LiveChat live chat – recenzija

LiveChat live chat – recenzija
Compare LiveChat live chat – recenzija with other in: How LiveChat live chat – recenzija is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
3463 reviews

LiveChat live chat softver je vrlo dobro iskustvo razmjene poruka za agente i klijente. Set značajki brine se o svemu važnom u vezi vaših chatova, ali nudi i više u smislu komunikacije. Nastavite čitati i saznajte više u našoj recenziji.

Pricing
Starting from:
$ 20   mjesečno
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Korisničko iskustvo
5
Cijena
4
Implementacija
5

Key takeaways

Pros

  • Brz i pouzdan live chat
  • Vrlo laka implementacija
  • Odlične i lako konfigurabilne značajke

Cons

  • Veće razine su skupe

Početak rada s LiveChat live chatom

LiveChat je softver za live chat koji nudi više od samo mogućnosti za chat. Nudi opsežan set značajki za live chat koji osigurava fokusirano i dobro dizajnirano iskustvo za svakog agenta i klijenta. Međutim, nudi i bonus u obliku dodatnih kanala komunikacije, poput društvenih medija, WhatsApp-a i tiketinga. U ovoj recenziji ćemo pobliže pogledati mogućnosti LiveChat-ovog widgeta za live chat i ukupnih performansi. Započnimo.

Registracija za LiveChat je vrlo brza. Jednostavno morate registrirati svoj račun, a proces registracije će vas na kraju odvesti izravno na dio za integraciju widgeta za live chat, što znači da možete implementirati svoj live chat odmah. To je iznenađujuće brzo, a LiveChat vam čak nudi nekoliko opcija integracije. Možete odabrati između WordPress plugin-a, Google Tag Managera ili ručne instalacije koda za live chat.

LiveChat opcije instaliranja

Odabrao sam opciju ručne instalacije, koja je također bila vrlo jednostavna. Jednostavno kopirajte i zalijepite kod prije oznake </body> na vašoj web stranici i spremite promjene. Ako se ne prikaže, možda ćete prvo trebati očistiti privremenu memoriju preglednika. LiveChat će vam javiti ako su promjene uspješno izvršene i ako je vaša live chat integracija uspješna. Tada ćete biti preusmjereni na LiveChat nadzornu ploču i možete početi upoznavati sve opcije.

LiveChat pregled upravljačke ploče

LiveChat je ugledno profesionalno rješenje, a sučelje to odražava. Lako se upoznati s većinom alata i nećete se izgubiti zahvaljujući jednostavnim preporukama u desnom panelu. Možete vidjeti razgovore, promet, tikete, arhive, kontakte i još mnogo toga u izborniku u lijevom panelu. Središte upravljačke ploče prikazuje neke mogućnosti poboljšanja i brzi pregled statistike live chata.

Otvoreni live chat prozorčić na web stranici

Značajke i korisničko sučelje

LiveChat nudi dobro usmjeren skup značajki vezanih uz njihov widget za live chat. Osim već spomenutog brzog prikaza statistike u stvarnom vremenu, dobivate pristup i drugim značajkama, uključujući chatbotove, izvještaje i opsežne opcije prilagodbe za vaš live chat widget. Nadalje, iskustvo live chata ima potpunu podršku od povirivanja u poruke, unaprijed pripremljenih odgovora, privitaka datoteka, značajki povijesti chata, ocjena chata i još više. Ništa važno ne nedostaje u LiveChat live chatu, pa možete biti sigurni da dobivate potpuno iskustvo chat agenta.

Pregled LiveChat analitike u stvarnom vremenu

Analitičke značajke nude brzi pregled, kao i dubinski pregled svega vezanog za live chat – chatovi, agenati, klijenti, tiketi i eCommerce-a. Svaki odjeljak vam može dati više informacija i konkretne brojke o vašem live chatu. Ništa ne nedostaje. Pregled analitike daje vam zapis o svemu što se dogodilo tijekom posljednjih sedam dana vašeg korištenja.

LiveChat pregled izvještaja

Možete prilagoditi svoj chat widget u LiveChat postavkama. Opcije su prilično opširne, pa ako se osjećate kreativno, možete prilagoditi live chat widget prema svojim željama ili brendingu vaših klijenata. Vaše opcije uključuju kako će vaše prozor izgledati u maksimiziranom i minimiziranom prikazu, svijetla ili tamna tema, boju teme (podržana je prilagodba boja) i poziciju chata. Postoji i opcija skrivanja widgeta, prilagođavanja mobilne verzije vašeg chat widgeta i dodatnog podešavanja gdje možete prikazati logotip tvrtke, fotografiju agenta, omogućiti ili onemogućiti zvukove, omogućiti ocjene chata i još nekoliko opcija.

Prilagodite vaš LiveChat chat widget

Većina drugih značajki su pasivne, što znači da se automatski aktiviraju i ne morate ništa raditi s konfiguracijom. Spremne su odmah od početka. No, uvijek možete ići dublje s postavkama poput usmjeravanja, dodjele chata, dijeljenja datoteka i puno više. Sve je lako dostupno. Navigacija sučelja, postavljanje live chata i opći doživljaj korisnika su prilično sjajni te nisam imao nikakvih problema s bilo kojim zadacima. Sa svim postavljanjem spremnim za upotrebu, vrijeme je da pogledamo izvedbu i doživljaj rada s LiveChat live chatom.

LiveChat izvedba i korisničko iskustvo

Gledao sam LiveChat live chat widget s obje strane – kao agent i kao korisnik, kako bih dobio potpuno iskustvo. Mogu reći da je sve radilo odlično, kao što se i očekivalo. Kad sam pokrenuo chat kao klijent, automatska poruka me je pozdravila odmah (tu poruku možete prilagoditi u postavkama, pod Targeted messages). Kad je LiveChat upravljačka ploča otvorena, odmah sam dobio vizualnu i zvučnu obavijest o novoj dolaznoj poruci. Prozor preglednika također nastavlja davati obavijest dok ne odlučite kliknuti na njega. Za sada je sve dobro.

Testiranje LiveChat-ovog live chata

Povirivanje u poruke je savršeno funkcioniralo i prepoznalo je ono što sam pisao u manje od sekunde. Poruka ostaje na zaslonu kada korisnici ne pritisnu gumb za slanje, tako da možete pripremiti druge poruke. U međuvremenu, korisnik vidi tri točkice kao obavijest da agent piše odgovor. Općenito funkcionira vrlo dobro. Brzine odgovora su gotovo trenutačne, bez ikakvog čekanja.

LiveChat-ov pregled tipkanja u stvarnom vremenu

Također sam isprobao slanje privitaka. Kada kliknete na ikonu privitka datoteke, možete odmah odabrati datoteku i poslati je. Možete obrisati privitak bilo kada prije slanja. Za razliku od povirivanja u poruku, agenti ne mogu vidjeti privitak ako još nije poslan, tako da se privatnost klijenta čuva ako prilože pogrešnu datoteku. Privitak vam čak pruža mogućnost uključivanja alternativnog teksta za osobe s invaliditetom. Vrlo pažljiv i izuzetno koristan dodatak.

Primjer privitaka u live chatu

Općenito, izvedba LiveChat widgeta za live chat je odlična i nemam apsolutno nikakvih prigovora u bilo kojem smislu. Nisam imao problema s brzinom, a nisu bili prisutni ni bugovi ni problemi. LiveChat-ov widget je snažan konkurent kada je riječ o izvedbi.

Cijene

LiveChat nudi tri plana cijena s različitim značajkama. Ostali kanali komunikacije osim live chata sastavni su dio svakog plana, tako da s svakim planom dobivate dodanu vrijednost. Planovi se, međutim, uglavnom fokusiraju na dodatne značajke live chata, pa pogledajmo ponudu.

Starter

Starter plan košta $20 mjesečno po korisniku i nudi 60-dnevnu povijest chata, osnovnu prilagodbu widgeta, sustav za tikete, sigurnost podataka i još mnogo toga.

Team

Team plan će vas koštati $41 mjesečno po korisniku. Ima neograničenu povijest chata, punu prilagodbu widgeta, tiketing sustav, sigurnosne podatke, osnovno izvještavanje, grupe agenata, višestruki brending i još mnogo toga.

Business

Business plan košta $59 mjesečno po korisniku. Ponuda sadrži sve već spomenute značajke, ali dodaje predviđanje zapošljavanja, raspored rada i druge značajke.

Enterprise

Enterprise plan nema vidljivu cijenu, stoga morate zatražiti poziv s LiveChat-om kako bi je saznali. Osim svih prethodnih mogućnosti, plan nudi dodijeljenog menadžera računa, obuku o proizvodu, podršku softverskog inženjera, pomoć u sigurnosti, HIPAA sukladnost i jedinstvenu prijavu.

Zaključak

LiveChat live chat je odličan alat i vrlo dobar konkurent na polju live chata. Implementacija je u par sekundi i u procesu postavljanja nema petlji. Svaka funkcija dobro funkcionira i izvršava se bez problema, a sučelje omogućuje jednostavnu navigaciju. Cijena je također prihvatljiva, ovisno o planu koji odaberete. Morate samo odlučiti koliko želite potrošiti na sve LiveChat značajke i razmotriti trebate li druge komunikacijske kanale za vaš posao.

Uobičajena pitanja i problemi

Moja LiveChat integracija za live chat putem koda ne radi

Provjerite jeste li ispravno kopirali i zalijepili kod u kod vaše web stranice i provjerite nedostaje li što. Dodatno provjerite jeste li kod zalijepili na pravo mjesto u kodu vaše web stranice prije oznake </body>. Ako i dalje imate problema, možda ćete morati kontaktirati LiveChat podršku kako bi saznali zašto vaša integracija nije uspjela.

Kako postaviti predefinirane poruke u LiveChat-u?

Kada ste u live chat razgovoru s klijentom, možete upisati # i odabrati već pripremljeni odgovor. Ako želite dodati novi, jednostavno kliknite New. Ovdje možete dodati tekst pripremljene poruke, dodati ju u grupu i stvoriti prečicu za poruku kako biste joj lakše pristupali.

Product reviews

Live online chat je komunikacija između korisnika i predstavnika korisnika u stvarnom vremenu putem ugrađenog online chata.

Live online chat

Live chat se koristi u B2B i B2C sektorima za podršku korisnicima i generiranje potencijalnih klijenata. Izbor odgovarajućeg softvera za live chat je važan, a demoi i besplatna probna razdoblja mogu pomoći pri odabiru. LiveAgent nudi razne značajke uključujući besplatni probni period, video chat i softver za agencije. Klijenti u dobi od 18-34 koriste live chat češće nego oni stariji od 35 godina. Live chat se najviše koristi od 11:00 do 15:00.

Slijedite protokole pristojnog chata razgovora. Istražite pravilni bonton komunikacije putem chata uživo i naučite pravila o korisničkoj podršci.

Live chat bonton za korisničku podršku

Slijedite protokole pristojnog chata razgovora. Istražite pravilni bonton komunikacije putem chata uživo i naučite pravila o korisničkoj podršci.

Zašto je korištenje live chata na vašoj poslovnoj web stranici važno? Pogledajte naše statističke podatke i saznajte sami.

Korištenje live chata

Live chat je popularan alat za prodaju i podršku u B2B i B2C sektoru. Klijenti u dobi od 18-34 su često koristili live chat za podršku, dok stariji klijenti su ga koristili povremeno. Live chat preferira 42% klijenata u usporedbi s drugim kanalima poput e-pošte ili društvenih medija. Špica na live chatu je od 11:00 do 15:00.

Live chat soba je specifično područje na Internetu. Glavna svrha live chat sobe je omogućiti korisnicima onlajn chat u stvarnom vremenu.

Live chat soba

Live chat soba omogućuje brzu i direktnu komunikaciju u stvarnom vremenu za povećanje učinkovitosti korisničke podrške i smanjenje stresa. LiveAgent nudi besplatni online live chat softver s brzim odgovorom i prilagodbom jezika, te besplatan sustav prodaje tiketa s univerzalnom poštanskom poštom za primatelje, pozivnim centrom i korisničkim portalom. Live chat se koristi u B2B i B2C sektorima za prodaju i podršku korisnicima. Live chat bonton za korisničku podršku nudi savjete za pristojno ponašanje u online komunikaciji putem chata za zadovoljstvo i zadržavanje korisnika.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo