Quriobot chatbot – recenzija

Quriobot chatbot je alat za kreiranje chatbotova za privlačenje potencijalnih klijenata i automatizaciju korisničke službe. Ima neke nedostatke koji mogu odbiti pretplatnike, ali nudi besplatnu verziju i planove za poslovne korisnike s dodatnim značajkama. Zahtijeva vremena da se upoznate sa svim značajkama, a implementacija zahtijeva proces za svako mjesto na kojem želite postaviti chatbot.

Quriobot chatbot – recenzija
Compare Quriobot chatbot – recenzija with other in: How Quriobot chatbot – recenzija is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
15 reviews

Quriobot je alat konverzacijske platforme za kreiranje chatbotova. On pomaže korisnicima privući potencijalne klijente i automatizirati korisničku službu. Sve u svemu, alat je prilično stabilan, ali ima neke nedostatke koji mogu odbiti dosta pretplatnika. Više o tome u ovoj recenziji.

Pricing
Starting from:
$ 14   mjesečno
Free trial: No
Free version: Yes

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
3.5
Korisničko iskustvo
3
Cijena
5
Implementacija
2.5

Key takeaways

Pros

 • Širok raspon cjenovnih planova
 • Velik broj predložaka
 • Razvojni mod s bogatijim značajkama

Cons

 • Problematičan proces prijave popraćen bugovima i padovima poslužitelja
 • Dugo učitavanje
 • Dug proces uključivanja
 • Nema automatsku pohranu

Početak rada s Quriobot značajkama

Quriobot je popularan chatbot softver sa značajkama koje omogućuju korištenje chatbotova na web stranicama. Osim toga, pretplatnici mogu koristiti Quriobot-ove značajke na različitim aplikacijama za razmjenu poruka, uključujući Facebook i WhatsApp. Sada ćemo pogledati Quriobot-ovu chatbot značajku i vidjeti kako ovaj softver funkcionira u svakodnevnim poslovima.

Pošto vam Quriobot nudi besplatni plan, pomislili bi da je lako započeti s njime. Ono što morate uraditi je otići na njihovu web stranicu i kliknuti na gumb “sign up”. Nakon prihvaćanja nekoliko pravila i politika, imate nekoliko opcija za kreiranje računa, uključujući Google, Facebook, Office 265 i tradicionalnu metodu – vaš email i vaše ime.

Tu sam se susreo s par problema. Koju god lozinku bih unio, Quriobot je tvrdio da nije dovoljno jaka. To se dogodilo s barem 5 različitih lozinki koje sam isprobao (uključujući one s brojevima i posebnim znakovima, kao i velikim i malim slovima). Na kraju sam se prijavio koristeći svoj Facebook račun.

Quriobot prijava na glavnu stranicu
Pristanak na Quriobot pravila i politike
Opcije kreiranja Quriobot računa

Nakon uspješne registracije, bit ćete odvedeni na glavnu stranicu vašeg računa. Tu će vas dočekati vodič u 16 koraka kako početi koristiti Quriobot. Ne morate ga slijediti, ali se može pokazati korisnim. Vjerojatnije je da ćete tako brže naučiti koristiti Quriobot. Tutorial će vas naučiti kako nasloviti vaše botove, izabrati predloške, dodati nove korake i pravila, konfigurirati poruke botova, implementirati ih i još više.

Quriobot - vodič za početak
Quriobot - postavljanje chatbotova

Kada kreirate vašeg prvog bota, vrijeme je da ga smjestite na vaše željene kanale. Ovdje ćete dobiti par opcija za to. Možete postaviti chatbot na odredišnu stranicu, uklopiti ga u vašu web stranicu ili ga inkorporirati u jednu od integriranih aplikacija za razmjenu poruka, kao što je WhatsApp.

Quriobot - opcije integracije chatbota

Najzanimljiviji detalji:

 • Proces prijave je pomalo izazovan jer web stranica odaje dojam sporosti i grešaka.
 • Proces instalacije traje par minuta u normalnim uvjetima, ali dulje ako naiđete na probleme
 • Susreo sam se s par problema – većinom pri procesu prijave i odjave, jer je bilo nemoguće prijaviti se natrag jednom kad sam se odjavio – morao sam kreirati novi račun
 • Kao početnika, ovo vas sigurno neće ohrabriti da dovršite proces prijave

Značajke i implementacija Quriobot chatbota

Kada se osvrnem na Quriobot-ove značajke i proces implementacije, definitivno ima prostora za napredak. Kada dođete do kreiranja vašeg prvog chatbota, dostupne opcije vas mogu pozitivno iznenaditi. To je zato što Quriobot nudi širok raspon mogućnosti. Možete kreirati chatbotove za pomoć vašim klijentima, prikupljanje potencijalnih klijenata, povratne informacije, skupljanje informacija o mogućim klijentima i njihovo slanje u Zapier, zakazivanje sastanaka, povećanje prodaje i još više.

Quriobot-ove značajke

Kao prvo, pohvala Quriobot-u za značajku pretpregleda. Pretpregled vaših chatbotova u svakom koraku putovanja kreiranja je snažna i korisna stvar za imati. Možete pratiti vaš proces i vidjeti griješite li igdje.

Quriobot - pregled chatbota

Ako trebate kreirati chatbotove na više od jednog jezika, nećete imati problema. Sve zahvaljujući preko 70 jezika botova, zajedno s dinamičkim prijevodom s Google Translate. Ovo je posebno korisno za kompanije s međunarodnom publikom.

Quriobot - višejezične postavke

Naravno, implementacija chatbotova nema posebnog smisla ako ne provodite praćenje i analitiku. Srećo, sve Quriobot-ove radnje možete poslati na Google Analytics kao virtualne preglede stranica i događaje (također i na Google Tag Manager).

Quriobot - postavke praćenja i analitike

Što se tiče same instalacije chatbotova, postoji velik broj mjesta gdje se oni mogu postaviti. To uključuje: odredišnu stranicu, vašu web stranicu, aplikacije za instant razmjene poruka (npr. Facebook, Viber) i kao zaseban live chat. Svako mjesto ima različit proces implementacije, što je prikazano u odjeljku “channels” unutar Quriobot upravljačke ploče.

Quriobot - postavke live chata

Izvedba i korisnost

Moj sveukupni dojam je da Quriobot nije najlakši chatbot softver za korištenje, posebno ako do sada niste dizajnirali chatbotove. Potrebno je dosta vremena da se upoznate sa svim značajkama i kako one rade, čak i kada je u pitanju kreiranje jednostavnog bota.

Značajka za pretpregled je definitivno prednost, jer vam omogućava da u praksi vidite kako vaši chatbotovi izgledaju. Na taj način možete pratiti vaš napredak u hodu i prilagođavati se tijekom procesa.

Međutim, ne očekujte da ćete na brzinu pohvatati sve funkcije. Softver odaje dojam kompliciranosti i nije pretjerano lak za korištenje. Kao šećer na kraju, imate povremene bugove i padove sustava.

Sve u svemu, Quriobot definitivno ima prostora za napredak. No to nećete primjetiti ako vaše potrebe nisu previše sofisticirane.

Quriobot cijene

Kao prvo, Quriobot nudi besplatni plan za svoje pretplatnike. To je dobra vijest za sve fanove besplatnih rješenja. Nadalje, postoje i plaćeni planovi koje korisnici mogu koristiti. Svi navedeni planovi i pojedinosti o njima su navedeni u nastavku.

Besplatni plan

S ovim planom možete očekivati pristup pristojnom broju značajki.
Primjeri uključuju email podršku, neograničene članove organizacije, sve vrste koraka i prilagođeni izgled dizajna za svakog bota.

Nadalje, tu su i zanimljive značajke za koristiti u različitim aplikacijama za razmjenu poruka, kao što su: Facebook kanal, okidač za Facebook komentare, WhatsApp (Twilio) kanal, LINE kanal, MessageBird kanal, Telegram kanal, Viber kanal, WhatsApp (360dialog) kanal, pa čak i live chat.

Business plan

Business plan počinje od $14/mjesec i uključuje sve iz besplatnog plana, uz par dodatnih prednosti.

To su: uklanjanje Quriobot brendinga, prilagođena domena za odredišnu stranicu, generalizirana domena, kao i potpuno opremljena baza znanja za vas i vaše klijente.

Agency plan

Zatim imamo Agency plan koji počinje od $1062/mjesec. Unutar njega možete očekivati sve iz Business plana. Osim toga, tu je i popust za podorganizacije i prilagođena domena za implementaciju.

Enterprise plan

Zadnje, ali ne manje važno, zaronimo u Enterprise plan koji počinje od $5127/mjesec. On uključuje sve iz Agency plana. Kao bonus, tu su i sve ostale Quriobot značajke, prilagođen dizajn, prilagođene API integracije, prilagođeni izvještaji, prilagođeni botovi napravljeni od strane Quriobot developera te naravno, premium podrška putem telefona, emaila i chata.

Quriobot - cijene

Zaključak

Općenito gledajući, Quriobot chatbot rješenje je prosječan alat za ispunjenje osnovnih potreba. Sveukupni dojam je da ne pruža fascinantne značajke.

S druge strane, prilično dobro radi kada je u pitanju kreiranje jednostavnih botova, iako su neke značajke zbunjujuće ili izazovne, pogotovo ako nikada prije niste kodirali.

Neke od prilično velikih prednosti su raspon cjenovnih planova, raznolikost predložaka i developer mod. Meutim, problemi poput problematične prijave, dugog procesa implementacije i nedostatka automatske pohrane su hendikep ovog alata.

Napomena: Mišljenja iznesena u ovom članku su stav gostujućeg autora, ne nužno i LiveAgent-ov stav.

Uobičajena pitanja i problemi

Što mogu učiniti ako ne mogu sačuvati svog bota?

U situaciji kada opcija spremanja bota ne radi, postoji par mogućih rješenja. Jedno od njih je osvježavanje vaše stranice. Doduše, u tom slučaju možete izgubiti nespremljene promjene. Drugo rješenje je da kliknete na gumb “revert your unsaved changes”. Tako ćete također izgubiti sve promjene, ali barem nećete cijelog bota. Treće: kontaktirajte Quriobot-ovu podršku za pomoć. Četvrto: provjerite njhov odgovor na zašto ne možete sačuvati svog bota i napravite potrebne prilagodbe ili promjene.

Mogu li provjeriti radi li Quriobot?

Naravno, moguće je provjeriti status Quriobot-a. Možete na primjer otići na web stranicu Statusgator i provjeriti radi li Quriobot. Nadalje, trebali bi to moći vidjeti izravno na Quriobot-ovoj web stranici: ako radi kako treba, bez ikakvih problema, to znači da nema padova.

Kako naći rješenje ako imam problema s uređivanjem bota?

Ako imate bilo kakvih problema s uređivanjem Quriobotova, imate dvije opcije. Prva je da provjerite Quriobot Academy koja ima korisne članke. Ako to ne upali, kontaktirajte Quriobot putem emaila i objasnite im problem.

Product reviews

Želite saznati više o Spokeo usluzi? Pogledajte naš članak kako bi saznali kako radi i kako je prošla na našim testovima.

Spokeo recenzija

LiveAgent softver omogućuje bolju organizaciju i poboljšanje korisničkog iskustva u pozivnom centru za male i srednje tvrtke. Kontakti službe za pomoć tvrtke RevLocal nude podršku putem e-pošte, pozivnog centra i društvenih medija. LiveAgent se priprema za instaliranje nakon čega će biti moguće pristupiti računu.

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Usluga povratne pretrage broja - recenzije

Intelius pruža usluge povratne pretrage brojeva koje se koriste za marketinške i poslovne svrhe. Korisničko iskustvo je jednostavno, a rezultati obuhvaćaju telekom operatera, približnu lokaciju i tip broja. Cijene su jasne i prilično visoke u odnosu na konkurenciju, a točnost podataka nije uvijek 100%. Intelius je dostupan samo u SAD-u, a svi dostupni podaci o broju zahtijevaju plaćanje. Postoji mobilna aplikacija, pouzdana korisnička služba i cjenovno pristupačan probni period.

Tražite chatbot alat za vašu kompaniju? Priružite nam se u detaljnoj recenziju HubSpot chatbota i vidite je li on pravi alat za vaše potrebe.

HubSpot chatbot – recenzija

HubSpot chatbot nudi širok raspon opcija prilagodbe za poduzeća, uključujući mogućnost postavljanja specifičnih ključnih riječi i integraciju u web stranice ili aplikacije za razmjenu poruka. Iako chatbot može pogrešno shvatiti upite klijenata, alat je besplatan, što može biti privlačno za malim i srednjim poduzećima s ograničenim proračunom. Postoje različiti planovi, uključujući besplatan plan i plaćene planove s proširenim granicama. HubSpot nudi vodiče i podršku za korištenje alata, a ako ne možete priuštiti Enterprise plan, postoji više pristupačnijih opcija.

Tražite chatbot alat za vašu kompaniju? Pridružite nam se u detaljnoj recenziji Tidio chatbota da vidite je li on pravi alat za vaše potrebe.

Tidio chatbot – recenzija

Tidio chatbot je jednostavan za korištenje i besplatan softver koji nudi četiri cjenovna plana. Uključuje live chat, chatbotove, email podršku, integraciju s aplikacijama treće strane i informacije o posjetiteljima. Tidio chatbot cijene variraju od besplatnog do najskupljeg plana koji ima sve značajke iz prethodnih planova. Mogući problemi uključuju ne pojavljivanje chat widgeta na web stranici i nedostatak chat poruka. Tidio chatbotovi lako se testiraju i prenose chat prema operateru.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookie). Ukoliko nastavite, smatramo kako ste dopustili korištenje cookie-a kako je i napisano i našoj Politika privatnosti i cookie pravila.

×
Dogovorite jedan na jedan poziv i otkrijte koje pogodnosti LiveAgent može donijeti vašem poduzeću.

Dostupni smo na više datuma

Dogovorite demo