Jednostavan, ali moćan service desk softver.

Iskoristite robusne automatizacije i moćne integracije počevši od danas.

  • ✓ Bez troškova postavljanja    
  • ✓ Korisnička podrška 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica nije potrebna    
  • ✓ Otkažite bilo kada
Koriste ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Softver za servisnu službu za bolje korisničko iskustvo

Rukovanje korisničkim zahtjevima može biti zahtjevno, posebice ako razgovarate sa svojim korisnicima preko nekoliko kanala. U tom slučaju dobro može doći softver za servisnu službu. On usmjerava svu komunikaciju s korisnicima na jedno mjesto, olašavajući vašem timu da omogući odlično korisničko servisno iskustvo. LiveAgent je softver za servisnu službu sa svim značajkama koji koristi sustav zaprimanja zahtjeva za podršku u cilju spajanja svih vaših procesa servisne službe. Korištenjem ovog softvera vaš tim može jednostavno surađivati, pratiti korisničke upite i graditi dugotrajne odnose s vašim korisnicima.
  • Category leaders badge for 2022 from GetApp
analyze - illustration

Zašto trebate softver za servisnu službu

Najvažniji čimbenik u stvaranju pozitivnog odnosa sa svojim korisnicima je jasna i učinkovita komunikacija. Danas korisnici žele komunicirati s vašim brendom preko svih kanala: ne samo telefona i emaila, već i live chata, društvenih mreža i SMS poruka. Upravljanje komunikacijom s korisnicima preko svih tih kanala može biti zahtjevno, posebno unutar velikog tima korisničke podrške. Email se može izgubiti, a osoblje se može zbuniti oko istog upita koji je stigao na više kanala.

Service desk softver kao što je LiveAgent integrira sve te kanale u jedan. Nudi jedinstveno rješenje koje spaja vaš help desk, live chat, pozivni centar i društvene mreže. Ovo značajno olakšava upravljanje vašim help deskom i omogućava vam da bolje opslužujete svoje korisnike.

Zašto trebate softver za servisnu službu

Softver za servisnu službu nastoji riješti nekoliko uobičajenih problema:

Zakašnjeli odgovori

Odgovaranje korisnicima pravovremeno i učinkovito još je jedan veliki izazov za suvremeno poslovanje. Odgovori koji kasne mogu jednostavno uništiti vaš ugled kod korisnika.

Sigurnost

U svojstvu sustava temeljenog na oblaku, softver za servisnu službu ima mnoštvo korisnih prednosti, uključujući značajno sigurnije sigurnosne mjere. Ovo je zbog toga, umjesto da se podaci pohranjuju na fizičke tvrde diskove, pohranjuju se na internet.

Poteškoće u suradnji

Budući da se komunikacija s korisnicima uobičajeno odvija na velikom broju kanala, osoblju korisničke podrške može biti zahtjevno surađivati. Softver za servisnu službu olakšava zajednički rad jer cijelo osoblje može vidjeti što se točno događa sa svakih zahtjevom.

Dodatni razlozi da počnete koristiti service desk softver

Bez dijeljenog softvera za upravljanje komunikacijom s klijentima, vrlo je teško procijeniti koliko dobro služite vašim klijentima. Nadalje, sustav vam omogućava da brzo vidite što radite dobro, a što treba popraviti.

live chat increases sales - icon

Upravljanje performansama

Pomoću LiveAgent-a možete nadzirati sve poruke koje razmjenjuju vaš tim i korisnici. Možete jednostavno uočiti probleme i nagraditi osoblje koje pruža vašim korisnicima odlučnu uslugu.

Gear - icon

Rješenja za industriju

Softver za servisnu službu idealan je za tvrke svih veličina i djelatnosti. Možete ga koristiti u: -E-trgovini i uslugama -putovanju  -smještaju -marketingu i telekomunikacijama -zabavnoj industriji

Komunikacijska platforma na više kanala

LiveAgent je višekanalni service desk softver. Koristi jedinstven tiketing sustav koji prati korisničke upite, bez obzira na to na kojem se komunikacijskom kanalu pojavljuju. To omogućava vašim klijentima da vas kontaktiraju na način koji im je najzgodniji te osigurava da vaše osoblje nikada neće pobrkati korisničke zahtjeve. Također omogućava osoblju da se brzo i jednostavno prebacuje među različitim komunikacijskim kanalima kako biste mogli biti u stalnom kontaktu sa svojim korisnicima.

Ako vas vaši korisnici žele kontaktirati preko vašeg pozivnog centra, live chata ili emaila, LiveAgent je tu za vas. Sadrži čak i društvene mreže kako bi vaše osoblje moglo stalno nadzirati svaki način na koji vaši klijenti kontaktiraju s vašom kompanijom.

online discussion - illustration
Peter Komornik

LiveAgent spaja odlično čavrljanje uživo, zaprimanje zahtjeva za podršku i automatizaciju što nam omogućuje pružanje iznimne podrške našim korisnicima.

black Slido logo

Napredne značajke

Napravili smo LiveAgent imajući zadovoljstvo korisnika na umu. Softver nudi komplet alata za upravljanje service deskom integriranih u jedno sučelje.

Ako vas vaši klijenti žele kontaktirati putem vašeg centra za pozive, live chata ili emaila, LiveAgent je tu za vas. Tu su čak i društveni mediji, tako da vaše osoblje može neprestano nadzirati svaki način na koji klijenti imaju interakciju s vašom kompanijom.

Men shaking hands - illustration
man and woman receiving awards

Najbolja vrijednost za vaš novac

Jako smo ponosni na ocjene koje su recenzenti dali našem service desk softveru. LiveAgent je od strane recenzenata ocijenjen kao najbolji izbor za service desk u odnosu na ijedno drugo rješenje.

Mobilna aplikacija za službu za korisnike

Kada je riječ o service desk softveru, stalna komunikacija je ključna. LiveAgent omogućava vašem osoblju komunikaciju s vašim klijentima preko mnogo kanala te preko aplikacija za računala i mobilne uređaje.

Ako vas klijenti žele kontaktirati putem vašeg pozivnog centra, live chata ili emaila, LiveAgent je tu za vas. Čak uključuje i društvene medije, tako da vaše osoblje može neprestano nadzirati svaki način na koji vaši klijenti imaju interkaciju s vašom kompanijom.

LiveAgent mobile applications
connected world map

U potpunosti višejezičan

Najbolji softver za servisnu službu treba omogućiti komunikaciju s vašim korisnicima na jeziku na kojem se osjećaju najugodnije. LiveAgent nudi višejezičnu podršku za više od 40 jezika.

Ako vas vaši klijenti žele kontaktirati koristeći pozivni centar, live chat ili email, LiveAgent je tu za vas. Čak uključuje i društvene medije, tako da vaše osoblje može neprestano nadzirati svaki način na koji vaši klijenti vrše interakciju s vama.

Značajke koje trebate

Bez softvera za servce desk, upravljanje komunikacijom s klijentima može biti opterećujuće. LiveAgent je osmišljen da pruži vašoj kompaniji set ključnih alata za jednostavnije tijekove rada, upravljanje s više komunikacijskih kanala i u konačnici, poboljšanje vaših odnosa s klijentima

Pomoću LiveAgent-a možete trenutno mijenjati različite oblike komunikacije s klijentima, a da ne izgubite cijelu situaciju iz vida. Možete automatizirati česte zadatke koji oduzimaju puno vremena i prilagoditi doživljaj svog service deska potrebama vašeg sektora stvaranjem jedinstvenih kontakt obrazaca i nestandardiziranih centara za podršku. No, ovo je tek početak i mi stalno unaprjeđujemo naš softver za servisnu službu. Napravili smo već više od 179 help desk značajki te više od 40 integracija.

task done - illustration

Više od 21 000 tvrtki nije u krivu

Jako smo ponosni na to da smo radili s nekima od najvećih kompanija i brendova na svijetu, ali ponosimo se i time da smo pomogli više od 20 000 malih tvrtki da poboljšaju svoje service deskove.

Prikupili smo priče o uspjehu i svjedočanstva kako bi vam pokazali kako vam LiveAgent može pomoći da jednostavnije upravljate svojim service deskom.

feeling proud - illustration

LiveAgent se prilagođava vašem poslovanju

Najbolji service desk softver se prilagođava vašem poslovanju i logično, LiveAgent ima napredne značajke za prilagodbu.

Koristeći naš softver možete napraviti service desk rješenje koje je idealno i za vaše klijente i vaš sektor. Također možete koristiti našu service desk aplikaciju  za prilagodbu, izmjenu i povećanje kapaciteta svog service deska kako vaša kompanija bude rasla.

Što je softver za servisnu službu?

Service desk softver želi riješiti jedan od najvećih izazova s kojima se tvrtke danas susreću. Kada imate otvoreno tako puno komunikacijskih kanala prema svojim klijentima, od emaila do društvenih medija, može biti iznimno teško pratiti korisničke upite i zahtjeve.

LiveAgent koristi tiketing sustav kako bi spojio svu vašu komunikaciju s klijentima na jedno mjesto, omogućavajući vašem osoblju da jednostavno upravlja i odgovara vašim cijenjenim klijentima na nekoliko kanala.

Service desk softver je obično napravljen kao SaaS – softver kao servis – jer vam ovaj poslovni model nudi maksimalnu količinu fleksibilnosti i prilagodljivosti kada je riječ o upravljanju vašim service deskom. SaaS service desk softver također koristi pohranu u oblaku kako bi osigurao da vaše osoblje ima trenutni pristup svih podacima koji su im potrebni kako bi isporučili fantastičnu korisničku uslugu.

maintenance - illustration
Mobile testing illustration

Kako odabrati odgovarajući service desk softver ?

Postoji mnogo različitih service desk softvera koje možete odabrati, ali nisu svi jednaki. A kada donosite investicijsku odluku za svoje poslovanje, trebate pažljivo razmotriti ključne značajke koje tražite od vašeg service desk softvera.

Neki od najvažnijih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru softvera za korisničku službu su raznolikost kanala koje vam taj softver omogućava da koristite, sigurnost softvera te ponuđene značajke.

Usporedba softvera za korisnički uspjeh

Najzad, odabir pravog service desk softvera za vas će ovisiti o sektoru, veličini i konkretnim potrebama vašeg poslovanja.

Imajući to u vidu, napravili smo LiveAgent da bude što je moguće agilniji kako bi omogućio tvrtkama svih veličina i djelatnosti da poboljšaju komunikaciju s korisnicima. Zbog toga LiveAgent koriste neki od najvećih brendova na svijetu i više od 20 000 malih tvrtki vjeruje našem softveru za upravljanje njihovim service deskovima. 

Men shaking hands - illustration

Bit ćete u dobrim rukama!

Znate li što Huawei, BMW, Yamaha i 02 imaju zajedničko? Pogodili ste... LiveAgent!

Isprobajte sada besplatno Kreditna kartica nije potrebna

FAQ

Što je service desk softver?

Service desk softver je softver za upravljanje incidentima koji otkriva i pruža podršku servisnoj službi da pomaže korisnicima s njihovim upitima.

Koje su prednosti service desk softvera?

Prednosti service desk softvera su: lak tijek rada za zaposlenike, poboljšano korisničko iskustvo i učinkovito vrijeme odgovora. Imajte na umu da nisu svi alati jednaki te ako želite uživati u svim povlasticama, trebate izabrati najbolju alternativu za service desk softver na tržištu.

Koja je razlika između help deska i service deska?

Izrazi help desk i service desk često se koriste naizmjenično. No, postoji sitna razlika. Oba izraza, help desk i service desk, su usredotočeni na upravljanje IT incidentima. Ali glavna je razlika što service desk ima više alata za vaše agente, kao što su baza znanja i alati za izvještavanje.

Related Articles to Service desk softver
Pogledajte opis pomoćne službe, njenu nadređenu kategoriju, povijest i razvoj. Pročitajte i saznajte više u ovom akademskom članku.

Opis pomoćne službe

Pomoćna služba pruža informacije i pomaže korisnicima s tehničkim problemima. Agenti trebaju imati izvrsne komunikacijske i računalne vještine te znanje o modernoj tehnologiji. Softver pomoćne službe automatizira, izvještava i prati upite korisnika i probleme s uslugom. Pohranjuje svu dolaznu komunikaciju s korisnikom na jednom mjestu i povezuje slične probleme korisnika u jedan tiket. Povijest sustava pomoćne službe seže u 20. stoljeće.

IT Service Desk jedina je kontaktna točka između pružatelja usluga i korisnika usluge. IT Service Desk upravlja incidentima i zahtjevima.

IT service desk

IT servisni pult je neophodan alat za pružanje kvalitetne podrške korisnicima. U kombinaciji s modernim softverskim rješenjima omogućuje efikasan rad, poboljšanu uslugu i zadovoljnije korisnike. Service desk je jedinstvena kontaktna točka između tvrtke i kupaca, korisnika, poslovnih partnera. IT help desk je odjel unutar organizacije koji pruža tehničku podršku korisnicima u rješavanju problema. Desk support obrađuje razne oblike komunikacije.

Služba za korisničku podršku je vrlo važan dio Vaše korisničke službe. Glavni zadatak službe za korisničku podršku je rješavanje problema korisnika.

Služba za korisničku podršku

Kvalitetna služba za korisničku podršku je ključna za uspješno poslovanje, a pravovremena i personalizirana podrška može povećati lojalnost kupaca. Korisnička podrška se razlikuje od korisničke službe, koja se fokusira na vrijednosti kupaca. Izvještaji korisničke službe su kritični za procjenu učinkovitosti podrške, a najbolje prakse mogu poboljšati kvalitetu poslovanja i iskustvo korisnika. Iskustvo s korisničkom službom je važno za podršku kupcima.

Helpdesk ili tehnička podrška informacijski je i komunikacijski sustav koji se prvenstveno fokusira na adresiranje informacijskoj tehnologiji. Kliknite za više.

Helpdesk portal

LiveAgent je platforma za podršku koja nudi različite softvere za korisničku službu, samoposlužne softvere, softvere za pozivne centre i upravljanje pritužbama. Pored toga, nudi mogućnost prebacivanja podataka, blogove, rječnik i akademiju. LiveAgent je nagradama nagrađeno poduzeće s certifikatima i recenzijama korisnika. Također nudi VoIP partnere, affiliate program, sales kontakte dostupne putem društvenih kanala i newslettera. Društvene mreže su važan kanal korisničke usluge te se zbog toga nudi web chat, interakcija s korisnicima na društvenim mrežama i aplikacija Slido za postavljanje pitanja ili podnošenje anketa. LiveAgent Demo nudi razne opcije i funkcionalnosti za upravljanje korisničkom službom.

Saznajte više o softveru kao usluzi - SaaS-u. Razumijte sve detalje uz objašnjenja stručnjaka.

Softver kao usluga (SaaS)

Članak nudi korisne predloške e-pošte za povećanje angažmana korisnika, poboljšanje korisničkog iskustva i generiranje većih prihoda za SaaS poslovanja. Obuhvaćeni su predlošci e-pošte za upoznavanje s proizvodom ili uslugom, istaknuti su SLA-ovi za pružanje usluga te je objašnjen kontrolni popis za uključivanje SaaS klijenata. Također su predstavljeni predlošci e-pošte za nadogradnju kako bi se korisnici potaknuli na prelazak na plaćene račune. Dijeljenje korisnih resursa, savjeta za početak rada i demonstracija proizvoda putem e-pošte ili videa su ključni elementi djelotvornih nizova e-pošte.

Service desk jedinstvena je kontaktna točka između tvrtke i kupaca, korisnika, poslovnih partnera. Service desk je jedna vrsta help deska.

Service desk

LiveAgent nudi softver za podršku korisnicima, VoIP telefonske sustave, samoposlužni softver i softver za pozivne centre. Pružaju besplatni probni period s korisničkom podrškom 24/7. Višekanalna podrška omogućuje tvrtkama da budu dostupne kupcima na raznim komunikacijskim kanalima. LiveAgent je alat koji pomaže u pružanju višekanalne podrške za korisnike. Nedostatak obuke i loš pristup korisnicima su pogreške koje mogu utjecati na uslugu. Softver za korisničku podršku sastoji se od dijelova, uključujući sustav za prodaju tiketa.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo