• Predlošci
 • Predlošci motivacijskih pisama za poziciju predstavnika korisničke službe

Predlošci motivacijskih pisama za poziciju predstavnika korisničke službe

Tražite posao u korisničkoj službi? Kako bi uspjeli, trebate motivacijsko pismo koje naglašava vaše vještine i iskustvo u industriji. Pogledajte ove primjere motivacijskih pisama za poziciju u korisničkoj službi kako bi započeli. Ovi predlošci će vam pomoći kreirati vaše pismo koje će se isticati od ostalih, a upravo to trebate kako bi dobili posao u polju korisničke službe.

Važnost motivacijskog pisma za poziciju u korisničkoj službi

Ovo je vaš prvi kontakt s potencijalnim poslodavcem, tako da je važno ostaviti dobar dojam. Motivacijsko pismo za poziciju u korisničkoj podršci je prilika da prikažete vaše vještine i iskustvo u industriji, kao i vašu sposobnost učinkovite komunikacije s klijentima.

Dobro motivacijsko pismo može pokazati potencijalnim poslodavcima da ste vi savršen kandidat za posao. Dakle, uzmite dovoljno vremena za pisanje dobrog motivacijskog pisma – ono može značiti razliku za dobivanje vašeg posla u korisničkoj podršci koji ste oduvijek sanjali.

Kako nasloviti vaše motivacijsko pismo za poziciju u korisničkoj službi

Za početak trebate nasloviti vaše motivacijsko pismo. Naslov treba biti specifičan za posao koji je u pitanju, kao i za kompaniju za koju se prijavljujete. Na primjer, “Motivacijsko pismo za poziciju u korisničkoj službi u XYZ kompaniji”.

To će dati do znanja vašim potencijalnim poslodavcima da mislite ozbiljno kada je u pitanju pozicija u korisničkoj službi i pomoći će im da pronađu vaše pismo kada budu gledali sve prijave.

Specijalist za korisničku podršku u LiveAgent-u - motivacijsko pismo - primjer

Također ćete možda htjeti uključiti vaše kontakt informacije u naslov, tako da vas potencijalni poslodavci mogu lako kontaktirati. Međutim, prije toga provjerite proces prijave, pošto neke kompanije preferiraju uključivanje kontakt informacija isključivo u sadržaj poruke.

Kada imate atraktivan naslov, osnova vašeg motivacijskog pisma je tu.

Primjeri motivacijskih pisama za posao u korisničkoj službi

 • [Uloga] – [Vaše ime]
 • [Pozicija] – [Vaše ime], [Kontakt informacije]
 • [Vaše ime] – [Pozicija], [Kontakt informacije]
 • Motivacijsko pismo za poziciju predstavnika u korisničkoj službi – [Vaše ime]
 • [Vaše ime], [Pozicija]
 • Motivacijsko pismo za [Pozicija] – [Vaše ime]
 • [Vaše ime] – Motivacijsko pismo
 • Motivacijsko pismo [Vaše ime]

Što napisati u motivacijskom pismu za poziciju u korisničkoj službi

Sada kad imate naslov, vrijeme je da počnete pisati sadržaj vašeg motivacijskog pisma. Ovo su neke stvari koje trebate uključiti, kao i neke koje bi trebali izbjeći.

Uvijek dodajte vaše kontakt informacije, čak i ako ste ih već dodali u naslov. Također uključite datum kada ste poslali pismo.

Započnite s profesionalnim pozdravom, na primjer “Dragi gospodine/gospođo [Prezime poslodavca]”, ako znate ime osobe koja će to čitati. U drugom slučaju, koristite općenite pozdrave kao što je “Dragi menadžeru za zapošljavanje” ili “Za sve zainteresirane”.

U prvom paragrafu se predstavite i objasnite zašto vas zanima posao. To može biti ključno jer će potencijalnom poslodavcu dati prvi dobar dojam o vama.

Zatim, u drugom paragrafu opišite vaše vještine i iskustvo u korisničkoj službi. Budite određeni i uključite primjere kad ste se maksimalno posvetili zadovoljstvu klijenta.

Primjer motivacijskog pisma za korisničku službu

Nemojte se bojati naglasiti vaše relevantne vještine i iskustvo, jer ovdje pokazujete zašto ste savršen kandidat za ovaj posao. Možete koristiti kronološki format za nabrajanje vašeg iskustva unatrag, kao i funkcionalni format za grupiranje vašeg iskustva na temelju vještina, bez navođenja specifičnih uloga u poslu.

U trećem paragrafu govorite o vašim ciljevima za budućnost i vašu viziju kako se uklapate u kompaniju. Važno je da regruteri vide da ste u potrazi za dugoročnom pozicijom, a ne privremenim poslom.

Na kraju, zahvalite poslodavcu na njegovom vremenu i pažnji i završite profesionalnim pozdravom, npr. “Srdačan pozdrav”. Ne zaboravite dodati privitke, kao što je vaš životopis i bilo kakvi relevantni certifikati.

Što uključiti u motivacijsko pismo za poziciju u korisničkoj službi

 • naslov s naglašenom pozicijom za koju se prijavljujete
 • datum
 • uvod
 • vještine
 • iskustvo
 • kvalifikacije
 • završni paragraf
 • potpis
 • privici – životopis, certifikati i slično

Primjeri motivacijskog pisma za poziciju u korisničkoj službi

Naslov: [Uloga] – [Vaše ime]

Date: [Date]

Dear Hiring Manager,

I am writing to apply for the [Role] position at [Company Name]. I am a highly motivated individual with great customer service skills and experience, so I would be a valuable asset to your team.

In my previous customer service roles, I have always gone above and beyond for customers. I have a natural ability to build relationships and solve problems, so I am confident that I can provide excellent service to your customers.

My previous role as a [job title] has given me the organizational skills and experience necessary to excel in this role. Moreover, I managed to achieve [achievement/task] while working at my previous job, which proves that I am capable of [skill/competency].

By joining your team, I hope to develop my skills further and contribute to the success of the business. I see myself fitting in long-term, and I am eager to use my skills to help the company achieve its customer service goals.

Please find attached my resume and certificates for you to read. I am able to start work immediately.

Thank you for your time and consideration. I look forward to hearing from you soon.

Sincerely,

[Your Name]

[Contact information]


Naslov: [Pozicija] – [Vaše ime], [Kontakt informacije]

Date: [Date]

Dear [Employer’s Last Name],

My name is [Your Name] and I am writing to apply for the [Role] position at [Company Name].

As a [job title] with [X] years of experience, I have developed strong customer service skills. Be it handling customer complaints or providing solutions to their problems, I am always willing to go the extra mile.

In my previous roles, I have often been commended by my superiors for my excellent customer service skills. My previous responsibilities also include handling [type of work], and I am confident that I can do the same for your company.

Furthermore, I am proficient in [skills], which I believe will come in handy in this role. I also have extensive knowledge of [education] and relevant experience working with [experience]. All of the above, I believe, makes me an excellent candidate for this position.

I am eager to use my communication skills and experience to contribute to your company’s success and greater levels of customer satisfaction. I am looking for a long-term opportunity where I can grow and develop my skills further, and I am eager to use my skills and experience to provide exceptional customer service to your customers.

Please find my resume and certificates attached for you to read. I would appreciate it if you could contact me for an interview at your earliest convenience.

I would like to thank you in advance for your time and consideration.

Sincerely,

[Your Name]

[Contact Information]


Naslov: [Vaše ime] – [Pozicija], [Kontakt informacije]

Date: [Date]

Dear Hiring Manager,

I am writing to apply for the [Role] position at your company. I have experience in customer service and I believe this makes me an ideal candidate for the job.

In my previous roles, I have often been praised for my excellent customer service skills. I am a natural problem solver and I always go the extra mile for customers, hence I am confident that I can provide excellent service to your company.

My previous role as a [job title] has given me skills that can benefit your company. As a [Previous Job Position] I managed to achieve [Accomplishment], which has given me the necessary experience to excel in this role.

Joining your company would help me develop my skills further and contribute to the success of your company. I see great potential for myself at [Company Name], where I would like to contribute to the success of the organization by providing excellent customer service.

Attached are my recommendations, resume, and certificates. I would be grateful if we could arrange an interview as soon as possible.
Thank you for your time and considering my application.

Sincerely,

[Your Name]

[Contact Information]


Naslov: Motivacijsko pismo za poziciju predstavnika u korisničkoj službi – [Vaše ime]

Date: [Date]

Dear Mr/Mrs. [Employer’s Surname]

My name is [Your Name] and I am writing to apply for the position of Customer Service Representative.

I know that excellent customer service is the key to success in any business and I am confident that I have the skills and experience to deliver bespoke service to your clients.

I have [X] years of experience working in customer service and I have developed strong communication and interpersonal skills throughout my career. I have a natural ability to build rapport with customers and I am always able to diffuse difficult situations.

During my time at [Current/Previous Company Name] I handled [Type of Work], and I am confident that I can do the same for your company. Furthermore, I am also proficient in [Skills], which I believe will come in handy in this role. I speak numerous languages as well, which I think will be beneficial to the international profile of your company.

I am looking for new challenges in the field of customer service and I believe that your company can provide me with that. I am willing to devote my time and energy to the success of your company by taking this opportunity to join your team as a [Role].

Please find my resume and certificates attached. I also have included a [Type of Document], which should give you a better understanding of my skills and experience. I would appreciate it if you could get back to me regarding my application at your earliest convenience.

My availability is as follows: [Availability]. Thank you for your time.

Sincerely,

[Your Name]

[Contact Information]


Naslov: Motivacijsko pismo za [Pozicija] – [Vaše ime]

Date: [Date]

Dear [Name of Hiring Manager],

I am writing to apply for the position of [Role] at your company. This role is the perfect opportunity for me to utilize my customer service experience in a new and exciting way.

I have worked as a customer service representative for [X] years, and have gained a deep understanding of how to provide excellent customer service. In my current role, I handle [Tasks] on a daily basis and contribute to creating a sales strategy that is aligned with customer service goals. I am confident that I can bring the same level of dedication and excellence to your company.

I am a people-person, and enjoy working with others to resolve issues. I am patient, efficient, and always maintain a positive attitude, even in challenging situations. These qualities have helped me succeed in my current role, and I am confident that they will help me excel in the role of [Role] at your company.

I am excited to have the opportunity to put my skills and customer service industry knowledge to work for your company, and would appreciate being given the chance to do so.

I have attached my resume and contact details below. Thank you for the opportunity to apply for this position, and I look forward to hearing from you soon.

Sincerely,

[Your Name]

[Contact Information]


Naslov: [Vaše ime] – Motivacijsko pismo

Date: [Date]

To Whom it may concern,

Please accept this letter and attached resume as my application for the Customer Service Representative role at your company.

As a customer service professional with [X] years of experience, I am confident in my ability to provide excellent service and support to your team. In my current role, I handle customer inquiries via phone, email, and live chat, and have successfully resolved a high volume of customer issues. I am also proficient in [Software Program] and have experience handling customer billing inquiries.

With so much experience in customer service, I am confident that I can be an asset to your team and provide the high level of customer service that your company is known for. I would appreciate the opportunity to discuss my qualifications further with you and hope to hear from you soon.

I have attached my resume for your review. I am available to start work on [Date]. Thank you for taking the time to read and consider my application.

Sincerely,

[Your Name], [Your Phone Number], [Your Email Address]


Naslov: [Vaše ime] – Motivacijsko pismo

Date: [Date]

To Whom it may concern,

I am writing in regard to the customer service representative opening at your company. Based on my skills and extensive experience, I believe that I am a perfect match for this role.

I have [X] years of customer service experience and have handled a wide range of clients’ inquiries and issues. I am patient and efficient in my work, and always maintain a positive attitude. These qualities have helped me succeed in my current role as a customer service representative.

As my quality control score indicates, I consistently resolve customer issues in a satisfactory manner. In addition, I have received positive feedback from clients regarding my work. Furthermore, I have successfully completed [several/many/number] training courses related to customer service. I also have a highly organized work ethic.

I am confident that I can provide the same level of dedication and excellence to your company if given the opportunity. I have attached my resume for your consideration, and am available to start work on [Date]. Thank you in advance for your time.
Sincerely,

[Your Name]

[Contact information]

Dobre prakse u pisanju motivacijskog pisma za poziciju predstavnika korisničke službe

Kada se prijavljujete za posao, lako je previdjeti motivacijsko pismo, no ako odvojite vrijeme da ga uistinu dobro napišete, to može značiti ogromnu razliku. Imamo par savjeta što uključiti i kako oblikovati vaše motivacijsko pismo za poziciju predstavnika korisničke službe

 • Jasno naznačite posao za koji se prijavljujete – uključite naslov pozicije za koju ste zainteresirani i gdje ste vidjeli oglas za nju.

 • Budite iskreni, pošteni i entuzijastični – malo entuzijazma vas može daleko dovesti u korisničkoj službi.

 • Budite koncizni – neka vaše motivacijsko pismo, uključujući i privitke, stane na jednu stranicu.

 • Koristite jednostavan rječnik – izbjegavajte korištenje žargona, skraćenica ili akronima koje čitatelj možda neće razumjeti.

 • Pažljivo uredite i provjerite – pobrinite se da u vašem motivacijskom pismu nema gramatičkih grešaka ili tipfelera.

 • Objasnite kako ćete donijeti vrijednost – naglasite što možete uraditi za kompaniju, ne što ona može uraditi za vas.

 • Nemojte ponavljati stvari iz životopisa – fokusirajte se na to zašto ste dobar izbor za tu poziciju i spomenite specifične primjere.

 • Nemojte koristiti generičke fraze – poslodavci žele vidjeti da ste istraživali i razumijete kompaniju.

 • Prilagodite svako motivacijsko pismo – nemojte slati istu generičku poruku svim poslodavcima.

 • Navedite svoju dostupnost – ako ste trenutno zaposleni, dajte do znanja eventualnom poslodavcu kada ćete moći započeti s radom ili prisustvovati intervjuu.

 • Spomenite specifične vještine – nemojte samo reći da ste dobri za korisničku službu, nego opišite neke stvarne scenarije.

 • Navedite svoja dostignuća – ako možete, uključite brojeve ili postotke kako bi pokazali kako ste pomagali u prošlosti.

 • Budite profesionalni – koristite formalni ton i izbjegavajte negacije (kao što su “ne mogu” ili “neću”).

 • Provjerite oglas o poslu – uvjerite se da ste vidjeli sve specifične zahtjeve koji su spomenuti u oglasu.

 • Koristite prikladan završetak poruke, kao što su “Srdačan pozdrav” “Lijep pozdrav” ili “Hvala na vašem vremenu”.

 • Uključite privitke kao što je vaš životopis, motivacijsko pismo ili bilo koji drugi relevantni dokument.

Sažetak

Pisanje dobrog motivacijskog pisma za poziciju predstavnika korisničke službe je važno ako želite ostvariti prednost na tržištu poslova. Uredite svako slovo i uključite specifične primjere vaših vještina/postignuća. S ovim savjetima na umu, moći ćete napisati pobjedničko motivacijsko pismo za tren oka.

Ready to put our business email templates to use?

LiveAgent is the most reviewed and #1 helpdesk software for small to medium-sized businesses. Try it today with our free 14-day trial. No credit card required.

Frequently asked questions

Koji su neki od savjeta za pisanje odličnog motivacijskog pisma za posao u korisničkoj službi?

Sve dok uzimate dovoljno vremena za pisanje novog motivacijskog pisma za svaku prijavu i uključite primjere vaših dostignuća, trebali bi moći napisati odlično motivacijsko pismo za posao u korisničkoj službi. Pobrinite se da vas izdvaja od ostalih i izbjegavajte korištenje generičkih fraza. Nemojte zaboraviti urediti ga, pažljivo ga provjerite i uključite relevantne privitke prije samog slanja.

Kako učiniti da se moje motivacijsko pismo ističe?

Prilagodite svako pismo različitoj kompaniji i poslu za koji se prijavljujete. Spominjanje specifičnih vještina koje su relevantne za posao će također pomoći u tome da ljudi uistinu pročitaju vaše motivacijsko pismo. Kada personalizirate svako pismo, pobrinite se da unaprijed istražite sve o kompaniji. Što je vaše znanje veće, više ga možete pokazati u vašem pismu.

Koja je najvažnija stvar koju trebate uključiti u motivacijsko pismo za posao u korisničkoj službi?

Izravnost, jasnoća, konciznost i naglašavanje vaših vještina u korisničkoj službi su ključne. Najvažnija stvar je fokusirati se na ono što možete uraditi za njih, a ne obrnuto. Ako ste sposobni pokazati vašu vrijednost i dostignuća na jednoj stranici, onda ste na pravom putu.

Što ne bi trebali spominjati u vašem motivacijskom pismu za posao u korisničkoj službi?

Iako se trebate fokusirati na vaše pozitivne strane, izbjegavajte zvučati arogantno ili povlašteno. Budite skromni i pustite da vaša dostignuća govore sama za sebe. Također bi trebali izbjeći korištenje skraćenica u vašem motivacijskom pismu, jer ono onda može izgledati previše neformalno. Dvaput provjerite prije slanja, kako bi se uvjerili da niste napravili neku grešku.

Što ako nemam bilo kakvog iskustva u korisničkoj službi?

Ne brinite se – i dalje možete napisati odlično motivacijsko pismo. Ako nemate ikakvog izravnog iskustva s korisničkom službom, fokusirajte se na druge relevantne vještine koje imate. Na primjer, ako imate iskustva u radu u brzom okruženju ili rješavanju teških situacija, dobro je spomenuti to. Ponekad su meke vještine jednako važne kao i tvrde vještine.

Trebam li uključiti preporuke u svoje motivacijsko pismo za posao u korisničkoj službi?

Nikada ne škodi uključiti preporuke u svoje motivacijsko pismo, ali to nije uvijek potrebno. Ako imate osobnu vezu s kompanijom ili znate nekoga tko radi tamo, ti ljudi bi bili odlični za uključiti.

Preporuke služe kao društveni dokaz i čine vas vjerodostojnim, ali ih uključite samo ako ste u dobrim odnosima s ljudima koji su vas preporučili. Ako ne, vjerojatno je bolje izostaviti ih i usredotočiti se na naglašavanje vlastitih postignuća i vještina.

Nazad na predloške Kreirajte račun besplatno

  Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

  ×
  Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

  Dostupni smo na više datuma

  Dogovorite demo