Besplatna proba

Softver za upravljanje pritužbama klijenata

Impress your customers and increase their satisfaction.
 • ✓ No setup fee   
 • ✓ Customer service 24/7    
 • ✓ No credit card required    
 • ✓ Cancel any time
Used by
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Header Animation
Helpdesk software

Upravljanje pritužbama klijenata je integralni dio poslovne strategije svake kompanije. Sustavi za upravljanje pritužbama klijenata (CCMS) su formalni procesi za primanje, snimanje i rješavanje pritužbi klijenata. CCMS ima tri primarne faze: dohvati pritužbu, analiziraj problem i implementiraj rješenje.

Ovaj članak proučava vodeće softvere za upravljanje pritužbama klijenata te po čemu se oni razlikuju.

Što je sustav za upravljanje pritužbama klijenata?

 • Pruža vlasnicima poduzeća i menadžerima potrebne alate za praćenje pritužbi klijenata i njihovo rješavanje.
 • Pomaže poduzećima da efikasnije komuniciraju s klijentima putem različitih komunikacijskih kanala.
 • Omogućuje vlasnicima poduzeća da osiguraju da se sve pritužbe brzo rješavaju uz pomoć predefiniranih odgovora.
 • Pruža način praćenja pritužbi u realnom vremenu i kontrolu koji odjel rješava tikete.
 • Prikuplja pritužbe u centralni sustav koji poduzeća mogu osposobiti za stalnu analizu i poboljšanje koristeći cloud servis.
 • Efikasno nadzire izvedbu zaposlenika kada se susreću s pritužbama klijenata

Kako sustavi za upravljanje pritužbama klijenata funkcioniraju?

Sustavi za upravljanje pritužbama klijenata omogućuju organizacijama da dobiju povratne informacije. Kompanije ih mogu koristiti za rješavanje problema i smanjenje pritužbi u budućnosti. Kao dodatak, korisnici mogu pretraživati baze znanja kako bi odmah pronašli odgovor na svoja pitanja prije obraćanja agentu.

Značajka za prijedloge i povratne informacije u help desk softveru - LiveAgent
LiveAgent-ova značajka za prijedloge i povratne informacije

Svaki softver koristi ražličite alate za prikupljanje povratnih informacija i komunikaciju s klijentima putem različitih društvenih medija i online kanala. Organizacija može bolje upravljati pritužbama koristeći razne metrike i izvještaje kao što su:

 • Zadovoljstvo klijenata
 • Ugovor o razini usluge
 • Ciljevi razine usluge

Prikupljeni podaci se unose u CRM sustav  za buduću analizu kako bi se buduće interakcije s pritužbama klijenata poboljšale.

Dakle, kako točno sustavi za upravljanje pritužbama klijenata omogućuju veće razine korisničke podrške?

 • Klijenti se mogu žaliti izravno ili putem platformi društvenih medija kao što su Facebook ili Twitter.
 • CMS sustavi odgovaraju s mogućim rješenjima i šalju zahtjev za više informacija.
 • Po potrebi, agenti rade s klijentima kako bi brzo riješili pritužbu.

Dijelovi sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Pri procjeni sustava za upravljanje pritužbama klijenata, vaš tim treba biti upoznat s osnovnim komponentama koje koriste vašoj organizaciji.

Tiketing

Tiketing omogućuje agentima korisničke službe da efikasno kiriste jedno sučelje za odgovor na upite. Kada agent korisničke službe zaprimi pritužbu putem bilo kojeg kanala, ta interakcija se pretvara u tiket. Agenti mogu pronaći te tikete u univerzalnoj ulaznoj pošti, što omogućuje brz i efikasan odgovor klijentima. Tiketi tada mogu biti dodijeljeni agentima i rješavani unutar više odjela. Tiketing pruža odlično korisničko iskustvo organizacijom cjelokupne komunikacije u poboljšanjem upravljanja zadacima.

Tiketing značajka u help desk softveru - LiveAgent

Live Chat

Live chat softver vam omogućuje brzi razgovor s klijentima lada oni imaju problem. Možete pomoći svojim klijentima da riješe svoje probleme brzo i efikasno uz značajke automatizacije ili ih povezati s pravim agentom podrške. Štoviše, najbolji sustavi za upravljanje pritužbama klijenata će vam omogućiti da pomažete klijentima koristeći live tekst, video i audio chat. Live chat je jedan od najkorištenijih kanala za praćenje pritužbi klijenata, upravljanje povratnim informacijama i upravljanje osigiravanjem kvalitete.

Pozivni centar

Softver za upravljanje pritužbama klijenata omogućuje vašem timu da pomaže klijentima kada je potrebno korištenjem pozivnog centra. Pozivi se distribuiraju dostupnim agentima redom zaprimanja. Ako nemate pozivni centar, nećete moći zaprimati dolazne pozive ili prikladno rasporediti osoblje.

LiveAgent-ov pozivni centar

Upravljanje društvenim medijima

Dio sustava za upravljanje pritužbama klijenata koji se odnosi na upravljanje  društvenim medijima prikuplja pritužbe klijenata u vezi različitih kanala društvenih medija. Marketari i timovi podrške mogu koristiti ove informacije kako bi poboljšali upravljanje pritužbama i vašu digitalnu prisutnost.

Korisnički portal

Korisnički portali vam omogućuju postavljanje strukturiranog i informativnog portala za vaše klijente. Ovi portali vam omogućuju dijeljenje informacija s vašim klijentima i odgovaranje na njihove pritužbe. Kreiranjem foruma zajednice, informacijske baze podataka ili FAQ odjeljka činite da vaši klijenti provode manje vremena razgovarajući s vašim agentima.

Značčajka više baza znanja unutar softvera korisničkog portala - LiveAgent

Baza znanja

Vaša baza znanja je integralni dio vašeg korisničkog portala i pruža klijentima lak pristup informacijama cijelo vrijeme. Najbolji sustavi za upravljanje pritužbama klijenata vam omogućuju postavljanje više baza znanja za najbolje upravljanje pritužbama klijenata.

Ključne značajke ekikasnog sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Sljedeće ključne značajke čine efikasan sustav za upravljanje pritužbama klijenata

 • Email alarmi (kada je automatski odgovor poslan)
 • Mogućnost praćenja prijašnjih pritužbi istog klijenta
 • Agenti mogu pratiti pritužbe kako bi omogućili pristupačniju komunikaciju između poduzeća i klijenata
 • Klijenti mogu naći odgovore bilo kad
 • Analiza pritužbi klijenata može poboljšati buduće interakcije
 • Četiri glavne kategorije pritužbi klijenata su: obične, česte, kritične i one u nastajanju

Implementacijom efikasnog sustava za upravljanje pritužbama klijenata možete biti u prednosti nad pritužbama klijenata. Softver za upravljanje pritužbama klijenata bi trebao imati ove značajke:

Vremenske oznake

Vremenske oznake su dodatak vremena interakciji i prikazuju kada se podnositelj pritužbe obratio organizaciji i kada je dobio svoj odgovor. Također mogu biti korisne u pravnim slučajevima. Postoje dvije vrste vremenskih oznaka: digitalne i analogne.

 • Digitalne vremenske oznake uključuju korištenje tehnologije kao što su računala, GPS sustavi ili sateliti za snimanje vremenskih oznaka.
 • Analogne vremenske oznake koriste oznake ručno kreirane od nečije strane u određeno vrijeme.

Eskalacija zadataka

Eskalacija zadataka unutar sustava za upravljanje pritužbama klijenata pruža način povećanja prioriteta pritužbe. Eskalacija se može dogoditi unutar timskog okruženja gdje nekoliko ljudi rješava većinu problema. Jednostavan primjer je dodjela višeg prioriteta telefonskom pozivu ako uključuje podršku za više korisnika s pretplatom umjesto korisnika koji nema pretplatu.

Kreiranje-pravila-LiveAgent

Pritužbe klijenata i kontakt informacije

Softver za pritužbe klijenata će zatražiti od klijenata određene informacije kada podnesu žalbu. Te informacije mogu uključivati njihovo ime, telefonski broj, email adresu i opis problema, omogućujući kompanijama da kontaktiraju klijenta i brzo riješe problem, istovremeno dobivajući bitne podatke. To će osigurati besprijekorno korisničko iskustvo, zadovoljiti klijente i osigurati bolje upravljanje kvalitetom usluge.

Notifikacije za sve strane u procesu upravljanja pritužbama

Efikasan sustav će obavijestiti sve relevantne zaposlenike i menadžere o novoj pritužbi čim je sustav zaprimi. Te notifikacije će uključivati:

 • Agenta koji je odgovoran za istragu pritužbe.
 • Agenta koji je odgovoran za rješavanje pritužbe.
 • Agenta koji je potreban za odobrenje akcija.

Ove notifikacije osiguravaju da su prikladni agenti uključeni i da odgovorne stranke ne mogu zanemariti svoje dužnosti.

Automatske email obavijesti o zadatku za menadžere i dioničare

Automatske email obavijesti o zadatku štede vrijeme i osiguravaju brzo rješavanje pritužbi. Na primjer, automatska obavijest o zadatku se može pojaviti pri zaprimanju pritužbe klijenta tako da je netko odmah može pregledati.

Email-notifikacije-LiveAgent

Samoposlužni portal

Možete dodati značajke automatizacije na vaš samoposlužni portal. Na primjer, vaš uslužni portal vam omogućuje brzu reakciju na sve pritužbe klijenata, što čini da se klijenti osjećaju da ih se sluša. Dodatno, alati za zadovoljstvo klijenata koji omogućuju kompanijama praćenje i upravljanje pritužbama mogu voditi prednostima kao što je povećana vjernost klijenata.

Sustav za hibridne tikete

Hibridni tiketi sadrže sve ID-ove tradicionalnih tiketa, uključujući pritužbu vašeg klijenta i osnovne informacije. Ovaj sustav vam omogućuje spremanje komunikacije s klijentom u ID tiketa. Agent je upoznat s problemom neovisno od kanala koji je klijent koristio.

Uvidi u klijente

Korištenje sustava za upravljanje pritužbama klijenata u vašem poslovanju omogućuje vašim agentima da odmah vide detalje o klijentu koji je uložio pritužbu. Vaši uvidi u klijente vam daju kontekst za pružanje podrške i usluge za brzo rješavanje pritužbi.

CRM-LiveAgent

Kako izabrati najbolji sustav za upravljanje pritužbama klijenata

Trebali biste istražiti koje sustave za upravljanje pritužbama klijenata koriste ostale kompanije u vašoj industriji. Nakon što razumijete procese vaše konkurencije, vrijeme je da razmotrite što vi trebate. Vi trebate nešto što je fleksibilno, pruža odlično korisničko iskustvo i može se prilagoditi na temelju vrste pritužbi koje primate.

Obaveze

Kada birate sustavi za upravljanje pritužbama klijenata, morate biti svjesni obaveza prema softveru. Obavezujete se na plan pretplate koji vam naplaćuje po agentu mjesečno sa različitim razinama usluge, na temelju veličine vašeg poduzeća. Neki sustavi kao što je LiveAgent vam omogućuju pretplatu na godišnjoj razini.

Cijena

Kompanije trebaju razmotriti cjenovne modele kada biraju sustav za upravljanje pritužbama klijenata. Većina sustava za upravljanje pritužbama klijenata nudi više razina usluge za izbor funkcionalnosti koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu. Cijena koju plaćate je određena uslugom koju izaberete i brojem agenata unutar tog plana.

Tired of searching?

Are you still looking for software that will help you improve your customer service? LiveAgent may be the solution for you!

Podrška

Kada birate sustav za upravljanje pritužbama klijenata, želite osigurati da vaš tim može brzo pomoći klijentima putem komunikacijskih alata. Sustav za upravljanje pritužbama klijenata koji ima 24/7 podršku i chat pomaže dosta, pogotovo ako imate veliki ili remote team koji radi u različitim vremenskim zonama.

Pružite kontakt opcije

Pobrinite se da vaš sustav za upravljanje pritužbama klijenata i kvalitetu usluge nudi više načina da vas vaši klijenti kontaktiraju. Bio to email, live chat, telefon ili neki drugi način. Sustav za upravljanje pritužbama klijenata treba omogućiti vašim nezadovoljnim klijentima da vas brzo kontaktiuraju.

Mogućnost promjene pretplate

Trebali biste moći voditi sustav za upravljanje pritužbama klijenata bilo koje veličine i s bilo koje lokacije. Neovisno o trenutnoj veličini vašeg poduzeća, želite mogućnost izbora softvera koji ispunjava trenutne i buduće potrebe vašeg pooslovanja. Izborom sustava koji vam omogućuje promjenu vaše mjesečne pretplate moći ćete prilagoditi svoje poslovanje kada prihod bude manji ili veći.

Opcije suradnje

Bio to VoIP ili chat sa klijentima, morate izabrati sustav za upravljanje pritužbama klijenata koji ima značajke za suradnju. Korištenjem višekanalnog softvera možete dalje povećati efikasnost zaposlenika i suradnju s klijentima.

LiveAgent-ov višekanalni pregled
LiveAgent-ov višekanalni pregled

Ograničenja softvera

Kako biste izabrali najbolji sustav za upravljanje pritužbama klijenata, morate biti upoznati s ograničenjima softvera. Na primjer, razmotrite broj trenutnih zaposlenika i izaberite softver koji najbolje služi vašim klijentima, bili to dolazni pozivi, video podrška ili tekstualni chat. Nadalje, uvjerite se da vaš softver za pozivni centar ne ograničava vaše poslovne prakse ili upravljanje kvalitetom poziva.

Demo verzija sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Kada birate sustav za upravljanje pritužbama klijenata, bitno je upoznati se sa softverom prije nego se odlučite za neki. Za to je najbolji demo, koji će vam pokazati kako softver radi i pomaže vam u ostvarenju ciljeva. Vaš tim će moći postavljati pitanja o softveru za vrijeme trajanja, što je vam pomoći u upoznavanji vašeg sustava za upravljanje pritužbama klijenata prije nego što ga kupite. Uvjerite se da odgovara potrebama vaše korisničke službe prije nego ga kupite.

Održavanje vaše korisničke usluge nije lak zadatak. No korištenjem LiveAgent demo verzije možete iskusiti iz prve ruke širok raspon naprednih značajki i isprobati ih sami prije odluke. Važno je naglasiti da je demo samo demonstracija kako sustav radi, ništa više. Međutim, demo vam pruža način da vidite unutrašnjost softvera.

Looking for the right CCM software?

LiveAgent offers wide range of features and integrations so everyone can find what they need. Wanna see it for yourself?

Koji je najbolji sustav za upravljanje pritužbama klijenata?

LiveAgent je najbolji sustav za upravljanje pritužbama klijenata i najpouzdanije rješenje za povratne informacije korisnika jer ima:

 • Sučelje lako za korištenje
 • Odličan omjer cijene i vrijednosti za vlasnike poslovanja
 • Moćne alate za izvješća koji mjere trendove produkcije

Drugi konkurenti kao što je Zendesk nude slične značajke s različitim planovima pretplate. Dodatno, Apptivo ima sučelje prilagođeno mobilnim uređajima koje se sinkronizira s ostalim aplikacijama na vašem mobitelu, tako da ne morate ponovno unositi lozinke.

Proces upravljanja recenzijama korisnika koji ima Apptivo je sličan onome koji ima LiveAgent, ali nije toliko fokusiran na recenzije korisnika. Dodatno, Apptivo ne nudi jednostavne značajke kao što je chat integracija ili push notifikacije, za razliku od LiveAgent-a. Još jedan konkurent, TeamSupport, pruža potpunu uslugu za timove i poduzeća. Ova kompanija implementira preko 200 procesa upravljanja pritužbama. Međutim, njen sustav nije toliko prilagođen korisnicima u odnosu na ostale sustave.

Prednosti korištenja sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Prioritet broj jedan za većinu kompanija je pružanje odlične korisničke usluge. To je dokazano nebrojeno puta. Odlični sustavi za upravljanje pritužbama klijenata vode povećanju kvalitete prodajnih procesa, vjernoti brendu i pozitivne usmene predaje. Kako bi najbolje rješavali pritužbe klijenata, trebate najbolji sustav za upravljanje pritužbama klijenata.

Sustav za upravljanje pritužbama klijenata koristi analitičke alate za analizu i prikupljanje podataka iz pritužbi. Pozitivne i negativne recenzije pružaju uvid u ponašanje klijenata kako bi poboljšali buduće interakcije.

Pregled analitičkih značajki u softveru korisničke službe - LiveAgent

Implementacija sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Implementacija sustava za upravljanje pritužbama klijenata je brza, laka i može drastično poboljšati vrijeme odgovora vaše korisničke službe. Kreiranje ovog sustava ne zahtijeva previše vremena ili novca, a može se dizajnirati u skladu s vašim trenutnim sustavima i resursima. Jednom kada implementirate sustav za upravljanje pritužbama klijenata, upravljanje procesom učenja postaje važno. Morate trenirati vaš tim kako bi najbolje iskoristili sustav i osigurali najbolje upravljanje kvalitetom usluge. Možda ćete morati nadograditi neki softver i plaćati mjesečnu pretplatu po agentu, tako da se pripremite za malo ulaganja.

Cijena sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Cijena sustava za upravljanje pritužbama klijenata varira. Neki sustavi za upravljanje pritužbama klijenata nude besplatne verzije ili probne periode i imaju različite cjenovne planove. Cijene su različite od softvera do softvera, ali obično, što više agenata imate, to možete dobiti bolju cijenu po agentu.

Top 20 ponuđača sustava za upravljanje pritužbama klijenata

Kako bi omogućili vašem malom, srednjem ili velikom poduzeću da najbolje rješava pritužbe klijenata, sastavili smo popis 20 najboljih sustava za upravljanje pritužbama klijenata. Među njima ćete moći naći najbolju opciju za ispunjenje vaših potreba za upravljanje pritužbama klijenata uz različite značajke, koristi, nedostatke i cijene.

1. LiveAgent

LiveAgent je odličan sustav za upravljanje pritužbama klijenata i više, jer daje vašem timu potrebne alate za povezivanje s klijentima i poboljšanje interakcija s klijentima.

LiveAgent-ova stranica

Preporučen za e-commece poduzeća, od malih do velikih

LiveAgent softver može pomoći malim, srednjim ili velikim poduzećima za sve potrebe rješavanja pritužbi klijenata. To je moguće zbog sposobnosti brze interakcije s klijentima korištenjem višekanalne podrške dok analitički procjenjuje napredak vašeg tima. Kao dodatak, LiveAgent se integrira s velikim brojem VoIP ponuđača. Također ima i najbolji chat widget na tržištu.

Ključne značajke

 • Pritužbe se pohranjuju izravno u jedan zapis dostupan iz LiveAgent upravljačkog panela za bolje uopravljanje kvalitetom usluge.
 • Rješenje za upravljanje pritužbama omogućuje klijentima da prilože fakture, informacije o narudžbi i snimke zaslona.
 • Predlošci za odgovore na pritužbe štede vrijeme agenata automatski odgovarajući na najčešće fraze i sadržaje.
 • Menadžeri mogu dodijeliti pritužbe određenim agentima kako bi se pritužbe brže riješile.
 • Agents mogu pratiti promjene statusa pritužbi unutar upravljačkog panela koristeći statuse pritužbi, notifikacije o primjeni i popise zadataka.
 • Klijenti su automatski obaviješteni o bilo kakvim ažuriranjima njihovih pritužbi putem emaila.

Prednosti

 • LiveAgent omogućuje lakšu online komunikaciju s klijentima.
 • Lak je za implementirati u svakodnevne poslovne prakse.
 • Omogućuje upravljanje svim komunikacijskim kanalima koristeći jedan alat.

Nedostaci

 • Neke opcije prilaganja mogu biti vezane za određeni softver.
 • Zahtijeva postavljanje kako bi mogli prilagoditi značajke
 • Iako je besplatna verzija vjerojatno dovoljna za mala poduzeća, rast poslovanja će zahtijevati nadogradnju na verziju koja se plaća.

Cijena

LiveAgent je jedan od malo softvera koji nude besplatnu verziju s ograničenim značajkama uz besplatnu probnu verziju. LiveAgent nudi više razina usluge i cijena, uključujući $15, $29 i $39 mjesečno. Za LiveAgent-ov besplatni probni period vam kreditna kartica nije potrebna.

2. Apptivo

Kako tvrdi Apptivo, njihov softver poboljšava zadovoljstvo klijenata putem upravljanja pritužbama. Dodatno, razlikuje se od ostalih cloud-based softvera po alatu za lov na potencijalne klijente i web-to-lead obliku.

Apptivo stranica

Preporučen za mala poduzeća koja žele prilagodljivost

Apptivo se razlikuje od ostalih sustava jer je vrlo prilagodljiv i omogućuje vam izbor značajki koje odgovaraju vašem poduzeću na nižim razinama pretplate. Dodatno, Apptivo je kompatibilan s Googleom, što čini Apptivo prikladnim izborom za mala poduzeća koja žele prilagođeno rješavanje pritužbi klijenata.

Ključne značajke

 • Upravljanje kontaktom s klijentima s jedne lokacije.
 • Praćenje povijesti interakcije s klijentima.
 • Dodjela pritužbi klijenata agentima i predstavnicima za popratne radnje.
 • Praćenje interakcija s klijentima, uključujući datum, vrijeme i agenta uključenog u interakciju.
 • Praćenje statusa pritužbe klijenta.
 • Dodavanje bilješki o pritužbi klijenta privicima i dokumentima.
 • Primanje pritužbi klijenata putem emaila ili postavljanje obrazaca za povratne informaciije kako bi se pritužbe prikupile na vašoj web stranici.

Prednosti

 • Raspored je informativan i lako čitljiv.
 • Korisna služba za uključenje klijenata i korisnička usluga.
 • Mogućnost prilagodbe akcija na pritužbe klijenata.

Nedostaci

 • Softverska integracija može biti kompleksna, u ovisnosti od vašeg sustava.
 • Kreiranje email predložaka može biti zbunjujuće
 • Neke standardne značajke nedostaju

Cijena

Apptivo nudi besplatnu verziju softvera s ograničenim značajkama. Apptivo planovi pretplate počinju od $10 po korisniku mjesečno za pristup značajkama proizvoda. Apptivo ima besplatnu probnu verziju softvera ako želite isprobati sve značajke upravljanja pritužbama klijenata prije kupnje.

3. TeamSupport

TeamSupport je softver koji pomaže kompanijama i drugim organizacijama u upravljanju i rješavanju pritužbi klijenata koristeći širok izbor proizvoda za pristupačnost, upravljanje povratnim informacijama i rješavanje pritužbi.

TeamSupport stranica

Preporučen za B2B tehnološke kompanije

TeamSupport softver za upravljanje pritužbama je preporučen za korisničke službe B2B tehnoloških kompanija. Njihova velika količina opcija izvještavanja ih izdvaja od ostalih sustava. Koristeći TeamSupport, klijenti mogu laku predati povratne informacije izravno u sustav ili koristiti alate treće strane.

Ključne značajke

 • Korisnici mogu predati tiket anonimno ili se prijaviti kako bi ga predali koristeći svoju email adresu.
 • Timovi primaju upozorenja kada su novi tiketi predani i dodijeljeni za popratne radnje.
 • Tiketi se ponovno dodjeljuju drugom članu tima, ako je potrebno.
 • Timovi mogu vidjeti povijest podataka o pritužbi kao što je količina klijenata, standardni problemi za tu liniju proizvoda i odjeli.
 • Korisnici mogu unijeti bilješke specifične za kompaniju u sve tikete.
 • Korisnici mogu objavljivati najava unutar korisničkog portala koje će biti vidljive svim klijentima.
 • Klijenti primaju obavijesti kada agenti ažuriraju njihov tiket i mogu vidjeti prijašnje konverzacije radi usporedbe.

Prednosti

 • Besprijekorna integracija s Outlook paketom i pristupačna cijena.
 • Omogućuje i dolazne i odlazne tikete.
 • Lak za implementaciju i uvođenje.

Nedostaci

 • Postavke su zbunjujuće i nisu intuitivne.
 • Pomalo ograničena funkcionalnost i značajke.
 • Mogući prekidi u chatu.

Cijena

TeamSupport nudi opcije od $50 i $69 po korisniku mjesečno, nudeći različite značajke. Nažalost, TeamSupport nema besplatnu verziju svog sustava, ali imaju besplatnu probnu verziju.

4. Freshservice

Kompanije koriste Freshservice softver za upravljanje pritužbama za efikasnu analizu, izvještavanje i rješavanje pritužbi klijenata. Tu je i mobilna aplikacija koju agenti mogu koristiti za rješavanje pritužbi u pokretu.

Freshservice stranica

Preporučen za potrebe IT helpdeska

Freshservice se ističe zbog svog naglaska na upravljanje potrebama IT helpdeska različitih organizacija za efikasno rješavanje pritužbi. Koristeći različite značajke IT menadžmenta, Freshservice se može integrirari u poduzeće bilo koje veličine.

Ključne značajke

 • Mogućnost komunikacije s klijentima kroz hostani telefonski sustav.
 • Snimanje poziva.
 • Popratne akcije za žalbe i njihovo praćenje od početka do kraja.
 • Povijest pritužbi.
 • Praćenje aktivnosti i tijek odobravanja.
 • Upravljanje pozivnim centrom.

Prednosti

 • Koristan tim podrške s neprestanim ažuriranjima.
 • Automatizacija tijeka rada za specifične potrebe.
 • Sučelje jednostavno za korištenje.

Nedostaci

 • Neke komponente je teško koristiti.
 • Nedostaju neke standardne značajke.
 • Usluge prevođenja mogu biti neujednačene.

Cijena

Freshservice nudi besplatni probni period od 21 dan. Postoje mjesečne opcije koje koštaju $19, $49, $79 i $99, s mogućnošću kupnje godišnje pretplate. Morate uzeti skuplji plan kako bi dobili pristup svim dostupnim značajkama. Doduše, Freshservice vam daje opciju dodavanja agenata za $.20 po agentu mjesečno. Freshservice ne nudi besplatnu verziju.

5. Zendesk

Zendesk je sustav za upravljanje pritužbama klijenata koji omogućuje kompanijama praćenje i odgovor na pritužbe klijenata i tvrdi da je jedna od vodećih opcija na tržištu.

Zendesk stranica

Preporučeno za fleksibilno poslovanje

Zendesk sustav za upravljanje pritužbama je dizajniran kako bi poduzeća ostala fleksibilna dok rastu. Zendesk omogućuje organizacijama da se lako povežu s klijentima, prepoznaju probleme i riješe ih što je brže moguće. Dodatno, Zendesk se integrira s ostalim bitnim servisima unutar poslovanja klijenta, kao što su usluge automatizacije marketinga, za povećanu fleksibilnost poslovanja.

Ključne značajke

 • Softver automatski dodjeljuje slučajeve dodavanjem oznaka i komentara.
 • Usmjerava pritužbe klijenata najprikladnijem agentu korisničke službe.
 • Podržan za preko 40 jezika.
 • Jedinstveni centri za pomoć, kanali podrške i pravila poslovanja za brendove.
 • Višekanalna podrška za klijente.
 • Petlje povratnih informacija omogućuju agentima da prate napredak svojih slučajeva preko više kanala podrške.

Prednosti

 • Robusni alati za analizu i izvještaje.
 • Bogat funkcijama.
 • Video, chat i telefonske značajke.

Nedostaci

 • Sustav ponekad ima problema s učitavanjem podataka.
 • Komunikacija sa Zendesk agentima zna biti otežana.
 • Nema potrebne značajke u svim cjenovnim planovima.

Cijena

Zendesk nudi raznolik izbor značajki softvera i razine usluga. Usluge imaju cijene od $19, $49, $79 i $99 . Zendesk nudi besplatnu probnu verziju svog sustava za upravljanje pritužbama klijenata. Međutim, besplatna verzija Zendesk softvera ne postoji i morate ih kontaktirati ako imate specifične potrebe, kako bi mogli odrediti cijenu.

6. Avochato

Avochato softver za upravljanje pritužbama klijenata vam omogućuje registriranje, istragu i reagiranje na pritužbe klijenata. Softver je dizajniran s istraživanjem korisnika na umu i naglaskom na to kako klijenti koriste svoje programe.

Avochato stranica

Preporučen za poduzeća koja koriste SMS poruke

Avochato nema potrebe za programiranjem i mogu ga koristiti timovi različitih veličina. Avochato je preporučen za one koji žele doprijeti do klijenata korištenjem tekstualnih poruka. Avochato mogu koristiti poduzeća koja koriste tekst, kao trgovci nekretninama, e-commerce, agenti osiguranja i auto kuće.

Ključne značajke

 • Agenti mogu rješavati više konverzacija istovremeno.
 • Automatske tekstualne poruke i chat komunikacija.
 • Slanje automatiziranog teksta na temelju faktora kao što su okidači.
 • Integracija sa sustavima kao što su Slack, Salesforce i Microsoft Teams.
 • Najsigurniji u svojoj klasi a robusne integracije podržavaju velike globalne timove.

Prednosti

 • Korisna podrška i poruke koje se laku šalju.
 • Prilagođena polja za masovno emitiranje.
 • Osigurana analiza poruka.

Nedostaci

 • Brojeve s kojih se šalju poruke je moguće nazvati, što može predstavljati problem.
 • Ne integrira se sa sustavima za upravljanje reputacijom klijenata.
 • Klijente je moguće samo pojedinačno kontaktirati.

Cijena

Avochato ima različite razine cijena koje nude različite značajke. Nema besplatne verzije softvera ali postoji 14-dnevna besplatna probna verzija sustava. Dodatno postoje $19 i $35 verzije. Za račune s više od 10 korisnika, morate izravno kontaktirati Avochato kako bi dobili procjenu cijene.

7. HappyFox

Happyfox je sustav za upravljanje pritužbama za organizacije koje žele poboljšati svoju korisničku službu.

HappyFox stranica

Preporučen za jednostavni tiketing

U usporedbi s konkurencijom, Happyfox-ove jednostavne i integrirane značajke tiketinga olakšavaju korištenje na više platformi.

Ključne značajke

 • Objedinjuje više kanala za primanje pritužbi klijenata, kao što su telefon, email i chat.
 • Softver za upravljanje pritužbama pomaže razvrstati pritužbe na temelju vrste proizvoda ili usluge.
 • Happyfox pruža opciju provjere potpune povijesti.
 • Klijenti mogu vidjeti detalje pritužbi koje su predali, kao i detalje pritužbi ostalih
 • Svaka pritužba dodijeljena zaposleniku se kopira u softver za rješavanje pritužbi tog zaposlenika zajedno sa svojim statusom i svim bitnim detaljima.
 • Značajke upravljanja pritužbama u HappyFox-u pružaju i vrijeme odgovora na pritužbu.

Prednosti

 • Možete postaviti automatske odgovore.
 • Obrasci za tikete su prilagodljivi.
 • Mogućnost praćenja službe i zahtjeva za održavanjem.

Nedostaci

 • Zahtjeva treniranje osoblja za ovaj sustav, što može predstavljati značajno ulaganje vremena.
 • Sustav je teško postaviti.
 • Bazične opcije baze znanja.

Cijena

Happyfox nudi raznolike opcije i razine usluge. Iako Happyfox nudi besplatnu probnu verziju svog softvera, ne nude besplatnu verziju. Ako želite cijene za sve njihove usluge, morate izravno kontaktirati Happyfox.

8. Freshdesk

Freshdesk je sustav za upravljanje žalbama koji omogućuje poduzećima praćenje, odgovor i rješavanje problema klijenata. Dodatno, Freshdesk-ov korisnički portal ima široku lepezu povezivanja sa društvenim medijima, što omoguće besprijekoran prelaz s problema na žalbu.

Freshdesk stranica

Preporučen za upotrebu AI

Poduzeća svih veličina mogu koristiti Freshdesk. Njegove robusne značajke i različiti cjenovni planovi imaju opcije za svako poduzeće. Freshdesk se izdvaja pristupačnim cijenama, AI i chatbot mogućnostima. Dodatno, pošto Freshdesk radi na svim mobilnim uređajima, timovi korisničke službe mu mogu pristupiti bilo gdje i bilo kad.

Ključne značajke

 • Omogućuje korisnicima odrediti prioritete pritužbi i pratiti pritužbe kreirane unutar Freshdesk-a.
 • Višekanalni sustav podrške.
 • Samoposlužni portal za podršku omogućuje agentima i klijentima dobivanje instant pomoći.
 • Integrirajte Freshdesk i Freshrelease kako bi omogućili funkcije upravljanja projektima.
 • Integrirajte Freshdesk i PagerDuty za bolje rješavanje eskalacija i incidenata.
 • Kreirajte scenarije automatizacije za brže rješavanje tiketa.

Prednosti

 • Omogućite da više ljudi radi na različitim problemima s jednog emaila.
 • Online trening čini proces učenja prikladnijim.
 • Laka sinkronizacija sa softverom treće strane.

Nedostaci

 • Ne prikazuje uvijek imena timova unutar razgovora.
 • Ključne značajke nedostaju ili su dostupne samo na većim razinama.
 • Sporija brzina softvera.

Cijena

Cijene za Fresdesk su po agentu po mjesecu i možete izabrati između četiri plana: besplatni plan, $18, $47, $83. Svi planovi imaju ograničene značaje ako ne izaberete najskuplji. Doduše, ako platite godišnju pretplatu odjednom, uštedjet ćete. Freshdesk nudi besplatnu probnu verziju koja vam prikazuje sve značajke sustava.

9. Front

Front je sustav za upravljanje žalbama koji pomaže kompanijama u praćenju žalbi klijenata. Front koristi analizu za pronalazak standardnih problematičnih područja i olakšava klijentima traženje pomoći za specifične probleme.

Softver za upravljanje pritužbama klijenata

Preporučen za pristup u help desk stilu

Front nudi sučelje u help desk stilu koje je lako za korištenje za klijente, što ga izdvaja od ostalih opcija. Front je preporučen za upravljanje pritužbama u malim i srednjim poduzećima. Iako Front odlično radi za upravljanje pritužbama za poduzeća bilo koje veličine, kompliciran je za korištenje kada su velike kompanije u pitanju.

Ključne značajke

 • Automatsko usmjeravanje poziva.
 • Komunikacijsko čvorište omogućuje kompanijama ponudu posebno skrojenih usluga za svaku razinu.
 • Možete mapirati put eskalacije pritužbe i kreirati tipove pritužbi za komunikaciju sukladnu s front endom.
 • Omogućuje korisnicima dijeljenje razgovora u vezi pritužbe s timom.
 • Besprijekorno se integrira s postojećim help desk platformama kako bi upravljanje pritužbama bilo pristupačnije.
 • Baza podataka koju je moguće pretražiti i skladište za cjelokupnu povijest.

Prednosti

 • Laka komunikacija s internim i eksternim timovima.
 • Mogućnost dijeljenja, dodjele, komentiranja, utišavanje i ponovnog rješavanja problema.
 • Dijeljena ulazna pošta, tako da je sve dokumentirano za lakši pristup.

Nedostaci

 • Ograničenja niše.
 • Datoteke i dokumente je lako zagubiti u sustavu.
 • Nema baze znanja.

Cijena

Front nudi tri cjenovna plana, svaki sa različitim značajkama: $19 i $49 po agentu mjesečno. Možete platiti godišnju pretplatu za račun, a ako želite top plan, morate ih direktno kontaktirati kako bi dobili procjenu.

10. Zoho Desk

Zoho Desk omogućava svakom poduzeću ili brendu efikasno upravljanje pritužbama klijenata koristeći chat aplikacije, snimke pozivnog centra, help desk tikete i više, sve s jedne platforme.

Softver za upravljanje pritužbama klijenata

Preporučen za veliku količinu zahtjeva

Zoho Desk je preporučen za mala i srednja poduzeća. Njegove značajke za upravljanje pritužbama su bitne za industrije koje imaju veće količine zahtjeva za korisničku službu, kao što su maloprodaja ili ugostiteljstvo. Zoho Desk se ističe među ostalom konkurencijom zbog svog softvera za praćenje problema.

Ključne značajke

 • Surađujte s više timova i pratite statistiku pritužbi uz višekanalnu podršku.
 • Mogućnost suradnje više timova.
 • Analiza pruža uvid i utjecaj.
 • Kontrolna ploča s informacijama za agente i menadžere.
 • Gradite svoju komunikaciju uz ZIA, kontekstualni AI.
 • Automatizacija laganih i ponavljajućih zadataka.

Prednosti

 • Mogućnost jednostavne dodjele tiketa i nadzora podrške za klijente.
 • Mogućnost primanja svih koraka i povijesti svakog tiketa.
 • Rješavanje komunikacije s više kanala u jednom sustavu.

Nedostaci

 • Tiketi ne mogu biti razvrstani po računu.
 • Nema alarma kada tiket pređe od jednog agenta k drugom.
 • Ograničena prilagodba web obrazaca.

Cijena

Zoho Desk ima četiri razine usluge, besplatnu verziju s ograničenim značajkama, te opcije koje koštaju $14, $23, i $40 po agentu mjesečno. Postoji i 15-dnevni besplatni probni period.

11. GetMoreReviews

GetMoreReviews je vrhunski alat za generiranje autentičnih recenzija online korištenjem sustava za upravljanje pritužbama klijenata. Dodatno ima i značajke za pomoć agentima u odgovaranju na pritužbe.

GetMoreReviews stranica

Preporučen za poduzeća koja žele veći broj recenzija

GetMoreReviews može pomoći bilo kojem malom ili velikom poduzeću da dobije recenzije, tako da se preporučuje za kompanije koje žele ocjene od 5 zvjezdica. Također ima i značajke za upravljanje pritužbama klijenata.

Ključne značajke

 • Mogućnost generiranja online recenzija za vaše poduzeće.
 • Proces žalbe se pojavljuje unutar centralizirane ulazne pošte za žalbe koja služi kao jedina pristupna točka.
 • Matrica za eskalaciju žalbi vam omogućuje dodjelu razine ozbiljnosti žalbe, kategoriju žalbe i vrstu žalbe.
 • Rješava loše povratne informacije i ima značajku za podsjetnik za recenzije.

Prednosti

 • Klijentima je lako ostaviti recenziju na javnom forumu.
 • Stručno i korisno osoblje podrškle
 • Zahtjevi za recenziju se lako šalju.

Nedostaci

 • Može biti nezgrapno i teško za shvatiti.
 • Nije moguće odjednom ukloniti veći broj kontakta.
 • Zahtjevi za recenzijom se mogu odgoditi.

Cijena

Poslije 14-dnevnog besplatnog probnog perioda, GetMoreReviews naplaćuje $99 mjesečno. Kao dio cjenovnog plana, tu je i besplatno postavljanje i prilagodba. Nema ugovora, tako da možete odustati bilo kad.

12. Qualtrics CustomerXM

Qualtrics CustomerXM je softver za upravljanje pritužbama koji daje potrošačima pravo glasa u procesu rješavanja pritužbe. Tehnologija za upravljanje pritužbama pruža besprijekoran način za klijente da pošalju pritužbu u velikom broju formata, uključjući kanale društvenih medija i tradicionalne kanale pritužbi kao što su telefon i email.

Qualtrics stranica

Preporučen za iskusne alate korisničke podrške

Qualtrics CustomerXM donosi iskusne platforme korisničke službe industrijama koje žele rješavati pritužbe koristeći robusni softver. Iako poduzeće bilo koje veličine može koristiti Qualtrics CustomerXM, preporučen je za srednja i velika poduzeća. Zbog svoje cijene i značajki, mala poduzeća mogu naći bolje opcije.

Ključne značajke

Intuitivna upravljačka ploča koja pojednostavljuje prikpljanje tako da klijenti mogu besprijekorno pružiti povratne informacije putem bilo kojeg kanala. Dohvaćeni podaci se koriste za pojednostavljenje prikupljanja pritužbi tako da klijenti mogu besprijekorno pružiti povratne informacije putem bilo kojeg kanala. Samoposlužni portal za žalbe omogućuje klijentima da sami riješe problem. Besprijekorno prikupljanje žalbi s bilo kojeg kanala . chat, društveni mediji, email ili telefon. Mjeri zadovoljstvo rješavanjem žalbi korištenjem ocjene promocije, anketa, skupljanja glasova i upitnika.

Prednosti

 • Mogućnost slanja korisničkih anketa klijentima.
 • Dodatne značajke koje su specifične za platformu.
 • Lak nadzor iskustava klijenata i zaposlenika.

Nedostaci

 • Upravljačka ploča ima greške pri ručnom preuzimanju.
 • Vlasništvo nad anketama nije moguće transferirati.
 • Teško za naučiti i zahtjeva timske treninge za najbolji učinak.

Cijena

Qualtrics CustomerXM inije za sva poduzeća, jer je softver dostupan u godišnjem planu koji počinje od $1,500 godišnje. Dodatno, Qualtrics CustomerXM ima besplatnu verziju s vrlo ograničenim značajkama te besplatni probni period.

13. Issuetrak

Issuetrak je softver za upravljanje pritužbama koji prati i nadzire podatke o žalbama klijenata kako bi pomogao poduzećima da poprave svoj proizvod ili uslugu. Issuetrak sustav za upravljanje pritužbama pruža kompanijama portal za žalbe i alate za dijeljenje pritužbi, što omogućuje brzo i efikasno praćenje i rješavanje priutužbi.

Preporučen za praćenje problema i upravljanje procesima

Issuetrak je preporučen za poduzeća skoro svih veličina ali je posebno skrojen za agilne timove. Issuetrak može pomoći s puno rješenja za pritužbe klijenata, ali njihova specijalnost je analiza. Menadžeri mogu pratiti pritužbe kroz više tržišta i dodijeliti ih prikladnom odjelu.

Ključne značajke

 • Lokalni sustav za upravljanje pritužbama koji pomaže kompanijama u upravljanju pritužbama klijenata.
 • Kompanije mogu snimati, pratiti i razumjeti na što se klijenti žale.
 • Informacije o trendovima žalbi.
 • Predlošci za žalbe su unikatni kodovi žalbi kreirani da pristaju potrebama upravljanja pritužbama svakog poduzeća.
 • Pritužbe mogu biti automatski razvrstane, štedeći vrijeme i smanjujući ručne pogreške.
 • Vizualno predstavite žalbe korištenjem mapiranja žalbi.

Prednosti

 • Mogućnost davanja pristupa klijentima i dozvole da vide ono što im vi dopustite.
 • Možete dodijeliti nekoga da radi na tiketu nakon vas.
 • Mogućnost izvlačenja seta neobrađenih podataka za sve što je potrebno.

Nedostaci

 • Daje zahtjeve za tikete dok agenti rade s drugim klijentima.
 • Nedostatak neograniččene prilagodbe polja.
 • Nezgodna instalacija.

Cijena

Postoji besplatan račun koji može imati neograničeno korisnika. Sustav dalje nudi besplatnu probu a pretplata počinje od $59 mjesečno. Međutim, trebat ćete kontaktirati korisničku podršku za detaljniju cijenu.

14. Desk360

Desk360 sustav za upravljanje pritužbama automatizira proces registracije pritužbe. Njegova značajka za generiranje izvješća o stanju je dizajnirana za generiranje izvješća o stanju žalbe za kompanije i njihove klijente u realnom vremenu. Kompanije imaju pristup detaljima pritužbe, povijesti i svim radnjama vezanima za pritužbe sa samo jednim klikom.

Desk360 stranica

Preporučen za generiranje izvješća o žalbi

Desk360 nudi višekanalnu podršku na deset različitih kanala. Desk360 je preporučen za poduzeća koja žele uvesti automatsko generiranje izvješća o žalbama – omogućujući vam provjeru statusa žalbi klijenata u realnom vremenu. To čini Desk360 odličnim izborom za mala i srednja poduzeća koja žele usmjeriti žalbe klijenata na jedno mjesto.

Ključne značajke

 • Kontrola i usmjeravanje tijeka žalbi
 • Registracija i kategorizacija pritužbi
 • Pravila eskalacije pritužbi na temelju prioriteta, proizvoda, regije, itd.
 • Obavijesti o primjeni statusa žalbe.
 • Skalabilno rješenje za kompanije svih veličina.
 • Klijenti mogu pružiti vrijedne povratne informacije i ponuđenim proizvodima i uslugama.

Prednosti

 • Fleksibilan tim za podršku koji je lako kontaktirati.
 • Koristan, funkcionalan i jednostavan za upotrebu.
 • Lak za integraciju s ostalim platformama, kao što je AI komunikacija.

Nedostaci

 • Pozivi se ne pretvaraju automatski u tikete.
 • Ograničena podrška platforme s modulima za upravljanje klijentima unutar aplikacije.
 • Nema osnovnih značajki, a ostale značajke zahtijevaju dodatni razvoj.

Cijena

Cijena Desk360 varira, ali u ponudi je besplatna verzija s ograničenim značajkama, $24 verzija koja ima većinu značajki te njihova top pretplata. Morate kontaktirati Desk360 izravno kako bi saznali više o njihovom najboljem planu.

15. HelpDesk

Helpdesk sustav za upravljanje pritužbama je računalni program koji omogućuje tehničarima upravljanje i izvješća o pritužbama klijenata. Dodatno, Helpdesk aplikacija koordinira s drugim metodama kao što su telefon ili email serveri kako bi osigurala da su sve informacije o svakoj pritužbi točno spremljene.

Helpdesk stranica

Preporučen za proaktivni timski rad

HelpDesk odlično funkcionira kao sustav za upravljanje pritužbama klijenata koji omogućuje timovima da rade zajedno. Velike organizacije koriste ovaj softver za praćenje i nadzor upita klijenata, pritužbi i povratnih informacija. Rješavanje pritužbi klijenata u vlastitim premisama smanjuje troškove i povećava zadovoljstvo klijenata.

Ključne značajke

Pretraživa baza znanja/FAQ koja može biti indeksirana i pretražena po ključnim riječima ili frazama.

Prednosti

 • Agenti ga lako razumiju i može mu se pristupiti online
 • Pristup timu podrške.
 • Automatske značajke.

Nedostaci

 • Nema polja za datum rokova.
 • Emailovi koji nisu spam ponekad zapnu u spamu.
 • Nema višekanalne podrške.

Cijena

Za cijenu morate izravno kontaktirati Helpdesk, a nude i besplatnu probnu verziju softvera.

16. Bitrix24

Bitrix24 je cloud-based sustav za upravljanje pritužbama klijenata koji nudi organizirane i efikasne načine rješavanja pritužbi klijenata. Ovaj helpdesk omogućuje korisnicima snimanje žalbi klijenata ili njihovih pitanja kako bi kreirali prilagođena polja za tikete, kategorije, preglede i omogućili praćenje na razini kompanije putem jednog portala.

Bitrix24 stranica

Preporučen za organizirani pristup

Bitrix24 je najbolji za mala i srednja poduzeća koja trebaju sustav upravljanja žalbama klijenata koji omogućava vašem timu veću efikasnost u brzom rješavanju žalbi korištenjem organiziranog pristupa.

Ključne značajke

 • Prati interakcije s klijentima s jedne lokacije dok istovremeno klijenti i korisnici mogu ostaviti povratne informacije i primiti ažuriranja.
 • Uključuje jednostavnu pretragu, filtere i obavijesti o događajima.
 • Bitrix24 pruža mogućnosti izvještavanja za mjerenje izvedbe, omogućujući razvoj i širenje procesa.
 • Tiketing sustav uključuje bazu znanja sa svim značajkama koju korisnici mogu pretražiti da vide najčešća pitanja.

Prednosti

 • Automatizira prodajni proces.
 • Može upravljati potencijalnim kupcima iz različitih izvora na platformi.
 • Planiranje količine posla.

Nedostaci

 • Više bugova u sustavu.
 • Sučelje je teško za navigaciju.
 • Nema strukture za izvještaje.

Cijena

Postoji 20-dnevni besplatni probni period i besplatni plan. Nadalje, tu su i $49, $99 i $199 optcije, kao i $2990 i $24990 za lokalna rješenja.

17. i-Sight

i-Sight pomaže kompanijama identificirati izvore problema koji blokiraju njihove operacije. Softver se može koristiti za istragu glavnih problema u korisničkoj službi, kao što su kvarovi opreme, izazovi u radu, pritužbe na naplatu i slično.

iSight stranica

Preporučen za identifikaciju trendova zahtjeva

i-Sight je dizajniran za usmjeravanje podataka s različitih izvora u centralnu bazu podataka za analizu. Zbog svog izrazitog fokusa na analizu podataka, ovaj softver je odličan za mala poduzeća koja traže priliku za rast i identifikaciju trendova u interakciji s klijentima.

Ključne značajke

 • Praćenje pritužbi klijenata kroz različite odjele kako bi se osiguralo zadovoljstvo korisnika.
 • Korektivne i preventivne akcije (CAPA)
 • HIPAA i FDA sukladnost.
 • Arhiviranje i zadržavanje interakcija s klijentima.
 • Značajke za alarme i eskalaciju pritužbi.
 • Upravljanje podacima vam omogućuje bolje praćenje pritužbi klijenata.

Prednosti

 • Korisna služba za korisnike.
 • Mogućnost održavanja zapisa o praćenju.
 • 24/7 live podrška.

Nedostaci

 • Pretraga prijašnjih žalbi može biti otežana.
 • Kada je sustav isključen, softver se također isključi.
 • Nedostaje mu nekoliko standardnih značajki.

Cijena

Morate kontaktirati i-sight kako bi saznali cijenu proizvoda.

18. Wowdesk

Wowdesk je softver za upravljanje pritužbama klijenata koji pomaže kompanijama da poboljšaju odnose s klijentima s efektivnom i efikasnom pomoći.

Softver za upravljanje pritužbama klijenata

Preporučen za poduzeća koja rastu

Wowdesk je preporučen za poduzeća koja rastu i upravljaju kompleksnim odnosima s klijentima kroz više kontakt kanala kao što su telefon, email, chat ili društveni mediji. Wowdesk se koristi u svim sektorima, od maloprodaje do zdravstva.

Ključne značajke

Praćenje pritužbi klijenata omogućuje vašem timu praćenje pritužbi kroz više odjela. Prilagodljiv brending za vaše poduzeće. Istraga problema i formiranje upravljačkih rješenja. Automatsko usmjeravanje poziva za ujedinjenje vašeg pozivnog centra. Upravljanje pozivnim centrom za lakše upravljanje remote i lokalnim timovima.

Prednosti

 • Moćan alat za izvještavanje.
 • Email, chat, Facebook i Twitter podrška.
 • Responzivna korisnička služba.

Nedostaci

 • Potreban je trening kako bi se navikli.
 • Potrebno je definirati pravila vašeg tijeka rada.
 • Mobilna aplikacija nema sve značajke web preglednika.

Cijena

Wowdesk ima besplatnu verziju, kao i besplatnu probnu verziju. Postoje i opcije koje koštaju $6, $30 i $60 po agentu mjesečno.

19. JIRA Service Management

JIRA Service Desk je odlično rješenje za praćenje upita, problema i zahtjeva klijenata na jednom mjestu. Dolazi s moćnim značajkama, kao što su prilagođeni tijekovi rada, fleksibilni izvještaji, integrirani članci baze znanja i sposobnosti praćenja vremena.

JIRA Service Management stranica

Preporučen za završavanje zadataka

JIRA Service Management je razvijen za omogućavanje praćenja problema, prijavu i podršku za uslužne odjele kaako bi brzo završili svoje zadatke. Preporučuje se za mala i srednja poduzeća.

Ključne značajke

 • Help desk i resursi za upravljanje problemima za vaš tim.
 • Upravljanje IT imovinom, promjenama i licencama.
 • Upravljanje bazom znanja tako da klijenti mogu brzo dobiti odgovore.
 • Praćenje sukladnosti osigurava da osigurate sukladnost sa standardima podrške.

Prednosti

 • Obavijesti kada se zadaci dodijele ili zadrže.
 • Jednostavan i organiziran tijek rada.
 • Prilagodljiv.

Nedostaci

 • Nema značajki koje su standardne u drugim softverima.
 • Nema integracije za vaše aplikacije.
 • Upravljanje tiketima može biti naporno.

Cijena

Postoji besplatna probna verzija i besplatan softver s ograničenim značajkama za do tri agenta. Opcije od $20 mjesečno omogućuju 4-15 agenata a verzija od $40 omogućuje 16+ agenata.

20. Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud je cloud-based softverska platforma korisničke službe usmjerena na veće organizacije. Omogućuje kompanijama pružanje raznovrsne i 1-na-1 korisničke usluge koristeći telefon, email, chat, web i društvene kanale.

Salesforce stranica

Preporučen za najbolje interakcije koje koriste podatke u realnom vremenu

Salesforce tvrdi da organizacije prve koriste prihvat podataka i analizu u realnom vremenu za interakciju s klijentima. Nadalje, omogućuje vam pružanje prilagođene korisničke službe u realnom vremenu.

Ključne značajke

 • Alati za upravljanje pozivnim centrom.
 • Skriptiranje, snimanje i zapisi poziva.
 • Standardni odgovori koji vam omogućuju automatski odgovor na pritužbe.
 • Prilagodljiv brending za vaše poslovanje.
 • Pozivni centar za dolazne pozive s značajkama geotargetiranja.

Prednosti

 • Idealan za tijekove rada vezane s klijentima.
 • Lako praćenje prodaje.
 • Mogućnost zapisa svih potreba klijenata.

Nedostaci

 • Ograničeno formatiranje.
 • Sučelje može biti zbunjujuće.
 • Povremeni problemi sa stabilnošću.

Cijena

Postoji besplatna verzija Salesforce Service Cloud-a, ali ih morate izravno kontaktirati za procjenu.

Usporedba softvera za upravljanje pritužbama klijenata

Kako procjenjujete softvere za upravljanje pritužbama klijenata za potrebe vaših poduzeća, htjet ćete pronaći koje značajke su vam potrebne za rješavanje žalbi klijenata. Slijede naši izbori za najbolji softver za rješavanje pritužbi klijenata na tržištu i kako oni mogu biti savršeni za vaše poduzeće.

LiveAgent

LiveAgent-ova moć proizilazi iz robusnog portala za korisničku službu koji koristi više alata. To uključuje responzivni chat widget koji omogućuje klijentima brz razgovor s osobljem podrške. LiveAgent nudi potpune funkcionalnosti pozivnog centra, što omogućuje vašim timovima korisničke službe korištenje VoIP protokola. Dodatno, LiveAgent je jedini softver koji uključuje neograničeno snimanje poziva. LiveAgent-ova tiketing značajka automatski razvrstava vaše interakcije korisničke službe u tikete prepune detalja. Tiketi se mogu brzo razvrstati i poslati u točne odjele. Uz sustav za hibridne tikete koji koriti višekanalnu podršku, vaš tim može komunicirati s klijentima preko različitih kanala koristeći jedan softver.

Avochato

Avochato je softver za upravljanje pritužbama klijenata dizajniran za online upravljanje problemima korisničke službe. Koristeći Avochato, možete pratiti pritužbe klijenata od primitka do rješavanja unutar jednog sustava. Avochato se integrira s popularnim sustavima za upravljanje vezama s klijentima i pruža značajke koje pomažu da vaši klijenti budu sretni tako što brzo i efikasno rješava njihove probleme. Dodatno, Avochato se izdvaja od ostalih softvera na tržištu omogućavanjem prilagođenim poruka veće količine za SMS razmjenu poruka.

Zendesk

Zendesk se može instalirati na poslužitelje klijenta, eliminirajući potrebu za predstavnikom korisničke službe. Zendesk zahtjeva jako malo hardverske ili tehničke stručnosti za upravljanje, što ga izdvaja od konkurencije. Zendesk može pomoći poduzećima svih veličina, posebno onima koja aktivno rastu.

Zoho Desk

Zoho Desk je softver za rješavanje pritužbi klijenata koji je dizajniran s fokusom na korisničku službu. Pruža lak način da agenti korisničke službe pristupe informacijama o klijentu, vide njegovu povijest, prijašnje konverzacije i više. ZohoDesk omogućuje timovima korisničke službe pružanje bolje podrške pojednostavljivanjem cjelokupnog korisničkog iskustva od vremena predavanja tiketa do njegovog rješavanja.

Freshdesk

Freshdesk softver za rješavanje pritužbi klijenata predstavlja inteligentan izbor za kompanije koje šire svoje opcije korisničke službe. To je efikasan način za pružanje superiorne korisničke usluge bez potrebe za timom korisničke službe koji je tu 24/7. To znači da teret odgovaranja na žalbe klijenata ne pada na postojeće zaposlenike – što izdvaja Freshdesk od ostatka konkurencije.

Je li probna verzija sustava za upravljanje pritužbama klijenata korisna?

Da! Probna verzija sustava za rješavanje pritužbi klijenata vam omogućuje korištenje svih značajki i funkcionalnosti. Ipak, ona ograničava vaš rad nakon isteka definiranog vremena, osim ako kupite proizvod. Besplatne probne verzije vam pomažu razumjeti softver i njegove značajke. Dodatno, omogućuju vam da vidite kako sustav za upravljanje pritužbama klijenata radi s vašim timom.

Stand out from your competitors with a strong
customer service culture

Zaključak

Najbolji kompaktni sustav upravljanja pritužbama za klijente

Na tržištu postoji bezbroj sustava za upravljanje pritužbama korisnika, no LiveAgent značajke su superiorne. LiveAgent nudi kompaktan softver korisničke službe za online poduzeća, kako bi mogla bolje upravljati klijentima i agentima korištenjem analiza, omogućujući vašem timu upravljanje kontaktima, zadacima, chatovima i pritužbama s jednog mjesta. Dodatno, LiveAgent se može koristiti s bilo kojim ponuđačem chata kao što su Google Talk ili Facebook Messenger i optimiziran je za mobilne uređaje, tako da agenti mogu odgovarati ili upravljati pritužbama klijenata s mobilnih uređaja.

dužnosti korisničke službe - kreiranje članaka baze znanja

Najbolji sustav za upravljanje pritužbama klijenata u odnosu na cijenu

LiveAgent nudi najbolji omjer vrijednosti i cijene za pružanje timovima podrške svih značajki koje trebaju za uspješno upravljanje komunikacijom s klijentima. LiveAgent-ova fleksibilna otvorena arhitektura pruža zvjezdano korisničko iskustvo i prikladna je za kompanije svih veličina — od startupa s jednim agentom do velikih ureda s 200+ agenata. LiveAgent ima više razina usluge, uključujući besplatnu verziju i besplatni probni period.

Najbolje ocijenjen sustav za upravljanje pritužbama klijenata

Korisnička podrška je potrebna za većinu poduzeća, a LiveAgent je najbolje ocijenjen sustav za upravljanje pritužbama klijenata na tržištu, s prosjekom od 5/5 zvjezdica.

LiveAgent-ove Capterra recenzije prosinac 2021
LiveAgent-ove Capterra recenzije prosinac 2021

Sustav za upravljanje pritužbama klijenata koji je najlakše postaviti, koristiti i integrirati.

Softver za upravljanje pritužbama klijenata je efikasan onda kada je lak za integraciju s vašim trenutnim operaacijama, lak za postavljanje i jednostavan za korištenje od strane vašeg tima. LiveAgent-ov jednostavni softver za dolazne pozive zahtjeva minimalni trening i brzo se postavlja. Uz LiveAgent-ov jednostavni dizajn, vaši agenti mogu rješavati pritužbe klijenata već prvi dan. Povećana pristupačnost, lakoća korištenja i postavljanja te cijena čine LiveAgent najpristupačnijim softverom pozivnog centra.

FAQ

What is the complaint management process?

The complaint management support process is designed to help investigate and resolve complaints within an organization and should have a defined scope to include all issues presented. Complaint management systems involve all levels of the business to investigate and resolve complaints. Additionally, data collected can improve your service in the future.

Why is a complaint management system important?

A complaint management system is essential to a business for several reasons. Firstly, having a documented process can help you improve your products and services by identifying which areas are not meeting customer needs. A complaint management system allows employees from all departments to understand their roles in the process and help them learn from mistakes made by other staff members. In addition, understanding how customers feel about your products and services may help you make changes before they complain.

What is a complaints management policy?

A complaint management system allows employees from all departments to understand their roles in the process and help them learn from mistakes made by other staff members.

What are the five key factors of complaints handling?

There are five key factors relevant to the efficient management of customer complaints; set up clear guidelines, understand how different customers behave, develop complaint handling procedures, ensure company staff receive practical training, learn from mismanaged cases and take steps to prevent them from recurring.

How do you create a complaint management system?

Define what kinds of complaints exist and how agents should handle them. Write the complaint management policies, procedures, and forms (how to ask for feedback and how it will be responded to). Enforce these policies consistently and fairly through all levels of the organization. Analyze the data gathered from both employees and customers to identify trends, strengths, weaknesses, etc. Implement changes as needed by updating your documentation and employee training materials over time as you discover areas that need improvement.

What to do if you are unhappy with your customer complaint management system after purchasing?

You should always try a free trial version of customer complaint management software to make sure it fits your needs. If you are not happy with your customer complaint software, you should immediately contact their customer support team. The policies of each company may differ.

Find the best customer service software

LiveAgent can help you manage customer complaints with its wide range of tools, and therefore making it great choice for businesses of all sizes. Curious about all the opportunities?

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo