HelpScout tiketing – recenzija

HelpScout tiketing – recenzija
Compare HelpScout tiketing – recenzija with other in: How HelpScout tiketing – recenzija is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
738 reviews

HelpScout vrlo dobar radi, ali može razočarati korisnike koji očekuju naprednije značajke od svog tiketing softvera. Pogledajte našu recenziju u nastavku i saznajte više o HelpScout tiketing sustavu.

Pricing
Starting from:
$ 20   mjesečno
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Korisničko iskustvo
4
Cijena
4
Implementacija
5

Key takeaways

Pros

  • Nevjerojatno sučelje jednostavno za korištenje
  • Dobar tiketing sustav bez gomilanja
  • Sve ključne značajke su dostupne

Cons

  • Nedostatak nekih naprednih značajki
  • Može biti preskup ako se usredotočite samo na funkcije za tiketing

Početak rada s HelpScout tiketingom

Početak rada s HelpScout-om je lako zahvaljujući opciji besplatne probe. Jedina ograničenja su da morate koristiti email adresu vaše kompanije, jer će vaša osobna email adresa biti odbijeni. Kada dostavite službenu email adresu i ostale bitne informacije, dobit ćete pristup svojoj novoj HelpScout upravljačkoj ploči skoro odmah. Također ćete dobiti opciju povezivanja svoje email adrese s HelpScout-om, no tu opciju možete preskočiti i postaviti je kasnije ako želite.

HelpScout - pregled sandučića

HelpScout vas direktno vodi do tiketing sustava koji se naziva Mailbox. Možete prvo pogledati sučelje za tiketing ili se upoznati s cijelim softverom. Na vrhu desno možete pristupiti vodiču za postavljanje. Sastoji se od pet koraka koji će vam pomoći da se brinete o osnovnoj konfiguraciji HelpScout-a. Nisam ga smatrao osobito korisnim za postavke tiketinga, ali ga možete iskoristiti ako želite početi s drugim HelpScout funkcijama.

HelpScout - vodič za postavljanje

Cijelo HelpScout sučelje je prilično dobro dizajnirano. Izgleda čisto s jednostavnim izbornicima za laku navigaciju i kontrastnim dijelovima koji privlače pažnju na prave dijelove sučelja. Ne biste trebali imati bilo kakvih problema s navigacijom kroz sučelje, posebno jer je tiketing sustav glavni zaslon. Ono što je dobro je i to da vam HelpScout omogućuje stvaranje nove email adrese za podršku tijekom postupka registracije, tako da ste spremni za rad odmah nakon prvog pogleda na web aplikaciju.

Značajke HelpScout tiketing sustava

HelpScout nudi skup korisnih značajki koje su praktične prilikom odgovaranja na upite klijenata. Možete iskoristiti dijeljenu ulaznu poštu koja podržava neke odlične značajke suradnje. Možete upravljati dodjelom tiketa odjelima i pojedincima, kao i koristiti privatne bilješke koje se mogu koristiti za dijeljenje informacija između odjela i agenata.

HelpScout - privatne bilješke unutar tiketa

Još jedna zanimljiva značajka su spremljeni odgovori. Ova značajka vam omogućava pregled kataloga uobičajenih odgovora na česta pitanja. Možete koristiti ove odgovore u samo nekoliko klikova. Oni služi kao kombinacija osnovne baze znanja i značajke gotovih odgovora koje su uobičajene u mnogim drugim softverima za help desk i tiketing. HelpScout također nudi oznake za kategorizaciju.

HelpScout - oznake za tikete

HelpScout također ima značajke upravljanja kontaktima klijenata koje nude pristojan pregled važnih kontakt informacija unutar svakog tiketa. Na kraju, HelpScout podržava i radne tokove i značajke automatizacije. Možete ga koristiti za automatizaciju određenih radnji ili slanje skupnih odgovora na tikete klijenata.

HelpScout - postavljanje automatskog tijeka rada

Izvedba HelpScout tiketing sustava i korisničko iskustvo

Dio ovog recenzije posvećen testiranju se uglavnom fokusira na korisničko iskustvo agenata u radu s HelpScout tiketing sustavom. Poslao sam sebi nekoliko poruka kako bih testirao brzinu i opću izvedbu HelpScout tiketinga. Poruke su stigle brzo i bez ikakvih problema. Bio sam malo iznenađen saznanjem da HelpScout ne prikazuje slike u karticama po zadanim postavkama, već morate kliknuti na opciju da ih prikažete. To nije nužno loša stvar, može pomoći agentima uštedjeti podatke u slučaju da su ograničeni i rade udaljeno putem mobilnih hotspotova.

HelpScout - prilaganje slike u tiket

Sučelje tiketa izgleda prilično dobro, iako bi neke stvari mogle biti poboljšane. Na primjer, ne možete odmah odgovoriti na tiket nakon što ga otvorite. Ne postoji vidljivo polje za odgovore osim ako prvo ne kliknete na gumb za odgovor. Tek tada možete započeti s odgovaranjem i dobiti pristup svim alatima za uređivanje teksta i oblikovanje.

HelpScout - odgovaranje na tiket

Izbor dostupnih alata za uređivanje je dovoljan da vam pomogne izraditi kratke i dugačke strukturirane poruke. Tiketing značajke su u redu, ali bi HelpScout definitivno imao koristi od ažuriranja koje bi dovelo opcije za komunikaciju u sklad s naprednijim tiketing rješenjima. Primjerice, nema opcije podjele tiketa, kao ni naprednih opcija filtriranja ili pretraživanja tiketa. Međutim, još uvijek možete vrlo dobro obaviti posao s onim što HelpScout nudi kao standard.

HelpScout - pregled tiketa

HelpScout automatski sprema neposlane odgovore na tikete kao skice, tako da nećete izgubiti napredak u slučaju pogrešnog klika ili potrebe za rješavanjem hitnijih problema. Nakon što pošaljete poruku, možete je pronati u stavci Closed tickets u lijevom izborniku ako ste odabrali unaprijed zadani status. Možete promijeniti što se događa s odgovorenim tiketom zahvaljujući opciji dostupnoj na donjem panelu sučelja tiketa.

HelpScout - status tiketa

Sveukupno gledano, iskustvo s HelpScout-ovim tiketing sustavom je prilično dobro, ali zacijelo ne najbolje među tiketing sustavima. Funkcionira vrlo dobro i dobivate sve potrebne značajke u vrlo dobro dizajniranom sučelju. Čak i ako HelpScout ne nudi najnapredniji skup značajki, definitivno možete koristiti sve što vam je na raspolaganju za učinkovitu komunikaciju s klijentima.

HelpScout cijene

HelpScout nudi tri cjenovna plana s razlikama u značajkama i cijenama. Nema besplatnog plana, ali možete isprobati svaki od planova s besplatnom probnom verzijom. Svaki plan je prikladan za drugačiju vrstu i veličinu poduzeća, uglavnom usredotočen na pružanje potrebnih značajki za različite slučajeve upotrebe. Pogledajmo što svaki plan nudi.

Standard

Standardni plan koštat će vas $25 mjesečno po korisniku s mjesečnom plaćanjem ili $20 mjesečno s godišnjim plaćanjem. Imate pristup za dvije ulazne pošte, jednu bazu znanja i možete dodati do 25 dodatnih korisnika. HelpScout također nudi live chat, poruke, widget za pomoć, prilagođene izvještaje, radne procese i automatizaciju, API, preko 50 integracija i još mnogo toga.

Plus

Plus plan može biti vaš za $50 mjesečno po korisniku uz mjesečnu naplatu ili $40 mjesečno uz godišnju naplatu. Dobit ćete pet poštanskih sandučića, dvije baze znanja i neograničen maksimalni broj korisnika. Osim toga, možete koristiti napredna dopuštenja, povijest izvještavanja, napredni API pristup, više integracijskih opcija, timove i još mnogo toga.

Pro

Pro plan dolazi samo kao opcija godišnje pretplate. Košta $65 mjesečno po korisniku i uključuje sve značajke prethodnih planova. Dodatne značajke uključuju 25 poštanskih sandučića, 10 baza znanja, enterprise sigurnost, usklađenost s HIPAA standardima, povećano ograničenje API stope, usluge uključivanja, upravitelja računa, pregled optimizacije računa i još mnogo toga.

Zaključak

HelpScout je uravnotežen tiketing softver koji se ne ističe ni u kojem području. Fokusira se na pružanje stalnog i lakog iskustva s upravo pravom količinom značajki. Značajke su korisne u većini slučajeva i unatoč tome što vam u određenim situacijama možda nedostaju neke napredne značajke, nećete smatrati HelpScout loše uravnoteženim. HelpScout je sjajno rješenje koje nudi tiketing, ali njegova glavna snaga leži u drugim dostupnim funkcionalnostima.

Uobičajena pitanja i problemi

Moj tiket je nestao nakon odgovora u HelpScout-u

Vjerojatno ste odabrali opciju zatvaranja tiketa nakon što ste odgovorili na njega. Te tikete možete pronaći u svom sandučiću pod Closed tickets. Ako želite promijeniti status tiketa, otvorite ga i odaberite opcije statusa u gornjoj traci izbornika. Promijenite status tiketa iz Closed u Pending ili bilo koju drugu dostupnu opciju.

Ne mogu vidjeti priložene slike unutar HelpScout tiketa

HelpScout ne prikazuje slike u tiketima po zadanim postavkama. Umjesto toga ih skriva i daje vam opciju da ih prikažete ako to želite. Sljedeći put kad naiđete na sliku u tiketu, provjerite ima li opciju za prikaz slika na vrhu prikaza. Odaberite opciju za prikaz slika.

Product reviews

Reviews - Recenzije Softvera Za Tiketing - Osticket

Reviews - Recenzije Softvera Za Tiketing - Osticket

OsTicket je jeftin ili besplatan sustav za tikete koji nudi dovoljno prostora za odgovore i jasno vidljive značajke. Ima mogućnost prebacivanja na način punog zaslona i korisničke bilješke u tiketima. OsTicket dolazi u tri verzije s različitim cijenama. Bez obzira na neka ograničenja, OsTicket se može smatrati dobrim tiketing rješenjem za poslovanje. Moguće probleme s prijavom na sustav možete riješiti isključivanjem preglednika ili produživanjem vremena prijave u postavkama.

Razmišljate o HelpOnClick-u za vaše live chat potrebe? Pogledajte našu recenziju i saznajte kako je prošao na našim općenitim testovima.

HelpOnClick live chat – recenzija

HelpOnClick je softversko rješenje za live chat koji omogućuje prilagodbu funkcionalnosti gumba za chat idealno prema branding-u vaše web stranice. Live chat softver prikuplja korisne informacije kao što su lokacija posjetitelja, pretraživač i IP adresa. Međutim, neke značajke, poput pregleda tipkanja u stvarnom vremenu, nedostaju, a besplatni paket omogućuje samo jednog operatera s ograničenim chatovima. Softver također ima problem s korisničkim iskustvom, a različiti paketi uzimaju od $12.99 do čak $49.99 po agentu mjesečno.

Reviews - Recenzije Softvera Za Pozivni Centar - Cloudtalk 2

Reviews - Recenzije Softvera Za Pozivni Centar - Cloudtalk 2

HubSpot chatbot nudi mogućnost integracije u web stranice i aplikacije za razmjenu poruka te ima besplatan plan i plaćene planove s podrškom za određene ključne riječi. To može biti povoljno za malim i srednjim poduzećima s ograničenim proračunom. Među drugim opcijama su i Dialfire, CloudTalk, Zendesk, 3CX, Bitrix i Odoo. Pored toga, Spokeo je usluga koju se može testirati.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo