LiveAgent-ovim naprednim značajkama koje vam omogućavaju da nadgledate na kojim stranicama su vaši web posjetitelji i koliko vremena provode na svakoj.

Automatizirajte emailove o napuštenim kolicima

Ako kreirate prikladna vremenska pravila, LiveAgent će automatski generirati emailove o napuštenim kolicima 24 sata (ili neki drugi vremenski raspon) nakon napuštanja.

Emailovi o napuštenim kolicima imaju stope otvaranja veće od 45%, stope klikanja od 50% i stopu konverzije onih koji kliknu na poveznicu u mailu od 50%.

Automate emails
Highest security standards

Oslonite se na najveće sigurnosne standarde

LiveAgent nudi vrhunske sigurnosne standardne sukladne s najnovijim propisima. Vaša privatna komunikacija je sigurna i enkriptirana, locirana unutar EU, US ili azijskih centara za podatke, u ovisnosti od vaših želja. LiveAgent je također u potpunosti GDPR sukladan i slijedi najnovije i najbolje prakse SaaS industrije.

Peter Komornik

LiveAgent kombinira odličan live chat, tiketing i automatizaciju koja nam omogućuje pružanje izvrsne podrške našim klijentima.

black Slido logo

Pružite višekanalnu podršku

Uz pružanje podrške u realnom vremenu, LiveAgent vam može pomoći usmjeriti sve vaše komunikacijske kanale.

Povezivanjem neograničene količine telefonskih brojeva, email adresa, društvenih računa, baza znanja i korisničkih portala s vašim LiveAgent računom, moći ćete pružiti brzu i efikasnu podršku sa svim kanalima koje vaši klijenti koriste.

Detailed Help Desk Feature Overview | Live Agent09:58Youtube video: Detailed Help Desk Feature Overview
Live Agent
Create self service portal in LiveAgent

Kreirajte samoposlužne portale

Kreiranjem samoposlužnih portala dajete svojim klijentima opciju da samostalno pronađu odgovore na vaša pitanja. Iako je live chat tražen i poželjan, neki klijenti se jednostavno ne osjećaju ugodno u razgovoru s drugim ljudima. Pružanjem baze znanja ili korisničkog portala za vaše klijente, vaše poduzeće će izgledati legitimno i vjerodostojno.

Što čini naš softver za korisničku podršku pravim izborom?

Most reviewed and number 1

LiveAgent je najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen softver korisničke podrške za mala poduzeća u 2020.

Preferred by 21k businesses

Preko 21.000 poduzeća u raznim industrijama je izabralo LiveAgent za potrebe svoje korisničke podrške.

Packed with features

Sa 180+ značajki, 40+ integracija i bezbrojnim prilagodbama, ovaj alat se lako prilagođava potrebama vašeg poslovanja.

Cloud based and secure help desk

Potpuno cloud-based, siguran, lak za postaviti i koristiti. Započnite koristiti LiveAgent u par minuta.

Zadovoljni korisnici? Neprocjenjivo

Pružite besprijekornu korisničku podršku u realnom vremenu kako bi smanjili broj napuštenih kolica u svojoj e-trgovini. Uz LiveAgent, to je lako.

Package Name

Tiket+Chat

Idealno za mala i srednja poduzeća

$29 /mj
Package Name

Sve uključeno

Idealno za poduzeća svih veličina i velike korporacije

$39 /mj

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Smanjite stopu napuštanja kolica za kupnju
LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Tražite li alternativu za Rocket.Chat?

LiveAgent je rješenje za podršku korisnicima koje generira prihod, poboljšava zadovoljstvo kupaca i povećava vrijednost klijenata. Pruža pozitivno iskustvo i 24/7 podršku.

Kako kontaktirati Travelstop-ovu korisničku službu putem emaila, live chat podrške, telefonskog broja, podrške putem društvenih medija i samoposlužne podrške.

Travelstop help desk kontakti

Travelstop je softver za upravljanje putovanjima koji nudi podršku putem društvenih medija, e-pošte i live chata. Kontaktirajte ih na hello@travelstop.com.

Answer Delivery Status Indicator

The answer delivery status indicator in LiveAgent tickets provides information on the status of email replies, including if they were sent, scheduled, delayed, or not delivered. Administrators and owners can access detailed email response information for a specific time period. If an answer is not delivered, a delivery report can be viewed to determine the issue.

Započnite Zendesk migraciju podataka klikom na jednostavni slider za aktivaciju. Svi Vaši tiketi i agenti bit će sigurno prebačeni u LiveAgent.

Migracija sa Zendesk-a?

LiveAgent je najbolje ocjenjeni softver za pomoć poduzećima. Pridružite se tvrtkama poput Huawei, BMW, Yamaha i Sveučilišta Oxford.

Pobrinite se za vaše klijente na vašim OpenCart web stranicama s live chatom. OpenCart integracija za LiveAgent vam omogućava da smjestite live chat gumb na vašu web stranicu.

OpenCart

Uvođenje live chata u OpenCart i Shopify trgovine poboljšava komunikaciju s kupcima, smanjuje vrijeme rješavanja problema i povećava prodaju.

Pružajte podršku, budite u tijeku s tiketima i još više s LiveAgent iOS aplikacijom. Sve to možete čak i kad ste daleko od vašeg odjela za podršku.

iOS

LiveAgent je softver za korisničku službu, voIP telefonski sustav, samoposlužni softver, softver za upravljanje pritužbama, korisnički portal i softver za upravljanje emailovima. Osim toga, nudi i integracije, funkcionalnosti plaćanja te podršku kroz portal za podršku. LiveAgent također ima nagrade i certifikate, partnerstva s voIP partnerima te mogućnost postati partner. Uz sve to, LiveAgent nudi različite mogućnosti testiranja softvera, kao i resursnu bazu s rječnikom i akademijom. Uz to, nudi i podršku preko društvenih kanala i newsletter.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo