Bezbroj načina za poboljšanje s
jednim alatom

Prednosti dijeljenog poštanskog pretinca uz malu pomoć LiveAgent-a

 • ✓ Bez troškova postavljanja       
 • ✓ Korisnička služba 24/7     
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
helpdesk software animation
Use case scenarios

Najbolji dijeljeni poštanski pretinac u gradu

Nadgledanje više email računa za upite korisnika je iscrpljujuće i često kontraproduktivno. Upiti budu izgubljeni, zaboravljeni ili neodgovoreni jer su raštrkani kroz više email računa različitih agenata službe. Kako bi dobili potpuni pregled email zahtjeva vaše korisničke službe, više ljudi treba imati pristup jednom mailu i tu dijeljeni poštanski pretinac dolazi u pomoć. Povežite sve svoje emailove iz usluga kao što su Microsoft Outlook, Office 365, Gmail ili neke druge i iskoristite pozitivne strane dijeljenog poštanskog pretinca.
 • Category leaders badge for 2022 from GetApp
Create Ticket in LiveAgent

Što je dijeljeni poštanski pretinac?

Dijeljena ulazna pošta je dio našeg rješenja za korisničku podršku i tiketing. Gledajte je kao pametniju verziju vašeg Gmaila. Svaki od vaših agenata podrške ima svoj unikatni pristupni proces, međutim, jednom kada se prijave u ulaznu poštu, svi imaju pristup istoj upravljačkoj ploči. Svi mogu vidjeti sve dolazne tikete, tko odgovara na što i što se treba rješavati odmah. Ulazna pošta automatski organizira sve upite u odjele, niže tikete u ovisnosti o prioritetima i dodjeljuje odgovornosti individualnim agentima.

Kako dijeljeni poštanski pretinac može poboljšati konverziju?

Zadovoljstvo korisnika je u bliskoj korelaciji s njihovim angažmanom, stopama konverzije i prihodom. Što su vaši klijenti zadovoljniji, to bolje za vaše poslovanje. Pružanjem brze, personalizirane i stručne usluge vašim klijentima, poboljšat ćete angažman klijenata, prihod i stope konverzije.

Shared inbox improving the conversion rates

Prednosti dijeljene ulazne pošte

Njeguje suradnju

Omogućuje vašim agentima podrške zajednički rad na kompliciranim zahtjevima. Jedan agent može nastaviti gdje je drugi stao, jer se svaki napredak u rješavanju sprema, te agenti mogu jedni drugima ostavljati interne bilješke i chatove, čak i obavljati interne pozive

Poboljšava produktivnost

Vaši agenti neće morati trošiti svoje dragocjeno vrijeme na nadzor različitih računa i prebacivanje između uređaja. Dakle, mogu provoditi više vremena pružajući personaliziranu i stručnu uslugu vašim klijentima.

Web icon

Čuva podatke na sigurnom

Svaki agent ima unikatni pristup i potreba za nadzorom više računa je eliminirana. Dijeljena ulazna pošta je najsigurnije rješenje za vaše poduzeće i vaše klijente.

Problematic sharing of information

Problem: Dijeljenje informacija

Kako vaše poduzeće raste, stvara više profita, ali i više zahtjeva za podršku, pitanja o proizvodu i općenitih upita. Prije je bio slučaj da jedna osoba u organizaciji bude odgovorna za odgovaranje na emailove. Kada ona ode na odmor, pristupne informacije su se predavale agentu koji ju je mijenjao. Međutim, to je dovodilo do zbrke i nesporazuma zbog manjka konteksta i transparentnosti. Zvuči poznato? Imamo rješenje!

Rješenje: Jedna dijeljena ulazna pošta

LiveAgent nudi napredne značajke koje vam pomažu u rješavanju zahtjeva klijenata iz jedne upravljačke ploče na brz i efikasan način.

Solution lies in shared inbox
Ready to switch to LiveAgent

Tražite bolji, dijeljeni poštanski pretinac?

LiveAgent je najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen SMB softver korisničke podrške u 2020. Ostanite bliski s vašim klijentima i pomozite im brže uz LiveAgent.

Razlozi zašto kompanije prelaze na LiveAgent

 • “Tako je bogat funkcijama i nadmašio je moju petogodišnju pretplatu na zendesk. Stoga sam se prebacio. Vrlo dobra vrijednost za mene kao vlasnika male tvrtke.” Albert

 • Prvo sam isprobao Zendesk, ali nakon višesatne konfiguracije i razumijevanja modela cijena shvatio sam da to nije za mene. Umjesto toga počeo sam koristiti LiveAgent i moram reći da sam zasad vrlo zadovoljan. Sustav je dobio točno onu količinu konfiguracije koju želim i još nisam pronašao nešto što nije moguće učiniti. Sama podrška je sjajna i obično će na Vaša pitanja odgovoriti u nekoliko minuta.”Erik

 • “Prešli smo na LiveAgent iz ZenDesk-a … i više se nećemo vratiti … Nevjerojatno pristupačna cijena i uvijek korisni tim za podršku koji su nam spremni pomoći 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Drugo, napredna razina automatizacije koja je doslovno zamijenila našu potrebu za Zapier-om jer postoji dobra količina integracija. Osim toga, oni također daju toliko zamjenskih e-adresa da bi se sve to vrlo lako povezalo.” Aaron

 • “Mi i naši klijenti neprestano smo imali problema sa ZenDeskom, ali nakon razmatranja različitih opcija, izabrali smo LiveAgent na temelju korisničkih recenzija i njegove cijene.” Adam

 • “Godinama sam koristio ZenDesk i bio sam umoran od ovih e-adresa u stilu tikete i da ne mogu priložiti datoteke svojim e-porukama, već samo slati veze. Ono što mi se sviđa u LiveAgentu: šalje e-poštu (ne tikete), mogu priložiti datoteke, organizirati protok e-pošte lakše nego u ZenDesk-u, mogu ćaskati i upravljati e-poštom iz istog prozora. Također, LiveAgent podržava proračunske tablice u svojim e-porukama i ima sjajan tim za podršku. Vlad

 • “Prešli smo na ovaj sustav nakon mnogo godina korištenja ZenDesk-a. Funkcionalnost je sjajna: obrasci za kontakt, chat uživo, baze podataka, integracija s društvenim mrežama – sve u jednoj usluzi i svi su ti moduli dobro osmišljeni i kompetentno međusobno komuniciraju. Svidjelo mi se što usluga stabilno radi čak i na mobilnim platformama (nakon ZenDesk-a ovo nam je ogroman plus).” Olga

 • “Isprobao sam razna rješenja, uključujući Zendesk, Freshdesk i još mnogo toga. Zatim sam pronašao LiveAgent. Izvrstan alat, dobra vrijednost za novac, jednostavna uporaba, velika podrška i pomoć pri implementaciji. I sada je, nakon nekoliko godina korištenja, i dalje najbolji izbor za alat za podršku koji smo mogli učiniti. ” Michal

 • “I ranije sam koristio mnoge druge sustave za pomoć, kao što su LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com itd. LiveAgent ih je pobijedio u svakom pogledu zbog cijene, značajki, korisničke podrške i značajki za mobilni telefon.” Harrison

Što čini naš softver za korisničku podršku pravim izborom?

Most reviewed and number 1

Najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen

LiveAgent je najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen softver korisničke podrške za mala poduzeća u 2019 – 2020.

Preferred by 21k businesses

Preferira ga 21 tisuća poduzeća

Preko 21.000 poduzeća u raznim industrijama je izabralo LiveAgent za potrebe svoje korisničke podrške.

Packed with features

Dolazi s 180+ značajki

Sa 180+ značajki, 40+ integracija i bezbrojnim prilagodbama, ovaj alat se lako prilagođava potrebama vašeg poslovanja.

Cloud based and secure help desk

Cloud-based i siguran

Potpuno cloud-based, siguran, lak za postaviti i koristiti. Započnite koristiti LiveAgent u par minuta.

Transparentna i pristupačna cijena

Dobijte naše profesionalno help desk rješenje po fiksnoj mjesečnoj cijeni, bez skrivenih troškova ili dugoročnih obaveza. Prijavite se za besplatni 30-dnevni probni period kako bi dobili potpuni pristup svim dostupnim značajkama.

Što čekate? Isprobajte naš dijeljeni poštanski pretinac već danas!

30 dana probe
Kreditna kartica nije potrebna
i još dosta toga
$9 mjesec

Small business

 • Neograničena povijest tiketa
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 mjesec

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 mjesec

Besplatno

 • 7 dana povijesti tiketa
 • 1 email adresa
 • 1 chat gumb
 • 1 contact form

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Dijeljeni poštanski pretinac
Kako kontaktirati Egencia korisničku službu putem emaila, live chat podrške, telefonskog broja, podrške putem društvenih medija i samoposlužne podrške.

Egencia help desk kontakti

Egencia nudi podršku korisnicima putem help desk, ticketing softvera, live chata i društvenih medija. Također imaju bazu znanja i SLA sporazume. Dostupni su putem e-maila, live chata i društvenih mreža.

Kako kontaktirati Email on Acid-ovu korisničku službu putem emaila, live chat podrške, telefonskog broja, podrške putem društvenih medija i samoposlužne podrške.

Email on Acid help desk kontakti

Email on Acid je platforma koju koriste email marketari, razvojni programeri i organizacije kako bi optimizirali svoje emailove. Možete ih kontaktirati putem emaila, live chata ili telefonskih poziva. Također imaju bazu znanja i podršku na društvenim medijima.

Započnite Zendesk migraciju podataka klikom na jednostavni slider za aktivaciju. Svi Vaši tiketi i agenti bit će sigurno prebačeni u LiveAgent.

Migracija sa Zendesk-a?

LiveAgent je najbolje ocjenjeni softver za pomoć poduzećima. Pridružite se tvrtkama poput Huawei, BMW, Yamaha i Sveučilišta Oxford.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Tražite li alternativu za Rocket.Chat?

LiveAgent je rješenje za podršku korisnicima koje generira prihod, poboljšava zadovoljstvo kupaca i povećava vrijednost klijenata. Pruža pozitivno iskustvo i 24/7 podršku.

Teletek je švedski operater koji nudi cloud-based telefonske centrale s mobilnim MEX ekstenzijama. Pročitajte više o Teletek integraciji.

Teletek

Teletek je pružatelj VoIP usluga u Europi od 2008. Integracija Teleteka u LiveAgent omogućuje ekonomičan način pristupa klijentima putem više uređaja. Nema dodatnih troškova za integraciju u LiveAgent.

Prijenos poziva vodi brigu o vašim pozivima. Praćeni prijenos čeka završetak poziva sve dok nije bilo odgovoren, odbačen ili jednostavno nije odgovoren od strane drugog agenta.

Prijenos poziva

Praćeni prijenosi poziva omogućuju prebacivanje poziva s jednog agenta na drugog bez potrebe čekanja, poboljšavajući korisničko iskustvo.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo