Bezbroj načina za poboljšanje s
jednim alatom

Smanjite količinu tiketa uz pomoć LiveAgent-a.

  • ✓ Bez troškova postavljanja    
  • ✓ Korisnička služba 24/7    
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
helpdesk software animation
Use case scenarios

Zatrpani ste? Smanjite količinu tiketa s LiveAgent-om!

Provodite previše vremena rješavajući zahtjeve korisnika umjesto da radite na važnijim stvarima? Niste sami!

Smanjivanje količine tiketa može biti izazov, ali s pravim alatima, možete organizirati kaos, dodijeliti odgovornosti i ispratiti sve dolazne zahtjeve vaših klijenata.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Ultimate omni-channel help desk software experience

Softver korisničke podrške dolazi u pomoć

Softver za korisničku podršku može smanjiti količinu tiketa koristeći napredne značajke, kao što su:

Knowledge base Baza znanja

Pluginovi za društvene medije

Izvorni live chat

Call center Ugrađeni pozivni centar

Zašto je toliko bitno smanjiti količinu tiketa?

Increase productivity

Poboljšava produktivnost

Kako se količina vaših tiketa smanjuje, vaši agenti podrške se mogu fokusirati na kompleksnije zadatke. Njihov tijek rada će biti efikasniji a oni produktivniji.

Decrease load times

Smanjuje vrijeme čekanja

Kako se količina tiketa smanjuje, vaši agenti će moći brže odgovarati na nadolazeće upite. Kao rezultat toga, moći će odgovarati na više tiketa nego prije.

Prevent burnouts

Prevencija izgaranja

Kada se agenti suočavaju s beskrajnim krugom nadolazećih upita, bez svjetla na kraju tunela, osuđeni su da izgore.

Ready to switch to LiveAgent

Povećava zadovoljstvo

Klijenti su nestrpljivi i žele odgovore na svoje upite što je prije moguće. Kako se vrijeme rješavanja tiketa smanjuje, zadovoljstvo klijenata raste.

Sretni klijenti su najbolji klijenti

Nudimo potpomognutu uslugu migracije s većine popularnih rješenja za korisničku podršku.

Kako smanjiti količinu tiketa s LiveAgent-om

Email tiketing

LiveAgent-ov robusni tiketing sustav usmjerava sve upite iz emaila, live chata, društvenih medija, vašeg pozivnog centra i baze znanja u jednu univerzalnu ulaznu poštu kojoj mogu pristupiti svi agenti u isto vrijeme.

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Live chat u realnom vremenu

Smanjite količinu tiketa s LiveAgent-ovim naprednim softverom za live chat. Dajte svojim klijentima i posjetiteljima vaše web stranice opciju da dobiju odgovore na svoja pitanja razgovorom s vama u realnom vremenu.

Glasovni i video pozivi

Izgradite virtualni pozivni centar kao dio vašeg višekanalnog rješenja za korisničku podršku. LiveAgent centralizira telefonske pozive s vaše web stranice ili fiksne linije na jedno mjesto. Izgradite kompleksnu IVR hijerarhiju za preusmjeravanje poziva na prikladan način i smanjivanje količine tiketa.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Kanali društvenih medija

Integrirajte svoje profile društvenih medija s LiveAgent-om i odgovarajte na komentare na Facebooku i Instagramu, privatne poruke na Facebook Messengeru, ili tvitove koji spominju vašu kompaniju izravno iz vaše LiveAgent upravljačke ploče.

Web icon

Automatizacija

Iskoristite napredne značajke automatizacije, kao što su standardni odgovori i pravila automatizacije kako bi uštedjeli vrijeme i bili efikasniji. Kada poboljšate produktivnost svojih agenata, poboljšava se i vrijeme potrebno za rješavanje tiketa. Kao rezultat toga, količina tiketa se smanjuje.

Gamifikacija

LiveAgent-ova značajka gamifikacije potiče zdravu razinu natjecanja među agentima i zauzvrat povećava produktivnost. Kako se vaši agenti natječu za razine, značke i nagrade, količina tiketa će se smanjivati značajno. A uopće neće izgledati kao da je to dužnost!

Analiza podataka

Smanjite količinu tiketa analizirajući koji kanali generiraju najviše tiketa. Dodijelite više agenata prikladnim odjelima kao pojačanje kada je potrebno. LiveAgent će vam dati potpuni pregled truda vaše korisničke službe, tako da možete premostiti jaz između očekivanja i stvarnosti.

Razlozi zašto kompanije prelaze na LiveAgent

  • “Tako je bogat funkcijama i nadmašio je moju petogodišnju pretplatu na zendesk. Stoga sam se prebacio. Vrlo dobra vrijednost za mene kao vlasnika male tvrtke.” Albert

  • Prvo sam isprobao Zendesk, ali nakon višesatne konfiguracije i razumijevanja modela cijena shvatio sam da to nije za mene. Umjesto toga počeo sam koristiti LiveAgent i moram reći da sam zasad vrlo zadovoljan. Sustav je dobio točno onu količinu konfiguracije koju želim i još nisam pronašao nešto što nije moguće učiniti. Sama podrška je sjajna i obično će na Vaša pitanja odgovoriti u nekoliko minuta.”Erik

  • “Prešli smo na LiveAgent iz ZenDesk-a … i više se nećemo vratiti … Nevjerojatno pristupačna cijena i uvijek korisni tim za podršku koji su nam spremni pomoći 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Drugo, napredna razina automatizacije koja je doslovno zamijenila našu potrebu za Zapier-om jer postoji dobra količina integracija. Osim toga, oni također daju toliko zamjenskih e-adresa da bi se sve to vrlo lako povezalo.” Aaron

  • “Mi i naši klijenti neprestano smo imali problema sa ZenDeskom, ali nakon razmatranja različitih opcija, izabrali smo LiveAgent na temelju korisničkih recenzija i njegove cijene.” Adam

  • “Godinama sam koristio ZenDesk i bio sam umoran od ovih e-adresa u stilu tikete i da ne mogu priložiti datoteke svojim e-porukama, već samo slati veze. Ono što mi se sviđa u LiveAgentu: šalje e-poštu (ne tikete), mogu priložiti datoteke, organizirati protok e-pošte lakše nego u ZenDesk-u, mogu ćaskati i upravljati e-poštom iz istog prozora. Također, LiveAgent podržava proračunske tablice u svojim e-porukama i ima sjajan tim za podršku. Vlad

  • “Prešli smo na ovaj sustav nakon mnogo godina korištenja ZenDesk-a. Funkcionalnost je sjajna: obrasci za kontakt, chat uživo, baze podataka, integracija s društvenim mrežama – sve u jednoj usluzi i svi su ti moduli dobro osmišljeni i kompetentno međusobno komuniciraju. Svidjelo mi se što usluga stabilno radi čak i na mobilnim platformama (nakon ZenDesk-a ovo nam je ogroman plus).” Olga

  • “Isprobao sam razna rješenja, uključujući Zendesk, Freshdesk i još mnogo toga. Zatim sam pronašao LiveAgent. Izvrstan alat, dobra vrijednost za novac, jednostavna uporaba, velika podrška i pomoć pri implementaciji. I sada je, nakon nekoliko godina korištenja, i dalje najbolji izbor za alat za podršku koji smo mogli učiniti. ” Michal

  • “I ranije sam koristio mnoge druge sustave za pomoć, kao što su LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com itd. LiveAgent ih je pobijedio u svakom pogledu zbog cijene, značajki, korisničke podrške i značajki za mobilni telefon.” Harrison

Što čini LiveAgent pravim alatom za smanjenje količine tiketa?

Most reviewed and number 1

Najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen

LiveAgent je najviše puta ocijenjen i najbolje ocijenjen softver korisničke podrške za mala poduzeća u 2019 – 2020.

Preferred by 21k businesses

Preferira ga 21 tisuća poduzeća

Preko 21.000 poduzeća u raznim industrijama je izabralo LiveAgent za potrebe svoje korisničke podrške.

Packed with features

Dolazi s 180+ značajki

Sa 180+ značajki, 40+ integracija i bezbrojnim prilagodbama, ovaj alat se lako prilagođava potrebama vašeg poslovanja.

Cloud based and secure help desk

Cloud-based i siguran

Potpuno cloud-based, siguran, lak za postaviti i koristiti. Započnite koristiti LiveAgent u par minuta.

Transparentne i pristupačne cijene

Dobijte naše profesionalno rješenje korisničke podrške za fiksni mjesečni iznos, bez skrivenih troškova ili dugoročnih obaveza. Prijavite se za 14-dnevni besplatni probni period kako bi dobili puni pristup svim dostupnim značajkama.

Što čekate? Smanjite količinu tiketa već danas!

Package Name

Tiket+chat

Idealno za mala i srednja poduzeća

$29 /mj
Package Name

Sve uključeno

Idealno za poduzeća svih veličina i velike korporacije

$39 /mj

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna

FAQ

Koje poslovne prednosti nudi LiveAgent, osim smanjene količine tiketa?

Osim smanjene količine tiketa, LiveAgent-ove poslovne prednosti uključuju povećano zadovoljstvo klijenata, zadržavanje korisnika, vjernost klijenata i smanjena stopa odljeva.

Related Articles to Smanjite količinu tiketa
Želite li prijeći s Helpshifta na drugi softver za pružanje korisničke podrške? Pogledajte LiveAgent i saznajte da li je pravi izbor za Vas.

Tražite li alternativu za Helpshift?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji je pohvaljen od strane mnogih korisnika zbog ubrzavanja komunikacije, poboljšanja korisničke službe te stimuliranja agenata za pružanje bolje i brže podrške. Korisnici su također izrazili zadovoljstvo cijenom i funkcionalnošću LiveAgent-a, uz porast stope konverzije i zadovoljstva korisnika. Mnogi korisnici preporučuju LiveAgent kao vrlo dobro rješenje za podršku, komunikaciju i povećanje prodaje.

Tražite li bolju alternativu za LivePerson? Vidite LiveAgent, nagrađivani višekanalni softver službe za pomoć.

Tražite li boljualternativu za LivePerson?

Kupcima se može povećati zadovoljstvo korištenjem sjajnih ljudi i izvrsnog softvera te pravim alatima. LiveAgent nudi različite opcije za pružanje korisničke podrške, uključujući chat uživo, e-poštu, pozivanje centra i društvene mreže, a sve se to može pratiti putem pouzdanog sustava ticketa. Korisnici se mogu povezati sa svojim kupcima ili potencijalnim klijentima putem njihovih omiljenih kanala. LiveAgent je dostupan za prodajni tim ili agent za podršku.

Tražite pravu alternativu za osTicket? Usporedite odmah LiveAgent i osTicket te pronađite bolji softver za korisničku podršku već danas.

Tražite osTicket alternativu?

LiveAgent je alat za komunikaciju s klijentima koji povećava zadovoljstvo korisnika i prodaju. Korisnici imaju pozitivno iskustvo s podrškom i vremena odziva se poboljšalo za 60%. Stopa konverzije kupaca je porasla za 325% nakon aktivne upotrebe LiveAgent-a. Alat se jednostavno koristi i poboljšava produktivnost. Preporučuje se svakome tko želi da njegova služba za korisnike bude bolja i učinkovitija.

Povećajte angažman klijenata s personaliziranom višekanalnom podrškom. Učinite da se vaši klijenti osjećaju dobro svaki put kada se susretnu s vašim poduzećem.

Povećajte angažman s LiveAgent-om

Softver za pametno angažiranje kupaca može vam pomoći da postavite bazu znanja na vašoj stranici i pružite 24/7 podršku svojim klijentima. Izuzetno je važno da damo korisnicima platformu za davanje povratnih informacija kako bismo povećali njihov angažman. Softver za korisnički portal može vam pomoći da dobijete prijedloge i prirodne uvide koji će poboljšati vaše usluge i proizvode.

Poboljšajte svoju korisničku službu uz napredne značajke korisničke podrške koje vam pomažu personalizirati komunikaciju i pružati brze odgovore vašim klijentima.

Trebate poboljšati svoju korisničku službu?

Tekst opisuje važnost kvalitetne korisničke usluge na društvenim medijima i preporučuje softver LiveAgent kao rješenje. Daje savjete za uspješnu korisničku službu i naglašava prednosti automizacije procesa podrške. Proaktivni predlošci za chat i izvanredna korisnička podrška također su navedeni kao ključni za uspjeh poslovanja. Implementacija LiveAgent-a može povećati zadovoljstvo klijenata i poboljšati tržišni imidž tvrtke.

Tražite Groove alternativu? LiveAgent je savršeno help-desk rješenje s više od 179 značajki i preko 40 integracija.

Tražite Groove alternativu?

Korisnici su isprobali razne platforme za podršku poput Zendesk, Freshdesk, i LiveZilla te zaključili da najbolje rješenje nudi LiveAgent zbog njegovih dobro osmišljenih modula, mobilne podrške, pristupačnosti, velike podrške, i značajki. Iako je Zendesk popularan, Live Agent nudi bolju funkcionalnost i podršku za korisnike, uz pristupačnu cijenu i neograničen broj zamjenskih e-adresa.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo