#1 besplatni softver za baze znanja

Otkrijte koliko je jednostavno kreirati profesionalne baze znanja.

  • ✓ Bez troška postavljanja   
  • ✓ Korisnička podrška 24/7    
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Knowledge base software by LiveAgent

Tražite besplatni softver za bazu znanja?

Prilagodljiva besplatna baza znanja olakšava posao vašim agentima i potiče vaše kupce da si međusobno pomažu.

LiveAgent je najrecenziraniji i najbolje ocijenjen softver za pomoć korisnicima za MSP-ove u 2021. Budite blizu svojih kupaca i brže im pomozite s LiveAgent-om.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent | Live Agent05:07Youtube video: Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent
Live Agent

Što je besplatni softver za bazu znanja?

Baza znanja mrežna je samoposlužna baza podataka koju može koristiti svatko tko traži informacije o vašoj tvrtki ili proizvodima. Ovaj softver omogućuje vam pohranu, dijeljenje i upravljanje važnim informacijama i podacima na jednom mjestu, gdje su svima lako dostupni. U svojoj osnovi. alati baze znanja mogu vam uštedjeti dragocjene resurse poput vremena i novca jer omogućuju pružanje podrške kupcima kada vaši agenti nisu na mreži.

Zašto besplatni softver za bazu znanja?

Stvorite mjesto na kojem će vaši agenti moći podijeliti svoje znanje i gdje će vaši kupci moći riješiti svoje probleme.

Sretniji korisnici

Stvorite detaljne članke baze znanja kako biste pružili brzu pomoć svojim kupcima.

Podrška 24/7

Izgradnjom baze znanja osiguravate kako vaši kupci imaju pristup važnim informacijama 24/7/365.

Smanjeno opterećenje upitima

Omogućite svojim kupcima da samostalno pronađu informacije i omogućite svojim agentima da se usredotoče na goruća pitanja.

4 koraka za kreiranje besplatne baze znanja

Stvorite mjesto na kojem će vaši agenti moći podijeliti svoje znanje i gdje će vaši kupci moći riješiti svoje probleme.

Odaberite jedan od 3 preddefinirana dizajna

LiveAgent-ov alat za bazu znanja omogućuje vam odabir između unaprijed definiranih dizajna baze znanja. Iako ne nudimo prilagođenu temu, dizajni su prilagodljivi u smislu boje i mogu se prilagoditi vašem HTML zaglavljem/podnožjem. Nakon odabira dizajna, možete započeti popunjavanje baze znanja relevantnim sadržajem kako za kupce tako i za čitav vaš tim.

Peter Komornik

LiveAgent kombiniraodličan live chat, ticketing i automatizaciju koja vam omogućujepružanje vrhunske podrške vašim korisnicima.

black Slido logo

Fer i besplatni softver za bazu znanja

Besplatni plan LiveAgent-a izvrsno je rješenje za početnike. Međutim, plaćeni planovi nude razne značajke službe za pomoć koje vam olakšavaju tijek rada i pružaju više mogućnosti pružanja korisničke podrške.

Free help desk software migration icon

Besplatni račun

Besplatno

7-dnevna povijest korisničke podrške

Ograničene integracije

Bez povezivanja s društvenim mrežama

Nedostaju značajke

Free Live Chat-icon

Plaćeni račun

od $15/mj

Bez ograničenja

Mnogo korisnih značajki

Povezivanje s računima na društvenim mrežama

Potpuna povijest upita

i mnogo više…

book lover - illustration

Besplatna korisnička podrška

Jeste li znali kako većina kupaca voli samostalno tražiti rješenja prije nego što se obrati korisničkoj podršci? Izgradnjom svoje baze znanja možete im pružiti dragocjene informacije i uštedjeti vrijeme svom timu za korisničku podršku koje bi utrošili na rješavanje ponavljajućih upita. Uz besplatni softver za bazu znanja, oni se umjesto toga mogu usredotočiti na kritična pitanja.

Interna baza znanja

Softver baze znanja LiveAgent-a omogućuje vašoj tvrtki stvaranje sadržaja baze znanja za vaše agente i kupce.Alat za interno upravljanje znanjem može biti jedan izvor koji pohranjuje podatke o tvrtki.

Online softver baze znanja LiveAgent ima kôd tražilice koji vašim agentima lako omogućuje traženje potrebnih podataka putem okvira za pretraživanje. Sveukupno, privatna baza znanja poboljšava tijek rada zaposlenika, što usrećuje i agente i kupce.

Customer portal software settings in LiveAgent

Praktičan WYSIWYG editor

Pružiti znanje svojim kupcima je jednostavno! Stvorite kategorije i olakšajte navigaciju bazom znanja. Nakon toga kategorije ćete napuniti korisnim sadržajem pomoću ugrađenog WYSIWYG uređivača. Sadržaj možete prilagoditi i oblikovati naslovima, različitim bojama, stilovima i slikama.

WYSIWYG editor in Help desk software - LiveAgent
Attachments in articles in LiveAgent

Dodajte privitke vašim člancima

LiveAgent-ovo rješenje baze znanja moćan je alat koji vam također omogućuje da priložite datoteke člancima. Ova opcija samoposluživanja smanjuje nepotrebne upite kupaca i poboljšava ukupnu komunikaciju s kupcima jer kupci mogu samostalno pristupiti informacijama.

Više od 21.000 kompanija na može biti u krivu

Pogledajte naše priče o uspjehu i svjedočanstva i saznajte kako LiveAgent može poboljšati vašu korisničku podršku i povećati sreću vaših poslovnih partnera.

Zašto softver za bazu znanja?

70% kupaca radije bi sami potražili odgovore na svoja pitanja prije nego što se obrate korisničkoj službi. LiveAgent omogućuje vam jednostavno postavljanje baze znanja sa samo nekoliko klikova. Možete stvoriti kategorije, članke i prilagoditi ih dizajnu vaše tvrtke bez pisanja jednog retka koda.

Business bag - icon

Poslovne prednosti

Pružite offline pomoć

Pouzdana briga za korisnike i podrška

Interna baza znanja unutar tvrtke

Handshake icon

Prednosti za korisnike

Dostupnost 24/7/365

Korisnici sami mogu pronaći odgovore

Najbrža korisnička podrška

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što je zajedničko Huaweiju, BMW-u, Yamahi i O2? Dobro ste pogodili … LiveAgent!

Isprobajte odmah besplatno Kreditna kartica nije potrebna

FAQ

Zašto biste trebali koristiti softver za upravljanje znanjem?

Samoposluživanje je postalo preferirana opcija korisničke podrške. Kupci žele sami pronaći odgovore, a ne čekati da dođu do predstavnika kupaca. Ako ne ponudite ovu opciju, to može biti skupa odluka. Softver baze znanja može vašem poslu dati prednost nad konkurencijom, poboljšati zadovoljstvo kupaca, zadržavanje kupaca i u konačnici povećati prodaju.

Kako funkcionira softver za upravljanje znanjem?

Softver za upravljanje znanjem obično je dio složenog rješenja za korisničku podršku. Nakon što se prijavite na help desk, možete početi stvarati sadržaj koji traže vaši kupci ili zaposlenici. Baza znanja dostupna je kad god korisnici dođu na vašu web stranicu. Stoga neka tehnička pitanja mogu riješiti sudjelovanjem na forumu ili čitanjem članka iz baze znanja.

Je li baza znanja LiveAgent besplatna?

Da, LiveAgent nudi besplatni portal za kupce za svaku pretplatu ili besplatni račun. U svaku je besplatno uključena jedna baza znanja. Međutim, ako želite posjedovati više baza znanja za različite marke, morati će te odabrati jedan od plaćenih planova.

Related Articles to Besplatni softver za bazu znanja
Želite li prijeći s Helpshifta na drugi softver za pružanje korisničke podrške? Pogledajte LiveAgent i saznajte da li je pravi izbor za Vas.

Tražite li alternativu za Helpshift?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji je pohvaljen od strane mnogih korisnika zbog ubrzavanja komunikacije, poboljšanja korisničke službe te stimuliranja agenata za pružanje bolje i brže podrške. Korisnici su također izrazili zadovoljstvo cijenom i funkcionalnošću LiveAgent-a, uz porast stope konverzije i zadovoljstva korisnika. Mnogi korisnici preporučuju LiveAgent kao vrlo dobro rješenje za podršku, komunikaciju i povećanje prodaje.

Tražite pravu alternativu za osTicket? Usporedite odmah LiveAgent i osTicket te pronađite bolji softver za korisničku podršku već danas.

Tražite osTicket alternativu?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji povećava zadovoljstvo korisnika i prodaju. Korisnici imaju pozitivno iskustvo s podrškom i vremena odziva se poboljšalo za 60%. Stopa konverzije kupaca je porasla za 325% nakon aktivne upotrebe LiveAgent-a. Alat se jednostavno koristi i poboljšava produktivnost. Preporučuje se svakome tko želi da njegova služba za korisnike bude bolja i učinkovitija.

Helpcrunch Alternativa 2

Helpcrunch Alternativa 2

LiveAgent nudi softver za korisničku službu, VoIP telefonske sustave te mnoge druge funkcionalnosti. Nude i podršku i obilazak sustava. LiveAgent je tvrtka koja je osvojila nagrade i certifikate, ima recenzije korisnika i partnerske programe. Također nude blog, rječnik, akademiju i webinare. Tvrtka je stekla povjerenje korisnika diljem svijeta.

Povećajte angažman klijenata s personaliziranom višekanalnom podrškom. Učinite da se vaši klijenti osjećaju dobro svaki put kada se susretnu s vašim poduzećem.

Povećajte angažman s LiveAgent-om

Softver za pametno angažiranje kupaca može vam pomoći da postavite bazu znanja na vašoj stranici i pružite 24/7 podršku svojim klijentima. Izuzetno je važno da damo korisnicima platformu za davanje povratnih informacija kako bismo povećali njihov angažman. Softver za korisnički portal može vam pomoći da dobijete prijedloge i prirodne uvide koji će poboljšati vaše usluge i proizvode.

Poboljšajte svoju korisničku službu uz napredne značajke korisničke podrške koje vam pomažu personalizirati komunikaciju i pružati brze odgovore vašim klijentima.

Trebate poboljšati svoju korisničku službu?

Sa rastom e-commerce trgovine, poduzeća su se morala prilagoditi korisničkoj službi. Automatizacija i chatbotovi su postali uobičajeni, ali je važno i dalje sačuvati ljudsku povezanost koju chatbot ne može pružiti. Vlasnici tvrtka mogu koristiti besplatni probni period od 7 ili 30 dana kako bi unaprijedili korisničku službu.

Tražite Groove alternativu? LiveAgent je savršeno help-desk rješenje s više od 179 značajki i preko 40 integracija.

Tražite Groove alternativu?

Korisnici su isprobali razne platforme za podršku poput Zendesk, Freshdesk, i LiveZilla te zaključili da najbolje rješenje nudi LiveAgent zbog njegovih dobro osmišljenih modula, mobilne podrške, pristupačnosti, velike podrške, i značajki. Iako je Zendesk popularan, Live Agent nudi bolju funkcionalnost i podršku za korisnike, uz pristupačnu cijenu i neograničen broj zamjenskih e-adresa.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo