Zendesk softver za upravljanje emailovima – recenzija

Zendesk softver za upravljanje emailovima – recenzija
Compare Zendesk softver za upravljanje emailovima – recenzija with other in: How Zendesk softver za upravljanje emailovima – recenzija is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
12849 reviews

Zendesk je popularan help desk softver s mnogim značajkama za upravljanje emailovima. Pogledajmo kako se one ponašaju na testovima.

Pricing
Starting from:
$ 19   mjesečno
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
4
Korisničko iskustvo
4.5
Cijena
3
Implementacija
4.5

Key takeaways

Pros

  • Sjajna funkcionalnost bez grešaka
  • Jednostavna navigacija
  • Dobre značajke upravljanja emailovima
  • Brzo postavljanje

Cons

  • Neki korisnici bi voljeli imati naprednije značajke
  • Može postati skup

Početak rada sa značajkama Zendesk softvera za upravljanje emailovima

Zendesk nudi besplatnu probnu verziju koja vam daje pristup svim potrebnim značajkama softvera za upravljanje emailovima. Postupak registracije zahtijeva da potvrdite svoju probnu registraciju putem email poveznice u. Nakon toga možete precizirati svoje probno iskustvo i odabrati koliko korisnika vam je potrebno, kao i na koje alate želite fokusirati. Ovu sekciju možete preskočiti, ali preporučujem da je završite jer može značiti razliku na početku vašeg korištenja.

Početak rada sa Zendesk-om

Kada završite s ovim podešavanjem, možete početi istraživati ​​Zendesk sučelje. Kada se prvi put prijavite na Zendesk, glavni zaslon nudi izbor vodiča koji vam mogu pomoći da se upoznate s bogatim skupom značajki. Vodiči vam pokazuju kako koristiti svaku funkcionalnost i kako ih postaviti. Možete se pozabaviti s vodičem za postavljanje vašeg tiketing sustava, koji je veliki dio Zendesk-ove funkcije za upravljanje emailovima. Budući da pomalo poznajem Zendesk, odlučio sam za sada preskočiti tu funkcionalnost i napredovati prirodno .

Zendesk tiketing sustav

Dok Zendesk stvara namjensku email adresu za vas, uvijek možete dodati više email računa u sustav. Možete ući u Admin Centar klikom na ikonu kotačića u lijevom izborniku, što će vas odvesti do postavki. Pristupite odjeljku Channels i tamo ćete pronaći email postavke.

Imate mogućnost kreiranja više Zendesk adresa ili povezivanja vanjskih email računa. Imajte na umu da Zendesk također dodaje email koji ste koristili tijekom vaše registracije. Ovaj odjeljak također vam omogućuje prilagodbu email postavki kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo.

Zendesk - Povežite vaše email adrese

Zendesk zahtijeva da postavite prosljeđivanje emailova s vašeg postojećeg email računa ako ne koristite Gmail. Ovaj dio postavljanja nudi korak-po-korak upute o tome kako to učiniti, ali informacije su vrlo opće i vaša najbolja opcija je potražiti specifični vodič za vaš email račun drugdje. Međutim, ovaj proces ne bi trebao biti težak u većini slučajeva i trebali biste ga brzo obaviti, osim ako ne koristite zastarjelu email uslugu.

Zendesk - postavite preusmjeravanje emailova

Jednom kada dodate vaše email adrese i postavite proslijeđivanje, sve bi trebalo biti spremno. Nisam se igrao s tiketingom ili email postavkama jer to nisam smatrao potrebnim, ali to možete učiniti u bilo kojem trenutku. Prije nego što krenemo na testiranje, pogledajmo kakve značajke za upravljanje emailovima možete očekivati u Zendesk-u.

Zendesk značajke za upravljanje emailovima

Zendesk nudi ogroman broj funkcionalnosti za razne slučajeve upotrebe, mnoge od njih se također primjenjuju na upravljanje emailovima. Možete upravljati emailovima s neograničenim adresama i koristiti kontakt obrasce u bilo kojem planu pretplate. Veličine privitka datoteka za ulaznice ograničene su na 50MB. Jedan od planova daje vam značajke automatskog arhiviranja emailova. Osim toga, možete koristiti botove za odgovaranje na određene zadatke i stvaranje novih tijekova rada.

Zendesk - pregled proaktivnih poruka

Zendesk također nudi potpuno prevedeno sučelje i napredne značajke upravljanja kontaktima. Možete koristiti ocjene zadovoljstva korisnika i popratne ankete. Značajke upravljanja emailovima također uključuju zajedničko korištenje i prosljeđivanje tiketa između više računa, uvjetna polja tiketa i više obrazaca za tikete. Ulazna pošta je hibridna, što znači da možete koristiti i druge kanale osim emailova i vidjeti sve poruke na jednom mjestu. Zendesk podržava unaprijed definirane odgovore, kao i prilagođena poslovna pravila i izvještavanje.

Rad sa značajkama Zendesk softvera za upravljanje emailovima

Rad sa Zendesk-om je intuitivan i lak. Poslao sam sam sebi nekoliko testnih emailova kako bih testirao performanse sustava. Svi emailovi su stigli prilično brzo i nije bilo dugih čekanja. Zendisk također odmah šalje automatski odgovor pošiljatelju, obavještavajući ga da je email poruka primljena. Međutim, čini se da Zendesk ne šalje bilo kakvu vrstu obavijesti koja bi vas informirala o novim porukama. Jedini način na koji sam saznao za nove poruke bio je posjetom tiketing sustavu.

Zendesk - pregled neriješenih tiketa

Zendesk ima značajku kartice za tikete, što znači da možete brzo prebacivati između otvorenih razgovora bez pretraživanja ulazne pošte. Dosta je uredan i iako ova značajka može izgledati standardno, uvijek nije prisutna u drugim softverima za upravljanje emailovima. Nakon što otvorite tiket, sučelje je prilično standardno, u pozitivnom smislu. Navikli smo se na određeni raspored naših emailova, stoga bi bilo vrlo kontraproduktivno mijenjati ga samo zbog dodavanja “wow” faktora. Zendesk dobro obavlja posao s ovim sučeljem.

Zendesk - email otvoren kao tiket

Polje za odgovor možda je premalo za duže emailove, ali se proteže kad vaša poruka dosegne određenu duljinu, pa je njegova funkcionalnost dobra. Zendesk nudi razne značajke u sučelju, što olakšava promjenu statusa vaših emailova i tiketa, bilježenje podataka o klijentima ili ostavljanje bilješke drugim korisnicima, dodavanje privitaka emailovima ili primjenu predefiniranih odgovora u vašoj email komunikaciji.

Zendesk - bilješka o kontaktu

Odjeljak za ulaznu poštu vam omogućuje obavljanje skupnih radnji. Možete spojiti odabrane emailove u jedan tiket, što je vrlo korisno ako imate višestruke emailove s istom temom od istog kontakta. Također možete masovno ažurirati tikete putem opcije uređivanja. Ova značajka omogućuje vam masovno dodavanje oznaka, mijenjanje prioriteta, vrste emailova i još mnogo toga. Druge dvije opcije uključuju brisanje emailova i njihovo označavanje kao SPAM poruke. Još jedna značajka koju vrijedi spomenuti je filtriranje, koje olakšava pregledavanje vaše ulazne pošte na temelju predefiniranih kriterija.

Zendesk - značajka za masovne akcije

Općenito, Zendesk nudi prilično dobre značajke za upravljanje emailovima i može poslužiti kao izvrsan softver za upravljanje emailovima. Značajke nisu preplavljujuće i lako se upoznati s njima, bez obzira jeste li novi ili iskusni korisnik. Primanje i odgovaranje na emailove radi bez ikakvih pogrešaka ili drugih poteškoća koje bi mogle zaustaviti vaš radni tijek.

Cijene Zendesk softvera za upravljanje emailovima

Zendesk je jedno od rješenja koje nudi više cjenovnih opcija. One se razlikuju u skupovima značajki, a svaka od njih je prikladna za različitu upotrebu. S obziromna to da se u ovom pregledu fokusiramo samo na Zendesk-ove značajke upravljanja emailovima, predstavit ću vam planove koji uključuju ovu funkcionalnost.

Support Team

Ovaj plan košta $19 po agentu mjesečno. Nudi tiketing sustav koji se može koristiti u svrhu upravljanja emailovima, a možete povezati i druge komunikacijske kanale, kao što su društveni mediji. Dobivate sve značajke upravljanja emailovima prethodno spomenute u ovom pregledu, kao i pristup poslovnim pravilima, pojedinostima i povijesti klijenata, usmjeravanje temeljeno na statusu i kapacitetu agenta te pristup integracijama i aplikacijama.

Support Professional

Support Professional plan košta $49 mjesečno po agentu. Dobivate sve značajke iz prethodnog plana, kao i dodatke poput preusmjeravanja na temelju vještina, radnog vremena, anketa o zadovoljstvu korisnika i još mnogo toga.

Support Enterprise

Ovaj plan je najskuplji od svih Support plan opcija. Košta $99 mjesečno po agentu. Daje vam pristup svim značajkama prethodna dva plana i dodaje prilagođene uloge i dozvole za tim, prilagodljive radne prostore, pohranu podataka treće strane, testno okruženje za sandbox i još mnogo toga.

Zaključak

Zendesk je odlična opcija za vaše potrebe upravljanja emailovima, jer radi prilično dobro kao softver za upravljanje emailovima. Značajke su dovoljne i jednostavne za upotrebu za bilo koji slučaj upotrebe. Većinom nećete imati problema s navigacijom u sučelju. Međutim, morate biti spremni na plaćanje, pošto Zendesk može postati vrlo skup ako odlučite kupiti jedan od obuhvatnijih planova.

Uobičajena pitanja i problemi

Primatelji ne primaju emailove poslane iz Zendesk-a.

Prvo pokušajte kontaktirati vaše klijente putem drugih sredstava i saznati jesu li vaši emailovi završili u njihovim SPAM mapama. Određeni pružatelji email usluga mogu imati stroža pravila za određivanje SPAM poruka, pa čak i  emailovi koji nisu SPAM mogu završiti u SPAM mapi. Ako to nije slučaj, provjerite svoja poslovna pravila i provjerite jesu li vaši okidači za slanje emailova ispravno postavljeni. Ako vaš problem nije povezan s ijednom od ovih opcija,  kontaktirajte Zendesk podršku kako bi vam pomogli u rješavanju problema.

Ne primam email tikete od svojih kontakata

Najvjerojatniji problem je s preusmjeravanjem vaših emailova. Ako nije ispravno postavljeno, poruke neće stići u vašu Zendesk ulaznu poštu. Provjerite svoje postavke preusmjeravanja i vidite može li se problem riješiti na taj način. Ako ne, razmotrite čišćenje ulazne pošte koja bi trebala proslijediti emailove na vaš Zendesk račun. Ako je puna, emailovi možda neće biti dostavljeni.

Product reviews

Koristite naše besplatne predloške e-pošte za akviziciju kupaca u svim prigodama! Poboljšajte angažman kupaca, stopu upjeha početne adrese e-pošte i još mnogo toga!

Predlošci e-pošte za akviziciju

Tekst se odnosi na e-poštu i njezinu važnost u marketingu. Predstavljeni su primjeri emailova s vezama za korisničke vodiče o određenoj temi te se naglašava važnost instrumenata za komunikaciju putem e-pošte. Također se opisuju strategije za stvaranje baze aktivnih pretplatnika te se daje savjet o čišćenju baze podataka kako bi se poboljšala brzina listanja. Tekst također sugerira korištenje predložaka za obnavljanje e-pošte.

Pogledajte ove loše emailove za koje nećete vjerovati da su uopće poslani - dobri su za nasmijati se i naučiti nešto.

Koji su primjeri loših emailova?

Tekst obrađuje značaj e-pošte u komunikaciji s kupcima i korisnicima. U njemu se predlažu različiti primjeri popratnih, informativnih i prodajnih poruka te se naglašava važnost prilagođavanja stila brendu. Popratni emailovi mogu biti učinkoviti za održavanje dobrog odnosa s korisnicima, a automatski emailovi nakon kupovine poboljšavaju angažman kupaca. Informativni emailovi mogu se odnositi na promjene u budućem smjeru kompanije, uvjete korištenja, objave događaja te prijave za račun ili pretplatu na novosti. Važno je da su kratki, informativni i dosljedni u stilu. Predlošci za emailove i pozitivan ton pri komunikaciji također su važni.

LiveAgent nudi napredne ugrađene značajke koje vam pomažu rješavati zahtjeve korisnika iz jednog dijeljenog poštanskog pretinca na brz i efikasan način.

Najbolji dijeljeni poštanski pretinac u gradu

U tekstu se govori o zaključanom sadržaju koji se može koristiti u marketinške svrhe, kao što su blogovi, e-knjige i webinari. Daju se primjeri email predložaka za održavanje dobrog odnosa s korisnicima te se naglašava važnost zahvalnosti i brige za kupca. Osim toga, spominje se softver za korisničku službu LiveAgent i njihov Affiliate program te se daju primjeri email opomena. Registracija za LiveAgent izvršava se online, a korisnicima se šalju podaci za prijavu nakon instalacije.

Predlošci za popratne emailove mogu biti vrlo korisni u različitim situacijama. Neka vam naši primjeri i besplatni predlošci pobude inspiraciju.

Predlošci za popratne emailove

Slanje popratnog e-maila je dobar način za nastavak poslovne konverzacije. Personalizirajte poruku, držite se kratko, budite uljudni i poštujte vrijeme primatelja. Spomenite prethodnu konverzaciju kako biste osvježili sjećanje primatelja i istaknuli svoj interes za daljnjem kontaktu. Najbolje vrijeme za slanje e-maila je sredinom tjedna. Ako ne dobijete odgovor, pošaljite drugi e-mail nakon tjedan ili dva. Ne čekajte predugo prije novog kontakta, ali nemojte ni prebrzo reagirati. Predlošci e-maila za zahvalu i isprike mogu pomoći u gradnji vjernosti klijenata.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo